Rechtbank veroordeelt Frankrijk: Migranten krijgen meer dan € 10.000,- schadevergoeding

Screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

“Waardigheid geschonden”

In totaal vijf asielzoekende migranten uit Afghanistan, Georgië, Rusland en Iran hebben de Franse staat aangeklaagd, omdat zij na hun aankomst in het land enkele maanden zonder financiële of materiële ondersteuning moesten leven. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) stelde drie van de eisers in het gelijk: hun behandeling zou “vernederend” geweest zijn en zou een “gebrek aan respect voor hun waardigheid” doen herkennen.

Blick Oostenrijk

De Franse autoriteiten zouden “volgens nationaal recht hun plichten tegenover de aanvragers niet zijn nagekomen”. Frankrijk moet de asielzoekers nu elk een bedrag tussen de € 10.000,- en € 12.400,- schadevergoeding betalen.

De Franse staat moet waarschijnlijk hopen dat de eisers geen navolgers vinden. Vooral aan de rand van Parijs bevinden zich grote illegale tentenkampen met meestal meer dan 1000 migranten, die daar langs de autosnelwegen kamperen. De politie wordt de situatie niet de baas: hoewel ze regelmatig ontruimd worden, ontstaan deze kampen steeds opnieuw.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, EUSSR, Frankrijk, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rechtbank veroordeelt Frankrijk: Migranten krijgen meer dan € 10.000,- schadevergoeding

 1. Freddy zegt:

  Het wordt hoog tijd dat we dit soort instellingen naar de mesthoop verwijzen.

  Geliked door 4 people

 2. Monalisa zegt:

  Ach dit gaat met nederland ook gebeuren, zij weten zeer goed de weg.

  Like

 3. Julia zegt:

  Wat zullen de Fransen blij zij met deze uitspraak daar gaat hun belastinggeld. Het is een schande dat het Europees Hof tot deze uitspraak is gekomen. Het algehele wanbeleid in de EU heeft er voor gezorgd dat die economische vluchtelingen dat veel landen failliet gaan aan deze overlastgevers. Zij hebben uit veilige landen überhaupt geen recht op financiële ondersteuning, onderdak of welke voorziening dan ook. Dit is puur roven uit de Staatspot terwijl Nederland weer extra miljarden kan gaan storten voor het herstelfonds om de zogenoemde zuidelijke landen die al aan de grond zitten van miljarden aan steun te voorzien. Hoe lang nemen alle Europeanen het wanbeleid en de ziekelijke rechtstaat binnen Europa nog. Dit is niet meer te verklaren en het toppunt van complete waanzin. Straks komen de zielig binnengekomen economische vluchtelingen ook aan de poort van Rutte aan kloppen om in aanmerking te komen voor een riante schadevergoeding terwijl hier de voedselbanken groeien en heel veel Nederlanders in stille armoede leven. Het is werkelijk walgelijk en een belediging voor de belastingbetalers. Dat hele miljardenbolwerk in Brussel verdient maar één ding en dat is een massale bezetting van het heiligdom miljardenverslindende Brussel.

  Geliked door 2 people

 4. Pieterdina zegt:

  Het is te gek voor woorden….optieffen met dat tuig…

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk krijgt dat parasiterende ongedierte in Frankrijk allemaal het corona-virus en de behandelingen daarvan betalen ze maar mooi uit hun eigen zak!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is totaal de weg kwijt, het zijn een stel onverantwoordelijke debielen die de bevolking van Europa willen vernietigen !

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Wat verwacht je anders van LINKS TUIG?

   Like

  • Julia zegt:

   Rechten van de mens welke rechten blijkbaar alleen migranten recht!!! In ieder geval niet voor de mensen die straks vroegtijdig overlijden aan achterstallige gezondheidszorg en de ouderen die bewust zijn vermoord door opsluiting en gestorven zijn aan eenzaamheid. Dat hele Europese Hof is een doorgeslagen links bolwerk en net als onze rechtstaat niet meer te vertrouwen en ongeloofwaardig. .

   Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Lekkere binnenkomer,nooit meer gehad dan een geit ,en nu gelijk 10 rooie,,vinden ze het gek dat het hele dorp waar ze vandaan komen morgen ook op de stoep staan .

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Het is dat ik een “net” persoon ben, maar nadat ik tussen ’t werken door in de tuin even op blog keek en las:”hun behandeling zou “vernederend” geweest ZIJN”……………………. “gebrek aan respect voor hun waardigheid” LAS, had ik eigenlijk een paar vloeken moeten laten vallen.
  WAARDIGHEID ??????????, dat smerige volk kent niet eens ’t begrip waardigheid.
  Gisteren las ik hier weer een bericht waarin een AUTOCHTONE Fransman ’t slachtoffer werd van de import.
  De “in waardigheid verloren persoon” [ men hoeft niet eens te raden waarvan daan hij komt ?, vond niet dat men zijn kaartje in de bus mocht vragen.
  DE BUSCHAUFFEUR, 56 jaar oud, is nu Hersendood.

  Geliked door 2 people

 8. Gienekehado zegt:

  Als 100.000 van de 66 miljoen Fransozen even flink stampij maken, dan wordt de rest van Frankrijk mss ook nog wakker! Dit kan alleen maar omdat bijna iedereen zijn/haar bek houdt, niet geïnteresseerd is!! Apathie is een dodelijke volksziekte!!

  Like

 9. Het is toch wel netto mag ik aannemen ?
  😀

  Like

 10. Qvic zegt:

  Die uitspraak verbaast mij niets, als je weet dat bijna alle rechters van het Europese Hof van de rechten van de mens, gelinkt kunnen worden aan George Sorros. De gehele EU commissie is door en door corrupt.

  Like

 11. Julia zegt:

  Migranten genieten van ons belastinggeld. Tevens veel meevallers voor multinationals inclusief onze Koning die miljoenen onterechte subsidies heeft gevangen van ons belastinggeld niet hoeft terug te betalen en dit uiteraard ook niet zal doen. Het voetjesvolk heeft alleen ellende van o.a. de flaters van de belastingdienst en dienen al maakt het alles kapot tot op de laatste cent terug te betalen. Kortom wegvaren met een bootje en vermomd als zielige vluchteling binnen varen levert heel veel voordelen op en een compleet ingerichte woning is op korte termijn beschikbaar. Het is te ziekelijk voor woorden dat al dat binnengekomen gespuis duizenden euro’s als beloning krijgt. Helaas is er nog geen groot massaal verzet om deze toppunt van linkse waanzin de kop in te drukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s