Italië: Vlucht van illegale migranten uit quarantaine leidt tot besmettingsgevaar!

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal illegale migranten dat uit hotels vlucht, die veranderd werden in “opnamecentra” en quarantaine-instellingen, neemt toe, waardoor acuut besmettingsgevaar voor de plaatselijke bevolking wordt gecreëerd. En natuurlijk bedreigt dit ook het toerisme.

Mitteleuropa

Een voorbeeld: Vlucht van migranten uit het opnamecentrum in Comiso (Sicilië). Twee groepen konden zich onttrekken aan de controle en verdwenen spoorlood. Het probleem zijn teveel lakse veiligheidsomstandigheden met betrekking tot Covid-19. Het is zelfs niet bekend of de migranten positief zijn of niet.

Twee dagen geleden kwam een politieagent terecht op de spoedopname van het ziekenhuis “San Giovanni di Dio” in Agrigento, nadat hij door een Tunesiër was aangevallen, die uit het luxe ressort “Villa Sikania” in Siculiana was gevlucht. De politieagent liep zware botbreuken op en moest een noodoperatie ondergaan.

Hoewel de instelling constant bewaakt wordt, is deze vluchtpoging noch nieuw noch een op zichzelf staand geval. Gisteren nog probeerden politieagenten, door buurtbewoners gealarmeerd, een vlucht te verhinderen. Eentje van hen, een 50-jarige politieagent uit Porto Empedocle, liep daarbij een kniebreuk op. Uit een eerste reconstructie blijkt dat een migrant de agent kon overmeesteren en neerslaan.

Ondertussen ontscheept de “Ocean Viking” na “groen licht” van de kant van de Italiaanse regering nog eens honderden illegale migranten met potentiële infecties in Porto Empedocle.

De plaatselijke gouverneur, Musumeci, uitte in dit verband niet meer dan een zwak protest tegen deze regeringsmaatregel. Per slot van rekening wil je niet je baan en je voordeeltjes in gevaar brengen…

(Bron: “Vox News”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Italië: Vlucht van illegale migranten uit quarantaine leidt tot besmettingsgevaar!

 1. M. zegt:

  Corona of niet voor de politieke ratten is de aanvoer van migranten uit risicogebieden geen enkel gevaar dat zijn de eigen burgers alleen maar.
  Pek en veren met dat politieke tuig en ophoeren met die satansknechten.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Ach het maakt die politieke idioten blijkbaar niets meer uit zolang zij zelf maar veilig zijn gesteld. Wie geeft überhaupt nog gehoor aan al die vernietigende maatregelen o.a. onze economie, smetlappen die alleen jezelf nog meer besmetten, 1,5 mtr samenleving als al die gespuis zonder meer de volksgezondheid in gevaar kan brengen en dit wordt toegelaten. Ook Nederland wacht nog heel veel ellende volgens onze schoenenprins De Jonge moeten er nog ruim 1 miljoen voor 2030 van dit gespuis in ons land worden gehuisvest en mee snoepen aan ons belastinggeld terwijl zij geen donder hebben bijgedragen voor onze samenleving dan alleen maar meer en meer tweedeling en ellende veroorzaken. Het beste is al die politieke voorstanders bij elkaar te vergaren en levenslang op te sluiten zodat we de grenzen voor goed kunnen dicht timmeren om deze onverantwoorde toestroom uitkeringstrekkers en huizenbezetters voor goed buiten te sluiten en absoluut niet meer toe te laten vol is vol. De politieke waanzin en het wanbeleid heeft heel Europa kapot gemaakt en gaat maar door. We kunnen nu al raden wat er in het najaar gaat gebeuren en dat is dat de hele boel opnieuw lock down gaat terwijl besmettingshaarden vrij toegang hebben en zij het grootste gevaar zijn het virus verder te verspreiden waarvoor wij worden afgestraft door doorgeslagen ondemocratische wetten die door de waanzinnige politieke achterbakse doordrammers in elkaar is geslagen en waar het volk geen enkele zeggenschap over heeft gehad. Kortom stop migratie en versnel uitzettingsprocedure.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Ik lees net dat die huppeldoos Ollongren ofzo de Woningwet wil veranderen en het voor alleenstaanden moeilijker wordt om een sociale huurwoning te huren, lekker dan
   Gaat dat door dan kan ik nog 8 jaar langer wachten

   Like

   • karton zegt:

    @ Yvonne. Zoals u ongetwijfeld wel zult weten : van dat DDR66-clubje heeft niemand iets te verwachten en zéker niet van dat Ollon Kreng !

    Like

   • Heniusz zegt:

    Dat is dan ook wel weer iets dat je van Deug66 kan verwachten. Net of het al makkelijk was om als single aan een huurwoning te komen met die malle inkomensgrenzen. Dat is dan ook de truc: Voor stellen gaat die norm omhoog en voor singles omlaag. Zo blij dat ik mijn huis ooit van de woningbouwvereniging heb kunnen kopen.

    Like

   • Jujlia zegt:

    Ollongren de grootste bitch en satan van de verwerpelijke ondemocratische partij (Dictatuur 66)!!! Ze had gewoon met eeuwige ziekteverlof moeten blijven haar afwezigheid was voor velen een stuk ergenis minder.

    Like

 3. karton zegt:

  Géén nood Italië !!!
  Oom Pinokkio is onderweg om u te steunen, met óns geld.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Zolang ieder zich verschuilt voor deze aanval op EUROPA. Op onze manier van leven, wonen, en werken, om de CORRECTE machthebbers te behagen, zal er NIETS veranderen. U mag demonstreren zoals het deze machthebbers het beste voegt. Alles moet volgens de WET. U WORDT GENAAID WAAR U BIJ STAAT, EN ONDERTUSSEN VERNIETIGEN ZE ONS CONTINENT IN ZIJN TOTALITEIT, EN STEEDS SNELLER !!!!

  Like

 5. Tony zegt:

  Dit zou eenvoudig op te lossen zijn: illegaliteit en landloperij weer strafbaar stellen.
  Maar nee hoor, hetgeen nu aan de hand is was al lang geleden gepland.
  Zo werd in 2000 landloperij uit het Wetboek van Strafrecht geschrapt.
  “Two plus two equals five?”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Landloper

  Like

 6. bobzelf zegt:

  GELIJK HEBBEN IS NIET MOEILIJK ,
  GELIJK KRIJGEN IS WEL MOEILIJK WHAHAHA

  dank zij , onze lieve humorvolle TISTOCHWAT ….
  EN UW FENOMENALE DROPVETER OME BOZELLUF

  KOMT ZO HEEL SNEL ONS GELIJK DUS BOVEN WATER !!

  DANK MEISSIE voor de steun , whahahaa

  Xandernieuws

  Ook een Noors team virologen zegt nu dat coronavirus uit laboratorium komt
  Posted on 06/07/2020
  —————————————————————————————————————————————
  ‘Dit virus bleek zó goed aangepast om mensen te infecteren, dat het verdacht was’

  —————————————————————————————————————————————-
  Een team rond de bekende Noorse viroloog en HIV expert Birger Sørensen heeft net als eerdere internationale wetenschappers geconcludeerd dat het coronavirus hoogstwaarschijnlijk uit een laboratorium komt. ????????????????????

  JOH ?? DIE DEKSELSE KILL BILL a.s.a.p. TOCH !!‘

  Wat we ontdekten was dat dit virus uitzonderlijk goed is aangepast om mensen te infecteren. Zó goed, dat het verdacht was’, voegde hij eraan toe. Na zijn onderzoek denkt hij dat ‘het voor meer dan 90% zeker is’ dat coronavirus in een laboratorium is gemanipuleerd.

  MIJN HEMEL , EN WIE SPONSORT DEZE LABORATORIA ??? OOM KIIL BILL a.s.a.p

  ‘Ik begrijp dat dit controversieel is, maar het publiek heeft een legitieme behoefte om dit te weten. Het is belangrijk om alternatieve hypothesen vrijelijk te bespreken,’ verklaart Sørensen, die uitlegt dat de wetenschappelijke tijdschriften huiverig zijn om zijn artikel te publiceren, ook al geven ze daar geen argumenten voor.

  De Noorse viroloog, net als mede onderzoeker Angus Dalgleish een internationaal hoog in aanzien staande HIV expert, is bepaald niet de eerste die stelt dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat het coronavirus op natuurlijke wijze is ontstaan.

  the chinese DID IT !!! WHAHAHAHAHAHAHA

  ‘Er zijn maar weinigen die nog geloven dat de epidemie op de vismarkt van Wuhan is begonnen. Dan moeten we ook durven kijken naar meer controversiële, alternatieve verklaringen.’

  hallo bent u er nog ????? SNOPES AND FRIENDS AND BREITHBART LOVERS ??

  waar is die COPY PAST . DOOS EIGENLIJK GEBLEVEN ??? NAAR BRUSSEL TEUG ?
  WHAHAHAHAAH

  Team wilde op biochemische grondslag een ander soort vaccin maken

  Sørensen en zijn collega’s wilden een vaccin maken tegen het coronavirus, en daar hun jarenlange ervaringen met het testen van HIV vaccins voor gebruiken. “Het verschil tussen onze aanpak en andere vaccinfabrikanten is dat wij een chemieachtergrond hebben, en we het virus in detail analyseren, alsof we een medicijn maken”, legt de wetenschapper uit. ‘Biologie is ook chemie, dus door het virus vanuit chemisch perspectief te bekijken, voeren we een meer gedetailleerde analyse uit, waarbij we inzoomen op bepaalde componenten.”

  ‘Het eerste dat je moet vaststellen is welke delen van het virus veranderen, en welke delen stabiel zijn. Als je een vaccin wilt maken dat lang meegaat, moet je het immuunsysteem stimuleren om te reageren op die delen van het virus die constant zijn. Anders verdwijnt het effect, en leidt het in het ergste geval tot een verergerde ziekte.’

  ‘Als we dit eenmaal weten, kunnen we proberen een vaccin te maken. Waar we in verschillen is dat wij proberen een vaccin te maken dat elementen gebruikt die zo weinig mogelijk gemeen hebben met de natuurlijke componenten van het lichaam, zodat het immuunsysteem wordt geleerd precies te herkennen waartegen het vaccin moet beschermen.’

  Sørensen is van mening dat dit een belangrijk inzicht is, dat zal voorkomen dat het immuunsysteem vals wordt gestimuleerd op een manier die ertoe kan leiden dat een vaccin teveel gevaarlijke bijwerkingen veroorzaakt.

  DUS ??? RENNEN VOOR JE KILL BILL a.s.a.p spuit !!

  ‘Zó goed aangepast om mensen te infecteren, dat het verdacht was’

  “We hebben onderzocht welke componenten van het virus bijzonder geschikt zijn om zich bij mensen aan cellen te hechten. En we hebben dit gedaan door de eigenschappen van het virus te vergelijken met de menselijke genetica. Wat we ontdekten was dat dit virus uitzonderlijk goed was aangepast om mensen te infecteren. Zó goed, dat het verdacht was’, voegt hij eraan toe.

  In het reeds gepubliceerde artikel beschrijven Sørensen en zijn collega’s Angus Dalgleish en Andres Susrud dat het zogenaamde spike-eiwit van het coronavirus ervoor zorgt dat het bijzonder geschikt is om mensen te infecteren, en mede daarom geen natuurlijke afkomst kan hebben. ‘Er zijn verschillende factoren die hierop wijzen’, zei Sørensen. ‘Ten eerste is dit deel van het virus erg stabiel; het muteert heel weinig. Dat wijst erop dat dit een volledig ontwikkeld, bijna geperfectioneerd virus is voor het infecteren van mensen.’

  LANG LEVE ONZE RIVMoordenaars UW EXPERTS , ( op de zwarte lijst ) van RUTTE
  trouwens de andere 2 veel wetende MONGOLEN ,DIE ZIJN AFGESTUDEERD ALS DIERENARTS .WHAHAHAHAHAHA
  OOH BOB , WAT LEUK WHAHAHAHAAH

  ‘Ten tweede geeft dit aan dat de structuur van het virus niet van nature kan zijn geëvolueerd. Als we het nieuwe coronavirus vergelijken met het virus dat SARS veroorzaakte, zien we dat er in totaal zes inserts in dit virus zijn die in vergelijking met andere bekende SARS-virussen opvallen.’ Sørensen benadrukt dat een aantal van deze veranderingen in het virus uniek zijn, en dat ze niet voorkomen in andere bekende SARS-coronavirussen.

  ‘Onwaarschijnlijk dat deze mutaties in de natuur ontstaan’

  HOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA U BENT DUS EE LUL !!!

  DUS KILL BILL a.s.a.p and KILL RUTTE ALSO very a.s.a.p

  ‘Vier van deze zes veranderingen hebben de eigenschap dat ze geschikt zijn om mensen te infecteren. Dit soort samenvoegingen van eigenschappen kan eenvoudig in een laboratorium worden gedaan, en helpt een dergelijke oorsprong te staven.’

  Het is onwaarschijnlijk dat die mutaties op natuurlijk wijze zijn ontstaan, want ‘dan hadden we waarschijnlijk gezien dat het virus andere eigenschappen had aangetrokken, niet alleen eigenschappen die het virus helpen zich aan menselijke cellen te hechten.’

  Een bestanddeel van het huidige SARS-Cov2 virus, dat zich voorheen op een ander deel van de schil van het SARS virus bevond, blijkt nu een onderdeel te zijn geworden van het piekeiwit van het coronavirus, waardoor dit een extra receptor kan gebruiken om mensen te infecteren.

  ‘Meer dan 90% zeker dat dit virus uit laboratorium komt’

  Sørensen twijfelt er daarom nauwelijks meer aan dat het virus uit een laboratorium komt. ‘Ik denk dat het voor meer dan 90 procent zeker is. Het is in ieder geval een veel waarschijnlijkere verklaring dan dat het zich op deze manier in de natuur heeft ontwikkeld.’ De eigenschappen van het nieuwe coronavirus zijn dermate uniek, dat ze nog niet eerder in de natuur zijn ontdekt. ‘Deze eigenschappen maken het virus erg besmettelijk. Dus als het uit de natuur komt, moeten er ook veel dieren mee besmet zijn, maar we hebben het virus in de natuur nog niet kunnen traceren.

  ‘De enige plaats waar we weten waar een virus bestaat dat vergelijkbaar is met dat wat Covid-19 veroorzaakt, is in een laboratorium. Dus de eenvoudigste en meest logische verklaring is dat het uit een laboratorium komt. Degenen die anders beweren, moeten dat maar bewijzen’, vervolgde Sørensen.

  nou BERT , DIE 2 KOELKASTEN ALS PRIJS ZIJN BIJ DE JUISTE MENSEN TERECHT GEKOMEN . WHAHAHAHAAHAH

  De reden waarom deze wetenschappelijk meest voor de hand liggende verklaring nog steeds niet breed wordt aanvaard, is een politieke (= de grote invloed van China op o.a. de WHO). Tevens wil ‘niemand de lastige waarheid naar voren brengen. Veel wetenschappers maken zich ook zorgen over hun eigen financiering en positie, als ze zo’n controversiële hypothese zouden aandragen.’

  WHAHAHAHAHA , IN 1984 STOND DIT IN HET TESTRAPPORT VAN MITSUBISHI
  OVER OME BOBZELLUF ..WHAHAHAHAHA IK HER HAAL 1984 !!

  sarcastische humorist,..uikt onraad op kilometers afstand… heeft hekel aan lulverhalen,

  UI KUNT MAANDAG BEGINNEN , SCHIKT DAT U ??

  DUS “”MOCHT IK “” JA MOCHT ” IK BIJ HET GROOTSTE BEDRIJF TER WERELD KOMEN WERKEN , NOG TROTS OP !!

  HUGGIE OME BOBZELLUF

  Geliked door 2 people

 7. Tistochwat zegt:

  bobzelf 7 juli 2020 om 12:59

  En HOPPA! Alweer een schitterend commentaar van heer Vladibob: 1256 woorden.
  Natuurlijk zit Bill Prick achter dat coronavirus!
  Als dat NIET zo is, eet ik al mijn schoenen op, en mijn sokken erbij.
  Of die kekke schoentjes van Hugo, met een romig knoflooksausje.

  Waarom noemt men mij toch nog steeds een ‘idiote complotdenker’?
  Het is toch zo klaar als een klontje?
  ALLES, ALLES, ALLES is gepland!
  Als je uit je doppen kijkt (EN NIET NAAR DE TV) zie je het toch gewoon gebeuren?
  De angst voor een tweede, derde en volgende ‘golven’ wordt er goed in gestampt.

  En het ís ook een smerig virus. Bill Prick had het nooit mogen maken!

  GELD, MACHT EN TOTALE CONTROLE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s