België: 75% van de gecontroleerde “minderjarige” asielzoekers blijkt meerderjarig te zijn

Screenshot_235

(Door: Tom Lallemand)

Drie op vier van de zelfverklaarde minderjarige asielzoekers die onderzocht werden, blijken meerderjarig. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Belang-voorzitter en Kamerlid Tom Van Grieken opvroeg bij minister Koen Geens. “Asielzoekers die betrapt worden op leeftijdsfraude moet het recht op asiel worden ontzegd”, aldus Van Grieken. 

Steeds vaker worden kinderen door hun familie helemaal alleen vanuit Afrika of het Midden-Oosten naar Europa gestuurd. De reden daarvoor is voor de hand liggend. Alleenstaande minderjarige migranten genieten in Europa immers een bijzonder beschermd statuut. Ze mogen niet uitgewezen worden en bovenal vallen ze niet onder de Dublin-regel, waardoor ze hun land van aankomst vrij kunnen uitkiezen. Vervolgens kan ook de familie van het kind via gezinshereniging naar het uitverkozen Europees land komen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op België: 75% van de gecontroleerde “minderjarige” asielzoekers blijkt meerderjarig te zijn

 1. karton zegt:

  Bij de zg ouderloze minderjarigen die bijna op weg zijn naar Nederland, zal ‘t precies hetzelfde zijn. Zodra ze hier zijn duiken plots overal hun ouders op , voor ieder “kind” wel 4 of 5 “ouders”. En die moeten natuurlijk herenigd worden met die zielige weesjes !

  Like

 2. Ik ben bang dat genoemd aanzuig juist effect de bedoeling is……. maar ja, dat is zomaar mijn vermoeden. :-((

  Like

 3. Rene zegt:

  De gezinshereniging geheel afschaffen, eerst de kwartiermakers en dan het hele gezin er achteraan… Ongelofelijk dat dit kan, STOPPEN.

  Geliked door 1 persoon

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Er is zelfs een woord voor; ankerkinderen. Het is al eerder gezegd; minderjarigen reizen niet alleen in die landen, dat overleven ze namelijk gewoonweg niet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Duitsland

  Afgelopen maandag waren duizenden die #Afrika zijn ontvlucht, ipv te strijden voor hun #rechten… in #Berlijn aan het #demonstreren voor familiehereniging!
  Ze spreken de taal niet, leveren geen bijdrage aan de maatschappij….. maar stellen gelijk EISEN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s