Brigitte Bardot: “We worden geregeerd door een bende lafaards!”

Screenshot (75)

(Door: Roeland Van Walleghem)

Sinds de jaren zeventig van vorige eeuw zet de inmiddels 86-jarige diva Brigitte Bardot zich in als dierenrechtenactiviste, maar ze staat tevens bekend voor haar vrij radicale mening aangaande de islam en immigratie.

In de leugenpers worden haar meningen dan ook als ‘controversieel’ beschouwd. Brigitte Bardot, die in de jaren ’60 van vorige eeuw qua uiterlijk concurreerde met de Amerikaanse Marilyn Monroe, moest zich al enkele malen voor de rechtbank verantwoorden voor zulke ‘controversiële’ uitspraken, wat haar niet weerhield om de vinger steeds maar opnieuw op de stinkende wonde te blijven leggen. BB, zoals ze destijds bekend was, heeft haar sympathie voor de nationalistische strijd en het Front National (nu Rassemblement National) ook nooit onder stoelen of banken gestoken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Frankrijk, gezond realisme, lafheid, landverraad, Nationalisme, Patriottisme, Rechts geluid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Brigitte Bardot: “We worden geregeerd door een bende lafaards!”

 1. Heniusz zegt:

  Volg juist vooral mensen met een “controversiële” mening, want dat weerspiegeld de realiteit vaak veel beter dan het fake news in die Lügepresse. Chapeau weeral voor BB, still going strong!

  Geliked door 3 people

 2. Harry zegt:

  Die dame heeft ze nog steeds prima op een rijtje !
  Waarschijnlijk nooit aan de drugs gezeten , in tegenstelling tot een heleboel anderen in regeringen en aanverwante instellingen !

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Vrij radicale mening ? ?, bedoelt wordt natuurlijk “REALISTICHE mening”……..
  Ze kwam o.a. ook op voor de “Gele-Hesjes”………

  Moedig laat zij keer-op-keer haar afschuw blijken van de islam.
  O.a over de hallal-slacht: “Ik verafschuw de Aid el Kébir, het afschuwlijke moslim slachtfeest……………

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Porte de Bagnolet, nabij Parijs, eerder vandaag.

  Like

 5. Bas zegt:

  Wederom een beest die helemaal los gaat tegen vrouwen.
  Dit soort beesten haalt de E.U van Fransje en het linkse kartel zo graag naar Europa waar ze de bescherming krijgen van @SylvanaBIJ1 en @TheRebelThePoet en @Antonkarel

  Like

  • Tineke zegt:

   Geloof maar dat je aan de beurt bent met dat covid 19 vaccin.
   Ze zijn dit met de snelheid van het licht er door heen aan t jassen.
   Hugo de Jonge had ook al na 10 dagen zijn handtekening gezet,bij astra-seneca.
   hij geeft hem maar aan zijn koters,ik moet m niet.
   Ze willen het mij TE graag !

   Geliked door 1 persoon

 6. R Thomasson zegt:

  Vroeger, in mijn kinderjaren en mijn jeugd, stond Brigitte Bardot als metafoor voor een buitengewone mooie vrouw. Ook voor mijn moeder. Bijvoorbeeld: als een meisje of vrouw, uit onze buurt, beschouwden zichzelf als zeer knap- en gedroegen zich arrogant, zei ze: Wat denkt zij, wie ze is? Brigitte Bardot? Zelfs de kont van Brigitte Bardot is mooier dan haar kop enz. Brigitte Bardot speelde ook in een film “Babette Gaat Naar de Oorlog” (1959). In de film speelt zij een Tweede- Wereldoorlog heldin. Decennia later blijkt dat Brigitte Bardot niet enkel mooi is- maar een ware heldin. Zij beschikt over een bijzondere persoonlijkheid. Zij is moedig, integer en durft voor haar mening uit te komen. Zij danst niet naar de schimmige pijpen van de mainstream. Frankrijk is belangrijker voor haar, dan de politiek-correcte valse zwijm van gehersenspoelde multiculturalisten. Zij gaat niet knielen voor zwarten en moslims die haar land overspoelen, Fransen vermoorden, kerken in brand steken, islamitisch en zwarte No-Go zones creëren. Zij weet dat deze levensgevaarlijke invasie een dreiging vormt voor Frankrijk. Thans haar oordeel over de politieke leiding van Frankrijk is erg mild. Zij noemt ze Bende van lafaards. Dat is zeer zacht uitgedrukt. De bende is veel erger dan dat. Het is een bende van ware landverraders tegenover wie Veldmaarschalk Petain, verbleekt. De Président de la République française dient niet Frankrijk, maar een duistere clan van globalistische monsters die Frankrijk en de rest van Europa wil verdelgen.

  Geliked door 3 people

 7. Bas zegt:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8539605/Police-consider-dropping-terms-Islamist-terror-jihadi-dont-help-community.html#comments-8539605

  De politie overweegt de termen ‘islamitische terreur’ of ‘jihadi’ te schrappen omdat ze ‘de relaties met de gemeenschap niet helpen’

  ‘Alternatieven die worden voorgesteld zijn onder meer’ door geloof opgeëist terrorisme ‘,’ terroristen die religieuze motieven misbruiken ‘en’ aanhangers van de ideologie van Osama bin Laden ‘

  De Nationale Vereniging van Moslimpolitie bracht haar zaak naar voren op een online conferentie
  Adjunct-commissaris Neil Basu, hoofd van de politie ter bestrijding van terrorisme, was het standpunt van de officieren aan beide zijden van het debat aangegaan en er is geen besluit genomen

  Like

 8. Tineke zegt:

  Nog steeds een beeldschone vrouw van binnen en
  van buiten.buiten.
  Een ware strijdster in woord en daad.
  Ze heeft al meerdere malen voor het hekje gestaan.

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Een vrouw met een groot verstand.
  En vroeger de mooiste jonge vrouw ter wereld.

  Geliked door 1 persoon

 10. bozeoudeman zegt:

  Je suis Brigitte!

  Geliked door 2 people

 11. Cleo zegt:

  Deze vrouw heeft meer karakter en lef in zich dan een dozijn van die mieterige politici zoals Mark Rutte, Emmanuel Macron, Segers, etc.!

  Geliked door 2 people

 12. Gienekehado zegt:

  Viva Brigitte Bardot!! Ik wil ook wel weg uit NL, maar de klus is mij te groot. Niet omdat het elders veel beter is, maar dan zit ik er niet meer zo tussenin / bovenop. Ook allang geen trek meer om tegen al dat KLOOTJESVOLK / arabieren aan te kijken. Voor mijn omgeving zit ik op een andere planeet. Ya’Allah, ik viel mij omringd met DEBIEL VOLK!!! Viva Brigitte Bardot!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s