“Vrouwenrechten”: Moslima in Oezbekistan

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Lost_in_Sweden“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Mensenrechten, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Vrouwenrechten”: Moslima in Oezbekistan

 1. Astrid zegt:

  Maar wat is het? Een islamitische olifant?
  Hierover hoor je al die lelijke, feministische takkenwijven in het Westen dus niet, of al die ziekelijk bemoeizuchtige linkse organisaties. Het leven van deze, naar ik aanneem, gekleurde vrouw ”matters not”….
  Dit is tegen de menselijkheid. Nergens komt zoveel bloedarmoede voor als bij islamitische vrouwen die vanaf hun jeugd verplicht onder een tafelkleed door het leven moeten van hun extreem onzekere, islamitische ‘eigenaars’…. Nee, laffe linksen vechten liever tegen dode standbeelden.

  Like

 2. Stef zegt:

  De toekomst voor Nederland. Wat zullen onze graag naaktlopende linkse dames hier dat een feest vinden. Laten we er ook de positieve kant maar van bekijken.

  Like

 3. Bas zegt:

  Lgbt-les in de VS

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Dit is toch in en intriest…

  Like

 5. BertG. zegt:

  Niet zo moeilijk doen mensen, dat is gewoon een islamitische voerzak.
  Zo als ze ook voor paarden hebben.
  Dat gezeur over vrouwenrechten altijd. Hoe moet ze anders vreten.

  Like

 6. FD Verburgh zegt:

  Dat is geen mondkapje, maar een mondjurk

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Jatten nu ook al de gordijnen van de waslijn ???????

  Like

 8. LUCIA zegt:

  Vreselijk.. ik heb ook met die vrouwen te doen, het is een extreme mannenwereld in de islam enkele jaren geleden werd in een topoverleg van allerlei belangrijke imam’s of hoe je ze ook noemt, serieus het vraagstuk/stelling geponeerd of vrouwen het waard waren te ademen dat vond ik zo extreem, daar lopen je als vrouw de rillingen over de rug . We realiseren het ons vaak niet en denken, die vrouwen moeten maar zelf hun emancipatie bevechten maar hoe stellen wij ons dat in de praktijk voor, veel van deze vrouwen die uiteindelijk in verzet komen, wordt gewoon door de echtgenoot gezegd dat ze vreemd gegaan is, waarna deze vrouw door alle mannen in de familie vermoord wordt na eerst verkracht te zijn en dat heet dan ook nog eens eerwraak.
  Zijn er nog meer vrouwen die hier misselijk van worden, verder worden in zat van deze landen hele jonge meisjes soms 8 jaar oud, soms jonger uitgehuwelijkt aan een oudere man wat voor kansen heeft zo’n meisje ooit.
  Als het leven me na al die jaren iets geleerd heeft, is het dat er in het universum een soort morele rekening aan je gepresenteerd wordt als je wegkijkt, uiteindelijk wordt het probleem naar jouw kant toe van de bol die we aarde noemen, gebezemd en belandt op jouw bordje.
  Tegen de tijd dat het gebeurd, is het probleem alleen maar in omvang gegroeid en dus moeilijker te bestrijden. Vaak zien we dat in de terugblik… in retrospect maar ook nu zijn er wegkijkers… we kijken weg van een clubje mensen, die amoreel is en ons in hun amorele gevangenis zet volgens hun regels en met hun verregaande restricties en we kijken weer weg VAN EEN SCENARIO MET DUIDELIJK DOODENGE DOELEN.
  Ik vraag me af wanneer zijn die vreugdeloze WEGKIJKBRILLEN in de aanbieding geweest… een FASHION-ITEM geworden en zo iemand dit antwoord weet ….wanneer gooien we ze op de brandstapel zo van GENOEG “NIET GEZIEN” en rukken we die tyfus ramen/blinden voor onze ogen weg.!!
  DE GESCHIEDENIS HEEFT ZO WEINIG AAN KIJKERS HET IS GEEN FUCKING FILM, iedere dag dat we het als een film zien, wordt in rekening gebracht aan toekomstige generaties.
  Ik heb geen kinderen maar maak me ernstig zorgen om komende generaties om wat we nu doen …maar vooral om wat we niet doen. WE MOETEN WEER DOENERS WORDEN EN GEEN KIJKERS, DE PROBLEMEN DIE WE HEBBEN ZIJN NIET VIRTUEEL MAAR ECHT.*

  * Sorry hr Bron voor de caps maar is belangrijke boodschap en als de mensen ook alleen maar de caps lezen. dan weten ze al wat ik bedoel.

  Like

 9. Bas zegt:

  In turkije Haga Sofia vandaag weer moskeet geworden

  Bij de nos wisten ze alleen te melden dat vandaag de Haga Sofia weer een moskeet wordt ipv museum……verder geen tekst, uitleg of achtergrond van de feiten.

  Like

 10. Bas zegt:

  Winkelen in Duitsland

  Like

  • Heniusz zegt:

   Weet niet wat die heel gare allemaal aan het raaskallen is, maar weet wel dat dat pakje kaas in zijn geheel zijn voerverwerker ingetrapt zou zijn, ware het hier. Wedden dat hij daarna niet zo veel praatjes meer heeft?

   Like

 11. verwardeman zegt:

  HALLO linkse feministen , waar zijn jullie !
  Baas in eigen buik , weg met het MANNELIJK CHAUVINISTIES ZWIJN !
  HALLO dames van OPZIJ !
  Hallo , hallo , HAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOO ?????????????

  Geliked door 1 persoon

 12. Tineke zegt:

  Die zijn aan het repeteren in Ter Apel voor als de volgende lading binnenkomt.
  Welkom-Welkom in ons land……

  Like

 13. Yvonne zegt:

  Wat is hun beloning na een leven lang zo rond te moeten lopen? Ze moeten poetsen,koken zoveel mogelijk kinderen op deze gestoorde aarde zetten ,ze heeft zeker geen miele wasmachine? Haar kleren zijn vies ,Stumpers die vrouwen en dan klagen wij westerse vrouwen dat ons haar niet goed zit dat we een week of 8 niet naar de kapper konden laten we blij zijn dat we ( nog ) zo kunnen lopen

  Like

 14. Like

 15. Bas zegt:

  Ondertussen, de jihadisten liegen,…
  https://www.breitbart.com/europe/2020/07/24/islamist-terrorists-fooling-authorities-thinking-theyre-reformed-report/

  Islamistische terroristen houden autoriteiten voor de gek door ze te doen te denken dat ze hervormd zijn: rapport

  Britse jihadisten doen alsof ze hervormd zijn, gebruikmakend van het islamitische concept “taqiyya”, om een ​​vroege vrijlating uit de gevangenis te vergemakkelijken in de gemeenschap waar ze een nieuw risico vormen voor het publiek.

  Het International Centre for the Study of Radicalization (ICSR) van Kings College London ontdekte dat “‘ False compliance ’wijdverbreid lijkt te zijn geworden, vooral onder jihadistische gevangenen, hoewel de ware omvang onbekend is. Dit kan een groot probleem zijn met betrekking tot risicobeoordeling en vrijgaveafspraken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s