Portland: “Antifa” verbrandt Bijbels in het openbaar

Screenshot (23)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Onze tweet van de dag komt uit de VS, van het Twitter-account “March for the Martyrs”. Hierin is een video te zien, waarin “Antifa”-terroristen in het openbaar Bijbels verbranden:

philosophia perennis

“Dit is niet ISIS. Dit is niet China en ook niet Noord-Korea. Dit is de Antifa, die in Portland, Oregon, Bijbels verbrandt. Het is een rechtstreekse boodschap aan de christenen in Amerika: dit moeten jullie niet licht opvatten!” Bekijk HIER de video!

Het is niet de eerste aanslag van links-extreme terroristen in de VS op christelijke symbolen: in het kader van de BLM-onlusten werden kerken in brand gestoken en in juni in San Francisco onder hartstochtelijk gejuich het standbeeld van de heilige Franciscanenmonnik Junipero Serra neergehaald. De belijder en beschermheilige van de autochtone bevolking tegen de machtswillekeur van de veroveraars werd nog in 2015 heilig verklaard door paus Franciscus.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", achterlijkheid, anarchisme, Barbarisme, Christendom, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Portland: “Antifa” verbrandt Bijbels in het openbaar

 1. Sophia. zegt:

  Dit verraad, van de verbranding van Bijbels, is of heel dom te noemen, en wat ik hoop voor de brandstichters!
  Maar het blijft compleet gestoord te noemen, waarom Bijbel? en geen Koran’s? of andere heilige boeken?

  Mooie zondag.

  Geliked door 1 persoon

 2. flo zegt:

  Nazi duitsland boek verbranding….eind 30r jaren.
  De link is duidelijk gelegd met de fascisten antifa.
  Zonder twijfel zit “de” moslim hier ook achter, die zien het allemaal graag gebeuren. Op naar de islamitische wereld van dood en verderf….

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk zullen ze een keer de hele linkse dictatorische boeken van extreemlinks gaan verbranden of anders korans! Want dat altfa-tuig wil toch zeker hierna NIET gaan proberen om “racisten, fascisten, xenofoben, anti-moslims” of iedereen die zij als hun vijanden beschouwen hierna in brand te gaan steken?
   De joods-Duitse dichter Heinrich Heine (1797 – 1856) had namelijk al (en dat is allang overbekend!) in 1820 al voorspelt naar aanleidingen van boekverbrandingen wat daarna zal gebeuren: “Waar men boeken gaat verbranden zal men ooit eens mensen gaan verbranden!”
   En tijdens WO II hebben de nazi’s, nadat ze in 1933 in Duitsland een hoop on-Duitse boeken eveneens in het openbaar hadden verbrand, in Oost-Europa de lichamen van miljoenen Polen, Russen, Oekraïners, joden e.v.a. die zij met kogels en gif hadden vermoord, verbrand in reusachtige kuilen, op enorme roosters of in crematoria’s met hoge schoorstenen!
   Het leek haast alsof de nazi’s de joden in het Oude Testament (daar bedoel ik alleen degenen mee die aan heidense afgoderij deden) wilden na-apen ofschoon de laatste groepering liever dieren opofferden op altaren voor nepgoden en helaas af en toe zelfs hun eigen kinderen!

   Like

 3. droevige mof zegt:

  De Duitse dichter Heinrich Heine, een van de heiligen van de linkse kerk, in 1821:
  „Das war ein Vorspiel nur! Dort wo man Bücher verbrennt, verbrennt man auch am Ende Menschen.“
  ( “Dat was gewoon een voorspel! Waar je boeken verbrandt, verbrand je uiteindelijk mensen.” )
  Ik kan me niet voorstellen dat men in de VS zo dom kan zijn om bijbels in het openbaar te verbranden. Dit is ook een provocatie voor linkse christenen en zelfs voor liberale moslims en zelfs atheïsten. Het kan ook een PsyOp van de andere kant zijn. Op dit moment is alles mogelijk.

  Like

 4. Saeftinghe zegt:

  Dat bijbelverbranden zou wel eens positief kunnen uitpakken.
  Hiermee zijn ze net een stapje te ver gegaan en hebben ze hun geloofwaardigheid verloren.
  Hun ware gezicht is zichbaar geworden.
  Waarschijnlijk dom van me om het hier te schrijven, ze zullen vast wel meelezen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Reden om dat hele Antifa flink aan te pakken. Het is een schande en terreur wat deze gesubsidieerde terroristen terreurorganisatie al zolang de boel in brand kunnen zetten. Dit gebeurt allang niet meer alleen in Portland het gevaar zit al diep geworteld in Frankrijk waar kerken in de hens worden gestoken door deze terroristen. Ook Nederland zal niet gevrijwaard blijven van dood en verderf door Islam terreur dat geknuffeld en gesubsidieerd wordt door linkse idioten. Het kan niet uitblijven dat dit terreur tot een complete burgeroorlog zal leiden die zijn weerga niet kent met dank aan de linkse wegkijkers die knuffelend en knielend voor deze terroristen buigen door o.a. geen enkele demonstratieverbod op te leggen en niet langer op eisen en wensen in gaan die onze traditie (waar de ellende begint) vernietigen. Al die linkse idioten hebben totaal niets van de geschiedenis geleerd en onze linkse burgemeesters heulen door lafheid en gebrek aan daadkracht alleen maar mee of staan zelfs nog o.a. Halsema de linkse activist uit te hangen tijdens een BLM demonstratie. Dat algehele linkse bolwerk is een gevaar voor onze samenleving. Het enige wat zij totnutoe hebben bereikt is meer tweedeling en meer haat.

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   Het kan toch niet zo lang meer duren dat dit krapuul wordt opgeruimd de onvrede wordt al erger en steeds meer mensen geloven de msm en die rottige nos toch niet meer,

   Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Aanslag op Katholieke kathedraal van Nicaragua, Managua Metropolitan. De was brandbom, beeld van Christus (meer dan 3 eeuwen oud) is ernstig beschadigd

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Antifa, zijn dat satanisten misschien? Kijk naar de volgende film en oordeel zelf.
  PS. De film is NIET geschikt voor kinderen.

  Like

 9. Jan zegt:

  In Rusland wordt met gekke ‘demonstranten’ kort en krachtig afgerekend

  video

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertuss3n

  #BlackLivesMatter-demonstranten vallen een Republikeinse senator lastig in zijn huis in Minnesota

  Like

 11. Jan zegt:

  Oorlogsgebied Portland

  Antifa, collaborating with SVT, Universities, jagärhär, expo, political parties, and government in Sweden:

  “We will burn all your cities if you don’t vote for Kamala & Joseph!” https://t.co/p4wFateN1u

  — Bilyana Martinovsky (@BMartinovski) August 15, 2020

  De antifant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s