“Corona” is niet meer

Screenshot_82

(Door: “Frans Brassens”)

CORONA, Covid-19, is afgelopen, over, klaar. Het aantal nieuwe IC- en ziekenhuisopnamen is verwaarloosbaar klein. Het aantal gemelde doden per dag is momenteel 0 tot 1. (NB: Dit betreft officiële getallen c.q. getalletjes). Deze gegevens rechtvaardigen geenszins de geplande ‘corona maatregelen’. Integendeel! Maar er lijkt – of blijkt – een duidelijk verborgen doel te zitten achter al die bangmakerij van het grosso modo niet zo oplettende volk. En op dat doel werd en wordt voortdurend aangestuurd middels bangmakerij. Volgens ‘onze’ leugenpremier Rutte is dat doel een vaccinatie om ‘corona’ uit te bannen. Dan pas zou alles goed komen. Maar het IS al goed! Zie de getallen van ziekte en dood. Geen enkele reden voor drastische, mens en maatschappij ontwrichtende, ‘maatregelen’.

Volgens Rutte, zijn eveneens ondeskundige minister De Jonge, en zijn steeds miskleunende trawanten van het RIVM moeten we allemaal een (volkomen onvoldoende geteste) vaccinatie ondergaan, met alle gevaren van dien en misschien zelfs met een veronderstelde ‘toevoeging’. Waar rook is, is vuur, nietwaar? WAT zit hier achter? En WIE zitten hier achter?

Bij gebrek aan zieken en doden worden nu de (evenmin verontrustende) getallen van ‘positief geteste’ mensen opgevoerd. Die men dan aangeeft met het woord ‘besmetting’, omdat dat dreigender klinkt dan ‘positief getest’.

Bij het veelvuldiger testen zal het aantal ‘positieven’ natuurlijk oplopen. Maar die mensen ZIJN NIET ZIEK! Het geeft alleen maar aan dat men in aanraking is geweest met dat virus. En ze zullen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet ziek worden, dan was dat al eerder gebeurd voor de meesten. Een ‘positieve’ test kan zelfs wijzen op immuniteit!

Bedenk dat met een incubatietijd van hooguit 10 dagen er inmiddels al heel wat meer mensen in ziekenhuizen terecht zouden moeten zijn gekomen, zowel als dat er meer doden zouden zijn gevallen. Wat dus NIET het geval is.

Er zijn smerige zaken gaande. En ZAG iedereen dat nu maar.

Door:
“Frans Brassens”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op “Corona” is niet meer

 1. Julia zegt:

  Onze volksverlakkers en beroepsleugenaars Rutte en De Jonge gaven weer een geweldig stukje toneel weer namelijk het welbekende belerende vingertje en een legpuzzel van halve= en flut maatregelen en het trieste is dat de meeste onderdanige schaapjes lijdzaam deze weg volgen die hun totaal naar de ondergang leidt. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-persconferentie-rutte-en-de-jonge-meer-meer-meer-en-nog-meer/ Dan de maatregel die nu voor de horeca geldt graag uw naam en adres opgeven en of u geen gezondheidsklachten heeft. Een vorm van de horeca tot op de grond bewust failliet laten gaan omdat deze discriminerende maatregel nergens op slaat ten behoeve van het zogenoemde bron- en contactonderzoek. Wat heeft het voor een zin als dan bij grote supers, markten, tuincentra en bouwmarkten waar massa mensen dagelijks komen deze regel niet geldt???? Muilkorven hier en daar verplicht opgelegd door burgemeesters omdat deze twee slapjanussen zelf uit eigen belang dit niet landelijk opleggen vanwege de komende verkiezingen!!!! Hoe kan men dan weten of deze muilkorven wel dan niet effectief zijn????? Kortom wat mij betreft hadden deze acteurs nog heel lang en voor goed op reces mogen blijven omdat zij totaal niet geloofwaardig zijn en continu het volk een rad voor ogen draait. Wie is er nog wel te vertrouwen dit wantrouwen wortelt steeds dieper in mij maar ik maak wel zeer ernstige zorgen wat de leugens ten behoeve van uitsluitend geld en macht voor een desastreuze gevolgen zowel economisch als maatschappelijk hebben. We hebben te maken met een ernstige zware griepvirus maar neemt niet weg dat dergelijke ondemocratische maatregelen en dictatuur geoorloofd zijn omdat al jaren heel veel mensen sterven aan virussen en griepvirussen. Ook maak ik mij zorgen om de mensen die alles klakkeloos aannemen, lijdzaam volgen wat ze wordt opgedragen en hierdoor de realiteit totaal uit het oog zijn verloren door de dagelijks ingezaaide angst waar de politiek, RIVM en linkse media graag nog een schepje bovenop doen maar nimmer publiceren wat voor een ingrijpende gevolgen en impact de grote leugen op ons leven heeft.

  Geliked door 8 people

 2. Sobieski zegt:

  Inderdaad. Ben niet bang voor corona, maar voor de economische recessie als gevolg van een mogelijk nieuwe globale lockdown, en voor die griezelige gifmenger Bill Gates met zijn verplichte vaccinaties.

  Geliked door 8 people

 3. Hovawart zegt:

  Mochten de cijfertjes en statistiekjes niet overeenkomen met de realiteit of de gewenste waarheid van het kabinet, dan kunnen ze de vers-aangeschafte vaccins nog jaarlijks toedienen als anti-griepprikken voor de ouderen, of het nog gratis zal zijn dat vraag ik u wel af.
  (ze kunnen niet wéér een paar miljoen vaccins weggeven aan een derde wereldland)

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Het hele elitair kapitalistisch gifsysteem dat vaccinatie heet is bedoelt om zoveel mogelijke ouderen, mensen met onderliggende gezondheidsklachten zo snel mogelijk de andere kant van de aarde te laten zien en hieraan miljarden aan opstrijken. Nu blijkt al dat in Antwerpen het ziekenhuispersoneel een zwijgplicht heeft hoeveel besmette allochtonen dagelijks worden opgenomen. Kortom wij betalen de premies en al die zielige allochtonen krijgen gratis zorg en erger nog ze bezetten ook nog eens ons te krap aantal ziekenhuisbedden zodat eigen volk die zich blauw moet betalen op onacceptabele lange wachtlijsten worden geplaatst voor dat zij überhaupt behandelt worden en meer en meer te maken krijgen met een afbakende gezondheidszorg. Laten we het over de zorg in verpleeghuizen en overige instellingen waar mensen door gezondheidsredenen, geestelijke zorg en gehandicaptenzorg van afhankelijk zijn maar helemaal niet hebben die zijn kapot bezuinigd door dit rotte appel kabinet met Rutte in de hoofdrol die nu de valse mond vol hebben over het beschermen van ouderen en overige kwetsbaren. Het is werkelijk zum kotzen. Nimmer zo een stel misselijkmakende huichelaars meegemaakt dat verdient zo snel mogelijk voor een tribunaal te worden gedaagd en worden bestraft voor het schenden van mensenrechten en het niet meer toelaatbare wanbeleid en op en top discrimineert. Succes met stemmen echter pas op voordat u uw rood potlood hanteert en blijf wakker en voorzie u zelf van de juiste informatie uiteraard niet via die linkse media en de propagandazenders NPO. Wederom zo een angst zaaiend artikel gepubliceerd https://www.telegraaf.nl/vrouw/576928322/daphne-48-heeft-corona-ik-ben-echt-dood-en-doodziek Hoeveel mensen lijden al zeer ernstig onder een vreselijke ziekte daar wordt toch ook geen enkel artikel over geplaatst. Nog even terugkijkend op de persconferentie het volgende let vooral op met wat hij zegt in het filmpje en spoel door naar 27:30.
   Volledige persconferentie terugkijken:

   Fragment begint p 27:30

   Met dank aan Rick, die oplettend was en ons de exacte timestamps leverde.

   Mark Rutte: “Nou ja, weet je, we zijn een vrij land. Zou de keuze -en dat gaat niet gebeuren- maar stel dus dat Nederland zou beslissen, ‘weet je, laat maar, dat virus, we zien het wel, we gaan weer gewoon knuffelen en handen niet meer wassen en et cetera et cetera’, dan is dat ook een keuze.

   Wij hebben niet de macht om dat te verbieden. We hebben geen dictatuur, uh, waarin ik de politie op straat stuur en voor elke voordeur ga zetten, dat gaan we hier niet doen.

   Dat is ook een keuze die je als samenleving kan maken. Ik ben ervan overtuigd dat we die keuze niet gaan maken en waarom doen we dat niet, omdat dit een volwassen land is en we zijn hier solidair.

   Dus ik zag die cijfers, maar ik denk dat het anders gaat uitpakken. Dat iedereen nu even schrikt van de cijfers en denkt, ‘jongens, pas op’.

   Nu kunnen we het nog onder controle krijgen met een aantal regionale maatregelen en een paar vervelende landelijke maatregelen. Vervelend voor studenten, dat realiseer ik me. Vervelend voor voetballiefhebbers, uh, uh, hè, als het gaat om regio’s waar dat nu moet worden toegepast.

   Uh, misschien ook vervelend in de horeca dat je nu wat meer administratie hebt voordat je naar binnen kan. Maar dat is écht nog wel te overzien. Maar ik denk dat wel nu mensen door die cijfers ook denken ‘oh wacht even jongens, eh, dit is echt wel een risico dat we lopen met zijn allen’, en dat gaat ook helpen is mijn overtuiging waardoor we niet die keuze zullen maken om het maar te laten sloffen.”

   Nog een aantal toevoegingen uit dezelfde video, als naslagwerk:
   [29:27] Rutte: “Mijn rolopvatting is een hele simpele, ik ben geen dictator. En bovendien al zou ik het willen zijn -maar gelukkig wil ik het niet zijn- we missen ook gewoon het machtsapparaat hier in Nederland om er hier een dictatuur, uh, uit te vaardigen. Te weinig politie, te weinig leger, en als je het al zou doen zouden ze waarschijnlijk weigeren”
   [31:40] Rutte: “Mondkapjes doen, zeer waarschijnlijk, heel weinig om de overdracht van het virus te voorkomen’ … ‘Maar het kan wel een gedragseffect met zich meebrengen”
   [32:35] Rutte: “Dat heb ik vaker gezegd, een samenleving die in 10.000 jaar gegroeid is moeten we nu op zoveel punten versneld -hopelijk tijdelijk- aanpassen, dat kun je nooit helemaal perfect doen”
   [35:30] Hugo hoopt in de eerste maanden van 2021 al de eerste levering van een vaccin te hebben.

   De rest van de persconferentie was irrationeel en een schande voor ons Nederland. Zie hier het verslag van Leslie:

   Dan vraag ik mij werkelijk af waar het kabinet nu dan mee bezig is en de burgemeester misbruik van de grondwet kunnen maken.

   Like

 4. joko zegt:

  99.7% overleefd een corona besmetting. Enkele zwakkere Jong/oud overleven het niet. Als het virus niet verdwijnt zal uiteindelijk heel Nederland besmet raken. Wat is het probleem?

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  De Poolse krant in Toronto geeft joden de schuld van de pandemie

  B’nai Brith Canada, een organisatie die antisemitisme bestrijdt, heeft een klacht ingediend bij de politie over het artikel dat tweemaal door het weekblad Głos Polski is gepubliceerd.

  Volgens B’nai Brith gaf het artikel de schuld van de coronaviruspandemie aan de Joodse gemeenschap, beweerde het dat Joden verantwoordelijk waren voor de oprichting van ISIS, en noemde het Israël de bron van de problemen van de wereld en ‘een emanatie van de duivel zelf’.
  Het artikel beweerde ook dat de communistische revolutionair Vladimir Lenin, de nazi-propagandist Joseph Goebbels en de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan eigenlijk joods waren.
  https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/polish-language-newspaper-in-toronto-blames-jews-for-the-pandemic-637804

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan

   Dit is ronduit SMERIG!

   Echter niet alleen de Poolse schrijver van het bewuste artikel belastert de Joden, maar wat te denken van de VN? Israël krijgt zo’n beetje overal de schuld van. Ik vraag me af hoelang het duurt eer Israël de schuld krijgt van de ramp i Libanon….

   Geliked door 1 persoon

 6. Htsk day zegt:

  Er is al jaren een obsessie met vaccineren. Zelfs baby’s en de trend leunt naar zwangere vrouwen.

  Waar mensen vroeger hooguit een poliovaccin kregen en dan rustig 80, 90 jaar of ouder werden. Worden mensen nu gevaccineerd voor 1001 “virussen” om vervolgens voortijdig te sterven aan MS, ALS, dementie en diverse soorten kanker.

  Hoe zijn we ooit ‘overbevolkt’ kunnen geraken zonder vaccins?

  Kijk eens hoeveel gezondheidszorg er vandaag is, het stikt van de medische instituten, farmabedrijven, ziekenhuizen, medische beeldvorming. Waar je vroeger een klein hospitaal had en een huisdokter is het nu een triljarden industrie geworden. Met de staat als grote pusher.

  En zijn de mensen nu gezonder dan 70 jaar geleden? Integendeel, iedereen lijkt wel iets te mankeren, allergieën, slepende ziektes. Zou er een verband zijn met de gifstoffen die in vaccins zitten?

  Hoe dikwijls worden pinguins, meeuwen, walvissen, krokodillen, herten of everzwijnen gevaccineerd? Juist ja nooit! En die zijn er ook nog steeds in grote aantallen! De creator heeft de natuur en ons heel goed ontworpen en voorzien van een immuun systeem. Satans wens is om alles te vernietigen. Vaccins beschadigen ons immuun systeem en onze organen. Aluminium, kwik, bijtende zuren en dierlijke kankercellen horen niet in ons bloed! Wie denkt van wel is knettergek!

  Vanwaar die obsessie van de staat met uw ‘gezondheid’? Over uw pensioen zijn ze in ieder geval niet geobsesseerd. Is dat niet vreemd?

  By ResistEvil

  Geliked door 8 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hoe we overbevolkt zijn geraakt ligt voor de volle honderd procent aan de immigratie, de autochtone bevolking vertoont al een lange reeks van jaren krimp.

   Like

  • bobzelf zegt:

   HE EFFE LEKKER EEN GEWELDIG GOED EN DUIDELIJK STUK

   HUG DIKKE HUG

   OOM BOBZELLUF

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Htsk day 7 augustus 2020 om 10:20

   Vanwaar die obsessie van de staat met uw ‘gezondheid’? Over uw pensioen zijn ze in ieder geval niet geobsesseerd. Is dat niet vreemd?

   Nee hoor, dat is helemaal niet vreemd als je hun plannen en beweegredenen doorziet.
   Liegen en huichelen. De staat geeft totaal niets om ons. De staat treitert ons graag en maakt met opzet ons leven kapot.

   Ik vind het opmerkelijk dat deze christenen ook doorhebben welke duivelse plannen Bill Prick smeedt. Het is wat langdradig, maar de fragmenten over ‘het vaccin’ zijn interessant.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Kleine aanvulling op de ingrediénten, cellijnen van geaborteerde foetussen.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Htsk day.Spijker op zijn kop,wij worden al jarenlang vergiftigd.40 jaar geleden had bijna niemand kanker,nu 1 op de 3 mensen.

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Hoe meer besmettingen hoe beter het is. Alleen de hoogte van de besmettingen bepaalt of het virus uitdooft. Hoe minder besmettingen hoe langer het virus nog zal rondwaren alvorens het uitdooft. Bescherm alleen de kwetsbaren en laat de rest van het land met rust.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Omdat het een onvoorstelbaar smerig plan betreft, zullen we er niets tegen kunnen doen.
  Alles ligt nu eenmaal vast, al heel lang. Het is te laat.

  Het doel van de kwaadaardige ‘elite’ is bereikt: ze hebben het goedgelovige volk doodsbang gemaakt en dat is nu als was in hun handen. Het volk zal braaf meewerken om niet te hoeven sterven aan ‘het killervirus’.
  DOMOREN! ONNOZELE HALZEN! WORD WAKKER, SUKKELS!
  (Geldt niet voor degenen op deze site.)

  Straks gaat het grote verdienen voor de multimiljardairs in de hoogste versnelling: ‘het vaccin’ van Bill Prick.
  En dan heb ik het niet eens over de miljarden die ze zullen binnenharken m.b.t. de klimaatgekte en andere duivelse waanzin.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Koste wat het kost moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,of dit nu gebeurt door de vaccinazies van kil bill of de soldaten van allah.De communistische N.W.O. moet er komen van de satanische globalistische elite.

   Geliked door 1 persoon

 9. chloroquine is goedkoop en bewezen effectief medicijn; dus is vaccin niet nodig.
  Een Roemeense patholoog vond nul anti-stoffen in duizenden zgn. corona-doden; hoe kan dit?
  bestaat corona wel?

  Geliked door 1 persoon

 10. Pingback: “Corona” is niet meer | JDreport.com

 11. Htsk day zegt:

  HILARISCH!

  Wat klopt hier niet?

  RIVM aan het woord:

  In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, zo valt te lezen op de website van het RIVM. Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken. Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “INFLUENZA DEED NIKS, WAS ER NIET, vertelt het RIVM ons.

  https://www.ninefornews.nl/rivm-in-2020-stierven-404-mensen-aan-griep-normaal-zijn-dat-er-6400-wat-klopt-hier-niet/

  Hoe duidelijk wil je het hebben?

  Geliked door 3 people

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moet eerlijk bekennen dat ik mijn mening van het begin van het virus heb bijgesteld, toen de beelden naar buiten kwamen vanuit China waar men een enorm ziekenhuis uit de grond stampte was ik nog van mening dat er een gevaarlijk en dodelijk virus was ontstaan.
  In het begin van de uitbraak hier had ik wel zo mijn vraagtekens bij de zogenaamd intellectuele lockdown maar hield ik de mogelijkheid open dat het een zeer besmettelijk en dodelijk virus was dat stevige maatregelen noodzakelijk maakte.
  Het enige dat nu nog overeind blijft is dat het zeer besmettelijk is maar dat kan geen excuus zijn om de economie de nek om te draaien, de onvermijdelijke recessie die dat over een tijdje zal veroorzaken staat in geen enkele verhouding de ziekte die overigens een stuk minder dodelijk is dan men suggereert.
  Kennelijk zijn meer mensen wel een beetje klaar met de overdreven maatregelen, in het begin zag je in de supermarkt nog weleens ruzies ontstaan als iemand te weinig afstand hield maar die hysterische reacties heb ik al een tijdje niet meer gezien.
  Gisteren ben ik met iemand uitgebreid gaan lunchen bij een bekend terras, je ziet nog wel de stickers met de looprichting maar verder zie je bekenden elkaar de hand schudden of kussen of ze schuiven even aan bij een bekende die ze een tijdje niet hebben gezien, kortom business as usual.

  Geliked door 2 people

 13. Johan huisman zegt:

  Kleine correctie aub, na testen positief voor “dat” virus moet zijn “een virus”, een willekeurig virus dat iemand in de afgelopen 5 jaar heeft opgelopen, vaak zonder dat gemerkt te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 14. Wim zegt:

  Vooral die laatste zin geeft te denken…

  Geliked door 1 persoon

 15. Skeptic zegt:

  https://youtu.be/oJXXDLGKmPg Dit is een uitzending van High Wire tijdens de Vaccine Safety Summit van de WHO. Dit is hoe de WHO er zelf over denkt.

  Like

 16. antiislamnu zegt:

  En dan de reacties van sommige mensen als je zegt dat het allemaal wel mee valt Nederland barst van de mongolen die echt alles wat de reguliere media klets voor zoete koek aanneemt.

  Geliked door 1 persoon

 17. duinsnip zegt:

  PVV en FVD zijn ook zo lekker door de mand gevallen. Politiek is nu dood. Het volk bewusteloos.

  Geliked door 2 people

 18. Marco zegt:

  Toch denk ik dat de nadruk vooral op de testen gelegd moet worden en een advocaat moet opstaan om voor eens en altijd aan te tonen dat deze valse uitslagen geven. Er bestaan n.l. geen coronatesten! Dan kunnen die twee corona clowns ook niet meer beweren dat er weer uitbraken zijn waar zoveel naar verwezen wordt! Daarna kan de media eens aangepakt worden omdat ze de testen letterlijk “coronabesmetting” noemen. Het zijn slechts testen.

  Geliked door 1 persoon

 19. bobzelf zegt:

  GEJAT VAN FACEBOOK BY OME BOB

  GEACHTE HEER ABOUTALEB,
  U heeft het giga druk, dus ik val maar met de deur in huis met belangrijke informatie, waar u wat aan heeft:
  𝗥𝗲𝗹𝗲𝘃𝗮𝗻𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲 𝗸𝗼𝗿𝘁:
  Ik ben moleculair geneticus, en ben dat vanuit de biochemie geworden aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tevens inmiddels ook meer dan 20 jaar werkzaam in de farmaceutische & medische industrie.
  𝗙𝗼𝘂𝘁𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗽𝗿𝗲𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗽𝗼𝘀𝗶𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗣𝗖𝗥 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗹𝗮𝗴𝗲𝗻 – 𝗘𝗿 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝘇𝗶𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 𝗯𝗶𝗷:
  Ik heb zelf ruime ervaring met PCR, omdat dit in mijn universitaire vorming zat als biochemicus/moleculaire genetica hoofdvak. Dus ik weet goed hoe de vork in de steel zit.
  Even los van de vraag of de aan u gerapporteerde positieve PCR test aantallen nou procentueel erg weinig voorstellen, en er in relatieve zin eigenlijk weinig aan de hand is, is er iets veel wezenlijkers, wat u echt moet weten:
  De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…). Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat….

  𝗖𝗿𝘂𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹:
  Iemand bij wie de test positief is, BETEKENT NIET, dat die persoon ook daadwerkelijk klinisch is geïnfecteerd, ziek is, of ziek gaat worden. Dat kan een PCR uitslag helemaal niet aantonen. Daar is deze moleculair biologische assay niet voor. Daar heb je namelijk extra klinische parameters voor nodig, want de PCR detecteert niet eens, of er intact virus RNA aanwezig was in de persoon, noch kun je iets zeggen of het virus infectieus is, of is geweest.
  Ik maak mij ernstig zorgen, omdat u nu onterecht de indruk heeft, dat het aantal potentieel zieke mensen met corona zal gaan toenemen, maar dat is dus niet correct!
  U, of een van uw medewerkers, kan mij contacten voor verdere toelichting hierover. Maar u kunt dit eigenlijk aan elke klinisch biochemicus vragen.

  𝗭𝗲𝗹𝗳 𝗱𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗲𝗳 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻:
  U kunt dit ook heel makkelijk zelf verifiëren. De GGD verzamelt al weken/maanden, al data van wie positief getest is. (+ BCO)
  En aangezien de incubatie tijd van het virus zo ongeveer 1 week is (max 12 dagen), kunt u zowel retrospectief, alsook prospectief zo zien, of er allemaal extra zieken bij zijn gekomen, resp. zullen komen binnen 1 dikke week. Dat is niet het geval. En ik voorspel u, dat dit ook niet zal gebeuren. Een klein deel van corona zieken komt soms ook in ziekenhuis terecht, maar ook de ziekenhuis opnames zitten de afgelopen maanden op een nullijn. Dus u kunt eigenlijk al zien dat daar niets additiefs gebeurd is, of gebeurt.
  Dus hier aan kunt u al zien, dat die positieve PCR uitslagen nergens toe leiden.
  U stuurt nu uw beleid en maatregelen op basis van angst voor extra “besmettingen”, maar die term is dus een zeer misleidende term voor de positieve PCR test uitslagen, die niets meer betekenen, dan wat vermoedelijk oude fragmentjes RNA van het virus, of soms zelfs een ander verwant virus. Het gaat daarbij ook nog eens om hooguit amper 1–2 % van alle geteste personen. Helaas blijft de media de term “besmettingen” maar gebruiken, maar zij realiseren zich niet wat de implicaties hiervan zijn, en weten zij niet eens wat PCR inhoudt. Ik wel. En vele vakgenoten met mij ook.
  U zult begrijpen, dat ik mij daarom ernstig zorgen maak, want ik zie dat er hele verkeerde conclusies worden getrokken.

  Met vriendelijke groeten,

  Drs. Mario Ortiz Martinez biochemicus, medical advisor farma.

  PS
  deze brief is ook verstuurd naar alle kamer leden en naar de leden van de veiligheidsraad.

  Geliked door 2 people

 20. Bob zegt:

  Een dode opgeven als corona dode, terwijl dit door
  andere kwalen komt in onethisch.
  Artsen die dit doen verlochenen hun artsen eed.

  Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 22. Pingback: Het onmisbare nut van “complot denken” – Levensreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s