Amerikaanse procureur-generaal William Barr: “Antifa” wil socialisme of communisme in de VS installeren

Screenshot_164

(Door: Ivan Pentchoukov – Vertaling: E.J. Bron)

“Het geweld, dat door de ´Antifa´ en soortgelijke groepen aangewakkerd en uitgevoerd wordt, is binnenlands terrorisme”, verklaart de Amerikaanse procureur-generaal William Barr (foto boven, links). “Het zijn in principe bolsjewieken. Hun tactiek is fascistisch.” De “Antifa” zou er in geïnteresseerd zijn om het socialisme of het communisme in Amerika te installeren.

epoch times

De Amerikaanse procureur-generaal William Barr definieerde op 9 augustus de “Antifa” als een revolutionaire groep, die het socialisme of communisme in de VS zou willen installeren.

Barr had in een interview met Mark Levin op “Fox News” heftige kritiek op de “Antifa”. Hij verklaarde dat de organisatie en de tactiek van de groep het moeilijk zou maken om met dit fenomeen om te gaan.

“Ze zijn een revolutionaire groep, die in een vorm van het socialisme, van het communisme geïnteresseerd is. Ze zijn in principe bolsjewieken. Hun tactiek is fascistisch”, zei Barr.

De “Antifa” identificeert zichzelf openlijk met de communistische en socialistische ideologie. Zondag had de hoogste strafvervolgingambtenaar van de VS het wezen van de groep voor het eerst blootgelegd.

Zwaartepunt van de “Antifa”: president Trump afzetten

Barr antwoordde op een vraag over het duidelijke zwaartepunt van de “Antifa” dat dit het afzetten van de regering van president Trump zou zijn. Hij wees er op dat de extremistische groep zich sinds de eerste dag van de Trump-regering met dit doel zou bezighouden.

“Ze proberen vanaf de eerste dag hem aan te klagen. Ze hebben alles gedaan wat ze konden. Ze hebben de normen van ons systeem versnipperd om alles wat in hun macht ligt te doen om hem uit zijn ambt te verjagen of zijn bestuur te verzwakken, en ik denk dat dit ligt aan de wens naar macht”, zei Barr.

“Links wil macht, omdat dat in principe haar genadestand in haar seculiere religie is. Ze willen het leven van de mensen sturen, opdat ze een utopie voor ons allemaal kunnen ontwerpen. Dat is hetgeen hen aandrijft – het is de zucht naar macht.”

“Ze hebben niet gerekend op de overwinning van Trump, en dat maakt ze boos”, voegde hij er aan toe.

Trump zei dat de Verenigde Staten de “Antifa” tot een terroristische groepering zullen verklaren. De regering heeft de formele stap daartoe echter niet gezet.

Geweld van de “Antifa” is binnenlands terrorisme

Barr had daarvoor verklaard dat “het geweld dat van de ´Antifa´ en andere soortgelijke groepen in verband met de onlusten aangewakkerd en uitgevoerd wordt, binnenlands terrorisme is en dienovereenkomstig behandeld zal worden”.

De “Antifa” en andere extremistische groepen ondermijnden de protesten na de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. De extremisten provoceerden geweld, vandalisme en plunderingen. Ondanks de schijnbaar gecoördineerde activiteiten heeft het ministerie van Justitie er tot nu toe over gezwegen of de vele arrestaties sinds het begin van de onlusten verband houden met de “Antifa”.

“Het is moeilijk om met dit fenomeen om te gaan”, voegde hij er aan toe, “ze zijn bij deze demonstraties uitermate goed georganiseerd.”

Barr merkte bovendien op dat de mainstream media tegen het Amerikaanse volk zouden liegen door het opzettelijk niet het geweld te tonen dat bij de onlusten plaatsvindt.

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Ivan Pentchoukov

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Donald Trump, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rechts geluid, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Amerikaanse procureur-generaal William Barr: “Antifa” wil socialisme of communisme in de VS installeren

 1. Jules Vismale zegt:

  De huidige neo-communisten zijn thans net zo verderfelijk en gevaarlijk als de radicale islamieten en hopelijk gaan ze eens elkaar te lijf omdat ze namelijk totaal NOOIT bondgenoten kunnen gaan worden!

  Like

 2. Bas zegt:

  Dreigement van soros?

  “Trump zal in 2020 of zelfs eerder verdwijnen.” – @georgesoros

  Word wakker, Amerika.

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen

  Hollywood-filmproducent John Paul Rice, bekend van beroemde films zoals Remember the Titans, Juno, The Hunger Games, The Grudge, A Child’s Voice spreekt over kindersekshandel in de entertainmentindustrie, de politiek en meer!
  Vriendelijk RT met # SaveTheChildren

  Like

 4. Bas zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5176545/trump-persconferentie-witte-huis-schietpartij

  Trump onderbreekt persconferentie vanwege schietpartij bij Witte Huis

  De Amerikaanse president Donald Trump is in veiligheid gebracht nadat er in de buurt van het Witte Huis schoten waren gelost. De persconferentie werd onderbroken toen beveiligers Trump kwamen halen. De verdachte zou zijn uitgeschakeld en naar het ziekenhuis zijn gebracht, zegt Trump

  Like

 5. Bas zegt:

  Met de dag erger de verloedering

  Apple biedt behulpzaam een ​​platform voor een vrouw om de geneugten van ‘hoer zijn’ en ‘zuigen en neuken’ te promoten

  “Ik en mijn teven zijn erbij”, zegt ze. Apple is er ook bij.

  De machtigste bedrijven op aarde willen uw dochter hierin veranderen

  Like

 6. Bas zegt:

  Liegbeest…

  Like

 7. oprechtegeus zegt:

  Sticht chaos en revolutie, het recept om een links-fascistoïde samenleving te creëren. En de nuttige idioten werken er zeer actief aan mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s