Nauw van Calais: Inzet van de Royal Navy tegen illegale “migranten”

Screenshot_162

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Te laat of nog net op tijd?

Het is prachtig weer en het Nauw van Calais, dat Frankrijk scheidt van Groot-Brittannië, is op de smalste plek tussen Calais en Dover maar 34 kilometer breed. Die zijn, als er geen storm opkomt, zondermeer ook met een grotere, gemotoriseerde rubberboot te overbruggen. Maar alleen als er niets tussenkomt.

PI News (2)

Dat denken blijkbaar ook steeds meer economische vluchtelingen die in Frankrijk gestrand zijn, maar als enige vreemde taal Engels verstaan en daarom voor hun vooruitkomen betere kansen in het Verenigd Koninkrijk zien. Ze proberen op dit moment via Het Kanaal een dagelijkse invasie, die de Duitse Wehrmacht in 1940 wegens gebrek aan heerschappij in de lucht niet gelukt is. Zij komen nu, als het aan de Britse premier Boris Johnson ligt, tegenover ons Duitsers oude bekende tegenstander te staan: de Royal Navy.

Britse verkenningsvliegtuigen onderzoeken eerst waar illegale migranten willen oversteken. Dan worden ze door snelle boten van de Royal Navy onderschept en naar Frankrijk teruggestuurd. Zo luidt het plan. Op dit moment onderhandelen Britten en Fransen over de vraag wie de kosten voor dit maritieme gezelschapsspel op zich moet nemen.

Bij deze onderhandelingen zit Angela Merkel ook altijd onzichtbaar aan tafel. Want veel van de migranten die nu van plan zijn naar Engeland over te steken, zijn ingegaan op Merkel´s uitnodiging om naar Europa te komen – een uitnodiging die Berlijn heeft uitgesproken, hoewel noch Duitsland, noch Frankrijk noch een ander EU-land de migranten een echt perspectief kan bieden.

Groot-Brittannië is niet alleen, maar mede uit de EU uitgetreden om niet langer een immigratiesoep op te hoeven lepelen, die anderen – vooral de Duitse regering – de Britten in de maag gesplitst hebben. En in deze dagen maken ze duidelijk dat ze deze houding ook tegen het verzet op het vasteland willen doordrukken. Een blik op de bevolkingsstructuur van de Britse voorsteden staat geen twijfel over de legitimiteit van deze houding toe, hoogstens aan het feit of deze afweer nog op tijd komt of dat het voor het behoud van de toekomst van het koninkrijk al niet te laat is.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rechts geluid, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nauw van Calais: Inzet van de Royal Navy tegen illegale “migranten”

 1. Jan zegt:

  De organisatie achter de mensensmokkel, Serco

  Like

 2. Heniusz zegt:

  Alleen totale afschrikking helpt, dus “terugsturen” is dan niet genoeg. De Royal Navy heeft het recht binnen de eigen territoriale wateren alles te doen om deze “invaders” te stoppen… Sink them!

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  EN WIE HEEFT HIERVOOR GEZORGD ??

  DEZELFDE KANJER, DIE HET VK , UIT DE EU BRACHT , IN 20 JAAR,,,,

  THE BREXIT MAN , NIGEL THE GREAT !!

  DIE ZIJN OPSERVATIES DAGELIJKS NAAR BORIS GOOIDE

  TOT HET ZIJN STROT UITKWAM !!!

  EN NU , IS HET GEKLOOT AFGELOPEN !!!!

  HEERLIJK HE ??

  JA U STEMDE OP RUTTE i.p.v. OP MIJN GEERT !!

  ONE MORE CHANCE ,YOUR LAST ONE !!! MAART 2021

  OME BOBZELLUF

  Like

 4. bobzelf zegt:

  Een insider van het Ministerie van Volksgezondheid in Rusland heeft onthuld dat er een explosief rapport wordt voorbereid dat dinsdag aan het Kremlin zal worden voorgelegd over de enorme vaccinatie-cover-up die wordt voortgezet door de Amerikaanse overheidsinstanties en haar regelgevende instanties, die rampzalige gevolgen hebben. gevolgen over de hele wereld.

  Naar verluidt heeft president Poetin persoonlijk om het verslag verzocht. Hij wantrouwt instinctief de vaccinagenda en wil dat het rapport de stand van zaken met betrekking tot vaccins, Big Pharma en westerse regeringen onderzoekt, om een ​​solide, directe reactie te formuleren die zijn volk goed van pas komt voor de toekomst.

  DANK OOM VLADIMIR

  OOM BOBZELLUF

  Like

 5. karton zegt:

  Heb ik juist vanmiddag alle “vluchtelingen” dringend geadviseerd om met 2 personen per luchtbed de overtocht te maken en nu lees ik de Britse marine hen gaat “redden”. Jammer.

  Like

 6. Henk Azie zegt:

  Gelukkig is het scheepvaart verkeer in het Kanaal zeer druk….dat zal de Britse Marine wel helpen denk ik.

  Like

 7. Bas zegt:

  Frankrijk Cannes

  In het centrum van Cannes (Alpes-Maritimes) ontstond enkele ogenblikken geleden een paniekbeweging, erg druk tijdens deze zomerperiode. Meerdere mensen ter plaatse hoorden geweerschoten (getuigen)

  Like

 8. Bas zegt:

  Iedereen verlaat Duitsland, Nederland, België. We komen in plaats daarvan naar Engeland ”
  Ik zei het.
  400.000 uitgeprocedeerde asielzoekers in de EU. Maak je klaar….

  Migranten uit Soedan en Somalië vertellen Sky News over hun wanhopige poging om het VK te bereiken via gevaarlijke reizen over het Kanaal.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/asia/2020/08/10/afghanistan-frees-400-hardcore-taliban-prisoners-to-start-peace-talks/

  Afghanistan laat 400 ‘hardcore’ Taliban-gevangenen vrij om vredesbesprekingen te beginnen

  De Afghaanse president Ashraf Ghani heeft maandag een decreet uitgevaardigd om 400 “hardcore” Taliban-gevangenen vrij te laten als voorwaarde om vredesbesprekingen te beginnen met de jihadistische terreurgroep, meldde Reuters.

  “Het is ondertekend”, vertelde een bron van het presidentiële paleis maandagavond aan Reuters over het decreet. De officiële actie van Ghani om de jihadistische gevangenen te bevrijden komt twee dagen nadat de Loya Jirga – een Afghaanse stamvergadering – overeengekomen was dat ze moesten worden vrijgelaten.

  Like

 10. Jan zegt:

  Goed nieuws. De parasieten zeggen over boord te zullen springen om zichzelf te verzuipen als zij GB niet in mogen om het land over te nemen. ‘Het Kanaal zal een zee van lijken worden’, waarschuwen zij.

  Migrants crossing English Channel warn they will jump overboard and attempt to DROWN if their boats are stopped as French politicians say they want UK benefits and black market jobs – and crisis is Britain’s fault

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8618565/Migrants-crossing-English-Channel-warn-Britain-attempt-DROWN-boats-stopped.html

  De Britten kunnen hun geluk vast niet op.

  Like

 11. Jan zegt:

  Britse politie (SS’ers) wil niet dat men ziet dat zij illegalen binnensmokkelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s