FOTO(SHOPPER) . . .

Screenshot_165

“Met dit masker bescherm ik mijn lichaam tegen het virus.” “Met dit hek bescherm ik mijn grondstuk tegen muggen.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Karina Vogel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op FOTO(SHOPPER) . . .

  1. Jan zegt:

    Tandarts: Wie seeds een modmasker draagt kan er op rekenen dat zij gebit zeer snel slecht wordt, zoals gebruikers van crystal meth.

    Een tandarts in New York zegt nu dat het urenlang dragen van een gezichtsmasker schadelijk kan zijn voor je gebit omdat je er een een ‘mondmasker’ van krijgt.

    “We zien ontstekingen in het tandvlees van mensen dat voorheen gezond was, en gaatjes bij mensen die het nog nooit hebben gehad”, vertelde Dr. Rob Ramondi, mede-oprichter van One Manhattan Dental, aan de New York Post. “Ongeveer 50% van onze patiënten heeft hier last van, [dus] hebben we besloten het ‘maskermond ’te noemen – zoals men ook een ‘meth-mond ’ kan hebben.

    Het constant dragen van een masker kan leiden tot allerlei soorten mondkwalen, inclusief gaatjes, rottende tanden en gevaarlijke halitose.

    Dr. Mark Sclafani, de zakenpartner van Ramondi, zei dat orale problemen soms tot veel slechtere aandoeningen kunnen leiden.

    “Tandvleesaandoeningen – of parodontitis – zullen uiteindelijk leiden tot beroertes en een verhoogd risico op hartaanvallen. Mensen ademen vaak door hun mond in plaats van door hun neus terwijl ze een masker dragen, ”zei hij.
    ….
    https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/dentist-warns-much-mask-wearing-can-lead-harmful-mask-mouth/

    Halitose (oftewel: slechte adem)

    Orale halitose is een conditie waarbij de adem van een patiënt een zeer onaangename geur met zich meedraagt. Het betreft hier niet de onfrisse adem die op basis van genuttigde kruiden of roken tot stand komt. En ook niet die een ieder ’s ochtends bij het wakker worden kan ervaren; de “ochtend-halitose”. Deze wordt veroorzaakt door het uitdrogen van de slijmvliezen waardoor bepaalde bacteriën de kans krijgen om gassen te produceren. De ochtend-halitose verdwijnt na het tanden poetsen en na het nuttigen van eten of drinken.
    Bij een orale halitose wordt een onfrisse lucht gedurende de hele dag in meer of mindere mate uitgeademd. De gevolgen van orale halitose kunnen voor een patiënt een grote invloed hebben op zijn/haar bestaan. Het kan voor veel mensen zelfs een psychologisch trauma zijn. Men houdt voortdurend de hand voor de mond of wendt bij het spreken het gezicht af. Het gevoel vermeden te worden dient zich aan, evenals het verlies van vertrouwen in sociale relaties. Het zich afzonderen is vaak een volgende stap (halitofobie).

    Oorzaken van halitose

    Er zijn verschillende factoren van invloed op het ontstaan van orale halitose. Er kan sprake zijn van een enorme hoeveelheid bacteriën, bijvoorbeeld bij een gebrekkige mondhygiëne, onbehandelde gingivitits/parodontitis, of bij slecht aansluitende restauraties (vullingen, kronen, bruggen). Vaak is er een verstoorde balans van condities in de mondholte, zoals een afgenomen speekselvloed en de zuurstofspanning van het speeksel.

    https://www.paro-denhaag.nl/patienten/halitose/

    Like

  2. Jan zegt:

    Linkse gek in Nashville: Wie geen muilkorf draagt dient te worden veroordeeld tot moord of poging tot moord

    A Nashville councilwoman wants anyone who doesn’t wear a mask to be “tried for murder or attempted murder.”
    ….
    https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/nashville-lawmaker-wants-people-not-wearing-mask-tried-murder-attempted-murder/

    Dat betekent dat de gehele Dem.partij direct op de electrische stoel plaats kan nemen, direct gevolgd door de lamestream media.

    Like

  3. Bas zegt:

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoe-bergen-op-zoom-opeens-coronabrandhaard-werd-offerfeest-zeer-waarschijnlijk-oorzaak~b0fc2693/

    Hoe Bergen op Zoom opeens ‘coronabrandhaard’ werd – offerfeest ‘zeer waarschijnlijk’ oorzaak

    Het offerfeest is ‘zeer waarschijnlijk’ de aanleiding geweest voor het grote aantal coronabesmettingen onder de Marokkaanse gemeenschap in Bergen op Zoom sinds begin augustus. Dat zei burgemeester Frank Petter maandagmiddag op het historische stadhuis van Bergen op Zoom.

    Like

Plaats een reactie