WE ZIJN EEN KLOOTJESVOLK…

Screenshot_166

Nederlands strandtafereel – 1960.

(Door: “Driek”)

Het is nu toch een onweerlegbaar feit dat de Nederlandse regering allerlei gepeupel uit Afrikaanse landen moedwillig gastvrijheid biedt. Die Haagse rovers hebben het tot kunst verheven de burger te misleiden met een hoop gelul. Maar waarom toch laten die Socialistisch Linkse Nederlanders hun Vaderland zo verruïneren? Want we leven inmiddels onder islamitisch terrorisme en staan soms doodsangsten uit voor groepen Afrikaanse gelukszoekers die stad en land onveilig maken.

Het is nu toch zaak voor het Gezag om er onverbiddelijk op los te slaan? Maar neen, die zwarte Afrikanen durven zelfs smartengeld te eisen voor een verzonnen slavernijverleden. Wij zijn door die Haagse smiechten opgezadeld met primitief uitschot. Met recht zijn we een klootjesvolk geworden. Met weerzin moeten wij die vijandige islam met zijn rotmoskeeën en zijn geschreeuw dat Allah de enige echte is, klakkeloos tolereren. Een dagje strand is inmiddels een bezoeking geworden. Vechtpartijen en overvallen door Afrikanen die hier moord en doodslag plegen, worden normaal geaccepteerd. En de Nederlander laat dat alles gelaten over zich heengaan. Die blijven enthousiast over de weldaden van Mark Rutte. We zijn al lang niet meer het ‘Volk van Jan de Wit’.

Het was in de jaren zestig dat Nederland een welvarend land werd. Iedereen genoot van de zegeningen die de burger ten deel vielen. Goed, ook toen was er een nijpende woningnood, je stond op een eindeloos lange wachtlijst. Maar wie in aanmerking kwam, kreeg een huis. Het idee alleen al dat asielzoekers uit Afrikaanse landen voorrang verkregen op Nederlandse woningzoekenden – dat was toen toch ondenkbaar? Maar het was toen ook ondenkbaar dat je naaste buren in lappen en hoofddoek gehuld, zonder één woord Nederlands te spreken, je leven zouden komen verpesten.

Ook was het toen ondenkbaar dat Nederlandse burgers op klaarlichte dag in hun woning werden overvallen en onschuldige mensen op straat zonder enige reden werden neergestoken. Dat openlucht zwembaden ontoegankelijk zouden zijn voor Nederlanders, omdat het geïmporteerde schorem met licht getinte huidskleur een gevaar zou vormen voor blanke zwembadbezoekers. Je moest er toen, in 1960, toch niet aan denken dat je vrouw door dat mohammedaanse vullis voor hoer zou worden uitgescholden? Die in leven gehouden mohammedaanse miskramen zijn behept met inteelt. Ik zit me hier soms verschrikkelijk kwaad te maken over al dat onrecht, dat ons door die infame Haagse lieden in de maag wordt gesplitst – lieden, die ook nog een buitensporig hoog salaris opstrijken voor hun walgelijke knoeierijen.

Lezer, wat is er toch gebeurd in de hersenen van de Nederlandse burger?! Zijn ze soms door een vreemd soort hersenvirus aangetast? Want hoe kan in hemelsnaam iemand als Femke Halsema burgemeester van Amsterdam worden? Het lijkt soms of ik mij in een verschrikkelijke nachtmerrie bevind.

Ik wens U allen veel sterkte en een mooie zomeravond.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op WE ZIJN EEN KLOOTJESVOLK…

 1. karton zegt:

  Auteur : u bent inderdaad in een verschrikkelijke nachtmerrie terecht gekomen ! Maar dat weet u toch al lang ? Nederland is uitgeleverd aan een grote groep buitenlandse criminelen , hiertoe aangemoedigd door NL-“ leiders” als Pinokkio Rutte, farizeeër Segers, Robje Jetten, Yasser Feras een nog een paar van die landverraders.

  Geliked door 2 people

 2. A. de Koning zegt:

  Driek, we zijn inderdaad in een verschrikkelijke nachtmerrie beland, ik heb zojuist aan de VVD een mail gestuurd dat die leugenaar van een Rutte met de VVD tegen heeft gestemd over het voorstel illegaliteit strafbaar te stellen. Ik hoop in ieder geval dat we met de verkiezingen dat misselijk makende mannetje kwijt zullen raken.

  Geliked door 2 people

 3. Qvic zegt:

  Het is een omgekeerde wereld geworden, als je niets kan of wil en nooit ooit iets hebt gepresenteerd in je leven of alles wat je aanpakt een grote puinhoop wordt. Maar je kunt wel met veel woorden niets zeggen en je bent een partij lid van GroenLinks of D’66 of PvdA of VVD of CDA. Dan maakt het het verschil, want dan wordt je op een voetstuk gezet als autochtoon, door die politieke partij. Zo ook als je een moslim immigrant bent of nazaten ervan. Helemaal als je een moslima bent, dan krijg je zelfs pluspunten op scholen. Al kun je helemaal niets, dan nog slaag jij met vlag en wimpel je eindexamen. Zo ook bij sollicitaties vooral bij de overheid heb je pluspunten. Dat noemen ze ook wel positief discrimineren. Dit beleid werd al sinds begin jaren ’70 geïntroduceerd en is elk decennia extremer geworden. De autochtonen Nederlanders moeten met steeds meer en meer belast hun hoofd boven water proberen te houden, vooral de partijloze oudere blanke man heeft het steeds zwaarder. Nu met die Carona Hoax worden alle pleziertjes van het gewone volk ontnomen en onze (grond)rechten ontnomen, als of je als autochtone Nederlander uit je eigen land wordt gejaagd en ongewenst bent. tenminste zo komt het wel over. Maar wat, als wij realistische autochtonen Nederlanders echt gaan emigreren. Zodat de geld opbrengende werkende sporadisch zullen worden in het land? Want wie gaat dan de staatsschulden afbetalen en de economie enigszins laten draaien. Zodat de politieke graaiers wel door kunnen gaan met hun graaien.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk Azie zegt:

  Allemaal het gevolg van het verdrag van Straatsburg, ga daar maar eens artikelen over schrijven.
  Zelfs PVV en FvD willen er niet over praten. En omdat iedereen er niet over praat gaat het gewoon door, net als het mondlapje.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kalm aan heer. Daar werd hier al over geschreven toen u nog niet eens afwist van het bestaan van deze blog!:

   https://ejbron.wordpress.com/?s=Resolutie+van+Straatsburg

   Webmaster

   Geliked door 4 people

   • Henk Azie zegt:

    U heeft gelijk,sorry, maar herhaling is wel de manier. Doet onze vijand ook.
    Gewoon bij elk relevante blog weer verwijzen naar dit verdrag, en vergeet vooral ook de EU resolutie 1743 niet.
    Ik denk dat mensen er dan pas over gaan praten zoals de klimaat hoax, covid19.

    Mvg

    Like

  • Julia zegt:

   Henk Azie Helemaal mee eens al die verdragen zijn zonder referenda ondertekend en onder niet democratische wijze door onze strot geduwd. Doorgesnoven linkse partijen staan voor de volle 100% achter het wanbeleid dat onze omringende landen en ons land tot een totaal ontwrichte samenleving hebben gebracht en waar tegenstand van welke kiezer dan ook werd en wordt genegeerd. We hebben te maken met generaties die al jaren lang door linkse indoctrinatie van jongs af aan zijn gehersenspoeld en feiten en realiteit niet meer kunnen onderscheiden. Dat is de reden van hun stemgedrag op al die links vernietigende partijen die de opdracht moeten uitvoeren zoals deze is opgelegd door de elitaire machtswellustelingen en geen geweten hebben omdat zij meewerken aan de ondergang en vernietiging van de Westerse samenleving. De goedgelovige onderdanige gedachteloze schapen hobbelen mee en beseffen niet dat zij denderen naar een staat waar terreur de normale gang van zaken is. Dit proces is al jaren geleden in gang gezet en heeft als een sluipmoordenaar haar werk bijna voltooid.

   Like

   • Henk Azie zegt:

    Onze overheid volgt alleen maar deze verdragen. Het heeft dus geen zin om te kankeren op de opkomst van Islam en ‘vluchtelingen’ zolang deze verdragen niet als oorzaak worden genoemd.
    Het is hetzelfde als naar een brandend huis staan kijken en roepen “wat erg, het huis staat in brand!”, maar niemand belt de brandweer.
    Ik hoop dat de boze reageerders nu begrijpen wat ik bedoel, want het frustreert mij erg dat deze (Straatsburg) tendens voor blijft gaan.

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Goed opgemerkt Driek, en wat meer is; naarmate de tijd verstrijkt worden we door steeds meer vijanden belaagd. Noem het maar op; De E.U, de Moslims, The New World Order (Communistische wereldregering), de Coronaleugen. Maar hoe zal dit alles uiteindelijk gaan aflopen ? Zo van die twee honden vechten om een been, en een derde gaat er mee heen ? Ik ben benieuwd wie die derde zou zijn, want ieder voor zich wil de baas spelen in Nederland c.q. de wereld. Nederlanders dus weer niet, want die vinden het schijnbaar fijn dat ze met zijn allen verneukt worden !

  Like

 6. Gerrit zegt:

  We zitten gevangen in een goed doordacht systeem. Het onderwijs en de tv zijn doordrenkt van linkse propaganda.En veel kranten hebben ook een eenzijdige berichtgeving.En iedereen die een andere politieke mening heeft wordt neergezet als extreem rechts. Het rondstrooien van subsidies en baantjes aan hen die de kliek willen aanhangen is verderfelijk. We moeten ons eerst maar eens beraden over het feit kloppen onze verkiezingsuitslagen wel? De gretigheid waarmee tellers aanschuiven is verdacht.

  Like

 7. Bas zegt:

  WTF!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/asociale-tuigkrakers-roven-corona-opvanghuis-voor-gehandicapten-leeg-filosofische-discussie-over-wat-bezit-is/

  Asociale tuigkrakers roven corona-opvanghuis voor gehandicapten leeg: ‘Filosofische discussie over wat bezit is!’

  Dat je in Nederland geen gewetenslozere criminelen hebt dan krakers, is vandaag maar weer eens bewezen. Wat hoe diep moet je vallen om een verblijf voor gehandicapte mensen die besmet zijn met het coronavirus totaal leeg te roven en te vernielen

  “Toen De Kort één dag later terugkwam zag hij tot zijn verbijstering dat tv’s, de wasmachine, computers en zelfs cilindersloten gestolen waren. ,,Linnengoed was op de grond gesmeten, overal lag troep en zelfs de knuffelbeertjes waren vernield, onthoofd,” zegt De Kort. ,,Die hadden ze blijkbaar aan hun hond gevoerd of zo.”

  Drie van de negen krakers waren nog in het pand, maar zeiden niets met de diefstal te maken te hebben. ,,Maar ze hadden wel auto’s met aanhangwagens bij zich,” zegt De Kort.”

  Like

 8. sjuad zegt:

  Dat heeft een oorzaak.
  Die wordt gedekseld.
  Door land en volksverraders.
  Als door dom volk ondersteund, bizar gewoon.
  Neem de leraren, wij zijn bang.
  Van wie laat zich raden.

  Like

 9. bozeoudeman zegt:

  Ja helaas, het overgrote deel van de Nederlanders is klootjesvolk en daar gaan we in de toekomst allemaal voor betalen, meer dan ons lief is. Maar wat kan je er tegen doen? De meute wenst niet wakker te worden en gaat mee met die stroom die politieke gekken zeggen dat ze moeten gaan. Dus lang leve islam, lang leven moord en doodslag, lang leve kinderverkrachters, lang leve dierenmishandelaars, lang leve terreur, lang leve zwart racisme, lang leve onze ondergang!

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Beste Driek , het gelazer is begonnen in 1966 met NIEUW LINKS .
  Deze club heeft op zeer geraffineerde wijze de hele babyboomgeneratie ingepalmd ,
  met ” inspraak , anti-autoriteit , premie A en B woningen , uitkeringen , toeslagen enz.
  En – eender als met alcoholische verleidingen – het nuchtere verstand werd beneveld
  en DE KATER KOMT LATER .
  Ik verwijt de babyboomgeneratie NIET dat ze er in zijn getrapt , ik verwijt deze
  generatie WEL dat ze mij – van 1962 – voor racist en fascist uitmaakten omdat ik
  al vanaf de oliecrisis een pesthekel heb aan die iSSlam .
  De categorische WEIGERING om naar een ANDERE mening te luisteren , dat neem
  ik de babyboomers wel kwalijk !
  Maar goed , het zijn niet mijn kleinkinderen die straks mogelijk de ” sigaar ” zijn , ik
  heb geen kinderen / kleinkinderen .
  Harteloos ? Net zo harteloos als iemand DIE HET BESTE MET NEDERLAND
  VOORHEEFT voor ROTTE VIS verslijten !

  Like

 11. Bob zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich steeds.
  In de 30-er jaren de nationaal socialisten nu
  de liinkse terroristen.
  Toen WOII als niets gebeurt WOIII.

  Like

 12. bobzelf zegt:

  whahahah , leuk , valt er weer 1 binnen !!!!!!!!!!!!!!!!!
  die denkt ??
  IK ZAL HET ZE EFFE VERTELLEN DAAR……. BIJ DIE BRON , WHAHAHAHAHAHAHAHA
  bij dat gekkenhuis ….

  waar zou zo’n man nou sinds 2000 gelegen hebben, onder welke natte steen ???

  u mag gokken waar deze kanjer op stemt, Uw inzendingen graag voor de kerst
  naar eetcafe e.j.bron , met Tissie geheel in het leer , als ons eigen meissie in de bediening
  met een pistool op de heup , zeg maar LUCKY TISSIE !!
  RATAPLAN KOMT WAT LATER

  TOCH WEL LEUK ZO’N NIEUW GELUID, WHAHAHAHAHAHAHAHA

  OME BOBZELLUF

  Like

 13. oprechtegeus zegt:

  Wat kun je nog van een wetgevende macht verwachten als die tegen een motie is waarin illegaliteit strafbaar wordt gesteld. Illegaal, of te wel niet wettig, in tegenspraak met de wet. Wat kan een dergelijke instantie dan van de burger verwachten bij het meten met twee maten. Een maat voor illegalen en een maat voor jan de gewone burger, het klootjesvolk? Het grote drama hierbij is ook nog, dat een deel van het volk het zich laat welgevallen, het zelfs toejuicht. Het begint zelfs te gelijken op etnisch profileren van de autochtone bevolking. Dan kan het wel!!

  Like

 14. TL zegt:

  Het is tijd dat dit soort artikelen niet meer geschreven worden constant maar een bevestiging willen horen ergens…
  we weten nu toch wel dat het westen wordt vernietigd door infiltranten als de ruttes en merkels gebruik deze energie om doel gericht naar iets te schrijven wat de vijand aanvalt ipv ze te erkennen!

  Het gaat om het COLLECTIEF denken als de meerderheid diep in hun hart met overtuiging tegen deze dingen zijn dan valt de universele toestemming weg die deze Satanisten nodig hebben zo simpel is dat dit zijn de natural law regels…

  Zolang Rutte de Corona druk kan rekken en er niet genoeg mensen met overtuiging tegen de 2030 agenda zijn omdat ze in angst leven dan geven we ze toestemming en kan die doordrukken,

  Dit moeten we ze niet geven het is tijd om alle meelopers die dit met hun weg kijk en stem gedrag gemanifesteerd hebben aan te spreken en ze desnoods uit ons leven te zetten en verder gaan met de mensen die een positieve tijdlijn willen manifesteren, dan is er een goede basis voor verzet…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s