GENOTZIEKE MENSCHEN…

Screenshot_15

(Door: “Driek”)

Met royale hand zijn aan ons koningspaar de geneugten van het leven geschonken. Soms ben ik toch wel een beetje jaloers op die koningskinderen. Ze hoeven er eigenlijk niks voor te doen. Werkelijk helemaal niks. Al dat gelul over de zwaarte van hun koningschap slaat nergens op. Het zijn zorgeloze mensen die kunnen gaan spelevaren op de Griekse wateren. Niks geen hoge ziektekostenverzekering, gezeur over huurtoeslag en kinderbijslag. Er straalt voor deze genotzieke mensen altijd een schitterende voorjaarszon. Geen inktvlek besmeurt hun huwelijksperkament.

Wat hebben gewone burgers dan een zorgelijk bestaan. We zijn een volk van sukkelaars. We zitten in de narrenzak. Nijpende woningnood; ellende met vreemde volkeren; onveiligheid op straat, torenhoge belastingen; nu weer die Coronacrisis. Het houdt niet op. Doch ons besuikerde koningspaar is gevrijwaard van al deze bekommernissen, waar de gesjochten dagelijks tegenop moeten tornen.

Ons luisterrijk koningshuis, dat vele burgers nog altoos in vervoering brengt, staat op de tiende plaats in de lijst der rijkste families. Hoeveel deze uitverkorenen precies bezitten, is onbekend. Een informatieverzoek indienen bij de Rijksinlichtingendienst maakt geen schijn van kans. De Gouden Poorten van het Paleis Noordeinde blijven gesloten. Wel weten we dat onze koning en zijn vier jaar jongere echtgenote jaarlijks ruim € 1,1 miljoen krijgen toebedeeld. Dat geld is niet meer dan een extraatje, want vaste lasten bestaan voor deze echtelieden niet. Voor de oude dag is al gezorgd. Woonlasten en het maken van reizen kosten hen niks. Betaling van het personeel wordt uit een andere spaarpot betaald.

Doch de echte rijkdom van het vorstenhuis heeft te maken met het feit dat de familie van Oranje rijkelijk profiteert van goederen die hun waarde behouden. Ons vorstenhuis heeft in de loop der tijd behoorlijk veel kunst, juwelen en aandelen in bezit gekregen. De waarde daarvan neemt alleen maar toe. Prinses Amalia hoeft straks ook niet te tobben over woningnood, zakgeld en kleedgeld, want onze olijke prinses krijgt op haar 18e levensjaar anderhalf miljoen euro zakgeld per jaar. Ga er maar aanstaan. Neen, daar kan een gewone Hollandse jongen niet tegen op.

Op basis van de grondwet zijn de Koning en zijn troonopvolger vrijgesteld van erf- en schenkingsbelasting voor hetgeen zij van andere leden van het koninklijk huis ontvangen. Het is met die Koninklijke lieden ‘appeltje eitje’. Zo simpel is dat.

Ik wens U allen nog een mooie dag.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: © 2020. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Koningshuis, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op GENOTZIEKE MENSCHEN…

 1. scherpschutter1943 zegt:

  doe mij dan maar een republiek. Heb je eens een keer de miskoop van de maand met een president, je komt er altijd weer vanaf. Kun je van de koning niet zeggen. Die staat aan het hoofd van een erfelijke monarchie. Dus nooit werkloos of iets dergelijks. Nou ja, een kleine kans om bij een aanslag geliquideerd te worden, dat wel natuurlijk. Maar ja, zoals elk vak, heeft ook het koningschap zijn risico’s

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Allemaal privé, kan niet aan getornd worden

  Like

 3. Afgunst blijft een lelijk verschijnsel, wat willen we dan, dat hij op 2 hoog achter in Mokum gaat wonen in een Opel Corsa gaat rijden en in een roeiboot over de Amstel gaat varen ?

  Like

  • Bas zegt:

   Het schijnt dat wij hier een van de “goedkoopste” en “normaalste” koningshuizen hebben.

   Like

  • Julia zegt:

   Tijl Uylenspiegel. Dat u zich een spiegel laat voor houden is uw zaak maar een beetje weldenkend mens heeft allang geen hoge pet meer op van die geldgeile en feestvierende Oranjes. Wat is de toegevoegde waarde nog het is een puur nodeloos geldverspillend bolwerk dat alleen maar uitsluitend van het leven geniet en hier en daar eens haar neus voor de schijn laten zien. Dat velen onder de indruk zijn van onze benoemde Koningin??? en zich laten misleiden door haar zogenoemde mooie verschijning uiteraard flink in geïnvesteerd door belastinggelden is een groot vraagteken. Een Koningin die is benoemd maar waarvan het verleden van haar vader niet is uit te wissen loopt hier als decoratie naast onze onverzorgde Koning. Feestvieren en reizen is dit Koningshuis eigen wat uiteraard de enorme privë spaarpot geen cent kost. Het is schaamteloos wat zij nu hebben laten blijken door maling te hebben aan de zogenoemde maatregelen rondom het o zo besmettelijke corona virus dat alle burgers zwaar dupeert. Uiteraard blijft de boete uit en het verplicht testen zal niet gebeuren en niet gelden voor de landing van het kostenverslindende regeringstoestel. Koning WA heeft vele hobby s maar zijn taak in deze tijd die hij zal moeten uitoefenen laat hij links liggen. Ik heb hem nog niet vanuit zijn duur verbouwde gouden kooi dat uiteraard uit belastinggelden is betaald al die tijd nog geen moeite zien nemen het volk toe te spreken om een hart onder de riem te steken. Het is zelfingenomenheid, egoïstisch gedrag dat dit Koningspaar uit en mevrouw de prinses met haar 18e 1,1, miljoen cadeau te geven is een grof schandaal en een belediging voor de belastingbetalers, Walgelijk hoe dicht gegroeid deze man is door zijn goede leven om over zijn onverzorgd uiterlijk en gekreukte overhemd nog maar niet te spreken. Het is bij velen absoluut geen afgunst maar ergenis wat dit nietszeggend Oranje sprookje ons jaarlijks kost en nog in stand wordt gehouden. Op een krot 3 hoog achter hoeven zij nimmer te leven omdat zij heerlijk alle centjes opzij hebben gelegd tot misbruik van subsidiegeld toe. Nu een excuus via een slap twitter berichtje doet mij niet veel het is en blijft altijd het eeuwige smoesje waar ze te goed vanaf komen. Dus mevrouw Maxima kan nog lang op onze kosten hele zoete koekjes blijven bakken. Kortom over de misstanden van de Oranjes kan een heel dik boek worden geschreven.

   Geliked door 6 people

  • Cathja zegt:

   @Tijl Uylenspiegel

   Beste Tijl, er is ook nog zoiets als een gulden middenweg. Er valt genoeg aan te merken op de gedragingen van de Oranjes, zonder dat we afgunstig zijn. Ik zou trouwens voor geen goud ter wereld met hen willen ruilen. Maakt al dat geld en al die luxe dan écht gelukkig denk je? Stel dat een vreselijke ziekte je treft…., wat blijft er dan over van dat ‘heerlijke leven’?

   P.s.: er is niks mis met een Opel Corsa hoor. Het nieuwe model spreekt mij wel aan.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 25 augustus 2020 om 10:59
    @Tijl Uylenspiegel

    Stel dat een vreselijke ziekte je treft…., wat blijft er dan over van dat ‘heerlijke leven’?

    Je kunt beter ziek en schatrijk zijn, dan ziek en straatarm, want dan ben je helemáál de klos!

    Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Nee, Tijl, dat hoeft niet. Gewoon opsodemieteren.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   mijn god

   HOELANG IN JEZUS NAAM … HEB JIJ GODVERDOMME BIJ DIE MOLEN GEWERKT ??

   EEN KONING ZIJN VOOR ZIJN VOLK ZOU AL VOLDOENDE ZIJN << KLOOTVIOOL

   MAAR ZELFS DAT IS TE VEEL ???

   iets goed maken van ????????……………………….

   OPA, STEEKPENNING ,,de wereldwijde spermadonor , SSER en rechter hand van adolfje ?
   in trouwauto met SS banieren ???

   LOCKHEED STEEKPENNINKJE ??? MILJOENTJE WAS NIKS !!

   JA JE MOET ERGENS DE VERWEKTE BASTAARDEN VAN BETALEN ??

   mama bea bilderberg ,die tekende bij het kruisje , olie voor islam , met alle gevolgen die je nu zeker bij jou voor de deur daar in DIE ISLAM DRIEHOEK ziet gebeuren ???
   bea met de miljarden daarna aan SHELL aandelen ?
   EN MAMA DIE AF EN TOE EVEN ,, VRIENDJE HEINEKEN, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK NAAR BINNEN LIET GLIPPEN
   HALLO SLECHTSKIENEDE HOMO ???

   biertjes vader ??? de super pedofiel, bijgenaamd de stropdas ,, die na de hitlerjugend , ineens per ongeluk de tuin inliep ?
   en dood is gegaan omdat hij er niet meer tegen kon ?

   biertjes schoonvader ,DE GEWONE OUDE VRIEND VAN BENNO !!

   JAA GAJUS ZOEKT GAJUS !!

   HET GEREGELDE HUWELIJK , NIKS VERLIEFD WORDEN
   OF DENKT U ???
   DAT DIE TAFELDANSENDE ARGENTIJNSE STOEPHOER, GRATIS HIER NAAR TOE KWAM ???
   voor een volgevreten uit zijn bek stinkende met gele tanden HERSENDODE ?

   FATHER IN LAW, DE RECHTERHAND VAN VIDELA
   auch ich habe es nicht gewusst ??
   die pleurde mensen boven open zee uit vliegtuigen !!
   zonder zwemvest, uiteraard wel haaien , !!

   JA IK GELOOF NIET DAT IK FAN BEN VAN """ de familie bastaard de RANITZ "

   WHAHAHAHAHA

   JIJ WEL HE TIJL , IS GOED VOLK ,

   OVER HERSENDOOD GESPROKEN WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   ALS ZE KLOOTZAK ROEPEN , MOET JIJ ECHT OMKIJKEN , ALTIJD !!

   OOM BOBZELLUF

   Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 25 augustus 2020 om 00:58

   Voor mijn part gaat die genotzuchtige hebberd inderdaad doen wat u schrijft.
   Leert-ie ook eens wat afzien is.

   U snapt er écht geen bal van, hè?
   HET GAAT NIET OM AFGUNST!

   Het gaat om het feit dat die ‘oranjes’ schaamteloos, gewetenloos, egoïstisch en hebzuchtig zijn! Ze hebben volkomen schijt aan ons. Wat héb je aan die lui?
   Fatsoenlijke personen laten zich niet door anderen onderhouden als ze multimiljardair zijn!
   Ik hoef zijn bootje niet, ik zou wél heel graag een zorgeloos leven willen hebben, net als die parasieten, maar dat heb ik niet. Ik heb een hartkwaal door al het gepieker.
   Daar zullen die ‘oranjes’ nooit last van krijgen. En als ze wél ergens last van krijgen, staan de beste artsen met de beste medicijnen binnen één tel op de stoep. Zelfs een eigen afdeling in een ziekenhuis ligt binnen hun bereik.
   Ook de ergernis met de belastingdienst blijft hun bespaard.

   U bent ook zo ‘slijmerig’ als het gaat om Rutte. Uw reacties zijn beschaafd, maar ik begin me er ontzettend aan te storen.

   Geliked door 3 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat op 25/8 om 18:29

    Wat ik bedoelde te zeggen is dit:

    al heb je al het geld van de wereld, en je krijgt een slopende ziekte, dan maakt het niets meer uit of je straatarm of schatrijk bent. Het verschil zit hem alleen in de mate van verzorging, maar daar wordt je ziekte niet minder door. En wat zegt dan nog het bedrag op je bankrekening? Je kunt je gezondheid en je leven niet kopen. Wat dat betreft zijn ‘zij’ niet beter af dan wij.
    Het verschil tussen ‘hen’ en wij is wat er in het heden gebeurt. En die verschillen zijn enorm!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja 25 augustus 2020 om 21:26

    Ja, ik begrijp je wel. Het gaat mij om de ‘comfortabele’ zorg die je krijgt als je schatrijk en ziek bent.
    Die is toch heel wat beter dan wanneer je armoedig met z’n zessen op een zaaltje in het ziekenhuis ligt en uren moet wachten tot er iemand komt nadat je op het belletje hebt gedrukt.
    En die jetsetters hebben tot aan het moment waarop ze ziek worden een heel stuk prettiger geleefd dan wij. ZIJ hebben namelijk nooit zorgen en ‘gedoe’ gekend.

    Ik ga liever comfortabel dood dan dat ik moet creperen.
    Die bling-bling en dat bootje van die hebberige egoïsten hoef ik niet. Ik wil graag een zorgeloos bestaan, zonder dreigingen van de overheid boven mijn hoofd.

    Die ‘oranjes’ zijn zogenaamd zo ‘christelijk’ als de pest en ze gaan graag naar de hemel van de Heer, maar wél het liefst zo laat mogelijk. Huichelaars!

    Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Nou waarom niet?
   Weet die pudding ook eens wat het is om als een normaal mens te moeten leven.
   Pas dan, kan hij oordelen over ons volk, volk wat voor hem niet meer en niet minder is dan vuil.

   Geliked door 1 persoon

  • Frans Brassens zegt:

   “Afgunst’, Tijl?
   Ik denk dat je het artikel van Dries nog maar eens moet lezen, en dan ‘begrijpend’.

   Geliked door 2 people

  • Mishko zegt:

   Hahaha goeie, doet me denken aan TINA, There Is No Alternative.
   Terwijl dat er wel is, maar er sprake is van politieke onwil en kwade wil.

   Maar goed, we hebben dus wijlen de SS opa die zogenaamd tot inkeer kwam
   en Maxima van de Argentijnse fascisten familie.
   En Mabel voorheen Wisse Smit die niet als de baard van wijlen Johan Friso
   fungeerde.

   Sorry, waar hadden we het ook alweer over? Bilderberg?
   Bilderberg, de EU stinktank. Flink schudden voor gebruik, anders ruik je de CIA. =)
   Er is nooit activiteit van Operatie Gladio in NL geconstateerd,
   want nooit onderzocht. Aha, zo werkt dat.

   Like

 4. LUCIA zegt:

  In al de griezelfilms waren de vampieren meestal van adel, zou dat geen vingerwijzing zijn aangezien we door dit gajes al eeuwenlang moeten bloeden, weg met dit soort middeleeuwse vamps…. we hebben al zoveel. bloedzuigers in de nek.

  Geliked door 3 people

 5. Jackholland zegt:

  En toch beste driek zou ik niet willen ruilen met deze mensen . Willem Alexander En overigen van Koninklijke bloede kunnen niet zorgeloos naar een terrasje en zich eens lekker bezatten, zij kunnen ook geen heerlijke scheet of boer laten, ze mogen niet zeggen wat ze willen overal en altijd beveiliging en hordes journalisten om ze heen . Ze leven in een gouden gevangenis. Hoe graag zou wa niet eens tegen een boom willen pissen ? Máxima in dr Koninklijke derriere willen knijpen ? Ons kroonprinsesje zou misschien ook wel eens graag op een scooter naar haar vriendinnen willen gaan of afspraakje met een vriendje?

  Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   Jackholland.
   Als ik u was zou ik “Koninklijke bloede” maar tussen aanhalingstekens zetten.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Jackholland 25 augustus 2020 om 07:29

   Als u dit serieus bedoelt, vind ik u oliedom. Ik hoop dat u probeert om een grapje te maken.
   Die ‘oranjes’ leven absoluut niet in een ‘gevangenis’ of in een ‘gouden kooi’.
   Dat wil men mensen als u doen geloven, zodat u zelfs medelijden met die schatrijke, egoïstische, genotzuchtige parasieten krijgt, en ‘niet met hen zou willen ruilen’.
   Dat roepen wel meer gehersenspoelden, en dat zien de ‘oranjes’ graag.
   Reken maar dat die ‘oranjes’ ook de beest uithangen als ze denken dat ze onbespied zijn.

   Ik heb hierover verhalen gehoord van iemand die het kan weten.

   Enne: die ‘oranjes’ zouden voor geen goud willen ruilen met u en mij! Ze zouden wel gek zijn. Wie verruilt de hemel nu voor de hel?
   Tot slot: EEN ‘ORANJE’ LAAT ZICH NIETS ONTZEGGEN EN ONDERGAAT GEEN ENKEL ONGEMAK (NOG GEEN SECONDE).

   Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   NOU ZO TE ZIEN ,
   RIJDT ZE WAT AF, OP HAAR SCOOTERTJE

   NAAR DE PLAATSELIJK SNACK , !! BILDERBERG EETCAFE ???

   FRICANDELLEN VERSLINDSTER MET MAYO WHAHAHA

   ZE ZULLEN DE VERING WEL WAT MOETEN VERHOGEN VOOR ELEFANTIE

   HET OLIFANTEN BASTAARDJE ,

   de laatste foto zag ik dat ze om geld te sparen haar kleding bij xenos, of de aldi had aangeschaft

   wat een jute zak, whahahahaha

   oom KOTSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!

   Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Willem Alexander En overigen van Koninklijke bloede…”

   Het aardige is, dat Willempie helemaal niet van koninklijke bloede is. Wilhelmina was géén dochter van Willem III, want die had syphilis in zo’n vergevorderd stadium, dat hij helemaal geen kinderen kon maken. Wilhelmina is hoogstwaarschijnlijk verwekt door Jhr. De Ranitz, de particulier secretaris van koning Willem III.
   De niet-troonswaardige Wilhelmina haalde nog een andere stunt uit. Tijdens de oorlog koos zij domicilie in het VK, hetgeen volgens de Grondwet niet is toegestaan. Hierdoor verloor zij ten tweede male het recht op de troon. Maar na de bevrijding deden ze allemaal of hun neus bloedde en namen gewoon de troon weer in.
   Het verhaal gaat nog verder. Juliana was géén dochter van Wilhelmina, maar een geadopteerd kind. Die de rest van haar leven is doorgegaan voor erfgenaam en troonsopvolger. Willempie heeft dus op verschillende manieren géén recht op de troon en dus ook niet op onze centen. Ook die fascistendochter niet.
   Aan al deze verhalen had een eind gemaakt kunnen worden door DNA af te staan. Dat is door de hele familie steeds geweigerd, want het zou in één pennenstreek een eind gemaakt hebben aan hun luxe bestaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 5 people

   • Sinyo zegt:

    Beste heer j.c.th.k@ daarom is de werper van het waxine-lichtje ook hard aangepakt. Buitensporig hard. En waarom? Omdat deze HET BEWUSTE DNA onderzoek EISTE.

    Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   “niet zorgeloos naar een terrasje en zich eens lekker bezatten,”
   Nou in zijn studietijd in Groningen heeft hij niet voor niets de bijnaam prins pils gekregen.
   Hij was geregeld zo bezopen als een kanon en werd dan door de achterdeur de kroeg uitgeloodst en in een auto met chauffeur naar zijn huis gebracht.
   Maar dat kreeg het gewone volk niet te zien, want dat zou een schande zijn voor het koningshuis.

   En geen scheet of boer laten, niet zeggen wat ze willen, tegen een boom pissen of Max in de billen knijpen?
   Doen ze echt wel, alleen niet voor de bühne.
   Het is voor ons grote schijnvertoning dat koningshuis.

   Geliked door 2 people

 6. Stef zegt:

  We hebben er helemaal niets aan. Het grootste bezit is al lang naar het buitenland gesluisd.
  Zielig doen over deze lui is beslist niet nodig. Ze kunnen er zo mee ophouden als ze het willen.
  Openheid van zaken geven, Nederlandse eigendommen terug geven en Nederland een republiek.

  Geliked door 3 people

 7. verwardeman zegt:

  Die steekpenningskes van Bernhardt was maar spielerei ………………
  De grootste schoftenstreek van die ” royal ” was de oprichting van de
  Bilderberggroep , in 1954 in hotel de Bilderberg in Oosterbeek .
  Dit vrijmetselende globalistenclubje heeft al die EU en immigratie STRONT
  veroorzaakt , naar de ideen van graaf Coudenhove Kalergi .
  Zoek maar op en huiver .

  Geliked door 2 people

 8. Sobieski zegt:

  Afschaffen dat louche instituut koningshuis, dat bovendien bevolkt wordt door de nazaten van usurpatoren.
  Daarbij is het NL koningshuis ook veel te invloedrijk in de politiek, allereerst in NL zelf, want waarom moet het koningshuis ueberhaupt betrokken worden bij de formate van een regering? Duidelijk is dus ook, waarom ment name de PVV en de SP nooit werden uitgenodigd voor formatie, ook als ze een groot aantal zetels in de wacht sleepten. Ze waren nl tot nu toe de enigen die in deze tijd vraagtekens durven te stellen bij die politieke en civiel-juridische wantoestand.
  Ook internationaal hebben de Oranjes ongehoord veel macht en invloed.. Ze hebben 70% van de Shell aandelen in bezit, en Shell kan wereldwijd regeringen kopen, maken en breken.
  De Scandinavische vorstenhuizen zijn in ieder geval bescheiden en zonder noemenswaardige invloed, de Belgen en Spanjaarden hebben niets op met hun respectieve koningshuizen, en in Groot-Britannie is er, ondanks de poppenkast die het daar ook is, in ieder geval een duidelijkere scheiding van de politieke macht.
  Maar in NL bestaat die duidelijke scheiding helaas niet, en bovendien zijn Nederlanders op dit punt collectief volledig gehersenspoeld, om massaal te blijven zwijmelen bij de suikerzoete fake dromen van een opgepoetste mafia-famile. Op zo’n moment voel ik plaatsvervangende schaamte en…woede!
  Dat de grootste staatslieden uit de vaderlandse geschiedenis, Oldenbarnevelt, Jan de Wit en Willen Drees, en de grote NL filosofen Erasmus en Spinoza, allemaal overtuigde republikeinen waren, schijnt men tegenwoordig vergeten te zijn.

  Geliked door 5 people

 9. koddebeier zegt:

  Toch zou ik voor geen goud willen ruilen, hij is de enige Nederlander die al z’n hele leven geen vrije meningsuiting heeft.
  En als we niet oppassen wij ook niet meer !!

  Like

 10. Blaffertje zegt:

  Daarom, afschaffen die hap.
  Bespaart miljoenen per jaar.
  En diegene die begint te zeuren over “ja maar een president kost ook geld” mag ze van mij gaan onderhouden.
  Een president kan je na vier jaar de laan uitsturen met de verkiezingen, aan dat koningshuis zit je vast tot dat ze dood gaan.
  Of ze nu capabel zijn of niet voor hun functie doet er niet toe, ze hebben gewoon mazzel dat ze in een koninklijk nest is geworpen.

  Wij betalen nu allen met elkaar middels de belastingen, het onderhoud en welzijn van dat volk of we willen of niet en geven ze ook nog eens cadeautjes waar wij alleen maar van kunnen dromen zoals de groene draak voor die ouwe draak, of de gouden koets voor dat nog oudere lijk Wilhelmina.
  En ziekenzorg?
  Nou ik geef je op een briefje dat zij overal voorrang krijgen omdat zij een “belangrijke” functie bekleden, welke functie dat is moet ik nog even opzoeken want ik kan er geen bedenken behalve potverteren, maar er zal toch wel iets zijn waarom massa’s hun de hielen likken.(waarschijnlijk omdat ze dom zijn)
  En als ze moeten kiezen ‘triage’ dat zijn jij en ik de lul als het om een plekje gaat op de IC, maar zij niet hoor.
  Zij krijgen ook geen medicijnen met bijwerkingen zoals jij en ik, nee, voor hen is alleen het beste van het beste weggelegd.
  Zelfs de groente en het fruit wat jij en ik eten is voor hun niet goed genoeg.
  Zij hebben van eigen tuin hun groentes en fruit, lekker onbespoten.

  Oh ja, ik inmiddels één z.g.n. belangrijke “functie” voor pipo Wimpie.
  Op kosten van ons naar het buitenland in luxe een tijdje bivakkeren bij een of andere keizer, koning of president om dan z.g.n. de banden aan te halen en orders binnen te halen of zo.
  Nou ik geef je op een briefje dat een goede zakenman al la Trump meer kan bereiken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Het is maar goed dat de Hollandse familie Doorsnee geen enkele voorstelling heeft van het enorme privévermogen en de buitenlandse vastgoedportefeuille van het koningshuis, waar men vroeger een romantisch beeld vormde over de monarchie, heeft het tegenwoordig meer van een soap of een reality-show over rijke tokkies van het Gooise Matras of een societyprogramma als Glamourland, een datingshow als milionair zoekt miljonair, en soms trekt het meer op een herhaling van Showroom…..je schaamt je tegenwoordig om ook een Nederlander te zijn.

  Geliked door 2 people

 12. Julia zegt:

  Afgunst nimmer zal ik dit hebben t.o.v. gewetenloze miljardenverzamelaars en profiteurs. Kijk naar het verleden eigen had hij nooit Koning net als Beatrix nimmer deze rol kunnen vervullen. Lees de geschiedenis voormalige koningin Wilhelmina vluchtte tijdens WOII naar Engeland was geen Nederlands grondgebied en overtrad zij alle grondrechtelijke Nederlandse wetten https://gerarddeboer45.wordpress.com/2013/12/01/de-ongrondwettige-vlucht-van-koningin-wilhelmina-en-haar-regering-mei-1940/ Hieruit blijkt dat het huidig Koningshuis al lang niet meer had mogen bestaan. Alle bewijzen zijn hiervoor en valt niet aan te tornen. Het is een schande dat dit valse sprookje de belastingbetalers tot op heden heel veel geld kost. Mijn voorstel is dat alle onderdanige onbenullen die nog in dit sprookje geloven en met vlaggetjes zwaaien zelf dit sprookje gaan bekostigen en de rest van de belastingbetalers die wel wakker zijn van een Koningshuis dat niets voorstelt hiervoor geen cent meer hoeven bij te dragen. Vandaar dat ik geen enkel respect kan opbrengen en meer en meer weerstand tegen deze geldgeile egoïstische zelfverrijkers krijg dat voor de schijn wordt gehandhaafd en door de regering wordt ondersteund en zelfs de belastingbetaler wordt bedrogen omdat zij zelfs niet mogen weten wat deze zinloze club ons kost. De RVD heeft weer haar best gedaan een foto te plaatsen van de liefelijke prinsesjes om goed te maken wat WA en zijn vrouw hebben misdaan namelijk de beest uithangen in Griekenland uiteraard op kosten van de belastingbetaler en maling te hebben aan de opgelegde regels i.v.m. Corona.

  Geliked door 4 people

 13. Julia zegt:

  We moeten niet vergeten dat vrouwe Maxima ook zitting heeft in de VN waar zij zich inzet voor micro krediet maar haar nimmer hoort over onze eigen kinderen die nu al onder de grens van armoede leven. Ondertussen strijkt zij hier ook nog over haar riante staats bijstanduitkering nog een aardige onkostenvergoeding voor op. Zorgmedewerkers geen cent ervoor bij maar wel vast een staats spaarpotje aanleggen voor onze zogenoemde kroonprinses als zij 18 jaar wordt 1 miljoen euro aan leefgeld het is het meest grove schandaal. Dat leefgeld kunnen die Oranjes wel zelf uit hun riante uitkering betalen. Overigens als WA ballen had gehad had hij nu al openlijk voor de tv zijn excuus aangeboden aan het Nederlandse volk voor zijn overtreding tijdens het feest vieren in Griekenland en dit niet af te doen met een niet gemeend Twitter bericht. Het ongekozen Koningshuis heeft totaal niets met democratie te maken. Ouderen in gijzeling maar deze uitnemers vrij spel. Kortom zij willen verder met het luxe leventje en hebben maling aan het Nederlandse volk maar vergeten dat zij kunnen leven zoals nu door bijdragen van het Nederlandse volk.

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  De adel en de elite genieten van hun vakanties, de domme Hollanders blijven thuis, angstig om ergens een kopje koffie te gaan drinken, waar je je gegevens moet overhandigen om niet enkel traceerbaar te zijn via de Carola-App, uitgemaakt voor criminelen wegens laksheid, terwijl de adel gewoon hun achterste eraan afveegt. Lieve mensen vergeet niet om te genieten van elke goede dag, de Europese Unie verlamt de samenleving met het zaaien van angst puur voor eigen gewin.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s