Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

Screenshot_180

President Trump bezoekt Kenosha.

(Door: “9ForNews”)

President Trump heeft informatie over de mensen die Black Lives Matter en Antifa financieren. Hij laat er nog niet veel over los, schrijft website LifeZette.

In de talkshow The Ingraham Angle zei Trump dat een persoon, die aanwezig was bij de Republikeinse Nationale Conventie, naar Washington D.C. was gekomen en dat het vliegtuig waar hij aan boord zat gevuld was met tuig gekleed in zwarte uniformen. “Ze waren van plan om veel schade aan te richten. Dit gebeurt echt.”

De president suggereerde dat ‘mensen waar je nog nooit van hebt gehoord, mensen die vanuit de schaduw opereren’ binnenlandse terreurgroepen financieren. “Het geld is afkomstig van een aantal waanzinnig rijke mensen die geen idee hebben dat ze voor de wolven gegooid zullen worden als ze hun doel bereiken, wat niet zal gebeuren.”

Lees verder>>>
NineforNews

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Donald Trump, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

 1. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/black-lives-matter-leider-begint-nieuwe-politieke-partij-wil-blanke-mensen-tot-slaaf-maken/

  Black Lives Matter-leider begint nieuwe politieke partij – wil blanke mensen tot slaaf maken

  Sasha Johnson’s nieuwe politieke partij wil geen blanke mensen in leidende posities hebben. In plaats daarvan zouden blanken de slaven van de zwarten moeten worden.
  Een Black Lives Matter-leider (BLM) in Oxford, Engeland, Sasha Johnson, heeft een nieuwe politieke partij opgericht die alle blanken zal uitsluiten van leidende posities.

  Ze wil ook dat blanke mensen de slaven van zwarten worden.

  In een interview die door RT met de woorden “misselijkmakend” wordt beschreven op een YouTube-kanaal genaamd Oxfrodshire Youth, wordt Sasha Johnson afgeschilderd als een “fantastische jeugdleider, vrijheidsstrijder, activist en zakelijk leider”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:


  Democraten roepen op tot geweld

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/gouverneur-van-new-york-bedreigt-trump-met-gewelddadige-linkse-meute/

  Gouverneur van New York bedreigt Trump met gewelddadige linkse meute

  Als Donald Trump zijn geboortestad New York zou bezoeken, zou de president “een leger” nodig hebben om zich te verdedigen. Die dreiging komt van de gouverneur van de deelstaat New York, Andrew Cuomo.
  “Het is het beste dat hij een leger bij zich heeft als hij denkt dat hij door de straten van New York kan lopen. New Yorkers willen niets met hem te maken hebben”, zei Andrew Cuomo op een persconferentie, meldt de New York Post.

  De linkse gouverneur ging verder met zijn haattirade:

  “Hij kan niet genoeg bodyguards hebben om door New York te gaan, mensen willen niets met hem te maken hebben.”

  Like

  • willie zegt:

   Dat ie dan de National Guard mee neemt , MET het bevel SHOOT TO KILL !!!, die linkse idioten willen zeker niet de eerste op de rij zijn om naar de eeuwige jachtvelden te vertrekken. En die gouverneur mag ie per direct afzetten

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Pak de financiers op en sluit ze levenslang op, zij financieren terroristische organisaties en ondermijnen de overheid !

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’……De EU-fascisten in Brussel, en wie is daarvan de grootste netto-betaler?………….juist!
  Het enige dat er uit de Europese Unie voortkomt zijn Globalistische Demonen, pure haat van de Linksche Looney Brigade jegens alles en iedereen die niet achter de plannen van hun Eurofascisme aan willen lopen, de NATO en VN, de WHO en talloze andere communistische organisaties zijn al in hun handen, en zullen echt alles op alles zetten om een wereldmacht te vormen. En dezelfde domme bruinhemden roepen, weer opstaande met rechterarm in Hiltergroet: ‘Jawohl. Wir wünchen den Totalkrieg! Sich Heil!”

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.De extreem linkse miljardair george soros financierd de racistische BLM en de facistische antifa.Hij financierd al vanaf de jaren 80 extreem links,hij is tevens ook lid van de (nazi) bilderberg groep.Deze groep is opgericht door nazi/sser nepprins bernhard,meerdere leden van ons nep koningshuis zijn ook bilderbergers.kutte is ook een trekpop van de bilderberg groep.

   Like

 6. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://thepostmillennial.com/breaking-alleged-portland-shooter-shot-by-law-enforcement

  .BREAKING: Antifa-moordenaar van Trump-aanhanger is doodgeschoten door wetshandhaving

  Michael Reinoehl, een Antifa-militant die toegaf Aaron Danielson dodelijk neergeschoten te hebben tijdens de rellen in Portland op 29 augustus, werd donderdagavond tijdens een onderzoek doodgeschoten door de politie

  Like

 8. Bas zegt:

  Waar zijn de supporters voor biden…?

  Hoe Biden miljoenen kan inzamelen, maar hij kan geen supporters opwekken om hem in Wisconsin te verwelkomen

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  De kapster zelf aan het woord

  Erica Kious, eigenaar van de salon waarvan Nancy Pelosi beweert dat ze haar in de maling heeft genomen, scheurt @SpeakerPelosi op Tucker:

  “Als ze daar comfortabel zonder masker is en zich veilig voelt, waarom worden we dan gesloten?”

  Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  Als TRUMP het niet gaat redden in november, dan zullen u ik en iedereen binnen afzienbare tijd onder controle komen te staan van de, EU , WHO, en de VN. KORTOM EEN WERELD DICTATUUR. Ik hoop dan op een bloedbad voor al de mooipraters en wegkijkers. Jammer maar helaas!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. verwardeman zegt:

  Het lijkt erop dat TRUMP onze ” vriend ” SOROS op de hielen zit !
  Laat het zo zijn , en dat er nog vele Bilderbergers mogen volgen !

  Geliked door 3 people

 12. Bas zegt:

  Het tentenkamp in portland, waar antifa al 90 dagen zit en elke avond naar buiten komt om te rellen, roven en brand te stichten.

  Like

 13. Jan zegt:

  BLM terroristen fakkelen tandartsenpraktijk af want stond in gebouw van burgemeester die de brandstichters aanmoedigde om door te gaan met vernielingen, brandstichting enz.

  Rioters broke into the Pearl District Dental office building on the ground floor and started a fire inside, according to a video posted by the New York Times‘ Mike Baker.
  https://www.breitbart.com/politics/2020/09/01/portland-rioters-set-fire-minority-owned-business-mayor-ted-wheelers-condo-building/

  Like

 14. Julia zegt:

  Ook onze Haagse Maffia maakt zich hier schuldig aan zelfs onze MP gaat nog in gesprek met deze terroristische organisaties

  Like

 15. willie zegt:

  Dan moet Trump die klootzaken PER DIRECT aanpakken,opsluiten , afknallen, is eender , geen woorden maar daden !!!!!

  Like

 16. Jan zegt:

  Joden met eieren en stenen bekogeld

  Leftist Thugs Hurl Eggs or Rocks at Jews for Trump Caravan (One Idiot Filmed Himself Egging the Cars)

  More rocks thrown at #JewsForTrump vehicle convoy in Brooklyn. @realDonaldTrump @NYPDnews @TrumpWarRoom pic.twitter.com/SIOmFETQN7

  — NYC Scanner (@NYScanner) October 25, 2020

  Libtard snowflake throwing eggs at the Jewish Trump car parade in Brooklyn, NY. Today is going to be hard if you’re a Trump hater in NYC I would recommend they stay home for tha day. pic.twitter.com/cnIt7rpZ9p

  — Mark Kennedy 🇺🇸 (@RealMarkKennedy) October 25, 2020

  The egg-thrower @AzadM_52 filmed himself. @NYPDnews pic.twitter.com/KgLZCUGLpD

  — NYC Scanner (@NYScanner) October 25, 2020

  pic.twitter.com/mS1n6iv99P

  — NYC Scanner (@NYScanner) October 25, 2020

  Like

 17. Mikail Zorlu zegt:

  Ik weet wie Antifa Black live matters en Extantion rebellians financiert aldie linkse gewelddadige demonstranten. Dat is Goerge Soros, de multi miljoenair.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s