Nu videobewijs: door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties verbonden met terreurorganisaties

Screenshot_179

PFLP-terroristen brengen de nazigroet. 

(Door: Likoed Nederland)

De harde bewijzen – van een terreurorganisatie zelf afkomstig – zijn niet langer te ontkennen

Er is videobewijs opgedoken dat door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties verbonden zijn aan de Palestijnse extreemlinkse terreurbeweging PFLP. De PFLP wordt door de EU en veel landen – waaronder Nederland – aangemerkt als terreurorganisatie.

Uit een analyse van NGO Monitor blijkt dat op deze bijeenkomst van de PFLP bestuursleden aanwezig waren van de volgende door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties: Addameer, Al-Haq en UAWC. Van deze organisaties waren drie personen aanwezig die momenteel in Israël terecht staan voor daadwerkelijke betrokkenheid bij terrorisme.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", antisemitisme, belangenverstrengeling, D66, Den Haag, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Nederland, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nu videobewijs: door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties verbonden met terreurorganisaties

 1. Cathja zegt:

  Wat subsidiëren ‘we’ nou eigenlijk niet? Klop op de Nederlandse deur, hou je hand op en hij wordt gewoon gevuld. Of je nou verkeerd bent of niet, dat komt misschien ooit aan het licht, maar Nederland strooit altijd en overal met geld als daarom wordt gevraagd.
  Ik denk in dit verband ook aan Bill Gates, die van Rutte ruim 300 miljoen euro mocht ontvangen. Voor zijn ‘medewerking’ aan het tot stand komen van een ‘vaccin’ tegen Covid-19….
  Gates is multi-miljardair, maar dat weegt niet mee in het hoofd van Rutte, die met royale hand geld uitdeelt.

  Waarom zou hij niet royaal zijn? Het levert hem veel sympathie op, en ach……, het is toch maar belastinggeld. De rekening gaat naar de burgers, dus…..

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Bovendien Cathja denk je dat Rutte niet op een of ander belastingvrij eiland een leuk cadeautje van ome Bill terugkrijgt, ze zitten allemaal in hetzelfde griezelclubje.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Tja , als een Palestijnen liefje de euro’s mag uitdelen dan krijg je dit soort excessen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  ♪ ♫ Oh, Father won’t You forgive them?♫ They don’t know what they’ve been doin’ ♫(oh no) ♪
  ♪Oh, Father,♬ give me grace to forgive them ♪’Cause I feel like the one losin’♬ Oh, no! ♪……..
  De Pays-Bah is al decennia de grootste netto-betaler aan het Euro-fascisme én de hoofdsponsor van PLO-gelieerde terroristische amateurverenigingen van stenengooiers………Wie helpt ons nu snel aan capabele politici, die op de derde dinsdag van september niet klakkeloos achter de koets van de Linksche Looney Brigade aan lopen. WEG met deze foute regering, want al die ongefundeerde steun en stiekeme PLO-support komt weldra hard terug, het zal ontploffen in ons gezicht…… `Boontje komt om zijn loontje` Boontje komt om zijn loontje……..zelfs wanneer een nieuw kabinet deze geldverkwistingskraan dichtdraait en men de stille D66-steun aan ISIS intrekt.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Er zal wel wéér een spoeddebat komen waarbij er wederom een minister gevraagd zal worden om haar excuses aan te bieden,……..zonder snik, want enige emotie is niet te bespeuren bij haar.
  De Lach of ik Schiet Show van het kabinet Rutte trommelt, na de zovéélste staatssecretaris en minister, nu de D66 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking voor de bühne, de prangende vragen van de oppositie al ingestudeerd, de ontwijkende antwoorden door een spindokter uitgewerkt, het draaiboek van het Parlementaire Damage Control Plan doorgenomen om de waterdichte leugens van het kabinet drijvende te houden, en neemt men ondanks de excuses nog steeds meer ballast aan boord……het muitende volk echter steeds sneller laten hozen om het zinkende en stuurloze schuitje boven water en op koers te houden,…….recht op de rotsen af……..SOS!

  Like

 5. verwardeman zegt:

  EN , mooi mevrouwtje kut-KAAG , wat is hierop uw antwoord ?
  En biedt u nu ook uw excuses aan Israel voor uw enorme blunder?
  Of deed u het misschien expres , bent u stiekem een enorme Jodenhaatster , een
  moSSlimhoer , een antisemiet ?
  Mevrouwtje KAAG !

  Like

 6. M. zegt:

  Kan iedereen gelijk zien waarom de EU opgericht door nazi’s zo innig is met deze lui.
  Ze hebben allebei last van een koude rechteroksel en hebben allebei dezelfde haat tegen alles wat met de Schepper te maken heeft.

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  Het is gewoon van de zotten dat dit gajes uit Den Haag belastinggeld weggeeft aan moslims Arabieren die met dat geld ons de strot door snijd.
  En daarom moeten wij ook nog eens steeds meer belasting dokken..
  Je zou Rutte en die griezel Kaag toch vande wereld afschieten.
  En weigeren nog belasting te betalen.

  Like

 8. Julia zegt:

  Ons belastinggeld klots tegen alle plinten behalve voor de belastingbetalers zelf die jaarlijks met verhogingen worden gestraft en de minste rechten hebben op goede gezondheidszorg, veiligheid, voorrang op woningen en noem maar op. Kortom wij zijn de betaalslaven voor de linkse idioten die alle macht tot zich nemen door Nederlanders te onderdrukken, en afhankelijk maken door ze alles te ontnemen. Gewoon betalen, mond houden en muilkorf dragen.

  Like

 9. De welbespraakte rooms katholieke terroristenvereerster ,de hoer Sigrid Kaag blijft gewoon een fervente jodenhatende minister zonder enige scrupules ,ook het doodzieke ministerie van justitie onder leiding van de huichelaar Grapperhaus onderneemt geen actie wegens dood door schuld!!
  Het complete ministerie van ontwikkelingssamenwerking en buitenlandse zaken wordt wederom bemand door landverradende ambtenaren ,die vrijwel nooit verantwoording hoeven af te dragen!
  Hitler zou blij zijn geweest met zijn schatje Sigrid Kaag !Hoer = overspel plegen met andere cultuur ,in dit geval met de goddeloze ,maar zeer gewelddadige islam !Een islamitische Palestijnse staat is en blijft een project van zwaar gestoorde psychopaten !Nederland en Europa hebben vrijwel niets geleerd van de holocaust !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s