Tweet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Chrisi“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Tweet . . .

 1. ronjaspers zegt:

  pedofielen zijn het laagste en smerigste volk wat je maar kan bedenken,kinderen sexueel misbruiken om aan hun trekken te komen.Dat kinderen de rest van hun leven lichamelijk en geestelijk ernstig beschadigd zijn intereseert deze roofdieren niet.Sterf ratten van het smerigste rioolwater.

  Like

 2. Lucia zegt:

  Ik vind dat er een ondergrondse rechtbank moet komen van en door het volk en iedereen die wegkomt met dit soort en andere misdaden… krijgt gewoon een kogel.
  Er is ooit eens een film overgemaakt, de naam staat me niet meer bi,j het ging toen om een groep juristen en politie die een ondergrondse rechtbank gevormd hadden . Ik zat er laatst aan te denken toen ik een film zag van waargebeurde verhalen van volledig doorgedraaide buren
  Er was een man schizofreen bleek later, die 8 mensen vermoord had, 5 daarvan waren de buren naast hem, een heel gezin, een kon het maar navertellen.
  Toen hij weg vluchtte heeft hij op de vlucht nog 3 mensen vermoord, hij kreeg 8 jaar straf kwam er uit nam een andere naam aan en was weer bezig met buren naast hem.
  Had al een heel arsenaal aan wapens aangeschaft en een bom gemaakt, gelukkig werd het allemaal bijtijds ontdekt dit keer maar je blijft je afvragen.. hoe kan zo iemand… zo zwaar gestoord 8 man vermoorden en ooit nog vrijkomen en ook nog een andere naam aanvragen en krijgen Deze moordenaars en verkrachters worden door het systeem van alle kanten ontzien en geholpen, de echte grootste verrotting zit in ons rechtssysteem.
  Mocht iemand deze film herkennen, gaarne de naam zou het graag nog eens zien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s