“Arabische Partij” in Zweden: Wie “grote verscheidenheid” afwijst, dient te vertrekken


(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Partijwoordvoerder is zelf intensieve crimineel

In Zweden werd onlangs de “Arabische Partij” opgericht. Op Facebook eiste ze nu: alle Zweden die grote verscheidenheid niet accepteren, dienen hun staatsburgerschap op te geven en het land te verlaten. Zij zouden daar niets verloren hebben. Het Zweden dat zij terug willen hebben, bestaat namelijk niet meer.

 

Socialisme en een beetje kapitalisme

Zoals de Zweedse site “Fria Tider” bericht, werd de Facebook-groep “Arabische Partij” drie weken geleden opgericht, toen werd ook het domeinadres van de partij geregistreerd. Hoeveel leden de partij heeft, is onduidelijk. De Facebook-pagina heeft 200 volgers. De partij is ook nog niet geregistreerd in het kiesregister.

De naam van de partij zou niet verkeerd opgevat moeten worden: die staat niet voor Arabische waarden of om Zweden te “arabiseren”. Integendeel: het zou de taak van de partij zijn om verantwoordelijkheid voor “ons volk” op zich te nemen. Vooral voor wat de mensen nu ervaren: buitensluiting, angst voor de toekomst, versplintering en een ontbrekende gemeenschapsgeest. De partij zou een socialistische koers met een beetje kapitalisme varen. Ze is religieus onafhankelijk, haar vertegenwoordigers mogen geen religieuze kleding of symbolen dragen.

Partijwoordvoerder: criminele Arabische uitkeringstrekker

Voorwaarde voor het lidmaatschap is Arabische afstamming van minstens één ouder, die enkele generaties teruggaat. Voorwaarde is ook een hogeschool- of universiteitsdiploma en vijf jaar onbesproken gedrag. De woordvoerder van de partij past misschien niet helemaal bij deze principes. Het gaat om een 33-jarige van oorsprong Irakese man, die in de jaren-90 naar Malmö kwam. Hij prijkt al enkele keren in het strafregister. In 2009 gaf een rechtbank opdracht tot psychiatrische verzorging als vervangende straf. De aanklacht luidde toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, poging tot toebrengen van lichamelijk letsel, huiselijk geweld en intimidatie. In 2017 werd hij opnieuw veroordeeld – wegens gevaarlijke bedreiging en intimidatie. Volgens de aktes van de rechtbank, die “Fria Tider” kon inzien, leeft de 33-jarige van een sociale uitkering en ging meermaals in beroep tegen de door de rechtbank gelaste psychiatrische verzorging.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Arabische Partij” in Zweden: Wie “grote verscheidenheid” afwijst, dient te vertrekken

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in GB
  No to voting

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een ongelofelijke brutaliteit!!

  Helaas hebben de Zweden dit zelf in de hand gewerkt, door veel te tolerant te zijn voor die vreemdelingen, en niet van meet af aan gezegd hebben dat zij zich aan het land moesten aanpassen. Als de islam ergens een vinger achter kan krijgen, zullen ze het niet laten.

  Ook wij moeten oppassen dat we niet dezelfde kant op gaan. Ook in Nederland zijn we te tolerant voor met name moslims. De ene na de andere moskee verrijst, en dat zegt eigenlijk al genoeg.
  Nederland, let op uw zaak!

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  Is de tijd voor het Zweedse volk niet aangebroken naar wapens te grijpen, en met gewapend verzet beginnen om hun land terug te claimen? Zweden is hun land! Niet van de EU, niet van de VN, niet van BILDERBERG/NWO geldvampiers, en zeker niet van de strontkleurige buitenlandse onderkruipers die met leugens en bedrog het land binnenkwamen en asiel vroegen. De Irakees die in de jaren ’90 met een zielige verhaal naar Zweden kwam, probeert nu zijn gastheren te verjagen en/of te vermoorden. Hij heeft de mentaliteit van zijn herkomstland meegebracht naar de geciviliseerde wereld. De Zweden hoeven echter geen angst te hebben dat hun Arabische cq. islamitische vijanden heftig verzet zouden bieden. Zweden is niet hun land. Zij zijn niet van plan voor Zweeds grondgebied te vechten. Zij zijn in Zweden met het zelfde doel als ongedierte in de pels van een hond; parasiteren! Zodra de hond niets meer te bieden heeft- of doodgaat, zoekt het ongedierte net zo makkelijk een andere hond. Zodra de eerste Zweedse kogels in de lucht zouden vliegen, lichten de vijanden hun poten en ze zijn foetsie!

  Geliked door 3 people

 4. Johandederde zegt:

  Het zweedse volk krijgt een regering die het verdiend, net zoals de Nederlandse bevolking.
  Wij hebben rutte klaver jetten ascher en noem maar op van de politiek correcte politici.

  Geliked door 3 people

 5. Gienekehado zegt:

  Ik kan dit (helaas) alleen maar toejuichen, meer meer meerrrrrr….. Zal ze leren die Zweedse Söfkötten!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  De bezetting van Zweden is een feit !

  Like

 7. Julia zegt:

  Ook Nederland bestaat binnenkort niet meer vooral als men nu al haatzaaiers die openlijk tot geweld oproepen beloont https://www.telegraaf.nl/entertainment/667842222/fun-x-geeft-akwasi-award-voor-belangrijke-maatschappelijke-bijdrage en zelfs niet vervolgd. Zo langzaam aan is de Nederlandse bevolking in de minderheid en vieren de Moslims en terroristische groeperingen hoogtij. Wat een banenrepubliek het is een schande voor ons land en democratie.

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  Met andere woorden: wordt islamiet of anders rot op of koppie eraf! KIES ZELF MAAR! heeft Kuzu dat hier ook al niet eens gesteld of zijn collega Turk?

  Like

 9. Ben zegt:

  De Zweedse burgeroorlog ( 2029 t/m 2033 ).
  Russische troepen vallen Zweden binnen om de overgebleven Zweden van genocide te redden.
  De Russische bevrijders schatten dat een kleine 5 miljoen Zweden de etnische zuiveringen hebben overleeft. Grootscheepse hulp voor de hongerende inheemse Zweden wordt via St Petersburg over de Oostzee aangevoerd.
  De Duitse bondskanselier Ali el Mottekali en de Franse President Akwasi Mbongo dreigen de Russen met sancties.
  De Amerikaanse president Ivanka Trump heeft de Russische president gefeliciteerd met zijn geslaagde humanitaire reddingsoperatie.

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Oh..gaan die pISLAMIETJES dan allemaal vertrekken ??? Want volgens mij zijn die toch niet zo PRO verscheidenheid , noch zijn ze tolerant !!!

  Like

 11. Bas zegt:

  Welke verscheidenheid?

  Like

 12. verwardeman zegt:

  Met een goed stukkie Zweeds staal hak je die KUTKOP er zo af !

  Like

 13. Bob zegt:

  Een land krijgt de regering die het verdient.
  Ook de degene die aan de andere kant staan
  zullen dat duidelijk moeten maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s