Ruth Bader Ginsburg of: Wat Merkel en andere linksen bijzonder haten aan Trump!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

In de VS overlijdt een rechter van het Hooggerechtshof, de hoogste instantie. Verbazingwekkend genoeg houden haar dood en haar opvolging Duitse media bijna net zo intensief bezig als die van de Afro-Amerikaanse crimineel George Floyd. Waarom is dat zo?

 

Omdat nu mogelijkerwijs zelfs een nederlaag van Trump niet de ook door de Duitse regering en de Duitse mainstream media gehoopte ruk naar links in de VS zal plaatsvinden. Vooral niet in “humanistische” kwesties.

Wat heeft men niet allemaal gedaan in de afgelopen maanden (en dit zal doen tot op de dag van de verkiezing) om Donald Trump als idioot, seksist, bedrieger, leugenaar en/of dictator neer te zetten en Joe Biden als de blanke Obama. Als een nieuwe Messias, die de VS en met haar de hele wereld binnen enkele weken uit het knechtschap van het racisme en alle duistere conservatieve denken zal leiden. Een Amerikaanse president, met wie het ook de bonte fascisten in Brussel en Berlijn onmiddellijk kunnen vinden en aan wie iedereen ook in coronatijden de broederkus à la Brezjnev zou geven.

Bader Ginsburg: voorbeeld voor de SED 2.0

De in 1993 door Bill Clinton – die zichzelf onder zijn bureau beroofde van zijn Duitse Messias-status – voor haar leven in het Hooggerechtshof benoemde rechter verenigt alles in zich waarvan Duitse journalisten en politici van alle in het parlement vertegenwoordigde partijen behalve de AfD houden: radicaal links, radicaal feministisch, radicaal levensvijandig. En antifascistisch in de zin van onze bondskanselier. Als een “smeris in brand staat” eerst vragen wie hem in brand heeft gestoken: was het een links-radicaal of een moslim, dan is dat niet fraai, maar niet te veranderen. Was het een rechts-radicaal, dan dienen er onmiddellijk strengere maatregelen ter bescherming van “onze democratie” (als de politieke religie van de Merkel-aanhangers) te worden genomen.

Zij was voorstander van abortus tot aan het einde van de zwangerschap; eugenetische abortus ook bij de kleinste lichamelijke handicaps, het toestaan van euthanasie door derden. Anderzijds zette zij zich in voor de afschaffing van de doodstraf. Een paradox. Gelijke rechten voor vrouwen betekenden voor haar: in principe dient in geval van scheiding het kind te worden toegewezen aan de moeder. Als die het niet kan opvoeden, dan moet het kind in een tehuis geplaatst worden. Mannen alleen zouden niet tot opvoeden in staat zijn. Bij buitenechtelijk verwekte kinderen zou de “verwekker” weliswaar moeten betalen, maar geen omgangsrecht hebben. Ook de LGTBenz.-community vereerde Bader Ginsburg enorm. Want zij zette zich er voor in dat homoseksuele stellen voorrang zouden moeten krijgen bij adoptie. Bovendien verlangde ze een queer quotum voor alle beroepsterreinen of in verenigingen.

Voor de “open samenleving” van Karl Popper een heilige!

Veel van bovenstaande heeft ze niet kunnen doordrukken, maar redundant geëist en in toespraken herhaald. Zonder twijfel echter was haar stem bij beslissingen over de hierboven genoemde thema´s aan het Hooggerechtshof zeer belangrijk. En ook bij “Obamacare”, dat op het gebied van ziektekostenverzekeringen achteraf meer schade aangericht en onzekerheid geschapen dan de armen verlichting en zekerheid gebracht was, was ze maatgevend betrokken. Een reden temeer waarom onze prulschrijvers haar dood betreuren. Vooral nu het reële “gevaar” bestaat dat Trump nog voor de verkiezingen haar functie voor het leven nieuw bezet en zodoende voor vele jaren een duidelijke conservatieve meerderheid creëert, mits niet nogmaals de man met de zeis ingrijpt of een rechter vrijwillig aftreedt.

Alles wat de fatsoenlijke, oprechte, burgervermaatschappelijkte journalist zich kan wensen, is nu dood. Donald Trump wil nu een conservatieve vrouw als rechter beroepen: Barbara Lagoa. Daarvoor heeft hij de meerderheid in de Senaat. Deze vrouw heeft niets met late abortussen, niets met eugenetica en zelfmoordhulp, ze is islamkritisch, beschouwt man en vrouw als gelijkberechtigd en vaders net zo belangrijk als moeders. Ook het “huwelijk voor iedereen” is haar een doorn in het oog. Ze is geen nadrukkelijk voorstandster van de doodstraf, ze wil het echter aan de bevoegdheid van de individuele staten overlaten of zij de doodstraf afschaffen of desnoods weer willen invoeren.

Racistisch en rechts… Dus slecht als Trump!

De Duitse media en ook de politiek, die anders – zoals in de migratiekwestie – veeleer niet echt verder denken, zijn het in één keer duidelijk geworden: de ruk naar links, die Biden moet bereiken, zou wel eens snel tot staan kunnen komen. Want in de VS kunnen burgers niet alleen een aanklacht indienen tegen projecten en wetten van een Republikeinse president, wat ze in de afgelopen regeerperiode ook uitvoerig hebben gedaan. Nee – vanuit het oogpunt van de Duitse journalistiek vanzelfsprekend op ondemocratische wijze zouden er aanklachten tegen Messias Biden mogelijk zijn. En die zouden bij het Hooggerechtshof wel eens vaak negatief voor hem kunnen uitpakken. Dan zou de revolutie wel eens snel kunnen gaan haperen.

Omdat Biden de werkloosheid niet in zijn greep zal krijgen (dat is in de afgelopen 100 jaar bijna geen enkele Democraat gelukt) en zwarten hem alleen maar in de verkiezingscampagne interesseren, heeft hij andere linkse thema´s nodig om successen aan te tonen. Vrouwen- en homoprojecten evenals de eis naar niet-christelijke religiegemeenschappen zouden hem bij de toekomstige bezetting van het Hooggerechtshof vermoedelijk nauwelijks meer lukken. Met andere woorden: om het even of Trump de verkiezing wint of niet: de linkse revolutie zou nu wel eens definitief afgezegd kunnen zijn; tenzij men datgene zou wagen wat Trump als bedoeling altijd in de schoenen wordt geschoven: een putsch tegen de grondwet en zijn structuren. Van diegenen die een plunderende, brandstichtende en ook moordende meute ondersteunen, zoals dit met Biden talrijke Democraten doen, zou een dergelijke daad zeker eerder te verwachten zijn dan van een president, wiens “America First” aan alle burgers op dezelfde wijze ten goede komt.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Ruth Bader Ginsburg of: Wat Merkel en andere linksen bijzonder haten aan Trump!

 1. klaas zegt:

  Like

 2. andre zegt:

  Inhoudelijk zal ik me onthouden van commentaar maar dit is Barbara Lagoa en rechters horen in mijn mening opjectief te zijn, neutraal en te toetsen aan de wet en aan een normaal leven.

  https://fact-files.com/barbara-lagoa-wiki/

  Merkel heeft geen kinderen net als Rutte en Macron

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Het linkse gepeupel maakt zich wel héél erg druk over de vervanging van de overleden opper-rechter in Amerika. De vervanging is toch een Amerikaanse aangelegenheid ? Zélfs een paar aardwormen in Nederland menen zich hiermede te moeten bemoeien. Niets gaat het linkse gepeupel te ver om hun afkeer van president Trump te etaleren. Knarsetandend zien zij gebeuren dat president Trump een partijgenote op die belangrijke plaats te benoemen. Héérlijk om dit te kunnen zien gebeuren !

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   I like TRUMP

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.De vorige presidenten (marionetpoppen) hebben overal op hoge posities corrupte mensen geplaatst,die bewust of onbewust aan de N.W.O. agenda meewerken.

   Like

   • karton zegt:

    In Nederland is het linkse gajes ook in álle geledingen van de maatschappij doorgedrongen of op belangrijke posities geplaatst. Er wordt niet gekeken maar kennis of kunde , hun politieke “geaardheid” is ‘t belangrijkste. Wát dat linkse gajes er van gebakken heeft is bij de normaal denkende NL’ers inmiddels wel bekend : voedselbanken , woningnood , armoede , “vluchtelingen-probleem” , uitlevering aan de EUSSR , vernietiging democratie , veiligheid verdwenen enz. enz.

    Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Een feministische Gangster……

  In 1977 was Ruth bader Ginsburg advocaat van de extreem linkse beweging, ACLU.
  Samen met Brenda Feigen-Fasteau schreef zij een boek die de vrij loop gaf aan haar feministische obsessie: sexuele vooroordelen in het Amerikaanse burgerlijk wetboek.

  In dit geschrift , betaald door de Amerikaanse belastingbetaler pleiten Ginsburg en Feigen-Fasteau voor een onderwerp dat bijna alle normale mensen afstoot: sekseneutraliteit of de ontkenning van geslacht van mensen;

  Militaire dienstplicht voor vrouwen met de verplichting tot ’t gevecht [hoezo zou zij daardoor haar land beter beschermen,………..Het leger is geen terrein voor sociale experimenten ]
  Legalisatie van prostitutie, [ OK ]
  Gemengde gevangenissen, scholen, hogescholen ook bij hun sportaktiviteiten, maar ontkenning van hun religieuze vrijheid.
  Verandering van de naam “Boy Scouts”, Girl Scouts en Big Brothers of America om seksuele ontkenning weer te geven en genderneutraal te introduceren.
  De elimination van het concept “tradtionele gezinnen en hoofd van ’t gezin” voor de echtgenoot als degene die het gezin onderhoudt.
  En de vrouw als huisvrouw [ progressief bedoeld als experiment om het traditionele gezin te vernietigen ten behoeve van het onbekende].
  De oprichting van overheidssysteem voor de kinderopvang [Europees socialisme].
  * Een neutrale taal aannemen zonder seksuele notie, bijvoorbeeld “kunstmatig” in plaats van “gecreëerd door de man”; “Persoon, mens” in plaats van “man, vrouw”; en meervoudige zelfstandige naamwoorden “zij” en “zij” in plaats van “enkelvoud derde persoon voornaamwoorden”.
  [ In de Engelse taal kan “man” / “homme” zowel het Nederlandse “man” als mens betekenen ].
  Maar tegelijkertijd waren zij zo Hypocriet dat op het Amerikaanse Ministerie van Arbeidszaken de afdeling “Vrouwen-Zaken” moest worden gehandhaafd.
  ////
  Alles bij elkaar is dit spijtig, Maar ik rouw niet om de dood van deze extremistische ideoloog.

  Jean-Patrick-Grumberg
  https://www.facebook.com/JPatrickGrumberg/

  Geliked door 4 people

 5. ronjaspers zegt:

  Donald trump vecht tegen de N.W.O.

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  https://indignatie.nl/2020/09/21/president-trump-gevraagt-om-george-soros-te-onderzoeken-voor-financiering-van-binnenlands-terrorisme/

  President Trump gevraagt om George Soros te onderzoeken voor ‘financiering van binnenlands terrorisme’

  Om nog maar te zwijgen, hij is ook een belangrijke financier van terroristische groeperingen in de islamitische wereld en wordt algemeen erkend als de belangrijkste financier achter de Arabische Lente en het Arabische terrorisme om de staat voor Israël te destabiliseren en te vernietigen. Tienduizenden patriottische burgers hebben hun krachten gebundeld in een virale campagne waarin president Donald Trump en het ministerie van Justitie worden opgeroepen om eindelijk de extreemlinkse miljardair George Soros neer te halen.
  Neonnettle Meer dan 60.000 mensen hebben een petitie ondertekend gericht aan “President Trump, procureur-generaal Barr, FBI-directeur Wray en gouverneurs van alle 50 staten.”

  De campagne vraagt ​​de president de beste Amerikaanse wetshandhavingsinstanties op te dragen een onderzoek te starten naar “George Soros en zijn Open Society Foundation.”

  Het beschuldigt Soros ervan “de radicale linkse organisaties te financieren die proberen onze geliefde natie gewelddadig te destabiliseren.”

  Geliked door 1 persoon

 7. Heb me al vaker verbaasd over systemen die in andere landen worden gehanteerd, Groot-Brittannië gaat daarbij fier aan kop met een systeem dat zich nauwelijks laat uitleggen.
  Ook de USA kennen een verkiezingssysteem dat tot absurditeiten leidt, zo kreeg Hillary destijds meer stemmen dan Trump maar hij haalde meer kiesmannen en werd “dus” president.
  Ook de aanstelling voor het leven van de hoogste rechter is zo’n eigenaardig systeem, als je afbeeldingen van Ruth Bader-Ginsburg bekijkt dan zie je een zeer hoogbejaarde vrouw, niet iemand die je voor wat voor functie dan ook zou kiezen.
  Eerder eentje die je verwacht in een achteraf zaaltje, bingo spelend met leeftijdgenoten, zeker niet een die als hoogste rechtsorgaan het voor het zeggen heeft.

  Haar overlijden toont ook de inmiddels explosieve verdeeldheid binnen de USA, er zijn zelfs rellen uitgebroken ! Veel gekker moet het niet worden !
  Het komt erop neer dat men een absurd systeem in stand houd zolang het in je voordeel uitpakt maar op het moment dat het in je nadeel uitvalt dan ga je rellen en al brandschattend door dure wijken. Veel gekker moet het niet worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Linksvolk meent dat er geen nieuwe rechter mag worden geinstalleerd, want was laatste wens van RBG (leugen)
  Wat een afschuwelijk volk zijn socialisten

  Geliked door 1 persoon

 9. Lost Johnny zegt:

  als ik alles wat ik heb gelezen over deze vrouw op een rij zet is ze zowel erg links als eerlijk, een combinatie die ergens vast moest lopen. Dit is iemand die een aantal presidenten heeft meegemaakt, en heeft gezien dat het bijna zonder uitzondering figuren waren die met criminelen omgingen en er hand en span diensten voor deden. Criminelen en pedofielen in het Witte Huis…in de senaat….etc….

  Ze had kunnen terug treden maar dat deed ze niet.
  Ik heb de uitspraak gelezen waarin eigenlijk tussen de regels stond dat ze wachtte op een volgende president die eerlijk zou zijn….

  ….misschien heeft ze daarom wel vastgehouden aan haar positie, en zoals in Amerika word omgegaan met burgers door zowel overheid als democraten en zoals Antifa en BLM terreur verspreiden, ik denk dat deze vrouw haar laatste hoop op een fatsoenlijke wereld heeft gezet op Trump.
  En daarom heeft ze aan het leven en haar positie vastgehouden, hopende op een eerlijke president.

  Het icoon van links heeft gekozen voor zoveel mogelijk eerlijkheid en menselijkheid, omdat haar eigen politieke vleugel cq wereld door en door rot bleek te zijn.

  Ruth Bader Ginsburg heeft een keuze gemaakt door nu te sterven om zo de balans van rechtspraak naar menselijkheid over te laten slaan…een laatste poging rechtvaardigheid te laten zegevieren…

  En dat is zoals ik het zie, zoals het zou passen bij deze persoon.

  Lost Johnny

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s