Hoe de media de waarheid verdraaien . . .

Originele kop: Meisje dat van hand tot hand ging “sliep met meer dan 100 Aziatische mannen”… en dat alles voor haar 16e, zei de rechtbank.

Zou moeten zijn: Meisje dat van hand tot hand ging “werd verkracht door meer dan 100 moslims”… en dat alles voor haar 16e, zei de rechtbank.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Dr.Spock PhD“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hoe de media de waarheid verdraaien . . .

 1. immigratiegevolgen worden duidelijk, maar daar houden ministers en media niet zo van

  Like

 2. Harry zegt:

  De reactie van de media zal wel zijn :
  “we hebben met z’n allen afgesproken , dat we de kwetsbare groepen niet beledigen , van criminaliteit , moord , verkrachting en dergelijke beschuldigen .
  Té pijnlijk “.

  En dan is alles weer goed .
  Maar dat éne slachtoffer dan ?
  “Tja , we kunnen ons niet óveral druk om maken “!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Je zou het als laster en moedwillig beschadiging van de eer kunnen zien, misschien dat een advocaat haar kan bijstaan voor een fikse schadevergoeding?

  Like

 4. Gienekehado zegt:

  Off Topic, ook weer niet; Tofik Dibi kreeg van de allahtonenTaxi heel veel bijval toe ie ‘uit de kast’ kroop. Hahahahahahahahahahahahahaha…. De Parasiet!!

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Welke k*tkrant is dat?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Doet mij hier aan denken.

  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1016066590/ons-teken-stond-in-haar-nek-getatoeeerd

  Omdat het een Premium artikel is een niet voor iedereen leesbaar, plaats ik hieronder de tekst;

  “’Ons teken stond in haar nek getatoeëerd’

  AMSTERDAM – Vrouwenhandelaar Justin Zeit krijgt na negen jaar in de vrouwenhandel spijt. Het gaat er gruwelijk aan toe en dat beschrijft hij in Proizvod, Kroatisch voor product. Zeit, die onder pseudoniem schrijft, vertelt openhartig over zijn diepgegronde haat tegen vrouwen en hoe zijn carrière in het mannenbolwerk van de olie-industrie het begin van het einde was. Zijn werk wordt door mensenrechtorganisaties gewaardeerd. „Het is belangrijk dat een dader zijn verhaal vertelt.”

  ,,Ik buig voorover en in haar nek zie ik het staan. Vier tekens, waarvan eerst twee letters, links naast twee cijfers. IW74 staat met zwarte inkt in haar nek getatoeëerd. Ongeveer 2 centimeter hoog en 5 centimeter breed, net in de haarlijn. Ivanka W, uit 1974. Elke kip met een vergelijkbaar nummer, daar in haar nek, is eigendom van ons.”

  Het is een passage uit het boek van de Haarlemse schrijver, dat begin mei in de verkoop is gegaan. De feiten over de Europese mensenhandelorganisatie waar hij deel van was kloppen zegt hij, maar hij heeft om de impact te vergroten verder de romanvorm gekozen. „Het kan best zijn dat iemand het leest en denkt ’wacht eens even, hij heeft het hier over mij. Is hij helemaal besodemieterd?’ Er zitten risico’s aan, maar het boek niet schrijven omdat ik er mogelijk last van krijg zou te egoïstisch zijn. Het belang van het boek is veel groter dan wie ik ben en wat ik wel of niet heb gedaan.”

  Vrouwen zijn irritant en sletterig.

  Als jonge jongen heeft Justin behoorlijk wat moeite om zijn draai te vinden in de maatschappij. Vrouwen vindt hij irritant, vooringenomen en sletterig. Hij komt steeds verder van de maatschappij af te staan. Als hij eenmaal gaat studeren in Den Helder belandt hij in de wereld van gas en olie. Een plek waar vrouwen ook niet hoog in het vaandel staan. Hij vertelt dat zijn ’normaal’ vertroebelt en wanneer hij de verkeerde mensen tegen het lijf loopt, is er naar eigen zeggen niet veel nodig om hem vanuit zijn boosheid mee te laten gaan in de daden van vrouwenhandelaren.

  Oost-Europese vrouwen ontdoet hij van hun identiteit. Ze worden verkracht, getatoeëerd en geconditioneerd om zich helemaal over te geven aan hun handelaren. Gebruikt als product, proizvod, het woord dat Zeit in zijn tijd als vrouwenhandelaar regelmatig gebruikte om de vrouwen te omschrijven en de titel van het boek.

  De meisjes die verhandeld werden kwamen uit Balkanlanden, vertelt Zeit. „Zij zijn gemakkelijker weg van huis te krijgen. Een deel van de vrouwen werd aangeleverd door Russische zakenpartners, een deel werd door onszelf gescout en opgehaald, hetzij van familieleden gekocht dan wel geronseld, paspoort afgepakt en onder dwang meegenomen. Het is ijskoude handel.”

  Ze stikte vrijwillig.

  Het boek onthult gruwelijke details:

  ,,Terwijl zij stikt weigert zij haar handen naar de riem om haar nek te brengen. Liever stikken dan proberen los te komen. ’Is dat een kenmerk van een slaaf?’, schreeuwt Andrea nu nog meer spugend naar mij. Een slaaf zal vechten. ’Zie jij een gevecht?’, vraagt hij mij terwijl hij zwetend IW74 nog steeds trots aan de riem omhooghoudt, alsof hij net een vis heeft gevangen en op de foto mag. Nee. Ze stikt zonder protest inderdaad vrijwillig. Dit is bizar.”

  En verderop:

  ,,Soms pik ik er één uit en laat die aan de ketting voor mij uit naar een andere kamer kruipen. Een grijze kleine vierkante cel met een vies matras. Opgesloten in het donker, zonder besef van tijd en realiteit. De schrik wanneer de deur opengaat, een aantal man naar binnen loopt en haar stevig aanpakt. Net als bij een heftig ongeluk schakelt het lichaam naar een veilige modus waardoor je het niet bewust meemaakt. Een soort trauma-arbeid die moet worden verricht. Deze vrouwen moeten elk moment bewust meemaken en hieraan de juiste associatie en intentie verbinden. Ze mogen niet in die mentale veiligheid komen, want dan wordt het een slappe pop die niet meer bewust zal reageren.”

  Ze werkte als privé slavin.

  Zodra de vrouwen volledig gebroken zijn worden ze verkocht als privéslavin of moeten ze achter het raam of in bordelen werken.

  ,,Ik heb van Boyd begrepen dat ze soms twintig man per dag over zich heen krijgen, zeven dagen per week. Hun alternatief is hier blijven in armoede, verstoten van familie en mentaal beschadigd. Dan opeens is eigendom en netjes gedragen niet het ergste. Loyaal aan de eigenaar die de zorg heeft voor haar te zorgen, althans, tot hij haar doorverkoopt.”

  Pas als jaren later zijn woede op vrouwen is gestild, besluit Justin Zeit uit het criminele circuit te stappen. Dat gaat gepaard met een hoop geweld en een gedwongen leven onder de radar. 25 jaar later besluit hij de gruweldaden op papier te zetten.

  Hij is niet trots op zijn leven: „Het is een heel zwaar thema. Het boek is allerminst een verheerlijking. Maar de tijd is rijp.”

  Oh wat vreselijk.

  Volgens Zeit is het belangrijk dat het verhaal vanuit de dader wordt verteld. „Er zijn al heel veel verhalen van slachtoffers. Als mensen dat lezen zeggen ze wel ’oh wat vreselijk’, maar het is tegelijkertijd iets waar mensen vrij makkelijk weer vanaf stappen. Als dader je verhaal vertellen roept andere emoties op, veel meer boosheid en verontwaardiging. Hopelijk draagt dat bij tot een groter podium voor het thema.”

  Ina Hut, directeur-bestuurder van CoMensha, het coördinatiecentrum tegen mensenhandel, is het daarmee eens. „Het is belangrijk dat we meer zicht krijgen op de daderkant en de motieven van de dader. Het gebeurt niet vaak dat de dader hiermee in de openbaarheid treedt. ”

  Mensenhandel is nog steeds de realiteit van de dag, vertelt Zeit. „In Nederland weten we allemaal van gedwongen prostitutie op de wallen, maar dat is enkel het resultaat. De intake-kant is een stuk heftiger. Ja, natuurlijk worden die vrouwen als product vervoerd en is er sprake van manipulatie, maar ik denk dat mensen zich daar voor hun eigen gemoedsrust te makkelijk van afmaken. We horen ook veel over loverboys, dat is zichtbaar en dichtbij, dus daar gaat de aandacht naartoe. Maar dat is haast kinderspel.”

  Nooit vervolgt.

  Zeit is nooit vervolgd voor zijn betrokkenheid bij vrouwenhandel. Hij maakte een deal met het Openbaar Ministerie: informatie over de werking van vrouwenhandel in ruil voor zijn vrijheid. De informatie die Zeit gaf was lang niet volledig, maar genoeg om niet vervolgd te worden. „Door dit boek te schrijven is niet alles dat ik gedaan heb opeens weg, maar ik zie het wel als een kans om iets terug te geven aan de maatschappij.”

  Like

  • Lost Johnny zegt:

   Jaren geleden stond ik voor het station van Roosendaal geparkeerd, ik had net iemand naar de trein gebracht. Er liep een vrouw in joggingpak bij de bushaltes, zigzag naar auto’s , dan weer over de weg, omdraaiend en weer naar een auto lopend. Om haar heen een lachtend en joelend groepje MAROKKANEN dat haar opdreef. En toen kwam ze bij mijn auto…

   Ik heb zelden zoveel wanhoop gezien, en haar direct laten instappen. De Marrokanen pissig…over pis gesproken….de vrouw, een hele knappe Française toen eenmaal haar muts van haar hoofd was en de eerste woorden waren gewisseld. Ze wilde weg, zo snel mogelijk….ze stonk enorm naar ratten pis en had verschillende brede lidtekens die nooit waren gehecht maar gewoon dichtgegroeid, ze moet het heel zwaar hebben gehad….de blik in haar ogen, zoveel wanhoop, zoveel angst. Wie doet een ander zoiets aan?
   Ze wilde naar België en viel tijdens het rijden snel even in slaap of in een houding dat ze even rust had….naar een ander station wilde ze absoluut niet, wat mij de indruk gaf dat ze achtervolgd werd….ik heb haar afgezet op een punt war ze wilde, ik heb mijn geld gedeeld. Het was het minste, te weinig eigenlijk, dat ik op dat moment kon bedenken.
   Haar naam was Christine.

   Dit is me altijd bijgebleven en in vraag me soms af hoe het haar is vergaan…heeft ze een nieuw leven kunnen opbouwen, wat is haar overkomen….ik kan enkel gissen maar als de ene “mens” de andere zoiets aandoet, de naam mens onwaardig en in mijn optiek alle rechten op menselijke behandeling verspelend. Ik ken verschillende verhalen van wreedheden zoals de vrouw in zuid Spanje wiens ogen werden uitgestoken zodat ze haar noord Afrikaanse verkrachters niet kon identificeren….zoals de jonge vrouw die een Parijse Banlieu werd ingesleurd door een horde rifapen en na maanden te zijn verkracht als een wrak werd gevonden, iemand die nooit meer uit een inrichting komt, en wiens geest zo’n chaos is geworden dat de dood misschien een zegen is die niet snel genoeg kan komen. Iemand die ik ken is zijn vriendin door zo’n beest verloren, die haar lichaam tot pulp heeft getrapt, en ze voelen bij de rechtbank niet eens schuld, soms lachen ze….
   ….en dit is het soort dat onze politici binnen halen om land en volk te “verrijken”……We leven tussen dieren.

   Enkel maanden later kwam er in de krant een bericht dat ergens in Nederland, Almere of Lelystad ofzo, een aantal vrouwen uit kooien was bevrijd…

   Wie dit soort zaken doen weet ik niet, maar je mag me roepen voor het nekschot. Ik kan het niet als mensen zien, ongeacht of ze boeken schrijven en “spijt” hebben. Zulke misdrijven verjaren nooit, en wie dat wel wenst of als wet heeft vastgelegd is geen haar beter.

   Als ik zeg dat ik hier niet wil zijn, dat ik me niet thuis kan voelen in de dierentuin die steeds exotischer en gestoorder word, dat ik wil vluchten of vechten, maar niet een nieuw normaal zoals onze Rutte predikt wil omarmen als toekomst, ben ik dan abnormaal?

   Ik kan niet vluchten, laat me vechten.

   Geef me een zwaard en ik zal bloeden, maar liever sterven in een poging te leven in vrijheid en menswaardigheid dan te mogen bestaan deze nieuwe normaal, de normaal van de waanzin.

   Geef me een zwaard en wijs me de steen waaronder mijn vijand woont.

   morituri te salutant

   Geliked door 3 people

 7. M. zegt:

  Op honderd man honderd zieke geesten.
  En even zieke geesten in de media die dit nog faciliteren al het ware door het om te draaien.
  Pedofiele media?

  Geliked door 1 persoon

 8. Lost Johnny zegt:

  https://www.crimesite.nl/gewonde-en-negen-arrestaties-bij-schietpartij-in-gronings-dorp-update/

  “Getint”…de meest veelzeggende term welke door de media bewust word achtergehouden in ongeveer alle misdrijven. Zou dat niet het geval zijn dan zou de bevolking in opstand komen, want een aantal gruwelijke misdrijven uit de afgelopen decennnia hebben allemaal datzelfde woord…maar dan weggelaten.

  Men kan stellen dat 9 op de 10 zware misdrijven in Nederland dat woord tussen de letters door in het verslag hebben.
  En nog importeert men meer en meer, terwijl onze ouderen letterlijk aan hun lot zijn en worden overgelaten want, gevaarlijk, besmetting, Corona….

  Onze wereld is verkankerd door politici met hun multi culti waanzin.

  Wat is zijn de meest met woede en haat gesproken woorden uit onze taal?

  Marrokanen.
  Getint.
  Islamieten.

  De italianen hebben zelf een woord in hun taal Vernoemd naar Marrokanen…..

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Lost Johnny.De wereld wordt geregeerd door satanisten,zoals de khazariaanse mafia,de (nazi) bilderberg groep,de club van rome etc. etc. Dit zijn gewetenloze meedogenloze figuren,de multicul is het coudenhoven/kalergiplan en komt uit de koker van deze satanisten,ook de klimaathoax en de coronahoax.Deze satanisten willen een communistische N.W.O. daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De vaccinazi,s zijn daar een middel voor,mocht dat niet lukken laten ze de soldaten van allah een oorlog tegen ons beginnen.

   Like

   • Lost Johnny zegt:

    Puur thuis kijkend zie ik de politie in alle eenvoud burgers bekeuren en beboeten, omwegen nemend om vooral geen aanhoudingen wegens drugshandel te moeten doen omdat het vanuit hun positie zinloos is. Ik zie veel hele dure auto’s die niet met hard werken kunnen zijn verdiend en figuren die letterlijk de arrogantie uitstralen te zijn verheven boven alles. Hoe ouder ik word, hoe meer mij dingen opvallen die niet bij mens zijn horen en met menselijkheid niets meer van doen hebben.

    Zowel overheid als onderwereld zijn vijandig naar de burger toe, en de politieke streef naar totale macht door onderdrukking, omdat constructieve ideeën en politici blijkbaar niet samengaan…..

    Mij verbijsterd het dat mensen die in vrijheid en met zelfrespect willen leven worden vervolgd en dat figuren die letterlijk het leven uit kinderen slaan door rechters worden vrijgelaten omdat hun vriendin zwanger is en een kind gaat werpen….of inzittenden of opzittenden van een voertuig elkaar aanwijzen als bestuurder en dader en daarom beide vrijkomen…

    En als je als burger jezelf tegen dit soort figuren wil wapenen omdat hulp altijd te laat is word je tot crimineel afgestempeld. We worden opgeroepen onze buren aan te geven als ze familie bezoek hebben, en ministers gaan zelf feetjes vieren en tegen hun gasten aanschurken….wanneer iemand door een groep tot moes word geslagen en getrapt blijkt dat daders niet vervolgd worden omdat “staatsbelang” gediend is bij het niet vervolgen….

    Het eerste belang van een staat is de eigen burger, het beschermen van dat wat bind en verbind, wat ons tot een eenheid maakt. Dat is een afspraak die je grondrecht of grondwet noemt. Als die niet gelijk is voor iedereen dan is er geen samenleving maar een verzameling van individuen.

    Wij zijn geen Nederlanders meer maar onderdanen, individuen in eigendom van een franchise van multinationals en andere rare organisaties. We zien hun Jan Klaasens en hun Katrijns en noemen ze ministers, maar ze zijn de voorgevel, de slagroom op de stronthoop.

    We gaan steeds harder in verval, afgelopen week was er een groep getinte mensen die met een stoet wagens in een Gronings dorpje even de boel kwam regelen. Een schietpartij volgde, en ze waren zo snel weg als ze kwamen. Wat is aangehouden zal niet of minimaal veroordeeld worden, maar het is wel tekenend voor onze wereld. En voor onze veiligheid want dit kan op ieder moment overal gebeuren.
    Het maakt ons land tot oorlogs gebied.

    De enige weg die ons nog rest tot herstel is door te selecteren op afkomst en ras en structureel iedere crimineel in die groepen de mogelijkheid tot toegang van onze leefwereld te ontzeggen. Dat vraagt een heel ander soort beleid, een heel anders soort politici, een heel ander soort rechters en een heel ander soort politie. Ethnisch profileren is daarbij de norm, want er is geen andere weg om te bestrijden en te voorkomen.

    Boven alles vraagt het een heel andere mentaliteit van de bevolking, een die zowel weerbaar is als bereid te vechten voor een wereld waarin men veilig over straat kan, veilig in bed kan liggen en kinderen normaal naar school kunnen gaan. Een wereld waarin gelijkheid vanzelfsprekend is en wederzijds respect de norm….

    We hadden het even bijna….

    Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/brabantse-islamgeleerde-74-krijgt-geen-straf-voor-verkrachten-stiefkind-vanwege-dementie~ae430162/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

  Een islamitische Schriftgeleerde uit Oudenbosch is te dement om te worden vervolgd voor de herhaaldelijke verkrachting van één van zijn stiefkinderen, een meisje van 10 jaar oud. Hij zou niet begrijpen waar het onderzoek over gaat. De strafzaak is daarom gisteren in de rechtbank in Breda afgekapt zonder dat inhoudelijk over de zaak is gesproken.

  Like

 10. Bas zegt:

  Zeer vreemd…
  https://www.gelderlander.nl/berg-en-dal/grapperhaus-daders-die-man-bijna-doodtrapten-op-kermis-groesbeek-vrijuit-vanwege-bescherming-belangen~a26c400d6/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Grapperhaus: daders die man bijna doodtrapten op kermis Groesbeek vrijuit vanwege ‘bescherming belangen’

  GROESBEEK – De daders van de kermisruzie in Groesbeek worden niet vervolgd ‘vanwege zwaarwegende belangen van bij het strafproces betrokken partijen’. Dat antwoordt justitieminister Ferd Grapperhaus op Kamervragen over de ruzie, waarbij een 52-jarige Nijmegenaar bijna werd doodgetrapt.

  ‘Door zeer bijzondere omstandigheden’waar de minister niet op in wil gaan, ‘is in deze specifieke strafzaak een probleem gerezen’. Daardoor voldoet de bewijsvoering niet langer aan de eisen die de wet daar aan stelt.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Bah

  Geliked door 1 persoon

 12. Rene zegt:

  O dat is nog niks pissen en rukken in de trein dat is pas wat .En wede dat ik het durf kijk dat zijn pas echte Weggooiers op ze Amsterdams

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s