Nu ook voor alle doven & slechthorenden: het RIVM heeft keihard G E L O G E N over mondkapjes


Jaap van D.

(Door: Bert Brussen)

Wat u ook doet, in godsnaam, wantrouw het RIVM, als uw leven u lief is

Hoeveel zieken, ernstig zieken en zelfs doden zouden er zijn gevallen, omdat het RIVM het dappere zorgpersoneel glas- en glashard voorloog over het gebruik van mondkapjes bij ‘kortdurende contacten’?

Hoeveel zieken in die mede dankzij het RIVM toch al zo horror-verpleeghuizen (alwaar zieken en bejaarden massaal werden opgehokt, zonder recht op ventilatie of bezoek, om al even massaal te worden uitgeroeid) zijn er extra gestorven dankzij de FAKE richtlijn inzake mondkapjes van het RIVM?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nu ook voor alle doven & slechthorenden: het RIVM heeft keihard G E L O G E N over mondkapjes

 1. mondkapje houdt geen virus tegen en geeft kans op longziekten, schreef chirurg dr. Jim Meehan .
  Zie http://www.meehanmd.com

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Jaap van Dissel heeft gelogen. Derhalve heeft Rutte gelogen in commissie, want die beriep zich steeds op “Jaap en z’n mensen”. En Hugo de Jonge precies zo. Maar die kun je het eigenlijk niet kwalijk nemen, die heeft namelijk echt nergens verstand van. Die heeft alleen en grote bek en twee fantastische ellebogen.
  Maar blijft overeind dat het zootje in Den Haag, onder aanvoering van Spreekstalmeester Chef Torentje, langzamerhand alle trekken begint te vertonen van een criminele organisatie.
  Wat me het meeste aan het hart gaat, is dat er een grote groep Nederlanders is, die vindt dat Rutte en De Jonge “het toch goed doen en ons veilig door de coronacrisis leiden”. Met andere woorden: ze gaan weer op het schoftentuig stemmen. Hoe komen we in vredesnaam van ze af?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Goed nieuws de vakbond Nu 91 voor zorgmedewerkers
  Juridische stappen en spoedoverleg
  Wij vinden de zaak zo kwalijk, dat we juridische stappen overwegen. Daarnaast willen we een spoedoverleg met de verantwoordelijke ministers De Jonge en Van Ark. Bovendien vinden we dat de overheid nu de verantwoordelijkheid moet nemen om alles op alles te zetten om het vertrouwen te herstellen. Het vertrouwen was op dit punt toch al wankel, maar heeft hierdoor behoorlijke schade opgelopen. Hoe moeten jullie als zorgprofessionals de richtlijnen nu nog serieus nemen? Ook het feit dat voor zorgprofessionals nog steeds andere richtlijnen gelden dan voor de rest van de Nederlandse bevolking, is al lang niet meer uit te leggen. We vragen ons af hoe de overheid – die hiervoor uiteindelijk verantwoordelijk is – dit vertrouwen gaat herstellen en laat zien dat de veiligheid van jullie de allergrootste prioriteit is. De onderste steen moet boven komen om te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren.

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Harry zegt:

  Dat die vent daar nog steeds zit !?
  Indien werkzaam geweest in het bedrijfsleven had ie allang in de bijstand gezeten !
  Daar kun je zulke lui niet gebruiken .
  Kennelijk heeft ie dezelfde kwaliteiten als Rutte , geen visie , alleen maar wauwelen voor de bühne en leugens , onzin en lulverhalen verkopen zodat je nog even kunt blijven zitten .

  Like

 6. Htsk day zegt:

  Geweldige speech van Dr. Andrew Kaufman.

  KIJK VOORDAT HET WORDT VERWIJDERD!

  Dr. Andrew Kaufman Addresses Trafalgar Square Protest – London September 19th, 2020″ on YouTube

  Geliked door 2 people

  • Htsk day zegt:

   Link werkt niet?
   Hier nog een keer:

   Like

   • Htsk day zegt:

    Ja hoor, verwijderd..
    Je kon er op wachten, elke keer hetzelfde liedje.
    De waarheid mag niet gezegt worden!

    Misschien nog op bitchute of banned video?

    Google, youtube, bitchute of banned video naar Dr. Andrew Kaufman
    Voor de waarheid!

    Like

  • M. zegt:

   Geweldige vent is die Dr. Andrew Kaufman.

   Iedere met corona gehersenspoelde angsthaas die kruipt en bevelen opvolgt van de grootste smeerlappen op aarde en daarmee zijn medemens naar de klote helpt helpen zou eens moeten luisteren naar wat zinnigs,
   Dr. Kaufman.
   Is weer eens wat anders dan de leugenaars op uw tv.
   Of u moet liever uw uzelf en uw medemens verneuken met uw angsthazen gedrag kijk dan vooral niet.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ………‘CORONA-VIRUS. IN. HET. RIOOLWATER‘, Veldhovens. Weekblad 23.9.2020.
    Veldhoven- ‘ De waterschappen en het. RIVM. . onderzoeken nu door. heel. Nederland het rioolwater op deeltjes van het CORONAVIRUS. Zo wordt het rioolwater van. alle. ruim. 17 miljoen. mensen. in Nederland onderzocht. De gegevens staan op het vernieuwde DASHBOARD. Corona.- virus van. de. Rijksoverheid en worden wekelijks bijgewerkt.### …….>>>>>>> ( fleckie: uit voorzichtigheid. laat ik mijn koffiezetapparaat, WATER. eerst ‘behoorlijk, per kopje, of meer, verhitten( en eventueel afkoelen) …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 7. Julia zegt:

  Die muilkorven die als zakdoeken worden gebruikt zijn het meest fake. Hoe geloofwaardig in Spanje waar massaal smetlappen overal werden verplicht zelfs op straat is nu de grootste coronahaard met de meeste besmettingen in de EU. Onbegrijpelijk dat mensen deze fake nog willen dragen zelfs op de fiets terwijl deze onzin eigen gezondheid beschadigd door gebrek aan frisse lucht en onnodig veel zuurstofgebrek optreedt dat zeer schadelijk is en denken dat zij niet zullen worden besmet nou dat is dan slecht nieuws je eigen adem weer inademen. Denk na. Dat hele RIVM verkoopt alleen maar leugens en Rutte en De Jonge zijn de uitvoerders. Kappen met die onzin en de economie weer opkrikken en vooral geen ouderen die hun leven lang hebben bijgedragen aan onze samenleving niet onnodig de laatste levensjaren vergallen en zelfs laten sterven. Het is de grootste misdaad tegen de menselijkheid. We moeten niet vergeten dat de leugen regeert.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Veel mensen leggen graag hun vertrouwen bij viespeuken van het RIVM en volgen graag maatregelen op om mee te helpen hun opa en oma kapot te laten maken in isolatie terwijl ze WETEN dat de gevangenen vrij gelaten worden.
  Veel mensen laten zichzelf graag hun kinderen kapot spuiten zonder zich af te vragen wat die geheime spuit eigenlijk bevat.
  Veel mensen hun leven is zo leeg dat de tv hun leven is en de leugenaars op tv zijn de mensen waar ze op vertrouwen en niet op de mensen door wie ze gewaarschuwd worden en die ze al jaren kennen en vaak familie zijn en ze nog nooit belazerd zijn door de ze mensen.
  Vooral foute mensen en pedofielen doen het goed bij die hersenloze tv kijker.

  Geliked door 2 people

 9. Htsk day zegt:

  Het gaat de goede kant op.
  De strontlucht is onderhand niet meer te harden.
  Er gaan koppen rollen!

  Zie ook:
  https://www.geenstijl.nl/5155458/mondkapjesgate-chaos-compleet-bij-rivm-zorgpersoneel-overweegt-juridische-stappen/

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  https://rijswijksdagblad.nl/landelijk/juridische-stappen-tegen-rivm-na-leugen-over-mondkapjes

  Juridische stappen tegen RIVM na leugen over mondkapjes

  De beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden NU’91 overweegt juridische stappen nu het RIVM heeft erkend dat schaarste mede een rol heeft gespeeld bij de richtlijn voor het dragen van mondkapjes in de ouderenzorg. De vakbond reageert “geschokt” op het berichtgeving van Nieuwsuur hierover, en wil spoedoverleg met de verantwoordelijke ministers Hugo de Jonge (Volksgezondheid) en Tamara van Ark (Medische Zorg).

  De beroepsorganisatie zegt dat al vanaf het begin bij de minister van Volksgezondheid en de inspectie is aangekaart dat deze maatregel niet klopt. “Daarbij is voortdurend gevraagd of deze was gebaseerd op schaarste, maar al die keren werd aangegeven dat dit niet zo was.”

  Like

 11. Blaffertje zegt:

  Weer zijn van begon af aan misleid en ik vind het terecht dat men juridische stappen gaat ondernemen.

  Er kan bijvoorbeeld nooit een vaccin voor wat voor virus dan ook gemaakt worden omdat een virus constant muteert.
  Want waarom is er dan nog nooit een afdoende vaccin tegen griep geproduceerd?
  Omdat het niet kan.
  Wat men wel bereikt met angst zaaien, is dat nu veel meer mensen hun griepprik halen dan voorheen en dat levert geld op.

  Maar het hele maatregelenpakket zit vol tegenstrijdigheden.
  Zie ook maar de laatste maatregelen die afgelopen vrijdag weer zijn gepresenteerd.

  Kroegen om 1 uur dicht?
  Was de kans op besmetting voor 1 uur dan niet aanwezig?

  Tot 13 gewoon naar school met een snotneus zonder test?
  Waarom?
  Zijn kinderen tot 13 jaar niet besmettelijk?
  Ook kinderen van 0 tot 13 kunnen het virus overdragen, het zijn ook mensen in mini formaat.

  Het aantal mensen dat samen mag komen gaat van 100 naar 50, dit telt ook voor bruiloften, maar bij religieuze bijeenkomsten, protesten en uitvaarten mogen het er 100 zijn???
  Is de besmettingkans bij de laatst genoemde drie dan minder besmettelijk?

  Geliked door 2 people

 12. De bittere waarheid explosieve studie in Duitsland onthult: alle coronamaatregelen waren volledig ineffectief

  Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker: Corona is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische geschiedenis. Een uitgebreide studie door een van ‘s werelds meest gerenommeerde onderzoeksinstituten heeft nu in niet mis te verstane bewoordingen bevestigd: lockdown en mask verplicht waren niet effectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

  door Max Erdinger

  Bij de lockdown werd dit tenminste al toegegeven (zo vrij en berouwvol!) Door de verantwoordelijken; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Anderzijds is het masker in de toekomst ook belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand – daarom wordt het niet aangeraakt. Tegelijkertijd, zoals nu opnieuw wordt bevestigd, wordt hun betekenis lang niet gegeven.

  War voor Rutte cs. er dan eigenlijk op neer komt dat hij alles zal doen om deze zogenaamde noodwet daar te drukken want dan kan hij de verkiezingen voor onbepaalde tijd uitstellen.
  Namelijk hier in Nederland speelt precies hetzelfde en wordt bovenstaand algemeen bekend en dat de MSM het zelfs niet meer kan ontkennen is het niet alleen exit Rutte de Jong Grappenhaus maar het hele partijkartel inclusie het RIVM
  En daar komen dan de nodige recht zaken achteraan, en zal de chaos compleet zijn.

  https://indignatie.nl/2020/09/19/de-bittere-waarheid-explosieve-studie-in-duitsland-onthult-alle-coronamaatregelen-waren-volledig-ineffectief/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s