Aangifte bij de politie wegens haatzaaien en opruiing door Darryl Danchelo Osenga

(Door: “Scheitleister”)

Ik heb via GAB gecommuniceerd dat ik online bij de politie aangifte heb gedaan van haatzaaien en opruiing door Darryl Danchelo Osenga, de kersverse stadsdichter van Haarlem.

https://gab.com/Scheitleister/posts/104925774489251783

Ik ben ervan overtuigd dat alleen als wij allen tezamen actie ondernemen wij erin slagen dit soort malloten met hun halfgare oproepen, die helaas te vaak opvolging krijgen, een halt toe te roepen. Ik roep iedereen op eveneens een online melding bij de politie te doen.

 Door:
“Scheitleister”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, gezond realisme, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aangifte bij de politie wegens haatzaaien en opruiing door Darryl Danchelo Osenga

 1. Julia zegt:

  Goed initiatief om massaal aangifte te doen maar we weten nu al dat ook deze haatzaaier vrijuit gaat als hij maar SORRY zegt. Ook zou de inwoners van Haarlem eens flink hun protest moeten laten horen tegen de doorgeslagen waanzin van de gemeenteraad die hem als stadsdichter heeft gebombardeerd dan vraag ik mij toch af wat het niveau van de gemeenteraad Haarlem nog voorstelt in ieder geval een zeer laag bij de gronds niveau.

  Like

 2. wauso zegt:

  Als je in dit land een Negerkop hebt dan heb je een streepje voor bij de Hoeren die zich O.M., Politie, Burgemeester en 2e Kamerlid noemen. Ik schrijf weleens zo’n Hoer aan met gepaste taal. Je moet niet bang zijn voor dit Krapuul. Het zijn en blijven nl. NegerHoeren ! En zo benoem ik ze !!!

  Like

  • Julia zegt:

   Wauso Helemaal mee eens. Maar de Haagse Maffia voelt zich erg aangesproken en zijn beledigd dat een weldenkend mens stelt dat onze rechtstaat corrupt is. Helaas is dit de keiharde waarheid. Maar zoals bekend als je zelf leugens verkoopt kun je de waarheid niet aanhoren. Dat is wat er binnen de smerige politiek in Den Haag plaats vindt corruptie, klassenjustitie en discriminatie t.o.v. blanken binnen onze corrupte rechtstaat. Allochtoon krijgt gelijk en autochtoon is uitsluitend de betaalslaaf en moet zoals Rutte de ordinaire uitspraak heeft gemaakt zijn bek houden. Deze uitspraak door een MP is zo laag bij de gronds en blijkt dat deze man langzaamaan zijn eigen leugens hem teveel worden. Laten we hopen dat hij snel slachtoffer wordt van een flinke burn out zodat hij voorlopig zijn bek houdt.

   Like

 3. Tjah, Dit soort hersenlozen begrijpen nou eenmaal niet als je de grote stoere jongen uit wilt hangen dat zo iets ook te maken heeft met hoge bomen en wind vangen.

  Like

 4. wauso zegt:

  De Stadsdichter van Haarlem die zich nu JANKNEGER mag noemen:

  “Sorry, ik was gehackt”

  Was een te makkelijke cop-out geweest die ik vaak genoeg online voorbij heb zien komen. Het verschil tussen mij en alle mensen die commentaar op mij hebben, mij met de dood bedreigen, mij uitschelden, haten, mijn pagina’s spammen met de meest walgelijke berichten is dat ik mijn fouten kan erkennen en verantwoordelijkheid neem voor de dingen die ik heb gezegd of gedaan in het verleden.

  Het verschil is dat ik er van leer als mens, dat ik groei als mens, dat ik ontwikkeling doormaak. Ieder mens maakt fouten en gaat de rest van zijn leven fouten maken. Ieder mens zegt domme dingen waar ze achteraf van denken: “Had ik niet moeten zeggen”. Ieder mens maakt grapjes waarvan ze dachten dat het grappig was, maar uiteindelijk was dat het niet.

  Al die ervaringen vormen je tot wie je nu bent. Die ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik nu mensen kan raken, inspireren, bewegen, kan laten lachen of laten huilen. Dat is geen geboren talent, dat is iets wat je alleen kunt vergaren door een glasharde weg te bewandelen. Vrijwel iedere kunstenaar in welke discipline dan ook heeft de meest stomme shit gezegd, gedaan of op zijn minst gedacht. De keerzijde van een creatieve geest is dat het ook gepaard gaat met een hoop lelijkheid. Iets waar niemand het over wil hebben, maar wat ons wel allemaal op het hart ligt en waar we niets mee kunnen. Want zodra je er iets mee wilt, dan word je in een hoekje gedrukt waar je ook niks mee kunt.

  Misschien ga ik te diep voor nu, misschien is dit niet relevant voor wat ik wil zeggen, misschien ook wel. Tijd zal het leren. Wat ik wel heb gezien is dat ik de afgelopen jaren keihard aan mezelf heb gewerkt, aan mijn kunstvormen om een betere kunstenaar dan ooit te worden en bovenal: Een beter mens. Ik durfde te reflecteren en mijzelf te ontwikkelen. Iets wat confronterend was, maar wel nodig.

  Het heeft mij zo’n 4 jaar gekost om op het punt te komen om stadsdichter te worden. Het heeft ze minder dan 2 dagen gekost om het van mij af te pakken. Rechts Nederland heeft er een handje vol van om constant te roepen dat wij uitkeringstrekkers zijn, dat we een keertje moeten werken voor ons geld, maar zodra wij posities weten te bemachtigen, dan pakken ze tweets & posts uit het verleden om karaktermoord te plegen. Geenstijl, Powned, TPO hebben hele archieven vol en staan te trappelen om je weer met dezelfde vaart weer onderuit te trappen. Al heb je de posts al jaren geleden verwijderd, al heb je er al afstand van gedaan, al was het satirisch bedoeld (terwijl hun favoriete comedians en politici de meest walgelijke uitspraken doen en het oprecht menen), je moet voor de rest van je leven boeten en bloeden. Je mag niet groeien, je mag niet ontwikkelen. Kapot moet je zodra je je uitspreekt tegen racisme in Nederland. We zien dit aan de lopende band. Quinsy Gario, Sylvana Simons, Akwasi, Jerry, Mitchell etc. Ik kan hier eindeloos namen noemen van strijders die ergens voor stonden en tot op het bot kapotgemaakt worden door rechtse platformen.

  Want laten we heel eerlijk wezen. Als ik mij nooit had uitgesproken tegen zwarte piet of racisme, dan was er geen haan die had gekraaid dat ik stadsdichter was geweest en jaren geleden wat stomme dingen had gepost. Meesten van jullie wisten niet eens dat er stadsdichters bestonden. Beter zelfs, ik lees iedere dag de meest racistische comments en daar gebeurt niks mee. Mijn inbox zit iedere dag vol met doodsbedreigingen, niets aan de hand. Meesten verliezen niet hun baan.

  Zo heb je hier zelfs hooggeleerden op het gebied van slavernij geschiedenis die durven te beweren dat KLM-passagiers het slechter hadden dan mijn voorouders op een slavenschip wegens beenruimte. Had dat consequenties voor hun functie of titel? Nee hoor, absoluut niet zelfs. Ze worden er vaak nog voor beloond ook.

  Moordende agenten komen weg met moord op een Arubaanse man. Mogen gewoon hun werk blijven doen, terwijl ik en velen anderen met mij nooit bij de politie zouden kunnen werken voor dingen die niet eens in de buurt komen van wat politie-agenten soms op hun kerfstok hebben. Ik kan eindeloos voorbeelden geven van de dubbele standaard, maar dat ga ik niet doen. Ik denk dat mijn punt duidelijk is.

  Any ways: Lang verhaal kort: Ik ben geen stadsdichter meer.
  Ik hoop dat al jullie zure-hatende-in-oude-tweets-en-posts-gravende-uit-context-halende-misgunners met een tevreden hart naar bed kunnen. Dat jullie er van genieten. Dat jullie denken: “YES, WE HEBBEN ZIJN TITEL VAN HEM AFGEPAKT! LEKKER VOOR HEM!”

  Ik hoop het oprecht en dit is geen satire. Want als dat is waar je als mens voldoening uit haalt, dan heb je een langere weg te bewandelen dan ik. Dan gun ik je dat oprecht, want het is eigenlijk te triest voor woorden dat je geen voldoening uit het leven kan halen op andere manieren.

  Als je al die tijd en energie die je spendeert aan het misgunnen en het kapotmaken van anderen, had gespendeerd en geïnvesteerd in iets nuttigs, dan had je zelf kunnen solliciteren naar stadsdichter.

  Aan het einde van de dag kun je alles van mij proberen af te pakken, maar wat je niet van mij af kan pakken is mijn talent. Je gaat ermee moet dealen dat ik hier woon, leef en mij ALTIJD zal inzetten voor een betere maatschappij.

  Kunst imiteert leven. Als je het niet eens bent met wat ik als kunstenaar doe, verander de condities waarin wij leven.

  Groetjes, de ex-stadsdichter van Haarlem.

  Like

 5. John 3:16 zegt:

  Genesis 12:3
  Hij zal oogsten wat hij gezaaid heeft.
  See ya!! Don’t want to be ya!!!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die akelige Darryl Danchelo Osenga zal dadelijk inderdaad oogsten wat hij zaait daar hij blijkbaar nog gehaat wil worden ook! De walgelijke smeerlap!

   Like

 6. Bas zegt:

  Een olifant met een lange snuit, die blies het stadsdichterssprookje uit…

  https://pbs.twimg.com/media/Eix6KjAX0AEsqZO?format=jpg&name=900×900

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s