EUROPA . . .


Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Carla vd B“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op EUROPA . . .

  1. Julia zegt:

    Dat WAS Europa toen alles nog normaal was en we geen dermate overlast hadden van de massale intochten van woestijnbarbaren, etc. Uiteraard zijn er altijd al migranten geweest maar zoals het de laatste tijd door wanbeleid totaal uit de hand is gelopen en waardoor complete grote woonwijken zijn ingenomen en minaretten hun gebed over woongebieden kunnen laten horen is de samenleving flink ontwricht en langzaamaan overgeleverd aan de dictatuur van de Islam. Kijk o.a. in onze grote steden en de omliggende lidstaten een complete chaos waar de politiek totaal de macht over kwijt is. en het meest misselijkmakend is het uitschelden van vrouwen en zelfs vrouwen verkrachten omdat zij bijvoorbeeld een rokje dragen. Helaas het Europa van toen komt nooit meer terug en is vergane glorie.

    Geliked door 5 people

  2. waarom kozen ministers hiervoor?

    Like

  3. koddebeier zegt:

    Dat moet haast wel want geen enkel zinnig mens die bij zijn volle verstand is zou hiervoor kiezen !!!

    Geliked door 1 persoon

  4. Gienekehado zegt:

    ‘Dutch city names as its poet a rapper who called Holocaust a ‘joke’!! (We glijden hier per minuut verder af!!) Haarlem kiest ANTI-SEMIET als stadsdichter!!! ‘Hij verdient een tweede-kans’, aldus de gemeente!
    https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/dutch-city-names-as-its-poet-a-rapper-who-called-holocaust-a-joke-643545

    Like

    • Gienekehado zegt:

      Aan dit soort VULLES worden ONZE AFGEJATTE BELASTINGCENTJES besteed!!
      ‘Insayno says: “Only talking about the war. The Holocaust is just a cover-up for dumb sheep. I see you think, this can’t be: Eight million Jews? I’m talking about 18 million slaves. The treatment at the concentration camps is just a little joke in comparison with our slave trade. Gassing people, that’s also sad but just for laughs you should learn about torture.’

      Like

    • oudmarinier zegt:

      Een 2e kans voor het vuurpeloton , ja. Blijkbaar heeft het 1e vuurpeloton GEMIST !!!

      Like

  5. Bas zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/nederland-criminele-illegalenland-steeds-meer-opgepakte-marokkanen-en-albanezen/

    Nederland, criminele illegalenland: steeds meer opgepakte Marokkanen en Albanezen

    Er worden in Nederland steeds meer illegaal verblijvende Marokkanen, Albanezen en zelfs Brazilianen opgepakt. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat. De opgepakte illegalen zijn slechts het topje van de ijsberg, denken experts

    “Er zijn afgelopen jaar veel meer illegalen opgepakt in Nederland dan het jaar ervoor. In 2019 ging het in totaal om 3565 ongewenste vreemdelingen. Vergeleken met 2018 is dat een stijging van bijna dertig procent.

    Dat blijkt uit cijfers van het Europese bureau van de statistiek Eurostat. Het gaat vooral om Albanezen (660), Marokkanen (220) en Brazilianen (195). Driekwart van de aangetroffen vreemdelingen is man. Vrijwel iedereen is meerderjarig.”

    Geliked door 1 persoon

  6. Bas zegt:

    Ondertussen, de doorgedraaide waanzinnigen…

    https://tpook.nl/2020/09/24/ondertussen-bij-de-npo-het-idee-van-menstruatie-als-vrouwelijk-is-een-sociaal-construct-wij-hebben-het-bedacht/

    Ondertussen, bij de NPO: ‘Het idee van menstruatie als vrouwelijk is een sociaal construct, wij hebben het bedacht’

    “Voor mij is mijn lichaam gewoon mijn lichaam. Ik heb een vagina maar ik vind niet dat het een vrouwelijk lichaamsdeel is.” Daarmee geeft Storm aan dat het idee van menstruatie als iets typisch vrouwelijks ook een sociaal construct is: het is iets dat wij hebben bedacht.

    Menstruatie is voor Ryan daarom niet meer iets vrouwelijks. “Het is alleen maar vrouwelijk omdat heel veel mensen zeggen dat het zo is.”

    Om aan te geven hoe onze maatschappij gegenderd is, noemt Storm het niet de baarmoeder maar de ‘baarouder’. “Het is een orgaan in mijn lichaam, waarom moet dat dan benoemd worden met een vrouwelijke term?”

    Vrouwen bloeden, non-binaire mensen bloeden, trans mannen kunnen ook bloeden. Sommige mensen menstrueren even niet en trans vrouwen zullen nooit menstrueren. Het klopt simpelweg niet dat we menstruatie als iets typisch vrouwelijks zien.”

    Like

  7. Bas zegt:

    Izlammisatie…
    https://tpo.nl/2020/09/25/de-rechtsstaat-strikes-again-gerechtshof-verlaagt-straf-voor-homohatende-signalementier/

    De rechtsstaat strikes again: Gerechtshof VERLAAGT straf voor homohatende signalementiër
    Het tuig wint, stel is voortdurende haat en intimidatie zo zat dat ze verhuizen

    U weet vast nog wel wat er in het voorjaar gebeurde. Een 15-jarige ”’jongere”’ intimideerde samen met een groep ”’tieners”’ een homostel. Het stel werd beledigd, met de dood bedreigd en mishandeld. Maar kennelijk is het de bedoeling dat Amsterdam-Oost homovrij wordt ofzo, want het Gerechtshof heeft besloten de straf voor de dader te verlagen.

    “In Amsterdam, homo’s zijn niet normaal“, roept Ilias, die ook een eigen filmpje maakte. Het stel werd uitgescholden voor ‘kankerhomo’s’ en kreeg nog enkele doodsverwensingen voor de kiezen. Wanneer een van de slachtoffers, Fabio Viana, de scheldende jongens op camera probeert vast te leggen, krijgt hij ook nog een trap.

    Nou dat eerste zinnetje over het niet normaal zijn van homo’s in Amsterdam is volgens het hof geen groepsbelediging, alleen belediging van de homo’s in kwestie. Niets aan het handje dus, de straf die de rechtbank eerder oplegde werd dus naar beneden bijgesteld

    Like

  8. verwardeman zegt:

    Nou rooie wijven , feministen , waar blijven jullie nou ?
    Wel een grote bek tegen ons , blanke mannen , maar die tiranieke kut-moSSels hun gang
    laten gaan ?
    Zijn moSSlima’s dan toch geen vrouwen , zijn het dan toch ” ondermensen ” ?
    Buigen voor het ISLAMITIES SHAUVINISTIES ZWIJN !

    Geliked door 1 persoon

  9. Torsten Himmelstoss zegt:

    Alice Schwarzer: Das Kopftuch ist eine Flagge.
    Goed onthouden: wat voor de hoofddoek geldt(zie interview/Alice Schwarzer)
    geldt ook voor die snottent op de foto en dus voor de complete verzonnen islamitische
    “modeshow!!”
    https://www.aliceschwarzer.de/artikel/interview-der-spiegel-15112004-die-augen-fest-verschlossen-264829

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie