Griekse politie arresteert 33 leden van Duitse NGO´s


Griekse journalisten publiceerden in september 2020 deze video, die documenteert hoe illegale immigranten de Berlijnse NGO “Alarmphone” opbellen om opgehaald en naar de EU gebracht te worden.

 (Vertaling: E.J. Bron)

“Alarmphone”: Georganiseerde mensensmokkel uit Berlin-Kreuzberg

De Griekse politie heeft 33 medewerkers van Duitse NGO´s op verdenking van de “vorming van een criminele vereniging” en “mensensmokkel” gearresteerd, waaronder Duitse staatsburgers. Betrokken zijn o.a. de NGO´s “Watch the Med/Alarmphone”, “Mare Liberum” en de onderzoeksvereniging “Vlucht & Migratie e.V.”, die allemaal gevestigd zijn in de “Mehringhof” in Berlin-Kreuzberg.

 

Onder de 33 gearresteerde personen bevinden zich volgens “Sto Nisi”, een lokale krant op Lesbos, zeven bestuursleden van de vier Duitse NGO´s evenals 24 medewerkers, waarvan 19 Duitsers, twee Zwitsers, een Fransman, een Bulgaar, een Spanjaard, een illegale Iraniër en een illegale Afghaan. Ze waren vooral op het eiland Lesbos actief en zouden sinds juni “een netwerk opgezet hebben om illegale migratie te bevorderen”, aldus de Griekse krant “Vima Press”.

Op 5 september hebben Griekse politieagenten de boot “Mare Librum” bestormd, die in Skala Loutron (Lesbos) ligt. Tijdens de razzia werden het logboek, kaarten en aantekeningen evenals andere voorwerpen in beslag genomen. Het logboek zou informatie hebben bevat over de ligplaats van de boten met illegalen aan de Turkse kust, over de reistijd, de leeftijd, het geslacht en het land van herkomst van de passagiers op de boot.

De mensensmokkel-NGO´s zouden hun activiteiten via de NGO “Watch the Med/Alarmphone” gecoördineerd hebben, die ook de samenwerking met “Sea Watch” en het verkenningsvliegtuig “MoonBird” voor de Libische kust hebben gecoördineerd – gefinancierd door kerkbelastingen van de Evangelische Kerk van Duitsland (EKD). Daarbij wordt de “migratie-App” van “Alarmphone” tussen geschakeld, opdat de Duitse NGO´s niet rechtstreeks met de illegale mensensmokkelaars aan de andere kant hoeven communiceren.

Griekse journalisten documenteerden de samenwerking tussen de illegale mensensmokkelaars en “Watch the Med/Alarmphone” op video (zie boven).

“Watch the Med/Alarmphone” heeft haar hoofdkwartier in het “alternatieve cultuurcentrum” Mehringhof in de Gneisenaustr. 2a in Berlin-Kreuzberg en wordt volgens informatie van de Hongaarse regering ondersteund door het door Soros gefinancierde “Pro Asyl”. “Alarmphone” stelde volgens informatie van de door Soros gefinancierde “Onderzoeksvereniging Vlucht & Migratie e.V.”(eveneens Mehringhof) na de “sluiting” van de grens met Turkije een centrale in Izmir in om de illegale overtochten naar Griekenland te coördineren.

De AfD-afgevaardigde in de commissie buitenland van de Duitse Bondsdag, Petr Bystron, had al in juli 2018 samen met 40 AfD-parlementariërs aangifte tegen alle zeven Duitse mensensmokkel-NGO´s, inclusief “Sea Watch”, gedaan, zonder dat ook maar één Duitse officier van justitie in actie kwam. Bystron tegen “PI-News”: “Zodoende is definitief bewezen wat wij al jarenlang gezegd hebben: de Duitse mensensmokkel-NGO´s onderhouden een georganiseerd netwerk betreffende de criminele bevordering van illegale migratie. Dat zijn uitermate criminele, paramilitair georganiseerde smokkelbendes, die leven van de zeer winstgevende schenkingbusiness, gefinancierd door de belastingbetaler en de Evangelische Kerk. Nu moet het Berlijnse Openbaar Ministerie dringend een onderzoek instellen tegen ´Watch the Media/Alarmphone´ em ´Sea Watch´ of ze maakt zichzelf tot mededader.”

Volgens informatie van de Griekse politie zouden leden van de Duitse NGO´s “gedetailleerde kaarten van de verblijfszones van buitenlanders in het voormalige opvang- en identificatiecentrum van Moria” bij zich gehad hebben, die eventueel verband zouden kunnen houden met de grote brand in Moria. Verslaggeefster Rebecca Sommer van “Tichys Einblick” had na de grote brand in Moria verteld van ooggetuigen, die gezien zouden hebben dat NGO-medewerkers aanwijzingen gegeven zouden hebben om verschillende branden te stichten.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Griekenland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Maffia, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Griekse politie arresteert 33 leden van Duitse NGO´s

 1. John van antwerpen zegt:

  O, ze gaan dus stiekem smokkelen. Met trucks om te lokken. En weer wil Duitsland zichzelf
  vernietigen en de rest van Europa erbij. Dit keer zijn ze dan niet zelf schuldig maar mede
  schuldig, door toedoen van gelukszoekers, die nooit onze waarden zullen aanvaarden.
  Vandaar dat het mis gaat. Griekenland; ga verder, pak ze op en sluit ze op.

  Like

  • jan j zegt:

   Nee onze regeringen, m’n Duitsland zijn schuld. Deze hebben ze uitgenodigd wetende dat er een paar echte vluchtelingen bij zijn. De meeste kunnen de overtocht niet betalen.
   De overblijvende zijn gelukzoekers, criminelen,profiteurs. Waar van de laatste in de meerderheid zijn. Terroristen was ik vergeten te noemen

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Mooi zo !! Opsluiten en de sleutel weggooien

  Like

 3. Ravian zegt:

  Dit verhaal gaat niet enkel op voor Lesbos maar voor de gehele middellandse zee.
  En net als hier is het hele NGO zooitje elders, na een minimale onderzoeksinspanning, ook gewoon op te pakken en op te sluiten.
  Zie hier ook de redenen achter Marrakesh 2; als de Grieken deze zogenaamde vluchtelingen gewoon door konden zetten naar de rest van de EU dan hadden ze zich deze moeite nu niet genomen.
  Marrakesh 2 is een EU actie die moet voorkomen dat landen als Griekenland, Italië, en Spanje gaan proberen deze hele mensensmokkelhandel te ontmantelen.
  Zodat de omvolking van Europa door kan gaan zonder dat de EU daar verantwoordelijk voor lijkt.
  Het is gewoon, in slow motion, genocide in uitvoering.
  Helaas zijn ze enkel in oost Europa nog wakker genoeg om dit in de gaten te hebben.

  Like

 4. Gerrit zegt:

  Als die Soros de pijp uit is dan steek ik uit vreugde een lekkere sigaar op!!.

  Like

 5. karton zegt:

  Betr. de branden in Moria zullen die NGO’s daar zéker de hand in hebben gehad.
  Werd er niet al heel lange tijd geroepen : “Moria is over- en overvol, 15.000 mensen op een plek waar plaats is voor 3.000 mensen !”. Dan breekt er brand uit en………………..niemand is gewond en of gedood tgv die brand. Das toch niet geloofwaardig” ?
  We worden op zéér grootschalige wijze besodemieterd door o.a. Duitse nazi’s en NL-NSB’ers.
  Maar dat is al langere tijd bekend bij de mensen met open ogen en oren !

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Merkel zal ze wel weer redden,alles is een georganiseerde bende,juristen,advocaten,en alles wat eromheen hangt is een grote kliek.Brussel zit hier ook vuistdiep in,met de plannen om er weer 1.5 miljoen toe te laten dit jaar .

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Steek die lafaards maar voor 20 jaar in een cel.

  Like

 8. johanvrijheid zegt:

  Europa lijkt verloren voor haar eigen aboriginals of te wel de blanke inboorlingen. Er heerst een koortsachtige waan van ‘deugzame’ kapitulatie van een 10-tallen miljoenen groot (ultra) links deel van de blanke bevolking dat dat 10-tallen miljoenen doneert aan NGO’s die zich vrijwel openlijk bezig houden met het smokkelen van Arabische en Afrikaanse mensen. Het zwartepunt van deze krankzinnige zelfdestructie ligt in het Hitler schulbewuste Duitsland aangewakkerd en goed gekeurd door de officiele politiek van Merkel en Brussel. Be-aplaudiseerd door linkse media of doodgezwegen omdat wat deze organisaties doen is tegen de staande wetgeving maar wordt gewoon gedoogd om dat het ‘deugd’! Nu heeft Griekenland dat de ellendige last van eerste opvang draagt van opgehoopte illegale mensen massas, 33 man gearresteerd van deze kriminele NGO’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s