Declassified: Trump geeft opdracht tot het vrijgeven van alle documenten over Russiagate en Clinton´s E-mailaffaire

President Trump tijdens een telefoongesprek met vicepresident Mike Pence, minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo en de voorzitter van de chef-stafs generaal Mark Milley in zijn conferentieruimte in het Walter Reed National Military Medical Center in Bethseda op 4 oktober 2020.

(Door: Jack Phillips – Vertaling: E.J. Bron)

Kort voor de verkiezingen geeft de Amerikaanse president Donald Trump informatie vrij, die tot nu toe werd geblokkeerd door de CIA. Dientengevolge zou Hillary Clinton in 2016 een complot tegen de president hebben aangewakkerd. De Democraten bekritiseerden dit als doelgerichte manoeuvre om te scoren in de verkiezingsstrijd.

President Donald Trump verklaarde op dinsdag 6 oktober in een Twitter-bericht dat hij alle stukken en documenten die verband houden met de “Rusland-affaire” en Hillary Clinton´s private E-mailadressen vrijgegeven zou hebben. De Amerikaanse president zou opdracht hebben gegeven om alle zwartgemaakte delen zichtbaar te maken.

Later schreef hij op Twitter “niet te kunnen geloven dat deze bedriegers nog niet vervolgd worden” en verwees daarbij naar de verantwoordelijke ex-FBI-functionarissen.

Trump machtigde Mark Meadows, de stafchef van het Witte Huis, al in het begin van de week om alle documenten nieuw te classificeren en zodoende openbaar te maken. Op dat moment bevond de president zich nog in het ziekenhuis. Zijn tweet:

I have fully authorized the total Declassification of any & all documents pertaining to the single greatest political CRIME in American History, the Russia Hoax. Likewise, the Hillary Clinton Email Scandal. No redactions! https://t.co/GgnHh9GOiq

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2020

Opdracht aan stafchef Meadows: alle documenten vrijgeven

“Vanmorgen bespraken we al enkele punten, die hij (Trump)  graag zou willen afhandelen”, zei Meadows in een interview met “Fox News”. “Eerlijk gezegd heeft hij mij al opdracht gegeven om de documenten, die Devin Nunes en anderen hadden aangevraagd, vrij te geven.”

Devin Nunes is een Republikeinse afgevaardigde in Californië en het hoogste lid van de geheime dienst commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Meadows liet zich er echter niet over uit om welke documenten het precies gaat.

Dit alles gebeurde nadat de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden succes hadden tegen de Amerikaanse geheime diensten. Die blokkeerden tot nu toe informatie in verband met de Rusland-affaire bij de verkiezingen in 2016.

De Republikeinse afgevaardigde Nunes zei tegenover “Fox News” niet uit te sluiten dat de hele gemeenschap van de geheime dienst nieuw geformeerd zou moeten worden.

We willen elk verdomd bewijsstuk dat de geheime diensten hebben. Anders wordt het wellicht tijd deze agentschappen te sluiten”, zei de Rapublikein uit Californië in het interview. “Want uiteindelijk… zijn onze vrijheden belangrijker dan al het andere in dit land. En deze worden door deze smerige rotzakken met voeten getreden.”

Nunes had geëist de notities van Christopher Steele te publiceren. Die had het omstreden Steele-dossier over Trump geschreven. Steele, een voormalige Britse officier van de geheime dienst, werd in het kader van de Clinton-campagne ingehuurd om zogenaamde verbindingen tussen Rusland en Trump te ontmaskeren.

Democraten zijn geschokt

John Brennan, de voormalige directeur van de CIA van de Obama-regering, evenals andere top-Democraten, zijn geschokt over de nieuwste ontwikkelingen. Brennan bekritiseerde tegenover “CNN” dat de huidige chef van de geheime dienst, John Ratcliffe, informatie van de geheime dienst selectief zou vrijgeven om Trump´s positie voor de verkiezingen in november te versterken.

Ratcliffe besloot notities van Brennan vrij te geven, die hij na een gesprek met de toenmalige Amerikaans epresident Barack Obama had gemaakt. Volgens die notities zou Clinton met het voorstel van een van haar buitenlandspolitieke adviseurs ingestemd hebben om Donald Trump een slechte naam te bezorgen. De adviseur moest een schandaal aanwakkeren en openlijk verbreiden dat de Russische veiligheidsdienst Trump´s verkiezingscampagne ondersteund zou hebben.

Brennan becommentarieert: “John Ratcliffe is absoluut geen geheime dienst professional. Het is schrikbarend hoe selectief hij bij het vrijgeven van de informatie te werk gaat. Hij vertegenwoordigt alleen maar de politieke belangen van Donald Trump en diens geallieerde Republikeinen.”

De Democraten beschuldigen Ratcliffe ervan valse informatie over Rusland te verbreiden.

Ratcliffe onthult complot van Hillary Clinton

Ratcliffe wees dit via persbureaus van de hand: “Om duidelijk te zijn, het gaat hier niet om valse informatie uit Rusland. Deze werd door de geheime diensten ook niet zo beoordeeld. Ik zal het Congres de komende dagen over de bronnen informeren en over met welke methodes de informatie werd verkregen”, verklaarde hij tegenover “Fox News”.

Daarvoor onthulde Ratcliffe in een brief (PDF) aan de voorzitter van de justitiecommissie van de Senaat, Lindsey Graham, een complot tegen de Amerikaanse president. Het werd op 26 juli 2016 door Hillary Clinton goedgekeurd om Trump´s verkiezingscampagne te laten mislukken.

Dit zou gedocumenteerd zijn in een analyse van de Russische geheime dienst, die eind juli 2016 in bezit kwam van de CIA. Bij het complot zou het er om gaan de Trump-campagne een verbinding met Rusland in verband met het zogenaamd hacken van het Democratisch Nationaal comité in de schoenen te schuiven. Het complot zou volgens de informatie van de geheime dienst de aandacht van de publieke opinie van Clinton´s E-mailserver schandaal moeten afleiden.

Bron:
www.epochtimes.de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.theepochtimes.com
Door: Jack Phillips

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, landverraad, Links fascisme, Rotzakken, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Declassified: Trump geeft opdracht tot het vrijgeven van alle documenten over Russiagate en Clinton´s E-mailaffaire

 1. Frits zegt:

  Clinton&Co behind bars. That’ll be the day

  Like

 2. ttroubadour zegt:

  Nog niets over het grootste schandaal van de laatste 50 jaar,watergate is hier kinderspel bij,in de nederlandse pers,staatsomroep,op1,jinek en andere trump bashers.

  Obama en zijn hele zooitje door het ijs gezakt.

  Geliked door 1 persoon

 3. johannes zegt:

  hahah , de democraten zullen nog wel vaker geschokt raken het komende jaar , en zij die niet geschokt raken van de onthullingen zitten er net zo vuistdiep in als dat gajes wat achter maar ook voor de schermen aan de touwtjes probeert te blijven trekken.
  En natuurlijk hou je altijd een groep die blijven geloven in de door de valse mens beloofde utopia en wereld die zgn gered moeten worden middels zgn verantwoording nemende menselijke lei(ij)ders.

  Who are to blaim ? controlerende instanties die steeds vaker en makkelijker een oogje toeknepen in ruil voor privileges of erger.
  Zo lang je zelf maar ingedekt bent toch…….., dat is toch de norm tegenwoordig

  volgende fase : een kat in het nauw maakt rare sprongen

  Like

 4. pepo Copyright zegt:

  Hij zal ons redden van het “virus” .
  Met het leger !
  Niet veel mensen zullen echt begrijpen wat hij zegt. 😉
  Hij zal de bevrijder zijn van het kwaad.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Declassified: Trump geeft opdracht tot het vrijgeven van alle documenten over Russiagate en Clinton´s E-mailaffaire | JDreport.com

 6. Bob zegt:

  Het wordt tijd dat alle gemene zaken die
  in de EU en NL gebeuren ook worden
  geopenbaard.

  Geliked door 1 persoon

 7. Groene Leeuw zegt:

  Hopelijk wordt Trump herkozen. dat zal de genadeslag zijn voor de Democraten en de terreurbewegingen BLM en Antifa, Bill Gates en George Soros

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s