VN beleert Britten: migranteninvasie zou geen belasting zijn

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Daar zou men mee moeten leven

Vertegenwoordigers van de VN beleerden onlangs afgevaardigden van het Britse Lagerhuis: Europa zou met de “irreguliere” migratie moeten leven, geen land zou zich daar hermetisch tegen kunnen afsluiten. De aanhoudende migranteninvasie naar Engeland zou noch een belasting noch een bedreiging voor het land zijn. Migranten betalen sowieso meer aan de kassen van de gastlanden dan ze er uithalen.

Migratie als mensenrecht

Sinds het begin van het jaar zijn er meer dan 7000 illegale, overwegend mannelijke migranten via Het Kanaal vanuit Frankrijk naar Groot-Brittannië gekomen. Meer dan driemaal zo veel als in 2019. Wat betreft de VN geen probleem. Want die vindt dat mensen die in hun thuisland geen fatsoenlijk leven hebben daar naartoe zouden moeten kunnen gaan waar dat wel mogelijk is. De paar duizend mensen, die bij de overtocht hun leven riskeren, zouden toch geen belasting of bedreiging voor Engeland zijn, was de teneur.

Kost sowieso niets…

Dat het gastland de nieuwkomers met vele miljarden op de benen moet helpen, daarna ook hun later nakomende familieleden, dat dit het geld is van de belastingbetalers en dat deze dagelijks met cultuurconflicten en de gevolgen van mislukte integratie geconfronteerd worden, was geen punt. Wat betreft Rossella Pagliuch-Lor, vertegenwoordigster van de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR) voor Engeland, en de speciale gevolmachtigde van de VN voor de situatie in de Middellandse Zee, Vincent Cochetel, bestaat er maar één zorg: het welzijn van mensen die illegaal in andere landen komen.

Komst van familie gemakkelijker maken

De migratiestromen worden door transnationale, criminele mensensmokkelorganisaties in stand gehouden, werd toegegeven. Met het creëren van legale manieren voor migranten zou men dat kunnen indammen. Bijvoorbeeld door een uitbreiding van de hervestigingprogramma´s. Nu al haalt Londen op deze manier ongeveer 5000 migranten per jaar het land binnen. Engeland zou ook de regels voor de familiehereniging moeten versoepelen. Op dit moment gelden die voor kinderen, huwelijkspartners en bejaarde ouders. Men zou de VN-definitie moeten overnemen, die inclusief “afhankelijke” personen zou zijn. Bijvoorbeeld “kinderen” of broers en zusters boven de 18 jaar, die niet getrouwd zijn. Dat zou voor Groot-Brittannië toch gemakkelijk te regelen zijn.

Brexit geen bescherming

Legale migratie dient ook via arbeids- en studievisa in Engeland mogelijk gemaakt te worden. Na de Brexit zou Londen sowieso iets moeten bedenken, want dan gelden de Dublin-regels niet meer. Een repatriëring van illegale migranten naar de EU, ook als ze daar vandaan komen, is niet meer mogelijk.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VN beleert Britten: migranteninvasie zou geen belasting zijn

 1. Frits zegt:

  VN heeft 100% gelijk. Zie Zweden. Nergens last van. Veiliger dan ooit. Iedereen dolblij. Meer meer meer. Toch????

  Geliked door 5 people

 2. dus is ook de VN een gevaarlijke en wereldvreemde club

  Like

 3. Heniusz zegt:

  Werkelijk het allerbeste wat nu nog mogelijk is, is het uit al die verderfelijke organisaties stappen en alle met deze organisaties afgesloten verdragen opzeggen, te beginnen met het “vluchtelingenverdrag”. Wie denken die gestoorden eigenlijk wel dat ze zijn. Op nationaal niveau natuurlijk beginnen met de meest logische stap: Illegaliteit gewoon weer strafbaar stellen. Wie voortdurend de 3e wereld importeert, wordt derde wereld. Maar daar zullen deze dwazen in hun eigen “gated communities” natuurlijk geen last van hebben.

  Geliked door 3 people

 4. Hovawart zegt:

  Toen de werelden werden ontvouwen, steeds grover tot aan onze wereld, rees bij velen de vraag hoe je de weg terug kan vinden, hoe je vanuit gescheidenheid weer tot eenheid kan komen, want de multiculturele samenleving en de diversiteit zijn enkel ingrediënten in een kostbaar recept voor massale onenigheid gebleken. Welke krachten ermee gemoeid zijn, krachten die ons steeds meer willen beïnvloeden ten goede of ten slechte, als politieke agenda’s voor een globale reorganisatie van onze impact op de wereld, op de natuur en het voortbestaan……..wie gelooft er in menselijke krachten of een machten die zich kennelijk verenigt hebben om met leugens en bedrog de mensheid te dirigeren en het leven op aarde te bepalen, wie durven er een wereldbevolking te besodemieteren om hun gelijk te forceren……daarvoor moet men echt onmetelijk rijk zijn,…….of gekker zijn dan Hitler, Mao, Marx, Stalin, Soros of welke machtswellusteling opgeteld……brrr

  Geliked door 5 people

 5. Hebk zegt:

  een gelukszoeker kost 40.000 pr jaar 10.000 stuks kosten 400.000.000 euro per jaar waar praten we over ??? de VN moet een sinterklaas pak aantrekken

  Like

 6. Ravian zegt:

  De VN denkt dus gemachtigd te zijn staatsgrenzen op te heffen.
  Hoogste tijd dat de stekker er uit gaat dus.

  Like

 7. karton zegt:

  Ik las de kop boven ’t artikel en viel van ’t lachen op de grond……….pols gekneusd en dát is me die VN absoluut niet waard.
  Totaal verziekt instituut en daar moet een land niks mee te maken willen hebben.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De VERENIGDE NAZI,S moeten hun bek dicht houden.

  Like

 9. roheline1 zegt:

  VN = Verwarde Nono’s

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen in lampedusa

  Like

 11. Bas zegt:

  Waar zijn je ME vandaag? SadiqKhan?
  Waar is uw verontwaardiging vandaag, meneer Khan?

  Hoezo coronaregels?
  Het is alsof het één regel is voor de luidruchtige marxisten en de islamisten en een hele andere voor de beleefde inheemse bevolking. Ik zie het niet goed eindigen.
  Ze arresteren blanke kerkgangers, gasten van huwelijksreceptie, witte niet-maskerdragers en witte niet-afstandelijke Britten / Schotten / Welch en de Ieren…

  Like

 12. Bas zegt:

  Man wil sigaretten kopen, maar is 17…mag dus niet.
  Hij is 25 in afghanistan, maar 17 in Engeland…..
  Hoe kan dat? Nou, ik spreek gewoon geen Engels…..hahaha.

  Like

 13. Bas zegt:

  C4 Reporter in Calais: “Hij vertelde me net dat veel mensen hun boten hier hebben verstopt en dat morgen een grote groep mensen van plan is het Kanaal over te steken.”

  De volgende dag 22 september – 393 illegale migranten staken het Kanaal over naar het VK!

  Like

 14. verwardeman zegt:

  Wat vinden Japanners eigenlijk van multiculti en diversiteit………………………..?
  Of Chinezen……………..Eskimo’s ………….. ?
  Hoe gaat dat daar eigenlijk met zwarten / moSSlims……………………… ?
  Iemand enig idee ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s