Professor Pim nog maar een keer . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

20 reacties op Professor Pim nog maar een keer . . .

 1. karton zegt:

  Waarom komen zúlke goed én juist geformuleerde inzichten/uitlatingen toch voortdurend alléén maar uit NIET linkse monden. Mensen met visie en heldere/juiste standpunten vindt men NIET in linkse kringen.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Eeuwig , eeuwig zonde dat deze man werd vermoord door een stinkend insect, uiteraard van linkse signatuur.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Geliked door 4 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Hoe vaak moet deze boodschap nog herhaald worden en hoeveel slachtoffers moeten er nog hun hoofd verliezen voordat de staat Frankrijk het leger tegen deze moslims inzet om de echte fransen te beschermen en de moslims het land uit te trappen. persoonlijk heb ik de hoop al opgegeven dat dat gaat gebeuren.

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  In 1997 schrijft Pim Fortuyn “Tegen de islamisering van onze cultuur. Nederlandese identiteit als fundament”. Ik heb dit boekje na vele jaren nog eens gelezen en ik moet zeggen dat deze zu man wijs en vooruitziend was. Nederland heeft in 2002 een toekomstige premier verloren en een liegend schoothondje gekregen.

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Over vooruitziend gesproken, Droevige Mof. In 1990 schreeft Mohamed Rasoel (wie er ook achter dit pseudoniem mag schuilgaan) het boek: De Ondergang Van Nederland, Land Der Naïeve Dwazen. Hij beschreef toen al, dertig jaar geleden, wat wij nu ervaren. De kakkerlakken en sprinkhanen zijn niet meer uit te roeien.
   Lees dat ook nog maar eens.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 6. delamontagne zegt:

  Een week Na de moord;

  Afgelopen maandag werden 7 leerlingen
  in hechtenis genomen na bedreigingen tegen een leraar die het thema van het dragen van de sluier in Frankrijk had behandeld tijdens een les over burgerschap en over gender-gelijkheid, op een middelbare school Pierre-Aragon in Muret ( dept. Toulouse )
  De zaak werd door de gendarmes zeer serieus genomen, slechts een week na de terroristische aanslag die het leven eiste van Samuel Paty, leraar geschiedenis in Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines).

  Een minderjarige van de middelbare school Pierre-Aragon, in Muret, werd dinsdag aangeklaagd door de kinderrechter, nadat het openbaar ministerie van Toulouse besloot haar te vervolgen. Deze middelbare scholier beledigde een leraar maatschappijleer.

  De lerares had het over de principes van secularisme en het uitsluiten van het dragen van een sluier in de openbare ruimte.

  De ruzie begon daar niet over, maar toen werd gezegd dat wij meer rechten hebben in Frankrijk dan in Saoedi-Arabië, betwistten 2 leerlingen dit en zeiden dat de sharia veel beter was dan de Franse wet… etc etc

  BRON:
  La Dépêche

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne. op 21-10-2020 om 22.13 uur.
   Zou het mogelijk kunnen zijn dat er in Frankrijk wat kordater tegen dat moslim-gajes gaat worden opgetreden, of is ’t een tijdelijke oprisping t.g.v. de afgrijselijke moord op leraar Samuel P. ?

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Dat zou wel kunnen, maar net als de andere EU-politici is men doodsbang voor een escalatie die in burgeroorlog omslaat.
    uiteindelijk gaat dat er toch van komen……..

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ delamontagne. ‘t Is natuurlijk geen écht feestelijk vooruitzicht , zo’n burgeroorlog , maar …….. wat mot dat mot ! Ik zal met plezier mee doen , opdat mijn voorouders niet voor nikhs zijn gedood op ‘t slagveld , “voor volk en vaderland” tijdens de afgelopen eeuwen. Hun dood zou volkomen zinloos zijn als wij ons álles maar laten welgevallen wat ons werd en wordt aangedaan door onze “leiders”.

    Geliked door 2 people

  • Cleo zegt:

   Dat geindoctrineerde inteelt-schorem spuugt op onze vrijheden en rechten, maar komt VRIJWILLIG hier naartoe om WÈL van al deze Westerse verworvenheden te profiteren!
   Ondankbaar, hypocriet ongedierte!
   Opvegen, uitzetten en Westerse paspoort ontnemen!

   Geliked door 2 people

 7. vangie1206j zegt:

  Met de dood van PIM FORTUYN stierf ook NEDERLAND.

  Geliked door 3 people

 8. Hovawart zegt:

  Dat geheel Europa zich moet opofferen om de islam te verlichten, zal net zo uitmonden als de decennialange ontwikkelingssteun aan de Afrikaanse landen, de NGO’s vullen hun zakken en dragen enkel bij aan de oorlogen en hongersnood in die landen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s