VIDEO Jensen: “Goed nieuws en slecht nieuws”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO Jensen: “Goed nieuws en slecht nieuws”

 1. Jan zegt:

  Lockdowns (afsluiten, opsluiten) en zelfmoord

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Ze zijn echt gek geworden.
  “In Den Haag is een werkend vaccin de heilige graal die het land uit de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog moet helpen”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/326447722/heel-nederland-in-een-week-vaccineren-dat-draaiboek-ligt-nog-ergens?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp

  “Heel Nederland in één week vaccineren? ’Dat draaiboek ligt nog ergens’

  AMSTERDAM – Langzaam druppelt het goede nieuws over coronavaccins binnen. Stel dat we straks als kerstgeschenk een veilig en werkzaam coronavaccin onder de boom vinden, hoe snel kan de politiek dan handelen? En hoe vlot kunnen de strenge maatregelen dan worden versoepeld? Zodra de eerste groepen zijn gevaccineerd, komt er eindelijk licht aan het eind van de tunnel.

  Binnen één week heel Nederland vaccineren. Het kán wel. Ben van der Zeijst, verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum, heeft thuis nog ergens een draaiboek voor zo’n haast militaire operatie. Maar het is uiterst onzeker, zo meent de emeritus hoogleraar vaccinologie, dat we met het langverwachte coronavaccin straks even snel kunnen schakelen.

  „Begin deze eeuw waren er aanwijzingen voor een verhoogd risico op een bio-terroristische aanslag”, vertelt Van der Zeijst. „Ik leidde toen de vaccindivisie van het RIVM en we maakten een vaccin tegen pokken. De GGD stelde destijds het draaiboek op om razendsnel te kunnen vaccineren. Uiteindelijk bleek het gelukkig niet nodig.” De dreiging liep af met een sisser, het draaiboek verdween in de la.

  De huidige beperkende maatregelen worden door het kabinet steevast gerechtvaardigd met de bezwering ’zolang er geen vaccin is…’ In Den Haag is een werkend vaccin de heilige graal die het land uit de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog moet helpen en terug moet brengen naar normaal.

  En dus staan deskundigen tijdens de coronapandemie voor de vraag: hoe kan Nederland straks zo snel mogelijk een vaccin toedienen onder de bevolking en wie komt er het eerst aan de beurt? Een marsroute van een week lijkt daarbij een utopie, al was het maar omdat onduidelijk is hoeveel vaccins er binnen korte tijd beschikbaar zijn.”

  Lees rest van het artikel in de link.
  Het lukt mij niet het hele artikel ineens te plaatsen want dan word ik er uitgeflikkerd.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Maar ja, dat ze ons de inenting door de strot willen drukken ten koste van alles wisten wij al.

  Like

 4. Jan zegt:

  Als de ‘besmettingen’ dagelijks zo gigantisch toenemen geeft dat tevens aan dat al de muilkorven zinloos waren en zijn, ook die lachwekkende 1,5m
  Zou dat wel eens bij Trutte zijn opgekomen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s