LINKS en linkse kiezers zijn verantwoordelijk voor jihadistisch terrorisme in Europa

(Door: “Balkanske priče”)

Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier in Europa binnen te halen. West-Europa is een slagveld – een oorlogsgebied – geworden: aanslag na aanslag, bijna iedere week inmiddels, doden, gewonden, onschuldige mensen die worden vermoord, opgeblazen met spijkerbommen, platgereden door vrachtwagens, Kalasjnikovs. Volgens de Inlichtingendienst AIVD zijn er de afgelopen 15 jaar 112 jihadistische aanslagen in Westerse landen gepleegd. Aan de onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty zijn veel meer mensen schuldig dan alleen maar de 18-jarige Tsjetsjeense dader. De linkse overheden die al jaren Frankrijk regeren en hun stemmers zijn de grootste schuldigen voor deze gruwelijke daad en ook voor alle andere verschrikkelijke daden die in het verleden in dit land hebben plaatsgevonden. In een rapport uit 2004 (rapport van Jean-Pierre Obin) werd uitvoerig gewezen op de problemen die scholen en leerkrachten toen hadden met geradicaliseerde moslimjongeren. Het rapport werd deskundig begraven, er gebeurde dus niets mee. Links veegde het onder de mat, terwijl het erger wordt…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op LINKS en linkse kiezers zijn verantwoordelijk voor jihadistisch terrorisme in Europa

  1. Pingback: LINKS en linkse kiezers zijn verantwoordelijk voor jihadistisch terrorisme in Europa! | eunmask

  2. Republikein zegt:

    Vertrouw geen mannen in jurken, ook Pipo niet.

    Geliked door 3 people

    • Jules Vismale zegt:

      Gelukkig wordt de islam steeds gehater in Europa en worden moslims in het geheim ook aangevallen wat alleen gelukkig NIET door dat gehate links snel zal worden vermeld! Ga zo door, waarde islamhaters!

      Geliked door 1 persoon

    • karton zegt:

      @ Republikein.
      Droeg Pipo een jurkje ?
      Ik kan me dat niet meer herinneren.
      Wél weet ik dat ik heimelijk gecharmeerd was van z’n metgezellin t.w. Mamaloe (Marijke Bakker) zij droeg volgens mij, wél een jurkje.

      Like

  3. Dick Orwell zegt:

    Links dacht/denkt dat als je mensen met een kleurtje hierheen haalt, dat ze vanzelf wel progressief en westers worden. Het tegendeel blijkt (weer eens) waar te zijn.
    En iedereen die die blunder waagt te benoemen moet met alle smerige trucjes geframed en bestreden worden.

    Geliked door 3 people

  4. andre zegt:

    100% mee eens want links draagt onderontwikkelde parasieten de EU in. Links bouwt moskee na moskee. Links geeft geld en gedoogd geld uit het buitenland om haat imams kinderen te radicaliseren. Links zuigt als een bloedzuiger de maatschappij leeg. Links verrekt het om op te treden en te handhaven op haat islam en als er weer eens iets gebeurt dan kijken ze allemaal effies de andere kant op om weer vrolijk verder te gaan.

    Ik wilde even wat opzoeken scheiding van kerk en staat van Pim Fortuyn en kwam deze tegen uit 2002. Vanaf 22.58 legt ie nog wat islam uit maar je kan hem gewoon vanaf het begin kijken of het gister is uitgezonden maar we zijn al ruim 18 jaar verder en er is geen fuck veranderd ja alles nog beroerder. Zorg, onderwijs, werkgelegenheid, huisvesting, pensioen……geen woorden meer

    Geliked door 3 people

  5. klaas zegt:

    Geliked door 3 people

  6. Marc zegt:

    Met die stelling ga ik alleen akkoord als je erkent, zoals Martin Bosma dat ook doet, dat alle partijen buiten PVV, FvD en SGP inderdaad links zijn.

    Geliked door 1 persoon

  7. Pingback: LINKS en linkse kiezers zijn verantwoordelijk voor jihadistisch terrorisme in Europa! | eunmask

  8. koddebeier zegt:

    Niet alleen links, maar ook de liberale en de Nep christelijke partijen zijn hieraan schuldig !!!
    Laten we dat vooral niet vergeten !

    Geliked door 1 persoon

  9. koddebeier zegt:

    Voor olie hebben ze onze welvaart, cultuur, samenleving en vrijheid opgeofferd, deze verraders !

    Like

  10. Bas zegt:

    Laten we dit soort psychotische, racistische extremisten niet vergeten…

    https://twitter.com/i/status/1320998064681791488

    Ik haat jullie verdomde vieze inteelt blanke mensen, jullie hebben verdomme geen melanine, jullie hebben geen cultuur, jullie zijn gemaakt in een lab, het blanke ras is gemaakt in een lab”

    Ongelooflijk dat dit geen wijdverspreide verontwaardiging veroorzaakt bij de gebruikelijke politici en beroemdheden

    Like

  11. Bas zegt:

    Hij heeft gelijk dat de islam niet in crisis verkeert. Mohammedanisme is wat het is. Het is in 1400 jaar niet veranderd en dat zal het ook niet gaan.

    De westerse wereld verkeert in een crisis omdat onze ‘leiders’ ons de leugen hebben opgedrongen dat de mohammedaanse sekte naast de westerse beschaving kan bestaan. Het kan niet.

    https://twitter.com/i/status/1320794096311717900

    Geliked door 1 persoon

  12. Bas zegt:

    Peter Hitchens gelooft dat Groot-Brittannië binnen 100 jaar een islamitisch land zal zijn

    Nauwelijks een geluid van de media, want @ONS bevestigt de naamgenoot van de oprichter van de islam de # 1 meest populaire, geregistreerde jongensnaam in Engeland en Wales voor het 10e jaar. Peter Hitchens denkt dat Groot-Brittannië binnen 100 jaar een islamitisch land zal zijn en geeft advies aan Groot-Brittannië jeugd…vertrek

    Like

  13. Bas zegt:

    Daar gaan ze weer
    https://twitter.com/i/status/1320814669578313728

    Beeldmateriaal van een local: de zelfmoordterrorist ontplofte zichzelf op 500 meter van mijn huis. De politie heeft het in plaats delict veranderd en niemand dichterbij gebracht.

    Like

  14. Bob zegt:

    De linkse kiezer( nationaal sociolisme)
    was ook mede schuldig aan WOII en
    daar ze geweld bereid zijn is het niet
    ondenkbaar dat het weer gebeurt.
    Nicht wieder bestaat niet.
    De VN en de EU zijn er voor
    opgericht maar is nu een verkapte
    oorlogs veroorzaker.

    Like

Plaats een reactie