Piet Emmer: tegenstanders gebruiken ‘kwaadaardige verzinsels’

(Door: Gertjan van Schoonhoven)

Prof. dr. Piet Emmer (76, foto), emeritus hoogleraar geschiedenis en pionier van het Nederlandse slavernijonderzoek, gaat deze week in Elsevier Weekblad tien pagina’s lang in debat met zichzelf over de kwestie waarin hij zelf onder vuur ligt: het Nederlandse slavernijverleden. Hij doet dat op uitnodiging van de redactie van Elsevier Weekblad.

Emmer gaat in op tal van historische aspecten van de discussie, zoals de rol van de Afrikanen zelf in de trans-Atlantische slavenhandel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Censuur, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Slavernij, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Piet Emmer: tegenstanders gebruiken ‘kwaadaardige verzinsels’

 1. Harry Willemse zegt:

  Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het Rijksmuseum, dat volgend jaar een slavernijtentoonstelling wil organiseren, de Afrikaanse rol in de slavenhandel ter sprake zal brengen.’ Nu neem van mij aan dat het daar oorverdovend stil over zal zijn. We gaan toch niet een beetje het verdienmodel van silly sil. air fyer en kawasaki cs in de problemen brengen met feiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Overigens trof ik, recent geleden, op Facebook iets aan over blanken en Afro-Amerikanen wat haast niet met slavernij is te vergelijken! Het ging over een filmpje uit Dailymotion, ‘Twisted Christmas 2016 Bad Endings’, waarin een aantal Amerikaanse (blanke) meisjes waren te zien die blijkbaar Halloween en Kerstmis wilden gaan vieren.
   Onder hen was er een mooie en grappige jongedame met bruin haar te aaschouwen, Pepper genaamd, en zij was gekleed in een rood/zwart heldinnen-kostuum. Zij leek te willen bemiddelen tussen de andere meiden in de slaapkamer van een appartement totdat daar een lange bruine Afro-Amerikaan binnenkwam met een zwarte zonnebril op. Hij vertelde tegen hen dat hij een zekere Cindy wou meenemen en daarna “sloeg” hij Pepper en de andere meisjes “bewusteloos”!
   Toen nam de kerel Pepper over zijn schouder en droeg hij haar weg uit het appartement waarna hij beweerde dat Pepper (haar achterwerk stond heel mooi strak in haar rood/zwarte kostuum!) het mooiste Kerstcadeau was dat de Afro-Amerikaan zich maar kon wensen! Gelukkig was dit een komische film en had de vent natuurlijk Pepper later weer gewoon vrijgelaten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s