Tweet van Geert . . .

De islam heeft ons de oorlog verklaard en vermoordt onze mensen. Maak mij premier en ik sla genadeloos en keihard terug. Een lafaard als Rutte met zijn open grenzen en politiek correcte prietpraat durft het niet. Onze toekomst staat op het spel!

#Wenen #StopIslam #Wilders #PVV

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Julia zegt:

  Helemaal mee eens van Rutte en de linkse aanhang hoeven we niets te verwachten dan dat alleen maar meer geld naar de massa invasie wordt gestort. Geen geld voor verhoging van loon van onze zorgmedewerkers en een kapot bezuinigde gezondheidszorg maar wel miljardenverspilling naar de bodemloze putten en die zogenoemde zielige migranten die puur uit economisch belang onze grenzen binnen komen omdat ze weten dat er flink wat te halen valt. Dat gaat daar in die landen waar ze vandaan dobberen als een tam tam rond maar wel via de moderne Iphone.

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Voor mij heb je helemaal gelijk, en de media gaat in zijn hoedanigheid ook op de schop.
  Wat een minkukels in de politiek. D66 bijvoorbeeld stemde voor bij de SPOEDWET, en die barby pop Jette, vind het al niet kunnen als ze bij hem VOOR de deur staan. En wel goed vinden dat er bij de BURGERS ACHTER DE DEUR GECONTROLEERD MAG WORDEN BIJ WET. WAT BEN JE DAN VOOR EEN LULDEBEHANGER , en dat geld voor vele in die kamers.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Ik hoop het voor jou Geert, maar vrees dat het domme volk blijft wegkijken.
  Die smerige Calvinisten in dit land durven hun nek niet uit te steken en een vuist maken tegen deze op bloed beluste godsdienstwaanzinnigen.

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Geert , premier ?
  Dat is pas over zo’n VIJF maanden , pak die kutzooi NU aan , NU beginnen !
  Leger en politie , razia’s , opsluiten in interneringskampen – te bouwen op de
  Veluwe .
  Voorzie ons van machinepistolen , zodat we ze zelf kapot kunnen maken !

  Like

 5. top of flop zegt:

  Waarom heeft Europa onevenwichtige gedachtenspinsels van de zgn. Mohammed de ruimte gegeven een in een redelijk in balans zijnde samenleving te destabiliseren? We zien dat er door deze onbezonnen import van zgn. “primitieven” veel leed ontstaat. Wij hebben intelligente politici nodig……………..politici, die het tegenovergestelde zijn van laat ik er maar 1 noemen Frans Timmermans.

  Like

 6. Julia zegt:

  Het grootste deel van onze laffe vooral linkse bevolking haalt de schouders op en denkt dat gebeurt mij niet. Weet u ook nog de massale linkse aanhang bij de BLM terroristische groepering er op de Dam stonden en hoe men tegenover de Islam staat blijkt uit het feit dat er maar 40 mensen stonden https://www.nhnieuws.nl/nieuws/275550/enkele-tientallen-herdenken-vermoorde-theo-van-gogh-men-heeft-er-niets-van-geleerd Kortom de grootste verraders en lafheid zit onze bevolking zelf.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Naar aanleiding van de protesten in moslimlanden tegen #Frankrijk #Macron
  Demonstranten wierpen het kruis van een orthodoxe kerk in Syrië omver.

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/faith/2020/11/02/reports-islamists-bangladesh-burn-houses-hindu-families-protest-france/

  Rapporten: Islamisten in Bangladesh verbranden huizen van hindoefamilies om tegen Frankrijk te protesteren

  Een moslimmenigte heeft zondag ten minste tien hindoe-huishoudens en twee hindoetempels in Cumilla, Bangladesh vernield en platgebrand, nadat een lokale man naar verluidt de opmerkingen van de Franse president Emmanuel Macron had geprezen over de gewelddadige reactie van islamisten op satirische cartoons op Facebook.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/11/02/gay-pride-in-amsterdam-was-mogelijk-doelwit-van-autistische-moslimextremist/

  Gay Pride in Amsterdam was mogelijk doelwit van autistische moslimextremist

  Een 31-jarige Amsterdammer is aflopen zomer aangehouden vanwege het voorbereiden van een aanslag op de Gay Pride, zo staat er in de T. te lezen. Volgens het OM wilde Tahsin E. hierbij vooral Joden, politiemensen en afvallige moslims doodschieten. Ook had hij chemicaliën in huis die kunnen worden gebruikt voor het maken van een bom. Verder zocht Tahsin naar onderdelen voor een zelfgemaakte Kalasjnikov.

  Like

 10. Bas zegt:

  “En ik ben bang dat het Westen sterft.”

  Cardinal Sarah’s waarschuwing voor Europa.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Het draait wel weer uit op een EU-Verdrag of Akkoord tegen het terrorisme, een hulpeloze poging van socialistische politici van alle Westerse Lidstaten waarin de grondwettelijke vrijheden en bewegingsvrijheid van gewone burgers ernstig zullen worden beperkt, ter voorkoming dat de publieke opinie zal gaan verschuiven naar de rechterkant in de politiek……zucht.
  De strijd tegen de islamisering heeft geen enkele prioriteit binnen de EU, de aanslagen en moorden zijn namelijk een perfecte afleiding om de politiek de vrije hand te geven……dubbele zucht.
  De moskeeën die gefrequenteerd worden door de (bekende) aanslagplegers mogen gewoon openblijven, geen onderzoek of contactonderzoek, het Wahabisme draait gewoon dooorrrrrrrrrr……..dat geeft toch redenen genoeg om de huidige politiek aansprakelijk te stellen voor hun dubbele mores, het wegkijken kost ons immers de kop…telkens weer.

  Like

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Nog gekker… Yassin Elforkani wil wetgeving om belediging van de profeet te stoppen.
  https://www.parool.nl/amsterdam/imam-blauwe-moskee-wil-wetgeving-tegen-beledigen-mohammed~b0da4f9f/?referrer=https%3A%2F%2Fstartpage.com%2F
  Deze allahschreeuwer is niet de enige moslim die totaal van de pot gerukt is.
  Er is nooit een profeet geweest. Da’s simpel. Goden bestaan niet. Allah dus ook niet.
  Hij schreef ook geen boek dat vervolgens aan een verzonnen profeet geopenbaard
  zou zijn. Wat niet bestaat kan niet beledigd worden.
  Sterker nog: hebben verzonnen figuren zich in de afgelopen jaren wel eens gemeld
  toen zij zich door wat dan ook beledigd voelden..???

  Like

 13. Gienekehado St. zegt:

  Geert, ROEPENDE in de woestijn, kan dit natuurlijk niet zijn eentje!! Wie óh wie zouden hem hierbij moeten helpen?? De Nederlanders gaan nog veel liever naar het suikerfeest!! Een andere keus durven ze niet aan…… een BLOEDBAD!! Met dank aan oa. die Vent-op-Gele GYMPEN!! (Ons landje VERWOEST!!)

  Like

 14. bobzelf zegt:

  JA , HET WORDT OOK DE LAATSTE KEER DAT OME BOB

  GAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN KOMT STEMMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  als je na 10 jaar Rutte en een jaartje of 20 EU

  22 jaar naar NIGEL THE GREAT ….. hebt zitten koekeloeren …

  EN HELEMAAL KAAL GESTOLEN BENT,
  DE TOEKOMST VAN JE KINDEREN EN KLEINKINDEREN VERNIETIGD .IS ……

  en nu nog op 130 landverraders stemt !!!!!!!!!!!!!!!!!

  GA DAN MAAR OP JE KNIEEN VOOR DE DUIVEL ,,, EN ZIJN ONDERDANEN ….

  IK ZOU NIET WETEN WAAR IK GENOEG MANKRACHT VANDAAN MOET HALEN

  OM NEDERLAND AUS TE RADIEREN MET DIT GAJUS VOLK …

  LAATSTE KEER ,,, LAATSTE KANS ….

  DIKKE KUS , OME BOBZELLUF

  Like

 15. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/dossier-instagram/doodgeschoten-dader-aanslag-wenen-was-al-eens-veroordeeld-vanwege-terrorisme~ad444fba/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Doodgeschoten dader aanslag Wenen was al eens veroordeeld vanwege terrorisme

  De doodgeschoten dader is volgens de minister een 20-jarige man met zowel de Oostenrijkse als de Noord-Macedonische nationaliteit. Hij sympathiseerde met terreurbeweging Islamitische Staat (IS) en is al eens eerder veroordeeld vanwege terrorisme. Hij werd op 25 april 2019 veroordeeld tot 22 maanden gevangenisstraf omdat hij probeerde naar Syrië te reizen om zich bij IS aan te sluiten. Op 5 december van datzelfde jaar werd hij voorwaardelijk vervroegd vrijgelaten. Zijn straf was minder zwaar vanwege zijn leeftijd.

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.francebleu.fr/amp/infos/faits-divers-justice/nantes-ils-jettent-des-projectiles-sur-des-membres-du-corps-enseignant-le-jour-de-l-hommage-a-samuel-1604315552?__twitter_impression=true

  Nantes: ze gooien projectielen naar leden van het onderwijzend personeel op de dag van de eerbetoon aan Samuel Paty

  Een tiental mensen gooide projectielen op de binnenplaats van een middelbare school in Nantes, waar leden van het onderwijzend personeel deze maandag een eerbetoondag waren aan Samuel Paty. Een 18-jarige man werd gearresteerd. Ook werden ter plaatse twee flessen zuur aangetroffen.

  Het was maandag 09.45 uur, synoniem met het begin van de school na de herfstvakantie en een eerbetoon aan Samuel Paty , vermoorde geschiedenisleraar, toen een groep mensen met een kap zich verzamelde voor de Gaspard Monge La Chauvinière middelbare school in Nantes. Een paar minuten voor de aankomst van de studenten, gepland om 10.00 uur, begonnen ze projectielen zoals barrières en bouwblokken te gooien naar het interieur van het etablissement waar leden van de Nationale Opvoeding zich bevonden. (onderwijsassistenten, begeleiders, kinderdagverblijven en managementpersoneel). Niemand werd geraakt.

  Like

 17. Het is wel duidelijk dat de aanval op Europa begonnen is. Nu wachten op het moment dat de “soldaten” die nog in het Paard van Troje zitten te wachten, eruit komen.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   The Balkan Chronicles.Als het leger van de “soldaten van allah” op volle oorlogsterkte zijn dan zal de pleuris uitbreken.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

   Like

 18. karton zegt:

  Wéér de juiste woorden van de heer Wilders, zoals gebruikelijk.
  Er blijken toch nog mensen in Nederland te leven die nóg steeds geloven in een maakbare wereld, óók de Nederlandse “wereld”. Met moordenaars en verkrachters is geen enkele wereld te maken.
  Rutte had al héél lang geleden moeten worden verjaagd en opgesloten in een inrichting voor zwaar geestelijk gestoorde personen.
  Nederland heeft een sterke man nodig, géén watjes als Rutte of die dwaze Bloemschoen !

  Like

 19. Bas zegt:

  WENEN

  – 7 doden
  – Inclusief 1 politieagent
  – Minstens 1 van de jihadisten is doodgeschoten
  – 2 katholieke kerken zijn afgelopen weekend aangevallen door Grijze Wolven in de stad
  – De 76-jarige katholieke non is vandaag op brute wijze aangevallen in Graz

  Like

 20. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/El2USdUXgAUkF0J?format=jpg&name=small

  We hebben voorbereid voor Engeland, voor iets wat nooit bij je opkwam…..

  Like

 21. Bas zegt:

  RIP
  De priester die buiten zijn kerk in Lyon werd neergeschoten, is overleden

  https://pbs.twimg.com/media/ElzmQlTWkAAvBnd?format=jpg&name=large

  Like

 22. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 23. Frits zegt:

  Allemaal doen. U kunt het volgende slachtoffer zijn.

  Like

 24. Bob zegt:

  Na revoluties en oorlogen werd gezegd
  NOOIT MEER maar er is nooit iets verandert.
  De homo intelligentia leert van alles niets.

  Like

 25. Gienekehado St. zegt:

  Moest de laatste tijd vaak even naar het Stadhuis om e.e.a. te regelen. Zat dus nogal eens in een wachtruimte. Net als ook in ziekenhuizen; veel arabieren en afrikaners!! Ook meer bewaking als vroeger!! Ssssssssssss…. mogen Miep en Jan Krulspel niet weten!!

  Geliked door 1 persoon

 26. Jan zegt:

  A school in The Netherlands (Trinitas College In Heerhugowaard) published an islmophobic cartoon on the outside of the schoolbuilding.

  Why this provocation @TrinitasCollege? ? pic.twitter.com/AXSpa27wKk

  — Arnoud van Doorn (@ArnoudvDoorn) October 26, 2020

  lees vooral de commentaren, ook van die kruiperige, nu al dimmi-Nederlanders

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s