TRUMP, PRESIDENT VAN DE HOOP

(Door: Arjan Hebly & Rob Kern)

Op 16 juni 2015 daalt een lange, forse man met zijn veel jongere vrouw af van de roltrap in de Trump Tower, New York, en kondigt aan dat hij president wil worden van de VS. Hij neemt het op tegen achttien gerenommeerde tegenkandidaten van de Republikeinse Partij, wint de voorverkiezingen van de partij en zegeviert uiteindelijk tegen elke verwachting in over Hillary Clinton.

Zijn hele presidentschap wordt hij aangevallen door de Democraten en de media vanwege de Russische hoax, die na jarenlang onderzoek onjuist bleek te zijn. Daarna wordt hij impeached door het Amerikaanse Congres in verband met een onschuldig telefoongesprek met de president van Oekraïne.

Op 2 oktober 2020 wordt bekend dat Trump besmet is met Covid -19. Drie dagen later is hij al ontslagen uit het ziekenhuis en pakt hij zijn taken weer op.

In dit artikel schetsen wij de achtergronden van Trump, werken wij zijn strijd tegen de elite uit en zijn aanpak van Covid 19.

Achtergronden

Donald John Trump werd geboren op 14 juni 1946 in Queens, als een na jongste in een gezin van vijf kinderen. Hij heeft twee zussen en twee broers. Zijn vader was een succesvolle vastgoedontwikkelaar, Donald zette zijn zaak voort. Omdat hij onhandelbaar was, stuurden zijn ouders hem naar de New York Military Academy toen hij dertien jaar was.  Hij bleef daar  tot zijn 17e. Daarna ging hij studeren en behaalde hij zijn Bachelor of Science in economie.

De strijd tegen de elite

Tot zijn verkiezing als president was Trump een zeer populaire figuur in de VS, die met grote regelmaat werd gevraagd door de media en geïnterviewd over zijn meningen. Veertien jaar had hij op de Amerikaanse TV het zeer succesvolle programma The Apprentice.

De weerstand van de media, de beroepspolitici en big tech tegen Trump werd immens, toen hij eenmaal president was. Velen denken dat dit komt door zijn ruwe stijl, waarmee men kennelijk tot dan geen problemen had. Volgens ons komt dit alleen door de agenda van de president. Sinds twintig of dertig jaar groeit in het Westen een soort globalistisch bewustzijn, dat thans resulteert in open grenzen, het aanmoedigen van illegale immigratie en het sluiten van handelsovereenkomsten tussen landen, waardoor bedrijven uit de Westerse wereld werk kunnen uitbesteden in landen waar arbeid goedkoop is. Op opleidingsinstituten worden de kinderen opgevoed met neomarxistische ideeën en ook in de rechterlijke macht neemt dit gedachtegoed de overhand.

In de VS leidde dit tot een ongekende welvaart van een groot deel van de hoger opgeleide bevolking, maar ook tot immense armoede van de lager opgeleiden. Zo zijn er onder de presidenten Clinton, Bush en Obama duizenden Amerikaanse fabrieken gesloten en verhuisd naar het buitenland. Deze tegenstelling tussen globalisme en de politiek van Trump´s America First verklaart onder meer de grote weerstand die deze president oproept. Trump moet dagelijks vechten tegen immense krachten. Via de sociale media bereikt hij miljoenen mensen om de voortdurende valse aantijgingen te pareren.

Trumps aanpak van Covid 19

In het tweede presidentiële debat tussen Joe Biden en Trump beschuldigde Biden – refererend aan het boek Rage van Bob Woodward – Trump ervan dat hij het Amerikaanse volk niet tijdig inlichtte over de ernst van de pandemie, terwijl die hem wel bekend was. Trump antwoordde dat de VS als enige land, tegen het advies in van dokter Anthony Fauci, prominent lid van de White House Coronavirus Task Force, op 31 januari 2020 een inreisverbod vanuit China instelde. Op 13 maart volgde een gedeeltelijk inreisverbod vanuit het grootste deel van Europa. Trump heeft onmiddellijk zijn vicepresident Mike Pence aangesteld als coördinator van de Covid-19-aanpak. Trump´s schoonzoon en adviseur Jared Kushner regelde in een recordtempo voldoende beademingsapparatuur. En het voortdurende overleg met de farmaceutische industrie zorgt voor de snelle ontwikkeling van geneesmiddelen. Volgens Fauci zal er al in 2020 een vaccin zijn.

Biden betichtte Trump van xenofobie, omdat hij een inreisverbod vanuit China instelde. Nancy Pelosi, voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, liet zich in maart nog in Chinatown, New York, zien om aan te tonen dat het virus ongevaarlijk is. Dit alles belet de media en de Democraten niet de 200.000 Amerikaanse Covid 19-doden in de schoenen van Trump te schuiven. Trump erkent dat hij Woodward gezegd heeft dat hij wist dat het virus gevaarlijk was. Hij nam alle noodzakelijke maatregelen, maar wilde het Amerikaanse volk niet onnodig in paniek brengen. De 200.000 Amerikaanse doden zijn in vergelijking met andere landen, bijvoorbeeld België – dat neem ik als voorbeeld omdat de Nederlandse cijfers niet te vertrouwen zijn – laag. In België ligt het aantal doden geëxtrapoleerd naar het bevolkingsaantal een derde hoger dan in de VS.

Vroegtijdige behandeling helpt

Terwijl er in Nederland een niet-consequent, zwalkend en slecht beleid gevoerd wordt dat de psyche van de bevolking aantast, gaat het er in de VS anders aan toe. Over de Nederlandse aanpak schreef ik eerder een artikel. Nu is in Nederland alles veel erger. Onvoldoende Remdesivir, onvoldoende bedden, zieken worden naar Duitsland gebracht. De behandeling van Covid-19, zo zegt Trump, en heeft hij zelf ervaren, moet zo vroeg mogelijk beginnen. Daarentegen worden in Nederland besmette patiënten na een positieve test naar huis gestuurd. Zij moeten zeven dagen binnen blijven. Als de toestand verslechtert, wordt de patiënt opgenomen, maar dan is er al heel veel beschadiging, vooral in de longen van de patiënt.

Gratis Regeneron

In zijn rally in North Carolina op 24 oktober jl. vertelde Trump dat in de VS de scholen, restaurants en fabrieken weer open moeten. En dat jongeren een sterk immuunsysteem hebben, waardoor zij uitstekend de besmetting aan kunnen. Volgens hem lijkt het aantal besmettingen in de VS alleen toe te nemen, omdat er op grotere schaal wordt getest. Hij citeert Fauci, die meer dan twee miljoen Amerikaanse doden heeft voorspeld. Dat is voorkomen door het vroege inreisverbod vanuit China. Trump zegt dat wij nu heel veel weten over Covid-19 en dat wij de medicijnen hebben om het te genezen. Het geneesmiddel waardoor hij genezen is, Regeneron, stelt hij gratis beschikbaar aan elke Amerikaanse burger die het nodig heeft. Er moet gelet worden op de ouderen. Het is diep aandoenlijk als je hem op het gazon van het Witte Huis uit volle overtuiging ziet verklaren dat alle ouderen gratis de behandeling krijgen, die hij gehad heeft.

Hoop

Bijna elke patiënt die ik als psychotherapeut behandel, heeft op de een of andere manier last van Covid-19. Depressies, angsten en vooral het gebrek aan hoop voor de toekomst spelen op. Als dit nog lang doorgaat, zal een hele generatie vooral jongeren te kampen hebben met psychische stoornissen. Dit is vooral te danken aan de rigiditeit van het RIVM en de angstige en domme aanpak van premier Rutte.

Trump biedt de Amerikanen hoop, Rutte biedt ons uitzichtloosheid.

Door:
Arjan Hebly & Rob Kern
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op TRUMP, PRESIDENT VAN DE HOOP

 1. Trump beschermt natuur en bevolking door geen terroristen en jihadisten toe te laten; hij verlaagde de belastingen , dus mega koopkracht winst voor allen; Trump is dus de beste president in de laatste 40 jaar

  Geliked door 1 persoon

 2. Qvic zegt:

  Hier in Nederland pakt de regering Rutte 3 niet het probleem covid-19 aan. Maar pakt al onze (grond)rechten, financiële middelen, familie banden en vriendenkringen, ons gehele sociale leven en vrijetijdsbestedingen van ons af. Tevens verplichten zij ons om ons zelf op te laten sluiten in ons eigen huis en als we buiten komen op openbare plaatsen moeten we een muilkorf op. Hiermee pakt de regering ook onze persoonlijk identiteit van ons af, zo ook onze vrije meningsuitingen. Eigenlijk pakt de regering alles van ons af en dat wordt dan onder het mom van, om ons zogenaamd te beschermen tegen het covid-19 virus gedaan. Zelfs een klein kind begrijpt dat dit niets anders is dan een heropvoeding van de gehele bevolking, om ons klaar te stomen voor het marxistische dictatuur van de EU/VN en heeft dan ook werkelijk niets te maken met het covid-19 virus. Dit covid-19 virus is enkel een methode om de bevolking angst te jagen en gehoorzaam te laten worden, om zo al hun rechten e.d. van hun af te kunnen nemen. Dat dit indruist tegen vele internationale afspraken/mensenrechten en grondrechten interesseert hun niet. Volgens onze eigen grondwet valt deze zogenaamde spoedwet onder de noemer van een staatsgreep, want de grondwet wordt als ware buiten werking gesteld, dat maakt niet uit of het zogenaamd maar tijdelijk is. Deze ongrondwettelijke handeling staat nog steeds op hoogverraad. De huidige regering is dus niet meer legitiem en de bevoegdheden die de politie en het leger heeft gekregen druist niet alleen tegen hun eigen afgelegde eed bij aanstelling, dus het ongrondwettelijk. Dan zijn deze eigenlijk niets anders dan huurlingen van een criminele organisatie geworden. Alleen vele beseffen niet eens wat er allemaal verandert is in ons land in korte tijd en de bevolking laat zich als een kudde schapen zich naar de slachtbanken leiden, zonder dat zij het zelf beseffen. Dat ze uiteindelijk letterlijk alles zullen verliezen inclusief hun eigen identiteit en in het ergste geval hun leven, dat dringt maar bij een enkeling tot zijn verstand door. De meeste willen het gewoon niet eens horen of zien en wanen zij liever in hun droom utopia, waar alles lief en aardig is. Totdat zij wakker worden, als het te laat is. Dit scenario wordt in de hele wereld gedaan om zo iedereen te onderwerpen voor de NWO. Daar is Trump een gigantische obstakel voor de globalisten, daarom wordt met man en macht gewerkt om hem uit het witte huis te krijgen. Daarvoor heiligt alle middelen om hem maar weg te krijgen. Als Trump zou winnen bij de president verkiezingen, dan breekt de hel echt los bij de globalisten en schromen dan niet om heel Amerika in doem en verderf te storten, maar dit zal waarschijnlijk niet alleen Amerika zijn,

  Like

 3. Jan zegt:

  Geschifte Maxine Waters:

  Mad Maxine noemt Black Trump-stemmers “verachtelijk”, “beschamend”, zullen ze “nooit vergeven”
  ……

  “De verdeeldheid die deze betreurenswaardige mens heeft veroorzaakt, de confrontatie, het flirten met de rechtsen , de blanke supremacisten, de KKK, en ze komen tot leven”, voegde ze eraan toe.
  ….
  “Hij is een racist. Hij heeft geen waardering voor zwarte mensen, en zwarte vrouwen in het bijzonder, hij heeft zo slecht over ons gepraat. Hij had het zo slecht over John Lewis, ”vertelde ze. ‘Hij heeft geen respect voor ons. Hij doet niets voor ons. En voor die jonge zwarte mannen die op de een of andere manier denken dat ze zich bij Trump kunnen aansluiten, vergissen ze zich niet alleen vreselijk. Als ze allemaal hun gezicht laten zien, zal ik ze nooit vergeven dat ze de mogelijkheid hebben ondermijnd om hun eigen mensen en hun eigen gemeenschappen te helpen. Het is absoluut gewetenloos. Het is een schande. ”

  Waters voegde toe: “Ze zullen de geschiedenis ingaan alsof ze het meest verachtelijke hebben gedaan voor hun families en voor hun gemeenschappen en voor hun moeders en hun grootmoeders.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/mad-maxine-calls-black-trump-voters-despicable-shameful-will-never-ever-forgive/

  (De KKK werd opgericht door de Democraten)

  De realiteit

  Trump’s werk voor de zwarte gemeenschap ‘ongeëvenaard aan elke andere president’ van de afgelopen 50 jaar:
  Dem wetgever Vernon Jones roept de president op om Black Lives Matter tot een terreurorganisatie te verklaren

  “Vier jaar geleden sprak hij [Trump] over wat hij wilde doen voor de zwarte gemeenschap en hij bracht resultaten met zich mee”, vertelde Jones aan gastheer Bret Baier. “Gelegenheidszone-districten, ondersteuning van historisch zwarte hogescholen, en gevangenishervorming met de First Step Act.”

  “President Obama en vice-president Joe Biden hadden geen plan voor Afro-Amerikanen”, zei Jones later. “President Obama betekende veel voor zwarte mensen, maar hij deed niets voor zwarte mensen. En zeker volgde Joe Biden zijn voorbeeld. Maar deze president is weer terug en legt zijn toekomst [plannen] uiteen over hoe hij zal helpen om de zwarte gemeenschap uit donkere omstandigheden zoals schoolkeuze.

  Het zogenaamde “Platinum Plan” van de president roept op tot een verhoging van bijna $ 500 miljard van de toegang van zwarte gemeenschappen tot economisch kapitaal. Het wijst ook de Ku Klux Klan en Antifa aan als terroristische organisaties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s