Zeker 3 doden en 15 gewonden na aanslagen in Wenen

Minister: “radicaalislamitisch motief”

WENEN – Achter de aanslag in Wenen maandagavond zit een radicaalislamitisch motief, heeft de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer dinsdag gezegd. De aanslag heeft aan twee mannen en een vrouw, volgens Oostenrijkse media een serveerster van een bar, het leven gekost. Er zouden minstens vijftien gewonden in het ziekenhuis worden behandeld. Een van de daders is doodgeschoten door de politie.

Onder de gewonden is een politieagent. Volgens de politie is er op zes plekken geschoten en waren er meerdere gewapende daders. In Oostenrijk wordt vooralsnog jacht gemaakt op minstens één dader, meldde minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer eerder. Een andere aanslagpleger is maandagavond door de politie doodgeschoten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Zeker 3 doden en 15 gewonden na aanslagen in Wenen

 1. LINKS en linkse kiezers zijn verantwoordelijk voor jihadistisch terrorisme in Europa.Ze de poort van Europa wagenwijd open gezet hebben voor de verschrikkelijke islam….https://twitter.com/arutz20/status/1323369755097653248?s=20

  Geliked door 2 people

 2. Rini Stegeman zegt:

  Tja, de Ottomanen hebben al eerder voor de POORTEN VAN WENEN GESTAAN..Ik dacht zo 1600-1700 ?Dus de gschiedenis herhaalt zich ?

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Rini Stegeman Je zou toch denken dat Rutte beter moet weten hij heeft geschiedenisstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Leiden, die hij voltooide in 1992.Dus inderdaad niets van de geschiedenis geleerd. Rutte heeft het druk om alleen nog Nederland verder te slopen waar eigen volk zwaar de dupe van is en nu ook nog te maken hebben met ongekend barbaars Islam terreur dat nu ongekende terreur uitoefent binnen Europa zie ook o.a. in Napels https://www.frontnieuws.com/zwarte-geweldsuitbarsting-in-napels-200-nigerianen-gewapend-met-messen-vallen-de-politie-aan/ Wat gaan de EU en Rutte doen leger inzetten en zorg dragen voor optimale beveiliging van eigen bevolking?. Zeker is dat getroffen worden door kogels en messen waar deze smeerlappen mee rond lopen dodelijker zijn dan door de besmetting van Corona. Hoeveel slachtoffers moeten er nog worden getroffen en waar worden deze dan behandeld want de ziekenhuizen liggen vol en is het zelfs zover dat in Zuid Holland 5 spoedposten moesten worden gesloten; Kortom we worden door de politiek gesloopt zowel financieel als medisch en hebben nu nog buiten het staatsterreur met Islam terreur te maken dat zich als gevaarlijk gif over Europa verspreid.

   Like

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Wij denken dat Rutte beter moet weten; het verschil tussen Rutte en óns is : WIJ kunnen denken en dat fossiel niet.

    Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Het verschil met toen is wel … dat ze nu binnen zijn…!!
   Ton Ruygrok.

   Like

  • Harry Willemse zegt:

   Nu zijn ze binnen.

   Like

  • bobzelf zegt:

   NEE ZE STUREN NU EERST IEDERE KEER WAT , VERWARDE ?? , SUIKERPATIENTEN ??? , LAAG BLOEDSUIKER GEHALTE ??? GESTOORD ??
   ERDOGAN PICTURE HATERTTT ..

   YOU NAME IT, GEWOON DIE PLEURIS ISLAM …

   MAAR NIET ZEGGEN HOOR, WORDEN ZE BOOS .

   EN DAT WILLEN WIJ NIET NATUURLIJK ??

   HUGGIE OOM KALASHNIKOV

   Like

  • karton zegt:

   @ Rini Stegeman.
   Klopt wel ongeveer wat u zegt; maar weet u……….toen stonden ze vóór de poorten van Wenen nu is dat zootje al ín Wenen, dat maakt enig verschil, denk ik.
   De diverse “regeringen” doen nét alsof ze gek zijn ( zijn ze misschien ook wel) en blijven dat gajes naar binnen slepen onder luide aanmoediging van de EUSSR-“leiders”.
   Na wéér zo’n aanslag is de hele “regerings”- meute geschokt en óók nog eens geschrokken, ze gaan plots achter Jan-en-Alleman staan , maar ze lachen in hun met bloed besmeurde knuistjes en denken : “Ik en mijn gezin hebben er geen last van , het is MIJN deur voorbij gegaan , de bevolking zoekt ’t maar uit”.

   Geliked door 1 persoon

   • Yvonne zegt:

    Karton, die mensen die zgn het beste met ons voor hebben zijn zo vol van zichzelf die zijn te egoistisch om een gezin te hebben, o.a vriendje Rutte, Merkel ook geen kinderen en Macron ook niet
    we worden aan ons lot overgelaten kan hun de bevolking wat schelen we zijn een last voor hun, het enige waar we goed voor zijn is belastingen betalen

    Like

   • karton zegt:

    @ Yvonne op 3-11-2020 om 14.47 u. Mensen die ZÉGGEN dat ze ‘t goed met ons voor hebben zijn onbetrouwbaar , óók in mijn bekenden-kring ken ik ze , heel aardig tegen je doen maar achter je rug over je roddelen. Heb ik een pest-hekel aan. Rutte en co. zijn óók zo , met woorden proberen ze hun aanhang te vergroten maar als je kijkt naar hun daden in de laatste jaren dan is wel duidelijk dat dat hele Haagse zootje liegt en bedriegt bij ‘t leven ! Zij staan geheel buiten de maatschappij ; als iemand tegen hen zegt : “Jij praat poep !” , zijn ze ruim 14 dagen de kluts kwijt ! Maar wat u zegt : ‘t zijn “meesters in ‘t uitknijpen van de bevolking.

    Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Bas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Haat -en geweldreligie

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Bas zegt:

  Wenen, NIET Parijs
  Ze hebben hem

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  @Rini Stegeman. Wat de Ottomanen is niet gelukt bij de poorten van Wenen (1683), is een groot succes geworden vanaf de laatste kwart van de 20ste eeuw tot heden. Zij kregen de macht niet met de kracht van de zwaard, maar met de kracht van Europees POLITIEK VERRAAD. De moslims hebben de macht over Europa gekregen door het verraad van de “ongelovigen” zelf. De politieke linkse en liberale (plus christelijke) onderkruipers geven ze nog steeds gewillig de macht. Zij doen dat in de naam van schijnheilige humanisme en mensenrechten. Volgens het pathologische dogma van politiek-correctheid hebben moslims recht op bescherming en mensenrechten. Rechten die men NIET geeft aan slachtoffers van islamitisch geweld; de autochtone bevolking. Bij iedere islamitische terreuraanslag of (dagelijkse) fysieke aanval, manifesteren de Quislings van de 21ste eeuw (de meerderheid van het politieke bestel) met emmers schijnheilige krokodillentranen. Zij zijn diep geschokt, tonen hun medeleven met de slachtoffers en hun families, organiseren stille tochten. Ondertussen blijven ze importeren hele bataljons van NOG MEER islamitische terroristen, jihadisten, verkrachters, criminelen en zo maar schorriemorrie die op de kosten van hun slachtoffers mogen teren. THE SHOW MUST GO ON! Er zijn zeer belangrijke globalisten die voor dit verraad dik betalen. Zij eisen waar voor hun geld.

  Like

 11. Jean zegt:

  Zolang de import van die barbaren blijft doorgaan en het verbod van die zwijnerij in Europa niet ingaat, zal de terreur alleen maar toenemen.
  Willen we sneller bloedrode beken en rivieren blijf dan vooral stemmen op de huidige troep.
  Er is redding mogelijk door heel snel Geert Wilders in dat torentje te zetten.

  Like

 12. vereist zegt:

  geplukt van g1steil met dank aan ‘nuchternederland’

  “”””Nee, Nederland is behoorlijk aan het afglijden.
  Iedere dag zware geweldsdelicten, schietpartijen, hyena-gedrag van voornamelijk allochtonen enz enz.
  Ik herken het land niet meer terug vergeleken met 15-20 jaar geleden.
  En aangezien ik me toch aan het ergeren ben, het volgende.
  Ik krijg net een mailtje van mijn Bank, met een een of andere mededeling. Natuurlijk met een blij lachende dame erbij, type Sylvana Simons.
  Toevallig moet ik even op de KvK site zijn voor werk, wederom Sylvana of haar zus vol in beeld.
  Op Ebay reclame in beeld van een niet nader te noemen webwinkel die Zalando heet, is opgenomen in naar ik aanneem Afrika, wat gedeeltelijk overgenomen is door China. Anders kan ik de mensen op de foto niet plaatsen.
  1 ding is wel zeker, als blanke man ben ik blijkbaar een minderheid in dit land. (geldt ook voor de blanke mevrouw Nuchter). Want een afspiegeling van de samenleving is dit allemaal niet meer.
  Vroeger deed een kleurtje me niets, het ging om het gedrag van mensen. Dan vergat je de uiterlijke verschillen.
  Tegenwoordig wordt de kleur werkelijk op ieder moment door je strot geduwd, want kleur is goed, en dat gaat erg tegenstaan.
  Alsof Nederland grotendeels Afrikaans/Midden-oosters is, met hier en daar een verdwaalde blanke hipster of verdwaald Groenlinks meisje.
  Waar is de reclame in hemelsnaam mee bezig.
  De praktijk brengt veel medelanders helaas op een andere manier nadrukkelijker in beeld, vannacht ongetwijfeld geen uitzondering.””””

  bonus leesmateriaal

  hoe veilig is zuidafrika vandaag de dag, een van de reacties, er zijn er vanzelfsprekend meerdere:

  “”””I am a white South African living in New Zealand. I have been here for 15 years, and I have been back to South Africa once since then. All of my family still live in South Africa and I speak with them . Skype on a weekly basis. I was shocked when I arrived back in the country, I saw potholes on major highways for the first time, I experienced load shedding for the first time. I saw more racism as well. It appears as though the white population are trying to make amends. Where as the black population absolutely HATE the white population, they blame the whites for EVERYTHING. This woman is very biased and tries to paint a better picture of South Africa, when in reality is going down the drain. All the white people that I know in South Africa, are not doing well. Most of the guys that I went to high school and uni with have left and now live in Europe / USA / Canada / AUS and NZ. They are leaving in droves…I wonder why. She states there are free thinkers, the majority of the population are uneducated and easily lead and want to get rid of the whites, it’s as simple as that. I have never felt more safe in my life than I do in New Zealand. This woman really pisses me off. Don’t get me wrong, Apartheid was wrong, but the black population will NEVER get over Apartheid and will always make the whites pay. She will not acknowledge that her people are slowing but surely getting rid of the whites. Load shedding is not old, it’s started up again…Cyril Ramaphosa (the current president) stated in 1994, when asked how he was going to deal with the white population, said that they will handle them like killing a frog, you boil it slowly so it doesn’t know it’s dying. Slowly but surely, you change the laws, the constitution, take away their rights, and before they are aware they have nothing. This woman is nothing but a bullshit artist.””””

  Niet Zweden of Frankrijk zijn de kanaries in de kolenmijn, dat zijn Zimbabwe, Zuidafrika en Haiti.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s