“Ik wil deugen” . . .

(Door: “bozeoudeman”)

“Ik wil deugen”, zegt de moslim collaborateur Tim Hofman (foto), die via De Mol en Co vast een lekker sommetje per jaar ontvangt en daar blijkbaar een probleem mee heeft. Zo´n groot probleem, dat hij heeft gekozen om islamitische moordenaars in wording op te laten halen vanuit Griekenland, want blank deugt niet, dat weet hij via zijn vrienden van de racistengroep BLM, dus moet blank via een ook door hem gesteunde genocide worden uitgeroeid.

Wat denkt u, meneer Hofman, zal uw god dan vinden dat u deugt? Weet u, als blijkbaar zwaar gestoorde psychopaat, dat u en uw Molianen op termijn de schuld dragen aan de uitlevering van de wereld en de uitroeiing van uw eigen ras door een ongekende golf van zwarte en islamhaat die over de wereld aan het uitrollen is? Maar natuurlijk is dit volledige onzin, zo stellen de goedheilig man Soros en de dito man Gates, en als je al geen multimiljardairs meer kunt geloven en vertrouwen, ja, waar blijf je dan.

Russisch nepnieuws hierover lezen, geschreven door nazi’s, racisten, fascisten, domme ongeletterde idioten, emotioneel arme sukkels, weinig onderwezen kleuters, laaggeletterde minkukels, in complotten denkende toetsenbordridders, is voor dit soort hoogopgeleide zichzelf als voorbeeldmens presenterende types als deze vast en zeker christelijk opgevoede zwetser uit den boze.

Logisch, hij zou er eens wat van kunnen opsteken. Dus dat nooit. Hij zou eens tot de conclusie kunnen komen dat hij de nazi, racist, fascist, domme geletterde idioot, emotioneel verstoorde sukkel, verkeerd onderwezen kleuter, niet voldoende geletterde minkukel, complotten vertrouwende nitwit is, dus volmondig: dat nooit, dan maar liever het risico nemen van een nietsontziende IS gestuurde islammaatschappij.

Een maatschappij waaraan hij meewerkt om tot stand te brengen, waarin onder andere ongelovige, homoseksuele, anders denkende mensen worden afgemaakt. Dank u, ‘ik wil deugen’ meneer hersenloosheid. Ga deugen, ga de oceanen plasticvrij maken, ga voor armen zorgen in Afrika, met uw vast lekkere sommetje per jaar kunt u daar heel wat goeds doen. Maar ja, dan komt u niet meer met uw huichelaarsmoel op televisie, dus droom fijn over dat deugen en zit vanavond maar weer op het scherm uit uw nek te zwetsen. 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Ik wil deugen” . . .

 1. Gienekehado St. zegt:

  Ben ik bevooroordeeld; des te meer tattoos, des te meer GESTOORD!! Heerlijk, ik volg geen enkele Kletsshoow meer en zie al die gestoorde types dus ook niet meer. Ik wil mijn AFGEJATTE CENTEN terug!! Met mijn AFGEJATTE CENTEN moet die DEBIELENZOOI op 2513 AA Den Haag het door hen opgetuigd KRUITVAT in bedwang houden!! Prijskaartje nu al; 500 M I L J A R D!!

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Gienekehado St. dat heet ik hoor bij de groep dat geldt hetzelfde als het groepsgedrag van het dragen van mondkapjes Dat is blijkbaar de reden puur uit ik wil er ook bij horen want als ik dit niet doe word ik niet geaccepteerd en wil deugen. Pure zwakheid en dommigheid en vaak mensen zonder eigen mening of standpunten want daar zijn ze te laf voor.

   Geliked door 2 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  ‘Beveiligers hebben het over asielzoekers die zonder fiets weggaan en met fiets terugkomen’. Dat is de wereld van Tim Hofman!!!!!!!!!!! Rotjeknor, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Gouda, Groningen, Leiden en nog een hele rits andere steden / plaatsen moeten met de van ONS afgejatte MILJARDEN overeind gehouden worden!! De MILJARDEN voor (zgn.) Jeugdzorg) zijn niet aan te slepen!! Het is 1 Grote Misdadige BOEVENZOOI met bloed aan de klauwen!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bewoners-cranendonck-zijn-stelende-asielzoekers-zat-en-dreigen-met-burgerwacht/ar-BB1aFLqL?li=BBoPEwG&ocid=mailsignout

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Heb maar één zin voor deze hersenloze huichelaar en ras verrader over: het is het boegbeeld van links vergif waar ik geen enkele waarde aan hecht en absoluut geen energie in wil steken. Links denkende zijn oproerkraaiers en grondleggers voor geweld en oorlogen.

  Geliked door 2 people

 4. Kees zegt:

  Volledig mislukt zoekt hij ergens nog aanspraak, zielig figuur.

  Like

 5. verwardeman zegt:

  Volgens mij is er voor dit soort deugkneuzen / landveraders nog genoeg plek in
  de zandbak , bij hun moSSlimvrienden .
  Hier hoort m.i. dit soort strontvlekken niet meer thuis .

  Geliked door 2 people

 6. albert zegt:

  deze man moet men in de gaten houden, het liefste terug sturen naar syrie waar asad hem de deugden de levens onderwijst. Niet te lang wachten,

  Like

 7. Harry zegt:

  Als ie niet die tint van een garnaal had , zou ie zó voor Turk door kunnen gaan , met die smerige baard en verdwaasde blik !
  Drugs ???

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Pek en veren voor deze landverrader !

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Behoort bij grote meute mislukt, is er zich niet van bewust.

  Like

 10. Ravian zegt:

  Gewoon op de lijst zetten voor het tribunaal deze landverrader.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s