Waarom Donald Trump in ieder geval de winnaar is!

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Het tekent zich af dat de verkiezing in de VS in een resttelling van de nog openstaande Amerikaanse staten onder toezicht van het Hooggerechtshof beslist zal worden. Er spreekt volgens de huidige stand van zaken zeer veel voor: Donald Trump zal president kunnen blijven.

Daaraan zullen ook de ophitsende Duitse media en zelfs Angela Merkel niets kunnen veranderen. Laten we voor het Amerikaanse volk hopen dat het niet tot gewelddadige onlusten komt.

Onafhankelijk van de definitieve einduitslag van de verkiezing: opnieuw waren de negatieve prognoses voor Trump helemaal fout. De hier in het land zo geminachte president heeft zich ondanks of juist vanwege de enorme verkiezingsopkomst, een twijfelachtige briefverkiezing en de inzet van enorm veel geld door zijn vele tegenstanders tegen de Democratische marionet Joe Biden gehandhaafd.

Daarom is dit resultaat van Trump een nog grotere overwinning dan in 2016. En hij heeft een vijand overwonnen, waarvoor in Duitsland bijna iedereen gecapituleerd heeft – hij heeft de angst en de hysterie rondom het virus Covid-19 overwonnen.

Het was de strategie van zijn vijanden om met de politieke instrumentalisering van de besmettelijke ziekte Trump met een schitterende verkiezingsnederlaag ten val te brengen. Het is goed voor de VS, goed voor de wereld en goed voor het niet opgehitste Duitsland dat deze duivelse strategie aan het Amerikaanse volk is mislukt!

Bron:
pi-new.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

56 reacties op Waarom Donald Trump in ieder geval de winnaar is!

 1. Jan zegt:

  En dus begint het geweld weer van socialisten

  Two Arrested in DC Following Antifa Mob Attack… Man Hit in the Head With a Baseball Bat (VIDEO)

  Fights breaking out at Black Lives Matter Plaza in DC #Washington #DC pic.twitter.com/m5NSEWl3h8

  — Brendan Gutenschwager (@BGOnTheScene) November 4, 2020

  Bevelyn Beatty Stabbed in the Back… Multiple Proud Boys Stabbed in DC (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-bevelyn-beatty-stabbed-back-multiple-proud-boys-stabbed-dc-video/

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Niemand mag zien dat er op grote school wordt gefraudeerd

  video

  Geliked door 2 people

  • De zaak ligt al bij de rechter.

   Pennsylvania County onder de loep als rechter weegt op claims stembiljetten werden vroeg ingewonnen, gewijzigd: rapport
   De gewijzigde stembiljetten zullen in afwachting van verdere begeleiding worden afgezonderd

   Een graafschap in de sleutelstaat Pennsylvania is al verwikkeld in een juridische uitdaging, naar aanleiding van beweringen dat het de verkiezingscode van de staat heeft geschonden door voorafgaand aan de verkiezingsdag stembiljetten te verzamelen .

   Een federale rechter oordeelde dat ambtenaren van de Montgomery County Board of Election moeten stoppen met het contacteren van kiezers die hun stembiljetten niet correct hebben ingediend, hoewel nog moet worden bepaald wat er zal gebeuren met stembiljetten die vroeg zijn geopend en gewijzigd, zoals gerapporteerd door de Bucks County Courier Tijden op dinsdag. Stembiljetten die werden gewijzigd, moeten tot nader order gescheiden worden gehouden van de rest van de groep.

   https://www.foxnews.com/politics/pennsylvania-county-ballots-canvassed-changed

   Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  On the eve of Election Day, around 100 antifa gathered in downtown Portland. They marched to Portland State where they smashed buildings & broke inside a Starbucks. They dumped flammable liquid inside but were dispersed by officers before starting a fire. https://t.co/PFxJjqEx49 pic.twitter.com/TRcGBuBvhQ

  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) November 3, 2020

  Responding officers to the Starbucks antifa smashed up at @Portland_State tonight found an accelerant had been dumped all inside it. The cafe is part of a building that houses students. #PortlandRiots #antifa pic.twitter.com/3ecBiblCno

  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) November 3, 2020

  Arrested at the violent #antifa Portland protest & found w/riot weapons

  Kaiave James Douvia, 22, arrested again; charged w/felony criminal mischief, felony burglary & more. https://t.co/1PvIEuTCDM

  Connor Austin, 25 https://t.co/oqQvlbs5Jb

  Both quickly released without bail. pic.twitter.com/BSSRGWenCq

  — Andy Ngô (@MrAndyNgo) November 3, 2020

  Cops Stop Portland Rioters Trying To Burn Down 300-Unit Apartment Building
  https://policetribune.com/cops-stop-portland-rioters-trying-to-burn-down-300-unit-apartment-building/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cops-stop-portland-rioters-trying-to-burn-down-300-unit-apartment-building

  Like

 4. Bas zegt:

  Fraude

  Oh kijk! Een vrouw van de Democratische commissie in het noorden van Philadelphia die een Biden-masker draagt ​​en geen gecertificeerde Republikeinse stemcontroleurs naar een stembureau laat … Ze eindigt met “die regel is het niet waard om gevolgd te worden” als iemand zegt dat ze binnen moeten worden toegelaten

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Fraude

  What a coincidence. My friend, in the Republican part of Pennsylvania just called me. They are standing in line at the polling place that was supposed to open and is still not open. People leaving because they have to go to work. This is the BS we have been warning about.
  1:41 PM · Nov 3, 2020

  Vertaling:
  Wat een toeval. Mijn vriend, in het Republikeinse deel van Pennsylvania, belde me net. Ze staan ​​in de rij bij het stembureau dat had moeten openen en nog steeds niet open is. Mensen vertrekken omdat ze moeten gaan werken. Dit is de Bull Shit waarvoor we hebben gewaarschuwd.
  13:41 · 3 nov.2020

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Toevallig….of sabotage?
   REPORT: Voting machines down in Westmoreland and Philadelphia Counties. Opposite sides of the state, both pro-Trump strongholds

   RAPPORT: Stemmachines kapot in Westmoreland en Philadelphia Counties. Tegenovergestelde kanten van de staat, beide pro-Trump-bolwerken

   Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Antifa-BLM chant “F*ck Trump. F*ck Biden. No more presidents”

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Fraude, fraude, fraude…..
  Vertaling:

  Gecertificeerde Republikeinse poll-watchers worden uit Mitchum Wilson Funeral Home, Wharton Rec Center EN Greater Mt. Sinai Baptist Church. Controleurs krijgen te horen dat hun certificering niets zegt. @CouncilmemberKJ, wat is er aan de hand in uw district?

  De stembureaus zijn al een uur open en de kiezers zijn NOG STEEDS buitengesloten van het stembureau in de Welsh Road Library. Waarom willen ze niet dat mensen stemmen?

  Verontrustend nieuws in @ Allegheny_Co, PA.
  Verkiezingsfunctionarissen blokkeren observatie van de verwerking van absentee stembiljetten. Een ambtenaar op de site beweert dat het systeem is ontworpen om waarneming van stembiljetten te blokkeren. De bron zegt dat waarnemers vrezen dat integriteit gecompromitteerd is

  ILLEGAAL campagne voeren BINNEN een stembureau in Philly. Man in blauw deelt DEM-literatuur uit aan kiezers IN DE RIJ OM TE STEMMEN. Daarom houden DEMOCRATEN TRUMP WATCHERS BUITEN. Ze STELEN de verkiezing! Dit moet STOPPEN!

  Stemlokalen zijn al 2 uur open in PA. Dit is wat we hebben gezien:
  – Diverse meldingen van gesloten stemlocaties.
  – 300+ mensen staan in de rij.
  – Stembiljet oogsten.
  – Gecertificeerde controleurs wordt de toegang geweigerd.
  Maar zeker, Republikeinen zijn de partij die met verkiezingen probeert te knoeien

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   Hij zei Niet stoppen met het tellen van de stemmen, maar stoppen met stemmen!

   That is a lie. He said, “We want all voting to stop. We don’t want them to find any ballots at 4 o’clock in the morning and add them to the list, okay?” In other words, he doesn’t want people VOTING after election day, or fraudulent ballots delivered. Which is the law.

   Dat is een leugen. Hij zei: “We willen dat alle stemmen stoppen. We willen niet dat ze om 4 uur ’s ochtends stembiljetten vinden en ze aan de lijst toevoegen, oké?” Met andere woorden, hij wil niet dat mensen na de verkiezingsdag STEMMEN of dat er frauduleuze stembiljetten worden bezorgd. Dat is de wet

   Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado St. zegt:

  Het spook Corona heeft Trump de overwinning gekost! (denk ik zo) Oef, wat zeg ik nou. Er wordt nog nog (dagen) geteld!

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Achter deze verkiezingsfraude en sabotage van stemcomputers zit george soros.Ook zit hij achter de rellen,plunderingen,brandstichting,moorden in diverse amerikaanse steden door antifa en BLM.

  Like

  • antiislamnu zegt:

   Deze man had toch al lang opgepakt kunnen worden wegens het ondermijnen van de staat ik begrijp echt niet dat deze levensgevaarlijke narcist nog niet vast zit.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    antiislamnu.Waarom die corrupte criminele pedofiel nog niet vast zit is logisch.De FBI/CIA,NSA DOJ (justitie) zijn corrupt tot op het bot.

    Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  Dat stemmen via de post brengt niks dan een hele hoop ellende teweeg. Het is niet alleen fraudegevoelig, maar ook kunnen de stemmen betwist worden. Hertellen. nog eens hertellen, de rechter die moet beslissen, enz. enz. Zo kan men door gaan tot Januari 2021 zonder dat er duidelijkheid is en de rechter beslist; tot hier en niet verder. Trump wil zich beroepen op het Hoog gerechtshof. Of de berichten juist zijn die ik hoorde weet ik niet, maar het Hoog gerechtshof zou NIET willen meewerken om het tellen NA de verkiezingsdag te verbieden. Bovendien schijnt het dat die akelige Biden aan de winnende hand is. Amerikanen die massaal op een communist stemmen, niet te geloven ! Maar stembusfraude bestaat niet alleen in Nederland alwaar we Rutte maar niet weg kunnen krijgen ! Deze zetbaas van The New World Order zien we in 2021 gewoon weer terug !

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Gigantische fraude in Michigan, Biden krijgt er ineens 200.000 stemmen bij

  I mean LOOK at this graph for Wisconsin
  I’ll zoom in just so you can see the part where Biden votes came out of NOWHERE pic.twitter.com/MPVxTWxjcZ
  — Derek Duck (@duckdiver19) November 4, 2020

  Milwaukee was supposed to report at 1am. Than they delayed until 2pm. Than delayed until 3am.
  At 3:30am, Biden over comes a 4.1 lead.” pic.twitter.com/VbI5TBvxL9
  — Derek Duck (@duckdiver19) November 4, 2020

  So 200k people voted for Biden and ZERO for Trump? pic.twitter.com/jBfuYe5Dfm
  — Trollasaurus (@TrollasaurusRx) November 4, 2020

  Geliked door 2 people

 13. Bas zegt:

  Zeer bizar! Verkeerde pen gegeven en daardoor ongeldige stemmen???

  AZ update: apparently the use of sharpie pens in gop precincts is causing ballots to be invalidated. Could be huge numbers of mostly Trump supporters. More to come

  AZ-update: blijkbaar zorgt het gebruik van sharpie-pennen in gop-districten ervoor dat stembiljetten ongeldig worden verklaard. Het kunnen enorme aantallen zijn, voornamelijk Trump-supporters. Meer volgt nog

  Didnt they TELL then to use sharpies?

  They GAVE us sharpies, not the usually black felt pens.

  I’m in Maricopa county and was given a sharpie. I thought it was weird since that’s never happened. It DID bleed through to the other side. I have called to check on this and left a message. What more should I do?

  I literally asked if the bleed through from the sharpie on my ballot was an issue. I voted at the Biltmore yesterday afternoon. The poll worker said lets see, sent it through the scanner and said you’re good.

  Vertaling:
  AZ-update: blijkbaar zorgt het gebruik van sharpie-pennen in gop-districten ervoor dat stembiljetten ongeldig worden. Het kunnen enorme aantallen zijn, voornamelijk Trump-supporters. Meer volgt nog

  AZ-update: blijkbaar zorgt voor het gebruik van sharpie-pennen in gop-districten ervoor dat stembiljetten ongeldig verklaard worden. Het kunnen enorme aantallen zijn voornamelijk Trump-supporters. Meer volgt nog

  Vertelden ze toen niet dat je sharpie pennen moesten gebruiken?

  Ze gaven ons sharpie pennen, niet de gewoonlijke zwarte pennen.

  Ik ben in de provincie Maricopa en kreeg een sharpie pen. Ik vond het raar, want dat is nooit gebeurd. Het bloedde door naar de andere kant. Ik heb gebeld om dit te controleren en een bericht achtergelaten. Wat moet ik nog meer doen?

  Ik vroeg letterlijk of het doorbloeden van de punt op mijn stembiljet een probleem was. Ik heb gistermiddag gestemd in het Biltmore. De opiniepeilingmedewerker zei laten zien, stuurde het door de scanner en zei dat het goed is.

  Like

 14. Bas zegt:

  2 weken geleden schepte Joe Biden op over het hebben van “de meest uitgebreide en inclusieve organisatie voor kiezersfraude in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek”

  Like

 15. Bas zegt:

  Zeer verdacht!!!

  “Het is een wiskundige absurditeit te denken dat meer dan 100.000 poststemmen binnenenkomen in Michigan waarvan niet één voor Trump!!
  #Elections2020”

  Michigan – 90,9% Votes in
  Trump 2.200.902
  Biden 1.992.356

  “Als we deze cijfers bekijken, zijn er toch wel vraagtekens Nadenkend gezicht”

  Michigan – 93,8% Votes in
  Trump 2.200.902 + 0 Votes
  Biden 2.130.965 + 138.339 Votes

  “Want dat iemand er 0 stemmen bij krijgt, de ander 138.339 ???”

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Reacties:

   “23.277 post stemmen in Philadelphia, allemaal voor Biden”
   Dat is een van de meest verdachte dingen die ik ooit in mijn leven heb gehoord.

   Nee hoor. In Michigan hadden ze één update die 138.000 post stemmen voor Biden tegen nul voor Trump liet zien. Dat is het meest corrupte

   Als het nu eenmalig was, prima.
   Maar dit zijn meerdere districten, meerdere staten, die door de jaren heen in meerdere verkiezingen plaatsvinden.
   Deze stembiljetten geven ALTIJD de voorkeur aan links. En we laten het gewoon doorgaan.

   Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Rev. Scott Anthony ⭐️⭐️⭐️
   @ScottAnthonyUSA
   BREAKING: WISCONSIN SUDDENLY DISCOVERS OVER 112,000 BIDEN BALLOTS BETWEEN 3:30AM – 4:30AM… CHANGES STATE FROM CERTAIN TRUMP VICTORY TO POTENTIAL BIDEN VICTORY…

   BREAKING: WISCONSIN ONTDEKT OPEENS meer dan 112.000 BIDEN STEMMEN TUSSEN 03.30 – 04.30 uur … VERANDERT STAAT VAN BEPAALDE TRUMP OVERWINNING NAAR POTENTIËLE BIDEN OVERWINNING …

   Like

   • Bas zegt:

    https://pbs.twimg.com/media/El-KyovUYAAeTHy?format=jpg&name=large

    Wisconsin: I just did a quick calculation after 94% of votes Biden had 47,4% and now with 95% of votes he has 49,4% which is statistically nearly impossible. Taking the actual votes this would mean that 77,6% voted for Biden after restart counting.

    Wisconsin: Ik heb net een snelle berekening gemaakt na 94% van de stemmen geteld had Biden 47,4% en nu met 95% van de stemmen geteld heeft hij 49,4%, wat statistisch gezien bijna onmogelijk is. Als de daadwerkelijke stemmen worden overgenomen, zou dit betekenen dat 77,6% op Biden heeft gestemd na het opnieuw tellen.

    Geliked door 1 persoon

 16. Bas zegt:

  https://noqreport.com/2020/11/03/unidentified-civilian-caught-taking-entire-philly-ballot-box-somewhere/

  Onbekende burger betrapt op het meenemen van de hele Philly-stembus … ergens

  Valsspelen in Pennsylvania lijkt uit de hand te lopen toen vertegenwoordigers van de Republikeinse Partij van Philadelphia een foto maakten van een niet-geïdentificeerde persoon die een hele stembus in hun voertuig laadde.
  Het is onduidelijk wat hiermee is gebeurd, aangezien Philly GOP op Twitter niets anders heeft aangekondigd over het incident. Ze hebben een waslijst vrijgegeven met andere aanvallen met verkiezingsfraude die ze in het veld hebben gezien.
  Foto:
  https://mobile.twitter.com/PhillyGOP/status/1323749627707969537

  Philly GOP
  @PhillyGOP
  Polls close in 2 HOURS! Here’s what we’re seeing as Election Day comes to an end:

  – Unidentified civilians moving ballot boxes.
  – Unlicensed poll “observers” entering polling places.
  – Rampant, unchecked ballot harvesting.
  – Twitter censoring all our tweets

  Vertaling:
  Philly GOP
  Polls sluiten over 2 UUR! Dit is wat we zien als de verkiezingsdag ten einde loopt:

  – Niet-geïdentificeerde burgers die stembussen verplaatsen.
  – Stem controleurs zonder vergunning die stembureaus betreden.
  – Ongebreidelde, ongecontroleerde stembiljetten.
  – Twitter censureert al onze tweets

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  https://amp.washingtontimes.com/news/2020/oct/20/judicial-watch-finds-18-million-ghost-voters-in-29/?__twitter_impression=true

  Judicial Watch vindt 1,8 miljoen ‘spookstemmers’ in 29 staten, waarschuwt voor ‘vuile verkiezingen’

  Judicial Watch heeft een vergelijkende studie gepubliceerd van de bevolkingsstatistieken van het Census Bureau en de gegevens van de kiezersregistratie van de staat om een ​​opmerkelijke ongelijkheid aan het licht te brengen. De waakhondgroep waarschuwt nu voor mogelijke kiezersfraude en “vuile” kiezersrollen.

  Uit de studie bleek dat 352 Amerikaanse provincies in 29 staten erin slaagden 1,8 miljoen meer geregistreerde kiezers te hebben dan in aanmerking komende burgers met een stemgerechtigde leeftijd.

  “Met andere woorden, de registratiegraad van die provincies was hoger dan 100% van de in aanmerking komende kiezers. Uit het onderzoek bleek dat acht staten over de gehele staat een registratiegraad van meer dan 100% lieten zien: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island en Vermont, ”meldde Tom Fitton, voorzitter van de watchdog-groep.

  Een deel van dat overschot liep op tot 187% in Texas, 177% in New Mexico en 171% in South Dakota.

  “Het nieuwe onderzoek naar overtollige kiezers – of spookstemmers – benadrukt de roekeloosheid van het blindelings versturen van stembiljetten en stembiljetten naar kiezersregistratielijsten. Vuile stemrollen kunnen vuile verkiezingen betekenen, ‘merkte de heer Fitton op.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  @Bas bedankt voor de vele berichten.
  Tijl Uylenspiegel.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Klaver: “De Nederlandse regering zal Trump er op moeten wijzen dat hij zich aan de regels houdt”

  Wilders bespot Trump-uitspraak Klaver

  video
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/wilders-bespot-trump-uitspraak-klaver/ar-BB1aH9F2?item=no_ads%3Atrue

  Als het aan debiel GL ligt wordt de ambassadeur van Amerika op het matje geroepen en een handelsboycot ingesteld.
  Wat een geestelijk gestoord ventje is Klaver en te stupide om de enorme fraude in Amerika bij de verkiezingen te zien

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Tjonge , onze semi-geitenneuker Klaver vindt dat we Trump even wat duidelijk moeten maken !

   Heeft die Klaver OOIT ECHT iets gepresteerd , behalve een zaal vol hitsige linkse mokkels laten druppelen op hun stoel ?

   Wat een hoogmoed !
   Zelfs die zwaar over het paard getilde Pechtold heb ik nog nooit zoiets horen zeggen !

   Ik kan die islamitische rotkoppen onderhand niet meer uitstaan !

   Geliked door 1 persoon

 20. Bas zegt:

  TRUMP Challengers worden uit het stembiljet in Detroit gezet! HET STELEN is begonnen !!

  Mark R. Levin
  @marklevinshow

  1. Laten we een stap terug doen. Ik heb commentatoren gehoord die al deze veranderingen in stemprocedures en gerechtelijke interventies probeerden te normaliseren, en zo hebben we in onze geschiedenis gehandeld of werden we gedwongen door het virus. Dat is duidelijk niet waar

  2. Stemmen per post werd hard gepusht door de Democraten en ze hebben tientallen rechtszaken aangespannen om de regels van de staatswetgevers te wijzigen. Helaas zijn activistische rechtbanken meer dan blij geweest om velen van hen te huisvesten en het Hooggerechtshof slaagde er niet in om voet aan de grond te krijgen.

  3. Nee, niemand van ons herinnert zich een tijd als deze waarin zoveel cruciale toestanden worden vertraagd. Er is ook een legitieme bezorgdheid over het achterdeur oogsten van kiezers in sommige gebieden. En we weten zeker dat steden als Philadelphia een problematische geschiedenis hebben.

  4. Laten we dus niet doen alsof dit een routinematige verkiezing is geweest. Veel van dezelfde krachten die de verkiezing van Trump in 2016 verwierpen, hebben dit keer ook geprobeerd het systeem te manipuleren.

  1. Aan Rubio, Christie en anderen … waar was je toen rechtbanken in PA en andere staten de staatswetten op ongrondwettelijke wijze veranderden in strijd met Art. II van de federale grondwet?

  2. Honderden rechtszaken werden aangespannen door de Democraten, werkend voor Biden en de DNC, voerden deze landelijke strategie uit en ik hoorde weinig van de pindagalerijen

  3. Bovendien hebben talrijke wetgevende macht van de democratische staten hun kieswetten in het recente verleden gewijzigd om het voor Trump en de Republikeinen moeilijker te maken om te winnen, door de stemregels voor mail-in te wijzigen, enz. Nogmaals, dit is allemaal van belang.

  4. Dus als ze zeggen dat elke wettelijke stem telt, werd de kwestie van wat legaal is, beslist op manieren die in sommige gevallen erg verontrustend zijn – geen poststempel, geen handtekeningen, geen overeenkomende handtekeningen, enz.

  5. Deze politici zouden moeten zeggen – steun de federale grondwet, steun wat de bestaande kieswet was, en tel vervolgens elke wettelijk uitgebrachte stem

  6. Het Hooggerechtshof, onder leiding van John Roberts, had een kans om de grondwet te handhaven, maar faalde. Dat is waar het echte probleem ligt.

  Like

 21. Bas zegt:

  De cijfers in Wisconsin kloppen niet.
  3170206 stemmen zijn geteld
  3129000 geregistreerde mensen die mogen stemmen

  Betekent dat er 41.206 stemmen teveel zijn…..

  https://pbs.twimg.com/media/EmA7_5HXgAEBONa?format=jpg&name=large

  Like

 22. Bas zegt:

  EEN ANDERE ANDERE:
  Blijkbaar heeft Donna Brydges (geboren in 1901) gestemd bij afwezigheid in Mason County, Michigan. Dat zou haar 119 jaar oud maken!

  Like

 23. Bas zegt:

  Daar komen de extra stemmen….

  Like

 24. Bas zegt:

  De toekomst?

  “Geen grenzen, geen muren, en al helemaal géén VS”,
  roept een menigte in Denver, CO

  Like

 25. Bas zegt:

  Dit is regelrechte kiezersfraude. Twitter zal ongetwijfeld direct videobewijs blokkeren.

  BREAKING: Michigan @USPS klokkenluider details richtlijn van superieuren: antidateer de latere stembiljetten zoals bijv ontvangen op 3 november 2020, zodat ze worden geaccepteerd

  “Scheid ze van gewone brievenpost, zodat ze ze met de hand kunnen afstempelen met DAGDATUM VAN GISTEREN en ze door kunnen sturen”

  #MailFraud

  Geliked door 1 persoon

 26. Bas zegt:

  4 uur ’s nachts wordt een kar afgeleverd bij een stemlokaal in Detroid…..
  2uur daarna kwam de mysterieuze 138K piek voor Biden….

  Like

 27. Bas zegt:

  Omdat de sharpie-markers die ze uitdelen door het papier heen vloeien, worden die stemmen afgekeurd….

  Like

 28. Bas zegt:

  Like

 29. Bas zegt:

  Nostradamus Bernie….

  Like

 30. Bas zegt:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/fbi-onderzoekt-vondst-stembiljetten-in-vuilnisbak-meeste-waren-voor-trump~b53cfa46/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F&utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

  FBI onderzoekt vondst stembiljetten in vuilnisbak, meeste waren voor Trump

  De Amerikaanse president Trump heeft de vondst van stembiljetten in een vuilnisbak in de staat Pennsylvania aangegrepen om te herhalen dat zijn vrees voor fraude met poststemmen terecht is. De FBI onderzoekt waarom de stembiljetten zijn weggegooid. De meeste stemmen waren uitgebracht op Trump.

  Like

 31. Bas zegt:

  Like

 32. Bas zegt:

  Kiezersfraude betrapt op video

  Ze openen stembiljetten, kijken ernaar en gooien ze in de vuilnisbak?

  Like

 33. Jan zegt:

  130.000 stemmen voor Biden arriveren in het holst van de nacht

  ….
  Haar getuigenis bevestigt video’s en foto’s van Kellye SoRelle, een advocaat uit Texas en lid van Lawyers for Trump, die filmde dat voertuigen kwamen aanrijden en grote koelers en koffers op wagens uitlaadden en naar het beveiligde gebied rolden.

  Toen ze begonnen met het tellen van de stembiljetten, was hij verbaasd dat elke stembiljet, letterlijk 100 procent van de 130.000 stembiljetten, allemaal Biden-stembiljetten waren die niet vóór de sluitingstijd bij het bureau waren afgeleverd ”, legt ze uit.

  Part 2 pic.twitter.com/w2veZqoOcQ

  — 🐇🐇🙉🙈🙊🦅Ivy (@Amberfiremusic) November 5, 2020

  “We hebben letterlijk mensen die het zagen gebeuren,” vervolgde ze. “We hebben toezichthouders die niet in deze kamer mogen komen om stembiljetten aan te vechten. We hebben GOP-leden uit de kamer laten verwijderen. ”

  Part 4 pic.twitter.com/n9JdOKoMJY

  — 🐇🐇🙉🙈🙊🦅Ivy (@Amberfiremusic) November 5, 2020

  Part 6 pic.twitter.com/xn8lMYSBua

  — 🐇🐇🙉🙈🙊🦅Ivy (@Amberfiremusic) November 5, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/watch-ballot-count-watcher-describes-least-130000-ballots-biden-arriving-three-vehicles-detroit-dead-night/

  Like

 34. Jan zegt:

  Bannon over het stelen van de verkiezing

  Steve Bannon: “The FACT Is Donald Trump Won an Overwhelming Victory — President Trump Has Multiple Paths to be Inaugurated!” (VIDEO)
  https://www.foxbusiness.com/shows/mornings-with-maria

  Like

 35. Jan zegt:

  Fascist Suikerberg bemoeit zich weer met de verkiezing

  After NBC News Report, Facebook Takes Down Page of Group That Called for Trump Supporters to Show Up at Detroit Vote Counting Center

  Zadrozny posted a statement by Facebook that read, “We removed the Page and the group sharing the post based on the potential risk for offline harm and will stay in contact with local authorities who are supporting the situation in Detroit.”
  …..

  #BREAKING: Large, animated crush of “stop the count” protestors trying to push their way into TCF hall in #Detroit where ballots are being counted.

  They’re being blocked by guards at the door.

  Pizza boxes are pushed against the window to obstruct view. It’s tense. @NBCNews pic.twitter.com/zFhzd88skX

  — Steve Patterson (@PattersonNBC) November 4, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/nbc-news-report-facebook-takes-page-group-called-trump-supporters-show-detroit-vote-counting-center/

  Like

 36. Jan zegt:

  MICHIGAN POLL WATCHER: Ballots Were Turned In With No Names On Them


  de criminelen die proberen hun fraude te verdoezelen

  Gouverneur van Michigan is de crimineel Gretchen Wittmer

  Ballots have been turned in with no names on them! pic.twitter.com/metDh2ItTz

  — Mark Dice (@MarkDice) November 5, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/michigan-poll-watcher-ballots-turned-no-names/

  Like

 37. Jan zegt:

  Een verkiezingsmedewerker in Michigan ontdekte dat het totale aantal stemmen geteld door verkiezingssoftware NIET OVEREENKOMEN met de gedrukte tabbladen.

  Nogmaals – de Michigan-software die wordt gebruikt om stemmen te tellen, geeft onjuiste totalen weer!

  Het totale aantal stemmen dat door de verkiezingssoftware werd geteld, kwam niet overeen met gedrukte tabbladen. Officiële resultaten waren gebaseerd op de gedrukte tabulatorbanden.

  Daarom worden de afgedrukte banden in tabellen van elk district handmatig geteld. De resultaten worden als “officieel” beschouwd zodra de onafhankelijke raad van inzenders ze heeft geverifieerd.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/michigan-county-clerk-discovers-total-votes-counted-election-software-not-match-printed-tabulator-tapes/

  Ook in Georgia wordt op grote schaal gefraudeerd

  WHO’S WATCHING GEORGIA? Will Anyone Stop the Democrats From Stealing This State Too?
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/watching-georgia-will-anyone-stop-democrats-stealing-state/

  Bij de meest verdeeldheid zaaiende, omstreden presidentsverkiezingen in de Amerikaanse geschiedenis, wordt het publiek op de hoogte gebracht van onregelmatigheden bij de kiezers in Detroit. Maar zelfs in zogenaamd veilige Republikeinse gebieden lijken de stemmen op president Trump te worden onderdrukt, met een vermeende 600 die vandaag in slechts één district in Michigan zijn ontdekt.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-michigan-county-discovered-omitting-votes-trump/

  Arizona, fraude
  Rep. Paul Gosar uit Arizona wordt toegang tot het verkiezingscentrum van Maricopa County geweigerd omdat de stembiljetten worden geteld

  Like

 38. Jan zegt:

  Republicans added 11 new female members to the House of Representatives last night.

  I feel like this should be, ya know, newsworthy.

  — Dan Isett (@DanIsett) November 4, 2020

  he race for the House of Representatives is turning out to be a wow. 👇🏻 If these current numbers hold, the Republicans would flip the House by one seat. pic.twitter.com/lGXyzOp2Xv

  — Leslie McAdoo Gordon (@McAdooGordon) November 4, 2020

  En de Dems zijn hier over woedend op elkaar
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/democrats-already-blaming-failed-house-races-republican-gains/

  Like

 39. Jan zegt:

  De 130.000 stemmen voor Biden die in het holst van de nacht uit de lucht vielen

  Like

 40. Jan zegt:

  Giuliani over de criminele activiteiten van de Dems

  There are now more than 650,000 uncounted ballots in Arizona.

  Then how on Earth did @FoxNews
  declare it as Biden’s last night??

  You guys are good at statistics. What are the statistical odds that out of 23,277 votes, all 23,277 are for Biden? https://t.co/SdeitheEP8

  — Ezra Levant ? (@ezralevant) November 4, 2020

  Like

 41. ronjaspers zegt:

  Mochten mensen willen weten wie achter deze verkiezings fraude/sabotage zit,george soros.Hij is de rechterhand van de cabal/deepstate,amerika moet koste wat het kost kapot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s