Weer terroristen aan boord? Opnieuw honderden “asielzoekers” op Lampedusa geland

(Vertaling: E.J. Bron)

Binnen enkele uren zijn er alleen al in de nacht van zondag op maandag ongeveer 900 zogenaamde vluchtelingen op Lampedusa aangekomen. Twaalf boten met ongeveer 670 mensen landden rechtstreeks op het Zuid-Italiaanse Middellandse Zee-eiland. De zondag daarvoor hadden nog eens drie boten met meer dan 200 mensen Lampedusa bereikt. De “migranten” werden door de politie gelokaliseerd toen ze al aangekomen waren.

Veel “asielzoekers” zijn Tunesiërs

Daarop gingen 129 personen aanboord van het quarantaineschip “Suprema”, waar ze tien dagen in isolering zullen doorbrengen. De ander emigranten bevinden zich in de hotspot van het eiland, dat overvol is. In het weekend waren nog eens 400 personen, meest Tunesiërs, aan boord van zeven boten op Lampedusa geland. Ze komen dus uit een veilig, stabiel land, waarin voor de coronapandemie veel Europeanen hun vakantie doorbrachten.

De voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, heeft geen begrip voor deze procedure: “Terwijl de Italianen wegens de coronavirus pandemie thuis moeten blijven, opent de regering de havens voor illegale migranten”, protesteerde hij volgens de “Salzburger Nachrichten”. Hij eist het aftreden van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Luciana Lamorgese, nadat bekend werd dat ook de Tunesische dader van Nice op 20 september via Lampedusa Europa was binnengekomen. Zelfs Duitse mainstream media, zoals de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, zwijgen dit feit inmiddels niet meer dood. Op 9 oktober had hij de havenstand Bari aan de Adriatische Zee bereikt, daarna was hij ondergedoken.

Bron:
unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weer terroristen aan boord? Opnieuw honderden “asielzoekers” op Lampedusa geland

 1. vangie1206j zegt:

  Europa moet kost wat kost kapot.
  Dankzij die linkse landverraders.

  Like

 2. Schuimpje zegt:

  Werkelijk ongelooflijk. Geeft dat k** eiland aan Tunesië waar het al voor de kust ligt. Dan is het probleem opgelost. Ook Spanje in godsnaam geef die enclaves op in Marokko. En Canarische eilanden onmiddellijk speciale status geven, wie daar aankomt, krijgt geen gratis doorreis naar de EU. Hoe moeilijk kan dit nou zijn. Zolang zulke basisdingen niet opgelost zijn,gaat de EU en het laatste stukje cultuur dat nog over is, naar de klote

  Like

 3. Ravian zegt:

  Het hoofdprobleem zit hem bij de EU zelf.
  Als de EU regels simpelweg gehandhaafd zouden worden dan kwamen deze 700 illegale immigranten niet verder dan Lampedusa, en waren ze op korte termijn weer op de terugweg naar de zandbak van herkomst.
  En als de EU eens ophield met oogluikend toe te staan dat al die NGO’s het zeerecht verneuken dan kwamen ze zelfs niet op Lampedusa.
  Wat hier feitelijk gebeurt is dat de EU middels wegkijken een door de EU gewenst immigratie beleid faciliteert waar onder de EU bevolking geen democratische meerderheid voor te vinden is.
  We worden gewoon door de Brusselse EU kliek verneukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s