Aan Mark Rutte

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Rutte,

Het is geen geheim dat ik u totaal niet vertrouw. Maar ik moet vandaag één ding toegeven: ik heb uw slechtheid al die jaren volstrekt onderschat. En ik vind het pijnlijk dat ik daar eergisteren pas achter kwam. Het was toen u zei dat het kabinet “instrumenten achter de hand heeft om thuiswerken af te dwingen”.

U wilde niet zeggen welke ‘instrumenten’ dat waren. Gisteren bleek dat u doelde op de wet Wet buitengewone bevoegdheden burgerlijk gezag. Dat bleek toen het ging om het invoeren van de avondklok.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Aan Mark Rutte

 1. Gienekehado St. zegt:

  Mark Rutte (en zijn misdadige KLIEK) heeft Het Landje van Onze Voorouders al DOLLEND en HONEND verkloot, in jeans en op Gele Gympen!!

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Wát een vies menneke is die Rutte toch ! In de leer geweest bij Kim IL Yung ?

  Geliked door 2 people

 3. verwardeman zegt:

  Die vuile rat kan wetjes maken wat ie wil , ik zal mij nooit het zwijgen op laten leggen ,
  eruit met die kut-iSSlam.

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  Jan helemaal mee eens. Rutte is een verrader en een trekpop die voldoet aan de eisen van het elitaire tuig zoals Bilderberg, Soros en Gates. Rutte is een achterbakse onderhandelaar die alles inzet om ons burgers totaal te onderdrukken en alle vrijheden te ontnemen. Onbetrouwbaar die zo goed als onze soevereiniteit inmiddels heeft verkocht en absoluut geen beschermer voor onze kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Sterker nog die zullen als eerste het slachtoffer worden door een gif vaccin. Daarom zijn smerig plan om eerst de kwetsbaren voor een vaccin in aanmerking te laten komen. Deze man kan en moet men nimmer meer vertrouwen met zijn lach is het de linke en doortrapte wolf in schaapskleren die er niet voor schroomt Nederland over te leveren aan de Islam en aan Brussel. Zelfs de grondwet lapt hij aan zijn laars en schendt deze op vele gronden. Niets gaat hem te ver. We zullen in maart zien hoeveel mensen inmiddels toch nu echt de ogen hebben geopend. Gezondheidszorg zonder geweten heeft kapot bezuinigd nog meer slachtoffers dus, politie en leger kapot bezuinigd onze veiligheid in gevaar gebracht dus, ouderenzorg totaal de nek heeft omgedraaid, inmiddels duizenden mensen van hun banen beroofd en meedogenloze maatregelen neemt om het MKB verder kapot te maken, onderwijs dat met de dag meer verarmd waardoor de toekomst van onze jeugd in zwaar weer komt, miljarden heeft geroofd van ons belastinggeld om dit rechtstreeks over te maken naar Brussel ten behoeve van bodemloze putten, en niet te vergeten valse beloften doet die hij nimmer na komt. Kortom hij heeft inmiddels een lange lijst van stapsgewijs slopen op zijn naam staan. Dat is het daadwerkelijke dashboard van Rutte. En dat is nog MP van een zogenoemd democratisch land?.

  Geliked door 5 people

 5. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. verwardeman zegt:

  Dit Bilderberg-trekpopje zal straks ook verschijnen voor het Volkstribunaal , ben
  benieuwd welke straf hij krijgt…………………………………!

  Geliked door 2 people

 7. Boike zegt:

  Jan bedankt voor het publiceren van deze informatie.
  Het is inderdaad verschrikkelijk, wat de satanische dictator Rutte allemaal bekokstoofd heeft. Ik kan er geen woorden vinden, om mijn misnoegen en ergernis te beschrijven. Het is duivelsgespuis. Hij zet als een absoluut dictator alles en iedereen buiten spel. Dit is absoluut onacceptabel !!! Ik zie het als hoogverraad aan het Nederlandse volk, de democratie en de monarchie. Hoe kon dit gebeuren in Nederland ??? Dit kabinet dient onmiddellijk als grofvuil afgedankt en weggesmeten te worden !!! De hel met Rutte, de duivelaanbidder !!!

  https://pineut.wordpress.com/2011/08/21/demon-baphomet-cadeau-van-balkenende-aan-rutte/

  Geliked door 1 persoon

 8. Tineke zegt:

  Deze lamstraal heeft recent nog gesproken in de protestantse kerk.
  Hoe durft hij zich in een kerk te vertonen,met woorden als verbinden en pannetje soep naar de buren brengen.
  En dat terwijl Baphomet een prominente plek heeft in zijn werkkamer.
  Zijn en blijven de mensen dan blind voor deze zak hooi?

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Tineke 6 november 2020 om 12:21

   De slapende jaknikkers in het parlement hebben zichzelf door ruttige sluwheid door de duivelaanbidder buitenspel laten zetten. En dan noemen ze zichzelf ook nog volksvertegenwoordigers. Hoe durven ze, de idioten !!!

   Geliked door 4 people

 9. Bas zegt:

  Luc Adriaans

  De VVD schuift compleet op naar LINKS! Een verbroedering met CDA, GroenLinks en D66! Rutte wil zelfs een grotere overheid, dus richting communisme!
  De inzet naar een totalitair regime en de NWO is hiermee door @MinPres aangekondigd! MENSEN, WAKKER WORDEN!

  VVD vernieuwt en wil actieve overheid, minder marktwerking
  De grootste regeringspartij heeft het programma voor de Kamerverkiezingen van volgend jaar gepresenteerd.
  nos.nl

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Mark weet schijnbaar niet waar de afkorting VVD voorstaat. Deze afkorting blijkt van nul en generlei waarde te zijn !!
  Dus …..je moet wel gek zijn als je VVD stemt !

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Iedereen is een produkt van zijn
  opvoeding. Bij opvoeden komen een
  paar gezegden voor:
  De appel valt niet ver van de boom.
  Zoals de oude brommen piepen de
  jongen.
  Hierbij komt nog dat een wet uit WOII
  weer uit de kast wordt gehaald.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Het is geen kwestie van vertrouwen, het is gewoon de aard van’t beestje,….een PvdA’er in hart en nieren……een echte opportunistische socialist.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Het bevreemd mij wanneer ik zie hoe gedreven de maatschappijleerleraar zijn uiterste best doet om de vaderlandse maatschappij uit te gummen, en bij te dragen aan een inktzwarte toekomst……brrrr

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Hovawart.
   Het bevreemdt mij totaal niet !
   Deze charlatan, Rutte dus, heeft al járen blijk gegeven van zijn instelling, deze is gebaseerd op dezelfde instelling als die werd aangetroffen bij NSB’ers tijdens WO-II.
   Hij is een levensgevaarlijk figuur, die z’n eigen familie zou verraden om maar aan de “macht” te kunnen blijven, zoals de NSB’ers in WO-II. Wie ’t niet met hem eens is wordt doodgezwegen óf gedwongen om ’t met hem eens te zijn , dit was ook de handelwijze van NSB’ers in WO-II.

   Geliked door 1 persoon

 14. Helena zegt:

  Deze glibber heeft met zijn gedraai en gemanipuleer ons landje totaal naar de verdommenis gebracht! En nu zelfs beweren dat ‘we’ te naïef geweest zijn voor wat betreft de islam!! Nou nee!! Onze held des vaderlands Geert Wilders en zijn aanhang roepen al jaren om minder! Typisch dat MR altijd over gaat in de wij-vorm als hij er niet meer uit komt, het ligt nooit aan hem!

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Helena. Rutte en z’n trawanten zijn volledig onbetrouwbaar , dat blijkt al járen ! Het verkiezingsprogramma van zijn boevenclub werd gisteren bekendgemaakt : communisme !! 100% !!! Weest alert als het soort Rutte de verkiezingen ziet naderen : je zou er natte oogjes van krijgen. De gore smeerlappen !!! Lopen hard weg uit de Kamer voor een salarisverhoging in de zorg , zelfs een aangenomen motie legt dat schoelje naast zich neer !! En nu datzelfde schoelje met : salarisverhogingen , uitkeringen omhoog , kinderopvang goedkoper enz enz. Ze weten van narigheid niet meer hoe diep ze moeten bukken. Maar je hoort ze niet over : veiligheid ? Islam-bedreiging of over “vluchtelingen”. Laat u niet wéér beetnemen door het geboefte dat zich “politici” durft te noemen. Er zijn er maar enkelen die doen waarvoor ze gekozen zijn !! O.a. de heer Wilders !!!!

   Like

 15. Jan zegt:

  Mark Rutte schrijft gevoelige brief naar René Froger omdat René Froger veel betekent voor de maatschappij.
  https://tpook.nl/2020/11/07/mark-rutte-schrijft-gevoelige-brief-naar-rene-froger-omdat-rene-froger-veel-betekent-voor-de-maatschappij/

  NL is behoorlijk ziek als dit nieuws moet zijn

  Like

 16. Jan zegt:

  Mark Mussolini laat weer in de dienstregeling van NS snijden

  NS brengt dienstregeling terug tot 90 procent van normaal

  NS snijdt de komende weken verder in zijn dienstregeling. Nu rijdt nog 97 procent van de treinen, dat wordt 90 procent, laat de spoorvervoerder vrijdag weten.

  De aanpassingen worden vanaf komende maandag stapsgewijs ingevoerd.
  ….
  https://www.nu.nl/economie/6088821/ns-brengt-dienstregeling-terug-tot-90-procent-van-normaal.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Rutte, de landverrader en volksverrader te stupide om te begrijpen dat Biden door de lamestream medea tot president is uitgeroepen en niet is beëdigd

  Rutte feliciteert Harris en Biden namens kabinet

  Premier Mark Rutte heeft Joe Biden en Kamala Harris namens het hele kabinet gefeliciteerd met hun „overwinning bij de spannende Amerikaanse presidentsverkiezingen”. Hij spreekt de hoop uit Biden snel persoonlijk te spreken te kunnen krijgen.
  ….
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/11/07/rutte-feliciteert-harris-en-biden-namens-kabinet-a4019196

  En twee debielen uit de Kamer menen

  Dit is zo mooi. Amerika kan na vandaag weer ademen. Go Joe! Go Kamala! https://t.co/TwwL3r657n
  — Rob Jetten (@RobJetten) 7 november 2020

  YESSS Joe Biden president! pic.twitter.com/gOjagJl3pC
  — Jesse Klaver (@jesseklaver) 7 november 2020

  zie ook:
  Politici reageren op winst Biden: ‘Amerika kan weer ademen’
  https://www.parool.nl/wereld/politici-reageren-op-winst-biden-amerika-kan-weer-ademen~b69bdde6/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s