GroenLinks in ontkenningsfase negeert serieus onderzoek naar Moslimbroeders

(Door: Carel Brendel)

Mijn blog van gisteren over de GroenLinks-kandidatuur van Kauthar Bouchallikht, vice-voorzitter van FEMYSO, de jongeren- en studentenorganisatie van de Europese Moslimbroeders, is niet onopgemerkt gebleven. De kandidate en haar partijgenoten verkeren echter nog steeds in de ontkenningsfase (zie de update van mijn blog). Het zijn valse beschuldigingen, zegt Bouchallikht. Ze wordt bijgevallen door het Amsterdamse GroenLinks-kopstuk Rutger Groot Wassink, die twittert over “valse verdachtmakingen en laster”.

Wat er precies niet klopt aan mijn blog, maakte de Amsterdamse wethouder niet duidelijk. Ook de verklaring van FEMYSO, waar Bouchallikht naar verwees, gaat niet in op de inhoud. Misschien heeft het desondanks zin om enkele vragen over de zaak te stellen, en te proberen een antwoord te vinden.

Lees verder>>>
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op GroenLinks in ontkenningsfase negeert serieus onderzoek naar Moslimbroeders

 1. En wat altijd weer duidelijk blijkt dat dit soort clubs aan de subsidietiet hangen en dus betaald wotrden door jou en mijn belasting geld betaald worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Ik had nog geen 5 minuten nodig om hier achter te komen:

  A NEFA Foundation report identifies the Federation of Muslim Youth and Student Organizations (FEMYSO) as the youth/student arm of the Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), REPRESENTING the Muslim Brotherhood in Europe.
  https://www.globalmbwatch.com/federation-of-muslim-youth-and-student-organizations/

  De djihadist meldt zelf dat zij lid is van FEMYSO en zo kom je op LInkdin
  https://nl.linkedin.com/in/kauthar-bouchallikht?challengeId=AQEvShUZp-73cQAAAXXFNVlU6Fujj-iTMhyDhjNgkgaLWDIXxh3U0vLH8qZaj8xWZii1HBx5dPUxULfEZpDCfQm1uGA0_C7omQ&submissionId=3ba2b238-6948-4716-392d-aa6350ce1a0f

  Vervolgens even kijken wat FEMYSO uitspookt en je belandt op
  https://www.globalmbwatch.com/federation-of-muslim-youth-and-student-organizations/

  en FIOE is gesticht door de Moslim Broederschap
  The Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE) was founded by the Muslim Brotherhood in 1989
  https://en.wikipedia.org/wiki/Federation_of_Islamic_Organizations_in_Europe

  Kortom, GL is een handlanger van moordenaar en terroristen (wat overigens al bekend was aangezien Halsema en Rosenmöller bevriend waren met de Khmer Rouge, de moordenaars en terroristen van Pol Pot)

  Overigens, wat zit dat wijf te zeuren dat zij geen rechten heeft in Nederland die anderen wel hebben. Onder FEMYSO staat: …..ADVOCATING FOR MUSLIM RIGHTS and developing youth.
  Er valt niks te bepleiten, behalve dat dat kutvolk altijd jammert dat zij achtergesteld worden en dus een status aparte willen om anderen te terroriseren.

  De landverrader Klaver:

  leuk commentaar:
  SeculierLiberal
  Er als de kippen bij zijn om de SGP weg te zetten als ‘niet meer van deze tijd’ en tegelijkertijd in bed liggen met het Moslimbroederschap. Ze zitten er niet mee bij @groenlinks

  Dom commentaar van Klaver:
  ….Er is een jonge generatie die tegelijkertijd moslim, klimaatactivist, feminist, LHBTIQ+’er, Nederlander, EN NOG VEEL MEER KAN ZIJN.
  https://groenlinks.nl/nieuws/mijn-boodschap-aan-kauthar-en-aan-alle-andere-jongeren-van-nederland

  Precies Klaver, zij is namelijk een djihadiste, een handlanger van moordenaars en terroristen, van koppensnellers.
  Wat een hoop blabla kan dat achterlijke en debiele ventje uitslaan. Zelfs het doopceel lichten via gegevens op het net kan hij niet, zo gelukkig is hij met een gezwachtelde kopsvod

  Lees even mee op NGO monitor Klaver:
  Ahmed Al-Rawi, former director of IRW, is the former head of the Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE) and President of the Muslim Association of Britain, both of which are “considered to be part of the European Muslim Brotherhood.” According to a 2005 interview, Al-Rawi stated that FIOE and Muslim Brotherhood are “interlinked…with a common point of view.”

  In 2004, Al-Rawi signed a declaration that supported terrorism in Iraq and Israel by calling for support for the “honorable resistance” in those countries. The declaration states, “[The signatories] call on our Arab and Muslim peoples and all religious authorities and liberation forces everywhere to oppose the occupation and savage crimes in Iraq and Palestine, by providing all kinds of material and moral support to the honourable resistance … until God’s victory comes.”
  https://www.ngo-monitor.org/ngos/islamic_relief_worldwide_irw_/

  En dat betekent het hebben binnengehaald van een beroepsantisemiet en Israëlhater

  Vies ventje Klaver bevestigd eens te meer zijn vunzig wereldbeeld

  Geliked door 2 people

  • Groen-Slinkse steden zijn MOORDsteden, AUTOBRANDENsteden!! In ong. de helft van de huishoudens komt JEUGDZORG over de vloer!! Groen-Slinkse steden zijn eigenlijk te vergelijken met de Franse Banlieue. De MILJARDEN zijn niet aan te slepen!! De ene na de andere stad valt ten prooi aan de VERRIJKING en DIVERSITEIT!! AllahAkbar!!

   Geliked door 2 people

 3. top of flop zegt:

  Willen we onder de toenemende invloed van de islam leven is de vraag. Kiest U voor nee, doe dan mee aan de seculaire samenleving en kijk niet weg, buk niet.

  Like

 4. Gevalletje OORZAAK en gevolg!! Ook deze ELLENDE schuif ik die MISDADIGE KLIEK op Het Binnenhof in hun (bloem)schoenen!!! Zelf Ruud Lubbers is hier nog debet an en alle DREK die na hem kwam!! Tuurlijk mag het BEESTje niet bij de naam genoemd worden!! Al zusters op straat gezien?? Hedy ‘d Ancona (Roode Heks) geeft de PVV en het Forum hier de schuld van!! KUTWIJF!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/zorgen-over-geweld-jegens-vrouwen-het-is-een-gigantisch-probleem/ar-BB1b0dew?ocid=msedgntp

  Geliked door 1 persoon

 5. Stef zegt:

  klaver en Rutte twee grote vrienden.

  Like

 6. klaas zegt:

  Like

 7. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat las ik ook vanmorgen, van Dierenrechten partij tot extreem-links, kennelijk is dat maar een heel klein stapje. Eén miljoen huizen bouwen op (voormalige) landbouwgrond of “Hoe het succes van Nederlandse agrariërs hun ondergang betekende”.
   Gelijk met invoering van een “basisinkomen” voor iedereen.
   Waarvan we dat betalen ?
   Nou van de “Rijkenbelasting” natuurlijk (dat die “rijken” direct beginnen met het vullen van verhuisdozen, soit).
   Nee dat gaat helemaal goedkomen met Kameraad Ouwehand.

   Like

 8. saddy zegt:

  Een goede moslim liegt tegen ongelovigen en mag hier ook geen vrienden mee worden. Luisteren naar wat er uit zo iemand komt heeft helemaal geen zin dus.
  Klaver kan er ook niets aan doen, hij gaat 6 x per jaar naar marokko om daar zijn opdrachten op te halen. Gezien het succes van Omar in de VS zullen er nog veel van deze moves volgen.
  Ik denk dat Hamas-Kaag de volgende zet zal doen. Moslim-broederschap-vestigingen in D66-burgemeester-steden is namelijk al aan de gang.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De communisten van Groen sLinks heulen met de vijand, de smeerlappen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Lekker divers en inclusief……

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Quote
  Het is vrij surreëel hoeveel GroenLinksers die in een diner van Baudet met Jared Taylor voldoende bewijs zagen voor extreemrechtse sympathieën zich nu in 100.000 bochten wringen om de door een shitload aan onderzoek gestaafde relatie tussen FEMYSO en Moslimbroeders te ontkennen.

  Geliked door 1 persoon

 12. M. zegt:

  Ze gaan geen onderzoek doen naar de mensen waarmee ze heulen.
  We hebben geen volksvertegenwoordigers maar vijandvertegenwoordigers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s