VIDEO: Het Zwarte Pietenjournaal deel 1 (première om 11.00 uur!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Het Zwarte Pietenjournaal deel 1 (première om 11.00 uur!)

  1. guusvelraeds zegt:

    Nog 8000 leden. Moet je zien dadelijk gaat ON het niet halen. Hebben ze hun zin in het Media Park. Die refo hond van een Slob die snel even de regels ging veranderen.

    Geliked door 3 people

    • Corrie Bruin zegt:

      De mensen houden tegenwoordig niet meer van de waarheid, ik heb het zoveel mogelijk gedeeld maar de mensen horen liever de leugens van de staats omroep. Het zal met de tijd alleen maar erger worden want waar je mee opgevoed ben zal altijd zijn ellende veroorzaken.

      Geliked door 3 people

    • BigLJohn zegt:

      guusvelraeds; Wat heeft ON nu eigenlijk te zoeken in dat mediapark alwaar links bepaalt wat er uitgezonden mag worden. Ze kruipen in het hol van de leeuw en dienen zich bij de rest aan te passen. Ze kunnen het beter op de Jensen manier gaan doen, op internet. Trump wil ook deze weg inslaan. Op internet is (tot nog toe) geen censuur mogelijk (Twitter en Facebook uitgezonderd). Maar je bent nergens zeker van. En toch hoop ik dat de internetsites met rust worden gelaten.

      Geliked door 1 persoon

  2. leo1 zegt:

    Kijk zo zien we het graag !!

    Wat MOOI is moet MOOI BLIJVEN

    Met nadruk op het woord BLIJVEN.

    Heppie pepernoten party allemaal !!

    Geliked door 1 persoon

  3. Tistochwat zegt:

    Sorry, ik ben afgehaakt bij dat ‘corona-lied’ met dat 1,5 geneuzel.
    Bah!

    Geliked door 3 people

  4. Eppo zegt:

    Zwarte Piet ging gelijk bij een goed mens op bezoek ,Geert werd aangenaam verrast .

    Geliked door 1 persoon

  5. BigLJohn zegt:

    Een cafe zonder bier is geen cafe meer. Een kinderfeest als Sinterklaas is zonder kinderen geen Sinterklaasfeest meer. Alle tradities, feesten, festiviteiten worden opgedoekt, buiten bij het oud vuil gezet. Wat over blijft is naar je werk gaan, een winkel bezoeken, en voor de rest lange tijd in je huis doorbrengen, alwaar je op een linkse manier bijgewerkt word door de MSM media. Volgend jaar verkiezingen zeggen ze dan. Ammehoela, het gaat hier al jaren er naar toe zoals we nu in Amerika ook al zien. Links wint altijd de verkiezingen en Wilders word als van ouds gebasht. De grondwet aangaande onze burgerrechten werd via een noodwet verkracht, om allerlei smerige maatregelen door te voeren, en voor de rest bijt Rutte ons toe; houd je bek, houd je bek, houd je bek ! Mogelijk is het leven in Rusland nog beter. Poetin zou nooit zijn volk verraden….

    Geliked door 1 persoon

  6. Pingback: VIDEO: Het Zwarte Pietenjournaal deel 2 | E.J. Bron

  7. Pingback: VIDEO: Het Zwarte Pietenjournaal (deel 3) | E.J. Bron

Plaats een reactie