CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sam“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CARTOON . . .

 1. Gerrit zegt:

  Op BNR Radio was Ajaan Hirsi Ali die vertelde dat ze wel eens voor Zwarte Piet speelde. Ze heeft ervan genoten vertelde ze. Ze is net zo gekleurd als de Weg Met Zwarte Piet drammers en ze komt uit Somalië. Ze toonde begrip voor onze cultuur en nam daar zelfs aan deel. We laten ons gek maken door die drammers die hiervoor ook nog betaald krijgen (Soros)

  Geliked door 2 people

  • Die daar nog voor betaald krijgen door Soros Gerrit.
   Prachtig statement maar dat tuig word ook betaald door jou en mijnbelasting geld namelijk ze worden gesubsidieerd.
   Nooit aan gedacht natuurlijk

   Like

   • Misschien begrijp je dan ook de reden dat Ik op flikker uit dit kutland.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    @ Misschien begrijp je dan ook de reden dat Ik op flikker uit dit kutland.@

    Waar naar toe Henk? In West Europa is het overal dezelfde ellende. Westerlingen trekken weliswaar massaal naar de voormalige Oostbloklanden, maar ik verwacht dat ze daar op termijn volledig uitgekotst gaan worden. Ze kopen het betaalbare onroerend goed op zodat er geen huizen meer zijn voor hun eigen mensen.
    De V.S., Australie en Canada zouden een optie kunnen zijn als je over de juiste papieren beschikt of voldoende kapitaal hebt om jezelf te kunnen bedruipen.

    Als de grote massa nu eens massaal op Geert Wilders zou stemmen zodat we met de wederopbouw van ons eigen Nederland kunnen beginnen, zie ik meer heil in.

    Geliked door 1 persoon

 2. Willem zegt:

  Ha,ha,ha,hij is geweldig, een klassieker!!!

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Nog even jongens, dan zien we een zwart paard met er boven op een zwarte Sinterklaas geflankeerd met witte Pieten. Witte Pieten die er van Sinterklaas met de karwats van langs krijgen als ze niet goed luisteren. Slechts dan zullen Sylvana Simons c.s. pas tevreden zijn….Nederland, het land waar een miniscuul klein groepje buitenlandse criminelen de dienst uitmaken en waar de politiek zijn oren naar laat hangen.

  Like

  • HUH, miniscuul klein groepje buitenlandse criminelen????????????? Ik had altijd de indruk dat je goed bij de tijd bent, nu twijfel ik! Het zijn er minstens 2 MILJOEN!!!!

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Gienekehado St. Als je de moslims erbij telt wel ja. Het ging mij alleen over die kleine groepjes zoals Kickout Zwarte Piet die die Zwarte Piet willen laten verdwijnen, of bijvoorbeeld Antifa of Black Out Matter.

    Like

 4. dutchess43 zegt:

  Dus zelfs Sint wijkt voor de dictatuur van de zwarte aanlopers, die zich hier koophuizen van € 500.000,- ( Akwakki) kunnen veroorloven, en stuurt zijn trouwe witte paard met pensioen, zoals wij autochtonen te zijner tijd allemaal met pensioen ( 0f erger) gestuurd zullen worden door deze overheersers.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb weleens gehoord dat Sylana S. ooit een flinke cocosnoot op haar hoofd heeft gekregen en daardoor een hersenbeschadiging heeft opgelopen!

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Verwondert me niks, want zo gek als dit mens kom je ze zelden tegen. Pas de laatste jaren trouwens, want toen ze nog diskjockey en presentatrice en vaak op tv was, hoorde je de dame niet. Pas toen ze uitgekwijld was in medialand is ze zo extreem geworden.

   Geliked door 1 persoon

 6. bokito zegt:

  over je paar jaar gaan ze lopen zeiken dat ze misbruikt zijn voor de reclames

  Like

 7. Bob zegt:

  De schimmel van Sinterklaas ergert
  zich zwart.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s