VIDEO Arnold Karskens: “De complotgekkies van Rutte”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “De complotgekkies van Rutte”

 1. BigLJohn zegt:

  De oudjes doen het nog best (Arnold Karskens) maar; Spreker van het vrije woord Robert Jensen heeft het helemaal gehad met YouTube. Hoelang denkt die andere vrije spreker (Arnold Karskens) het nog vol te houden op YouTube eer die rotzakken van YouTube hem er af knikkeren. Ook Café Weltschmerz hangt dit lot boven het hoofd. Waarom geen eigen website op internet zoals Robert Jensen die heeft en Trump dat ook van plan is. Nee, ON gaat heel stompzinnig richting mediapark. Lang zal dat niet goedgaan. Men dient zich daar te schikken aan de linkse kliek, compleet met bemoeienissen van linkse omroepbaasjes en reclame-firma’s. Dat word slikken of stikken. Waarschijnlijk het laatste. Dus ON, tot ziens op internet !

  Geliked door 3 people

 2. boorzalf zegt:

  Lid worden mensen !!!!!

  Like

 3. Boike zegt:

  Het gedonder van de liegende dictator, Rutte en zijn duivelse kabinet, moet over wezen. We hebben meer dan genoeg van al die leugens van de gehersenspoelde narcistische duivelaanbidder. Rutte is wars van gevoelens en emoties en betracht geen enkel respect voor het NEDERLANDSE volk. Rutte heeft zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht. Hij is bezweken voor de ”hogere belangen” van het laagste van het laagste. Rutte dient niet de belangen van het NEDERLANDSE volk, maar voert duivelse opdrachten klakkeloos uit. Rutte sleept ons, het NEDERLANDSE volk mee naar de hel. Rutte wij hebben geen boodschappen aan jouw satanische obsessies. Telkens als hij ons naait, verneukt en bedriegt, horen we zijn beruchte schaterlach. Rutte gedraagt zich als een uiterst gevaarlijke sujet, een landverrader, die hoogverraad pleegt jegens het NEDERLANDSE volk. Rutte moet zijn bek houden en oppleuren !!! De hel met Rutte en zijn kornuiten !!! Het gedonder moet over wezen !!! Wij willen ONS NEDERLAND en het NORMAAL terughebben !!!

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado St. zegt:

   Rutte schijnt ongekend populair te zijn bij Het Klootjesvolk!! Pas als de bodem van de portometNIX in zicht komt, gaat Het Klootjesvolk de straat op! Rutte cs. gaan over lijken als het de economie betreft. De natuur, het landschap, de samenleving etc etc, alles is GESLOOPT om het UITKERINGSINFUUS aan de praat te houden voor 100.000en NIKSNUTTEN. In Ruttelandje gaan scholieren met doorgeladen wapens naar SCHOOL!! Rutte heeft ONS LANDJE in jeans en op gele gympen al dollend en honend GESLOOPT!!

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Ja, en daar gaat ie gewoon mee door! En maar lachen om het klootjesvolk. Maar wat nou, stel je toch eens voor, ja je kunt het je natuurlijk niet voorstellen, want die dingen gebeuren natuurlijk niet op het schooltje waar hij lesgeeft….. maar stel nou dat…..

    Like

 4. Arnold ziet de feiten (weer ) goed; een eigen website heeft ON toch al? Net als cafe Weltschmerz en Robert Jensen; je moet immers niet afhankelijk zijn politiek correcten (Facebook, Google, Youtube enz.)

  Like

 5. Gienekehado St. zegt:

  Ik vergeet het steeds, maar zal deze week nog even actie ondernemen. Wel vind ik dat als je in een half jaar of meer nog geen 50.000 (van de 17 miljoen) kunt scoren, dan leeft het niet echt bij de Sufkutten!! Net zo als al die overvallen, moordpartijen, mesincidenten etc. Dit gaat al decennia. Alleen Wilders kaart dit nog weleens aan. De rest van de ‘Vibrerende Mondhoeken’ kijken LAF de andere kant op!! Ik gun zo’n LAFFE WEGKIJKER een mes in haar/zijn POKKEL. Tuurlijk kijkt de SLEEPWET mee! Alles wordt uit de kast getrokken om de SLOOPPOLITIEK van de laatste decennia in de doofpot te houden!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/juwelier-dani%C3%ABl-overleeft-gewelddadige-overval-gelukkig-haperde-zijn-pistool/ar-BB1beYpr?ocid=msedgdhp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s