Rechtse activisten leggen enorm spandoek voor de bondskanselarij neer

(Vertaling: E.J. Bron)

Het rechtse burgerinitiatief “Die Österreicher” organiseerde afgelopen zondag een manifestatie voor de bondskanselarij in Wenen. Daarbij werd een spandoek met het opschrift “Jullie zijn schuldig aan de islamterreur” op de grond gelegd.

De manifestatie vond 20 dagen na de “islamistische” terreuraanslag van Wenen plaats, die aan vier mensen het leven kostte. Aan de manifestatie namen ongeveer honderd mensen deel. In het begin legden activisten een pijl gemaakt van donkere folie op de grond, die naar de bondskanselarij wees. Op de schacht werd het spandoek met de tekst geplaatst, dat ongeveer 9 bij 18 meter groot was. Het publiek stond aan de onderkant van het spandoek.

Langberg bekritiseerde immigratiepolitiek

De politiek commentator Friedrich Langberg hield een toespraak, waarin hij de omgang van de politiek en de media met de “islamistische” terreur bekritiseerde. Terreurdaden zouden als op zichzelf staande gevallen worden voorgesteld, een verband met de islam zou genegeerd worden. Dit verband zou er echter duidelijk wel zijn, de dader zou zich bekend hebben tot de “Islamitische Staat” en die tot hem.  

Langberg bekritiseerde bovendien de asiel- en immigratiepolitiek, omdat deze zou zorgen voor de uitbreiding van de radicale islam in Oostenrijk en bovendien het aangezicht van complete stadswijken zou veranderen. De districten Favoriten en Brigittenau in Wenen zouden steeds mee rop Bagdad lijken, aldus Langberg. Integratie zou een leugen zijn, omdat veel immigranten helemaal niet zouden willen integreren.

Het publiek scandeerde onder andere “Islamisten weg uit Wenen” en “Vesting Europa – sluit de grenzen!”. Na ongeveer 45 minuten was de manifestatie afgelopen en werden de pijl en het spandoek weer ingepakt.

Links-extreme tegendemonstratie ontbonden

Tijdens de manifestatie verschenen er vermomde links-extremisten, die de veiligheidszone rondom de rechtse manifestatie schonden. Daarom ontbond de politie deze niet van tevoren aangemelde actie en kondigde aan hun personalia vast te stellen. De linkse extremisten onttrokken zich hier aan door op de vlucht te slaan, waarbij de politie ze liet geworden.

Bron:
tagesstimme.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rechtse activisten leggen enorm spandoek voor de bondskanselarij neer

 1. top of flop zegt:

  Het lijkt me uiterst belangrijk, dat “de moderne mens” wakker wordt, de islam is i.h.a. een agressieve veroveringsideologie. Willen we dat? Willen we op aangeven van een mens 5 x per dag knielen?

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Wat is hier nou rechts aan? Of zijn feiten nu opeens rechts?
  Is Einstein opeens een extreem-rechtse nazi met al zijn feiten?

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Smerig lafhartig links schorem.

  Like

 4. klaas zegt:

  Like

 5. Boike zegt:

  Frau Merkel, wir schaffen es nicht mehr !!!
  (Vrouw Merkel, wij komen er niet meer mee klaar !!!)

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Voor héél Europa is er maar één redding om een geweldloze veilige leefbare samenleving te bekomen en dat is:
  “Totaal verbod én verdrijving uit Europa betreffende islam” w.w.z. mosselketen slopen en aanhangers verdrijven en die haatboeken via de brandstapel opruimen.
  Het is toch verschrikkelijk dat wij Europese burgers praktisch niet meer s ‘avonds op straat durven te gaan wandelen.
  Nu nog voor de feestdagen actie ondernemen zodat onze kerstdagen volledig gezuiverd worden van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, rotzooi wat kindermisbruik niet verbied, geweld op vrouwen niet verbied, geweld op anders geaarden niet verbied zelfs promoot hoort niet thuis in onze samenleving.
  Hier gelden onze rechten én plichten, onze normen & waarden, onze ‘seculiere’ wetten.
  Mensen vergeet nooit waar de verantwoordelijken van al die ellende samenhokken “op onze kosten”….

  Geliked door 4 people

  • Sinyo zegt:

   Jaren geleden, in de vorige eeuw nog wel, werd de weg geplaveid naar waar wij nu zijn aangeland. De “wegwerkers” waren linkse sympathisanten, waaronder de Maoïsten. Wandela(ar) werd op zijn sokkel gehesen en door links geprezen met het verbod op de invoer van Outspan sinaasappels.
   Er was reeds een hoofdpersoon. Die maat zag de bui al hangen, maar links amputeerde een been van zijn wederhelft. De volgende kwam, dit buitengewoon minderwaardig mens volgens de linkse salonsocialist Zwamdam, maar die kwam onFortuynlijk aan zijn eind door kogels, die van links kwamen. De (s)linkse slee donderde verder en zette overal handlangers in. Er werd gezongen in naam van oranje doe open de poort. Wel gij welwillende burgers met behoud van eigen cultuur, die goede oude tijd van weleer keert nimmer weer. Die burger islamgelegd.

   Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Verstandige mensen.

  De islam is een dictatuur.
  As je niet precies doet wat word voorgeschreven, loop je kans op zware straffen.
  Kijk naar de geschiedenis.
  Geschiedenis is een voldongen feit en daar valt niet aan te tornen, iedereen die kritiek had op de islam krijgt een fatwa aan zijn broek en is zijn leven niet meer zeker.
  Dat is islam, dat wil links maar niet begrijpen.

  Geliked door 2 people

 8. Pingback: Rechtse activisten leggen enorm spandoek voor de Bondskanselarij neer! | eunmask

 9. Willem zegt:

  De waarheid moet gezegd worden, goede actie!!!

  Geliked door 2 people

 10. Marc zegt:

  Dit protest juich ik van harte toe. In de twintig jaar dat ik tot inzicht kwam over de ware aard van de islam, hebben ik en vele anderen mensen gewaarschuwd voor het expliciete fascisme dat de islam vertegenwoordigd. Dat hebben we gedaan door ons te informeren en die informatie af te zetten tegen onze, en maatschappelijk hoog aangeslagen, normen en waarden, waaronder gelijkheid voor de wet, menselijke waardigheid en vrijheid. Op al die onderdelen scoort de islam ver onder de lat, en blijkt het voor de volle 100% strijdig met alles wat wij aan democratische idealen hoog houden.

  Dat betekent dat niet alleen de autochtone bevolking, maar met name de politici van de laatste vijftig jaar schuldig zijn aan het amelioriseren van islamitisch fascisme en terrorisme binnen onze westerse samenlevingen.

  Altijd ben ik principieel tegenstander geweest van de doodstraf. En dat ben ik nog als het gaat om gevestigde misdaden, zelfs dat van islamitisch terrorisme. Een uitzondering wil ik nu maken voor politici die zich schuldig maken aan bovenstaande misdaad: land- en cultuurverraad is ultieme criminaliteit dat maar een straf verdient.

  Geliked door 2 people

 11. mahoog zegt:

  Men wordt zelfs voorzichtig om het ”vind ik leuk” knopje te gebruiken.Dit valt mij op hier en op fb.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Met het slopen van de Berlijnse Muur zijn de Bolsjewieken zich gaan hergroeperen in Brussel…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s