Stand van Zaken Forum voor Democratie (FvD)

Terugtreden Thierry Baudet

De ontwikkelingen rondom jongerenvereniging JFVD de afgelopen dagen hebben er gisteren toe geleid dat onze partijoprichter Thierry Baudet politieke verantwoordelijkheid heeft genomen door zich terug te trekken als beoogd lijsttrekker. Wij betreuren dit besluit zeer. Het tekent hoezeer Baudet zich deze aantijgingen persoonlijk heeft aangetrokken. 

Zijn besluit nam Baudet nadat JFVD-voorzitter en kandidaat-Kamerlid #7, Freek Jansen eerder die dag ook al aan het partijbestuur te kennen had gegeven dat hij zijn plek op de kieslijst beschikbaar stelde. Het partijbestuur heeft dat geaccepteerd. Jansen is daarmee niet langer kandidaat Kamerlid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Stand van Zaken Forum voor Democratie (FvD)

  1. Gienekehado St. zegt:

    Helaas, een REALIST en humorist verlaat de 2e (slaap)Kamer! Hiddema stapt op!! JAMMER!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Bas zegt:

    https://www.geenstijl.nl/5156476/theo-hiddema-per-direct-uit-tweede-kamer/

    THEO HIDDEMA PER DIRECT UIT TWEEDE KAMER

    Wegens “persoonlijke omstandigheden verband houdende met zaken als goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde”

    Hiddema schrijft: “Geachte mevrouw Arib, lieve Khadija, bij dezen wil ik je berichten dat ik mijzelf politiek arbeidsongeschikt heb verklaard, dit vanwege recent opspelende persoonlijke omstandigheden verband houdende met zaken als goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde. Ik treed per heden terug als lid van het parlement en zal helaas niet aan jouw herverkiezing kunnen bijdragen. Jammer genoeg zal ik ook het bedrog van het holle gedruis in de Justitiebegroting komende woensdag onbesproken moeten laten. Dank voor al je goede raad en doe mijn dankbare groeten aan het ondersteunend personeel. Hoogachtend en liefs, Theo Hiddema.”

    Geliked door 1 persoon

  3. koddebeier zegt:

    Kartel en sLinks in juich stemming !

    Like

  4. Volgens TPO is Theo Hiddema per direct opgestapt uit de tweede kamer.

    Theo Hiddema stapt per direct op als Tweede Kamerlid van Forum voor Democratie. Dat heeft hij Tweede Kamerlid Khadia Arib dinsdag laten weten. De Tweede Kamervoorzitter las zijn afscheidsbrief voor. “Ik heb mijzelf politiek arbeidsongeschikt verklaard. Vanwege opspelende persoonlijke omstandigheden, verband houdende met goede smaak, eigendunk en arbeidsvreugde.”

    https://tpo.nl/2020/11/24/video-theo-hiddema-fvd-per-direct-weg-uit-tweede-kamer-khadija-arib-leest-afscheidsbrief-voor/

    Like

  5. D. G. Neree zegt:

    Treurig.

    Like

  6. dutchess43 zegt:

    Had nog wel een goed gevoel over het FVD, met name voor de droge humor van Theo Hiddema, een werkelijke man of the world.
    Had al gedroomd over een toekomstige regering ooit eens van de PVV en FVD. Dat wordt nooit meer werkelijkheid.

    Like

Plaats een reactie