EU-omvolkingcommissaris wil meer van uw geld aan de immigratiekolonisten geven

(Door: “DissidentNL”)

De Europese Commissie, geleid door Migratiecommissaris Ylva Johansson (foto), heeft een nieuw plan gepresenteerd dat de zogenaamde integratie van immigranten uit de Derde Wereld zal vergemakkelijken. Onder andere subsidies van de EU zullen immigranten “toegang geven tot geschikte huisvesting tegen een betaalbare prijs”, meldt “Friatider”.

Europeanen staan nu al achteraan in de de wachtrij voor huisvesting, maar de EU wil de Derde Wereld-hordes nog harder bevoordelen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op EU-omvolkingcommissaris wil meer van uw geld aan de immigratiekolonisten geven

  1. Monalisa zegt:

    Dit gaat fout lopen, dus krieg no 3 komt eraan ik zal hem niet meer meemaken, 1 vond ik al genoeg.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Hoe minder draagvlak er binnen Europa overblijft voor deze EU-omvolking hoe meer haast ze maken met het uitrollen van hun agenda.
    (eventueel doormiddels pressie, sancties en absurde eisen stellen om te voldoen aan deze zelfmoord van de westerse beschaving, bent u nog niet overtuigd?,………en nu?)

    Geliked door 2 people

  3. klaas zegt:

    Like

  4. Julia zegt:

    Die Duitsers en de rest van de aanhang binnen de EU blijven levensgevaarlijk en sturen bewust aan op een derde Wereldoorlog ze blijven besmet met een ongelooflijke machtswaanzin en doen er alles aan om de Europeanen te vernietigen en hun doel voor een omvangrijke omvolking te bereiken. EU de grootste vernietiger van Europa dat nooit vorm had mogen krijgen laat staan stand houden. U en ik worden tot op het bot leeggezogen, een ongekende dictatuur opgelegd maar de hele wereld van gelukzoekers en uitvreters kunnen in alle vrijheid binnen wandelen en ons geld op consumeren. Onbegrijpelijk dat een Europees volk dit nog langer tolereert en zich niet massaal tegen het EU regime keert.

    Like

  5. Bas zegt:

    Ondertussen Nederland
    Geen 200 miljoen naar de zorg, wel 200 miljoen naar Afghanistan.

    https://twitter.com/i/status/1331288644104183809

    Like

  6. ronjaspers zegt:

    Even een correctie:Omvolkings commissaris moet zijn ontvolkings commissaris.

    Like

Plaats een reactie