FDP-politicus: Verlaat het noorden van Essen, want daar domineren bendes asielzoekers!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Altenessen is een groot noordelijk deel van de stad Essen. De glans, die kolen en staal ooit aan het Roergebied verleenden, is al lang vergaan. De ene ruimtelijk beperkte economische crisis volgde op de andere. Politiek gewild stierven de mijnen. En net zo gewild werd het stadsdeel, zoals zo veel anderen in de steden van het Roergebied (bijv. Duisburg, Bochum, Oberhausen, Dortmund of Gelsenkirchten) in de afgelopen jaren met niet blanke cultuurverrijkers blij gemaakt.

Drastische taal: Verlaat het stadsdeel – Beter wordt het niet meer!

Thomas Spilker is voorzitter van de FDP-Nord in Essen, hij heeft een winkel in spoorwegmodelbouw in Essen-Katernberg. De “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” was zo vriendelijk om deze informatie aan haar oprechte en fatsoenlijke lezers door te geven, opdat de antifascistische activisten wel de juiste winkel met stenen kunnen bekogelen of met verf kunnen besproeien. In de strijd tegen de nazi ´s loopt de WAZ-groep al lange tijd mede voorop.

Want de FDP-politicus heeft iets gedaan wat vermoedelijk volgens menig redacteur van de krantenuitgeverij in Essen bestraft behoort te worden met meerdere jaren gevangenisstraf: hij heeft de waarheid over de toestand van vele steden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen aan het voorbeeld van het stadsdeel Altenessen zichtbaar gemaakt. Zo verwoest hij het beeld van delen van een Duitsland, waarin we allemaal goed en graag dienen te leven. En dat kan toch helemaal niet!

Neergang van de infrastructuur en dominantie van asielzoekers

In een Facebook-discussie – waarvan de vermoedelijk ijverige democratie- en waarheidsvrienden onmiddellijk screenshots maakten en aan de bovenregionale pers deden toekomen – zei hij over het stadsdeel Altenessen: “Ik adviseer iedereen om hier weg te gaan!” Daarop wendden de onderzoekende nazi-jagers van de “WAZ” onmiddellijk tot Spilker en kwamen met hem een als interview gecamoufleerde “pijnlijke ondervraging”, zoals we die kennen uit de roemloze tijdens kennen, waarin de in hun tijd ver hun tijd vooruit zijnde “geneeskundigen” tot de bekentenis werden gedwongen een heks te zijn.

Eerst vertelde hij over de infrastructurele problemen. Dat kon nog net, hoewel in principe politieke beslissingen in steden waar de CDU de burgemeester levert sinds enkele jaren boven iedere twijfel verheven zijn.

Verkeerschaos, afval, braakliggende industrieterreinen

“Wie de problemen snel opgelost wil zien, die kan ik alleen maar adviseren om hier weg te gaan, want dit proces zal moeizaam en langdurig zijn. In de afgelopen 30 jaar is de woonkwaliteit van het stadsdeel en die van het noorden van Essen duidelijk verslechterd. Het stadsdeel wordt zwaar belast door verkeer, het terrein van de voormalige melkfabriek ligt braak en vervalt, de recyclingfabriek dient al jaren verplaatst te worden, files door de leveranciers worden al jarenlang over het hoofd gezien.”

De bijgebouwen van de mijn Carl vervallen. Het afvalprobleem is vooral erg. De sluiting van de beide ziekenhuizen maakt de burgers onzeker, want gezondheid is een groot goed.”

Bendeachtig optreden van asielzoekers en gedulde personen

“Het beeld van de gastarbeider van de jaren-70 is veranderd, nu bepalen veel asielzoekers en gedulde personen het beeld van het stadsdeel, die de Duitse taal nauwelijks machtig zijn. Schoolklassen met meer dan 50% kinderen uit deze families. Criminaliteit en bendeachtig optreden verstoren het veiligheidsgevoel.”

Opnamebereidheid van de stad desondanks nog steeds groot

De stad Essen zou echter van mening zijn dat bij de burgers de bereidheid om nog duidelijk veel meer niet-blanke en niet-christelijke nieuwe burgers op te nemen ongebroken groot zou zijn. Het sluiten van de ogen voor de werkelijkheid gaat dus onverminderd door:

“De mijnbouw heeft vele nationaliteiten in het Roergebied samengevoegd. Dat is ook nu nog bepalend. Het is echter ook zaak om wetten, gebruiken en gewoontes van de burgers te accepteren en om de taal te leren als wezenlijke bijdrage aan de integratie”, aldus Spilker. Deze uitspraak zou de interviewer sprakeloos gemaakt en ertoe geleid kunnen hebben dat er in het artikel een foto stond van Spilker voor zijn modelbouwwinkel. Een vriendelijke toegift voor het fotoarchief van de Antifa, opdat de activisten die niet kunnen lezen of schrijven ook zonder navigatie het juiste doel kunnen “bezoeken”. Ook in deze kringen zouden proportioneel meer analfabeten te vinden zijn met de toename van het aantal gedulde personen.

Sociale dienst voor arbeiders waarschuwt: hele generatie asielzoekerkinderen in gevaar

Er zou een betere vermenging van de oorspronkelijke Duitse bevolking met migranten, asielzoekers en gedulde personen moeten komen, eisen veel politici en organisaties in Essen. De maatschappelijk werker van de sociale dienst voor arbeiders, Thomas Rüth, vat het kort samen: Er is niet veel empathie voor nodig om te begrijpen dat de mensen in Altenessen zich afgeschud voelen. Het noorden van de stad kan het zich niet veroorloven om nog een generatie kinderen niet te integreren.” Tja dan… Zoals Thomas Spilker al zei: vertrekken. Of niet jammeren en meedoen, opdat de Duitse samenleving eindelijk zo met zwarte en islamitische bontheid doordesemd wordt als een brood door gist!

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FDP-politicus: Verlaat het noorden van Essen, want daar domineren bendes asielzoekers!

 1. Misschien voor de Duitse Burger reden om op dezelfde partijen te stemmen waar ze de laatste keren op hebben gestemd.
  Dan blijft het allemaal hetzelfde of nog erger en kunnen ze blijven klagen.
  Ik bedoel ze hebben het aan zichzelf te danken.
  Niet allemaal natuurlijk maar de meerderheid blijft ziende blind, evenals hier in dit kloteland.

  Geliked door 5 people

  • M. zegt:

   Zouden ze daar eerlijke verkiezingen hebben denk je ?
   De straten staan vol zo zat zijn de mensen die EU bagger en men blijft maar om meer vragen?
   Ik geloof daar geen reet van.
   In de hele EU schreeuwen de burgers die verneukt worden om meer ???

   Evil United landen zitten er allemaal bij in. Allemaal dezelfde uitslag allemaal uitkomend op hun agenda en dat is net iets teveel toeval.
   Als je ze geloven mag is de Europeaan levensmoe en hoeft de Europeaan geen toekomst.
   Dat gelooft toch een kleuter nog niet.

   Compleet corrupte EU met eerlijke verkiezingen. Wat een giller.

   Like

 2. Knalkopje1 zegt:

  Zojuist dit gevonden: een dappere strijder van Allah en de Profeet slaat willekeurig vrouwen in het gezicht of in de buik. Dit gebeurde in Utrecht en het staat in de Telegraaf. De krant vermeldt het signalement en er staat ook dat het een lichtgetinte man is. Hij had zelfs de brutaliteit om een van zijn slachtoffers van racisme te beschuldigen.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/politie-utrecht-zoekt-man-die-uit-het-niets-vrouwen-slaat/ar-BB1byUCt?ocid=msedgntp

  Geliked door 1 persoon

 3. Gienekehado St. zegt:

  Sfeerbeelden uit een Duitse Voedselbank, van bijna 4 jaar terug. Een video waarin gevochten wordt, kan ik niet meer terugvinden. Ondertussen is het alleen nog maar erger geworden!! Die Domme Moffen hebben hun eigen vadersland ZELF naar de Kloten geholpen!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Bij het lezen van dit bericht moest ik denken aan een verhaal dat zich, volgens mij nog aan het einde van de 20ste eeuw, had afgespeeld in Nederland waar het eveneens over asielzoekers betrof. Er was toen een dorp in Groningen, of in Drenthe, of in Friesland war men blijkbaar 400 asielzoekers wou huisvesten en daar waren de inwoners natuurlijk fel op tegen.
  De volgende dag hadden echter een stel laffe, hypocriete en linkse anti-racisten allerlei teksten op de weg naar dat dorp geschreven zoals: ‘Nooit meer 1940-1945’ en ‘U nadert een racistisch dorp!’ Een inwoner van dat dorp gaf niettemin terecht aan dat dit dorp van ongeveer 400 inwoners totaal niet kon wachten op nog meer “inwoners” daar dit teveel voor die plaats zou wezen en bovendien was daar niets te beleven.
  Het ware zelfs beter geweest als die laffe anti-racisten buiten dat dorp en de politici en organisaties in Essen gewoon een hele bende van die asielzoekers bij hen thuis laten integreren en je kunt er dan op rekenen dat dit linkse tuig, zodra ze daar alleen ellende van beleven, hierna zeker geen asielzoekers meer kunnen luchten of zien! Wat een bende linkse en schijnheilige klootzakken zijn die linkse idioten nog steeds!

  Geliked door 5 people

 5. Peter zegt:

  Omdat er een demonstratie gepland was in Berlijn ,heeft men daar met veel machtsvertoon 1600 politiemannen 3 ,ja u leest het goed ,3 gangleden opgepakt van een Clan,een dag later waren dezelfde politiemannen totaal vredige demonstranten met waterkanonnen aan het natspuiten,dat heeft daar een veel hogere prioriteit dan een Clan die de stad onveilig maakt ,dan kijken ze de andere kant op ,en zijn het brave bestuurders die liever wel in debat gaan met dat schorum .

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  Als men de gebeurtenissen in Duitsland volgt sinds de val van de muur, komt men tot de conclusie dat de DDR heeft de vrije BRD in gepalmd en niet anders om. De geest van de SED-regime overheerst de huidige Duitse politiek. Politici en media hebben volledig de wijze van doffe Marxistische retoriek, leugens en halve leugens en groeide Marxistische censuur op kritische journalistiek. De vrijheid van meningsuiting wordt steeds meer beperkt. Kranten en televisie bedienen de machthebbers. In de DDR heerste er communistische dictatuur en mensen waren in hun vrijheid beperkt. Ze mochten niet naar het buitenland reizen enz.. Aan de andere kant de DDR was voor de meerderheid Duits. Herenigd Duitsland kiest voor een gevaarlijker route: a) geleidelijke beperking van meningsuiting en geleidelijke afbreken van de democratie, b) ontvolken van het land d.m.v. gigantische zwermen van de laagste soort bevolking uit islamitische landen en Afrika. De bedoeling is dat analfabeten, jihad-terroristen, criminelen en zelfs Afrikaanse kannibalen zouden in het land selectieve genocide plegen. De Kalergi-plan moet worden uitgevoerd. Een langdurige burgeroorlog in Europa zal de Europeanen buiten de handelsconcurrentie houden en b) er zal een nieuwe Europese hybride ras ontstaan met 20 punten lager dan die van de huidige autochtone Europeaan. Bruine Europeanen met een cultureel niveau die gelijk staat aan die van de achterbuurten bewoners van Casablanca of de Braziliaanse favela’s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s