De EU die ze beloofden… De EU die we kregen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op De EU die ze beloofden… De EU die we kregen.

    • Harry zegt:

      Ja , in Europa zijn ze stapelgek !
      Je krijgt er van alles !
      En die moslims en negers zijn te stom om te snappen , dat WIJ , dat handjevol BLANKEN dat bij elkaar moeten verdienen .
      Zelfs rippen ze de eigen bevolking om een zwerm niksnutten te financieren .
      Maar wij in Europa zijn OOK STOM , omdat we die idioten die ons dit aandoen gewoon maar los laten lopen !

      Like

  1. Yvonne zegt:

    Ik heb nooit in die achterbakse EU geloofd ,ook die euro waardoor bijna alles 2 x zo duur is geworden, kop koffie ergens drinken voor de euro was ongeveer 2,50 gulden nu € 2,50 of meer
    Zeg 3,00 euro had 6,60 gulden geweest dat hadden we er nooit voor betaald,alles is ons opgedrongen de euro,de EU dat zooitje kost miljoenen en wat heeft het ons gebracht ?

    Geliked door 2 people

    • ronjaspers zegt:

      Yvonne.In 2005 heeft 63 % van de nederlanders tegen de E.U. gestemd,ook de fransen.In 2007 heeft bilderberg rat bakellende nederland alsnog via het verdrag van lissabon in de E.U. genaaid.

      Like

    • karton zegt:

      @ Yvonne.
      Ja, daar vraagt u wat : “Wat heeft het ons gebracht ?”
      Ik denk daar al lange tijd over na en kan maar één ding bedenken , n.l. We kunnen in enkele landen met dezelfde munt betalen ! Das álles, écht alles !! Het doorrijden bij de diverse grensovergangen is afgeschaft, ik heb, ondanks het Schengen-verdrag, de laatste jaren vaak, lang in een file gestaan bij het in- uitrijden van Oostenrijk vanuit Duitsland en van Oostenrijk naar Italië eveneens.
      Dus…………héél veel heeft de EUSSR óns niet gebracht, alleen veel hogere prijzen en andere kosten.

      Like

  2. andre zegt:

    hahaha deze is van een franse kaart alleen dan zonder een nazi kuikentje nou creatief zijn de psychopaten niet. Rutte is het olie mannetje, Rutte smeert alles in opdracht van en niet alleen in NL maar ook de EU. Rutte is eem paling in een emmer snot.

    Geliked door 2 people

  3. Bas zegt:

    Meer verrijking in Frankrijk …

    Frankrijk is in oorlog en Macron blijft de vijand importeren …

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      Bas.En nog hebben de meeste mensen niet door dat de soldaten van allah binnen worden gehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Dan heb je toch een betonnen plaat voor je kop.

      Like

  4. top of flop zegt:

    De hoogste tijd voor een nieuw Neurenberg.

    Geliked door 2 people

  5. Jan zegt:

    De EU die overbleef

    Geliked door 3 people

  6. Geen DOMMER WIJF, dan dat WIJF MERKEL!! Heeft haar “eigen” land naar de KLOTEN geholpen!! Hoe kun je in vredesnaam samenwerken met zo’n MISDADIGER!! Soort zoekt soort!!

    Geliked door 1 persoon

    • E.J. Bron zegt:

      Merkel is alles, behalve dom!

      Geliked door 2 people

    • Jules Vismale zegt:

      Ik kan je alvast vertellen dat die Angela Merkel zowel slim als dom tegelijk is, gelijk naar heel wat inwoners van Duckstad, de familie Duck meegerekend! Want in die maatschappij, bevinden zich ontzettend veel bedriegers, oplichters, chanteurs, nietsnutten, labbekakken, luiaards, klaplopers en geweldplegers die elkaar zo veel mogelijk schade berokkenen! En wat hier nog het ergste aan is dat is dat zdie lui vaak nog ontzettend trost zijn op wat zij voor zonden uithalen, zeker als ze daar veel succes in boeken!
      Duckstad heeft heel wat overeenkomsten met onze wereld met als enigste verschil dat, zodra je het risico loopt ontslagen te worden of te worden weggejaagd, je hier dan niet onder je achterwerk wordt geschopt!
      Zo vindt ik bijvoorbeeld in de tekenfilm ‘Casper and the Angels’ (1978), waarin het beroemde spookje Casper meespeelt, de vrouwelijke politieagente Mini heel wat sympathieker overkomen dan Merkel. Mini is een vrij lange en roodharige jongedame met brede heupen en hoewel ze soms erg onnozel en dom is blijkt ze wel goed met anderen overweg te kunnen en is ze heel goedaardig, vriendelijk en sociaal.
      Maxi, haar collega daarentegen die een kleinere Afro-Amerikaanse vrouw is, heeft jammer genoeg een vrij opvliegend karakter ofschoon ze wel heel intelligent is. Zij had misschien beter bij Merkel gepast en dat laatstgenoemde wijf denkt toch zeker niet dat ze Napoleon, Hitler, Stalin en Churchill kan na-apen omdat die evengoed allemaal een Verenigd Europa wilden!
      Die hele gehate EU verarmd bovendien zo snel en door de regelzucht gaan steeds meer mensen zich daar tegen keren omdat alle beloften over vrede, een goed draaiende economie, eenheidsworst, vrijheid, veiligheid etc. totaal NOOIT zijn verwezenlijkt!
      Want wederom geldt hier een wijs gezegde: Veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven! en die vlieger gaat vooral op voor naïeve personen die hun eigen vrienden niet eens meer vertrouwen en vreemden en hun vijanden nog willen vertroetelen! Dat die gehele en akelige EU zo snel mogelijk moge instorten!

      Like

    • ronjaspers zegt:

      Gienekehado Stevens.Stasi/nazi zwijn is niet dom maar kwaadaardig,zij behoort bij de satanische globalistische elite.Deze elite willen een communistische N.W.O. hiervoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden.Het zal deze satanisten een rotzorg zijn of de bevolking uitgemoord worden door de dodelijke corona vaccinazi,s of door oorlogen.

      Like

  7. Monalisa zegt:

    Dit wisten we toch dat u in 2005 werd belazert door het CDA, de EU draait op de blauwdrukken van de Nazis deze is verandert door een NSB zoon die in Duitsland woont. velen weten dit niet

    Geliked door 3 people

    • Julia zegt:

      Monalisa De massa weet dat ze al jaren worden belazerd maar ja als de kracht van het volk onderdanigheid en angst is zullen we verder mee naar de ondergang worden gesleurd met medewerking van politici die hun soevereiniteit hebben overgeleverd, eigen belastingpotten leeg graaien en daardoor hun eigen land, gezondheidszorg, politie en leger hebben kapot bezuinigd en miljarden in rook hebben laten opgaan t.b.v. de falende EU en het enorme wanbeleid m.b.t. migratie staan wij en de gehele EU al aan de rand van een enorm faillissement en zullen wij allen de komende jaren meer en meer onderdrukt en nog weinig vrijheden kennen.

      Like

  8. Bas zegt:

    Spanje is in oorlog – Burgers hebben er genoeg van

    Na een aanval op een jonge Spaanse jongen door illegale migranten, probeert een groep boze Spanjaarden een hotel binnen te komen dat bezet is door de illegalen

    Duizenden mannelijke migranten van militaire leeftijd vallen dagelijks hun kusten binnen – de socialistische regering doet niets

    Like

  9. Bas zegt:

    Frankrijk: twee officieren werden zwaar geslagen door 15 verrijkers, hun voertuigen werden vernietigd en apparatuur werd gestolen.

    Soros ‘wereldwijde oorlog tegen onze politie verloopt zoals gepland. Zodra hij de gelokaliseerde macht vernietigt, kan de kans voor globalistisch beleid en management ingrijpen en totale controle krijgen.

    Like

  10. Bas zegt:

    JA! AfD hekelt Merkel voor het importeren van een cultuur die vrouwen haat – ‘Je verandert Berlijn in Bagdad’

    “Migranten zijn niet bereid om te integreren, laat staan ​​te assimileren – Stop met je leugenachtige multiculturele romantiek! Dat is het puurste racisme!”

    Geliked door 1 persoon

  11. Bas zegt:

    https://tpo.nl/2020/12/14/overheidsdenktank-wrr-nederland-moet-accepteren-dat-migrantenstroom-nooit-stopt/

    Overheidsdenktank WRR: Nederland moet accepteren dat migrantenstroom nooit stopt
    ‘Het is een permanent onderdeel geworden van de samenleving’

    “Nederland worstelt al decennia met het feit dat het een immigratiesamenleving heeft. Er is lang gedacht: dit is een tijdelijk fenomeen dat te maken heeft met de dekolonisatie van de Nederlandse Antillen en Suriname. De arbeidsmigratie in de jaren zeventig en tachtig en de komst van wat groepen asielzoekers werd ook als tijdelijk gezien. Maar het beeld dat migratie zou ophouden moeten we echt bijstellen. Het is een permanent onderdeel van onze samenleving geworden.”

    Like

  12. Bas zegt:

    https://www.breitbart.com/europe/2020/12/13/swedish-politician-only-68-of-7000-high-school-amnesty-migrants-have-jobs/

    Zweedse politicus: slechts 68 van de 7000 ‘Middelbare school amnestie’-migranten hebben een baan

    Het Zweedse parlementslid Hanif Bali heeft beweerd dat van de 7.000 Afghaanse migranten “amnestie op de middelbare school” in Zweden slechts 68 voltijds werken.

    Bali, een bekende criticus van massamigratie, verzette zich tegen degenen die de zogenaamde “middelbare school amnestie” steunen voor ongeveer 7.000 Afghaanse migranten die in 2018 werd aangenomen, ondanks aanwijzingen dat 78 procent van de vermoedelijk in aanmerking komende minderjarige migranten eigenlijk volwassenen waren.

    Like

  13. Zijlstra zegt:

    @Monalisa: Lees het boek van Dr. Rath maar.

    Like

  14. Jan zegt:

    De geschiedenis herhaalt zich

    EU belooft Turkije miljarden als Erdogan provocaties stopt en rechtsstaat respecteert
    De EU is bereid vanaf de zomer de banden met Turkije aan te halen als dat land afziet van nieuwe provocaties tegen Cyprus en Griekenland en de rechtsstaat respecteert. Bij zo’n ‘positieve dynamiek’ overweegt de EU miljarden euro’s te verstrekken voor de opvang van vluchtelingen in Turkije en de handel uit te breiden.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/eu-belooft-turkije-miljarden-als-erdogan-provocaties-stopt-en-rechtsstaat-respecteert~bff29a86/

    1938 Conferentie van München
    Met het verdrag werd de annexatie door Adolf Hitler van het Tsjechische Sudetenland door de grote mogendheden geaccepteerd. Het verdrag moest de vrede in Europa garanderen en werd door premier Neville Chamberlain van het Verenigd Koninkrijk aangeduid met ‘Peace for our time’.

    Laf zootje in Brussel.

    Like

Plaats een reactie