Ondertussen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ondertussen . . .

 1. Bas zegt:

  https://dissident.one/2020/12/28/jan-marijnissen-gastarbeiders-werden-niet-gehaald-omdat-nederlanders-geen-smerig-werk-wilden-doen/

  Jan Marijnissen: Gastarbeiders werden niet gehaald omdat Nederlanders geen smerig werk wilden doen

  Gastarbeiders werden gehaald omdat werkgevers geen fatsoenlijke lonen wilden betalen aan Nederlanders.

  En omdat werkgevers niet wilden investeren in automatisering zoals Marijnissen zegt. Wat oerdom was, want dat heeft veel Nederlandse maakindustrieën uiteindelijk de kop gekost.

  Geliked door 6 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  De Captains of Industry zijn idd eveneens schuldig aan de ondergang / sloop van ONS LANDJE! Werd zelf als uitzendkracht ontslagen omdat GASTARBEIDERS het werk zgn. nog BETER konden doen! Maar de ene na de andere “regering” zag dat het goed was en moedigt dit nog steeds aan! Met de ha(r)telijke groeten aan Jongetje Jetten, die niet wil zien dat de ene na de andere grote(re) stad, SHITHOLES geworden zijn!

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Na de 2e wereldoorlog had je een club geleerden (de club van 10 miljoen) deze mensen hadden berekend dat er in nederland maximaal 10 miljoen mensen konden wonen.Dit omdat nederland een klein landje is en om het leefbaar te houden,en te zorgen dat de infrastructuur niet dichtslibt.Er werd toen tegen de nederlanders verteld dat ze beter konden emigreren,waar veel nederlanders gehoor aan gaven inclusief oprotpremie.Deze nederlanders deden het vuile en smerige werk en werden nederland uitgejaagd,het verhaal met de gastarbeiders is een grote leugen om nederlanders de schuld te geven dat ze het vuile en zware werk niet wilde doen.

  Like

 4. bezorgde burger zegt:

  Oftewel: wat gebeurd er als je verantwoording bij een ambtenaar / overheid neerlegd?

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het had Jan Marijnissen gesierd als hij dat 20 jaar geleden gezegd had. Maar toen was hij onvoorwaardelijk vóór de instroom van kakkerlakken en parasieten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Vandaag in de Telegraaf. Vrouw die al een aantal jaren in de bijstand zit moet ruim 7500,00 Euro terug betalen. Waarom? Zij kreeg van haar moeder wekelijks een boodschappenmand gevuld voedingsmiddelen gekocht bij de AH. Toen zij controle kreeg van een gemeentelijke ambtenaar zag deze in de keukenkastjes allemaal artikelen van de AH. Dat vond hij verdacht. In de bijstand en inkopen doen bij de AH. Toen hij hierop ging doorvragen bekende de vrouw dat haar moeder haar al een aantal jaren ondersteunde met voedsel paketten. Toen waren de rapen gaar in Nederland regeltjes land. De gemeentelijke sociale dienst ging terugreken met gevolg dat Mevrouw nu 7500,00 Euro moet terugbetalen wegens verzwegen financiële (middels gevulde boodschappen mand) hulp van haar moeder.

  Dus wat moeten we doen in het vervolg. Inkopen doen bij de ALDI of bij de LIDL. Dat zijn de winkels voor het gepeupel. Bij de AH kopen zij die wat meer geluk hebben gehad.

  Like

 7. Bob zegt:

  Het sociale netwerk is niet meer voor
  de nederlandse bevolking, maar voor
  immigranten ook al zijn die illegaal.
  Als Nederlander wordt je bestraft bij
  de minste overtreding.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s