Taqiyya-tactiek eindelijk begrepen? Binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor “islamisten” in schaapskleren

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een sluipende islamisering van Duitsland wordt steeds heftig betwist, per slot van rekening hoort de islam met zijn talrijke moskeeën en de muezzin-roep bij Duitsland. Daarom houden de politiek verantwoordelijken zich consequent bezig met het grootste gevaar voor het land – het rechts-extremisme, dat de binnenlandse veiligheid van de bonte republiek zou kunnen bedreigen.

Hoewel elke kritiek op de vreedzame religie verboden of zelfs bestraft wordt, houden veiligheidsautoriteiten zich bezig met de registratie en observatie van “islamisten”, wier aantal toeneemt. Nu waarschuwt de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (Bundesamt für Verfassungsschutz/BfV) in Keulen voor “legalistische islamisten”, die onopvallend ageren, doen alsof ze zich aan de wet houden om stiekem een Allah-staat volgens de regels van de sharia op te richten.

Verantwoordelijk zijn de oude partijen, kerken enz., die de voedingsbodem voor de uitbreiding van de radicale islam mogelijk maakten, die uit lafheid, gemakzucht en links-ideologische blindheid de risico´s en bijwerkingen niet wilden zien, elke criticus zwart maakten en in de rechtse hoek zetten.

Nu zijn ze er gewoon, een voor de geïnformeerde burgers niet verrassende nieuwe versie van “islamisten”, die de Taqiyya-tactiek toepassen, die zich anders voordoen en misleiden om hun ware bedoelingen te verbergen.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Taqiyya-tactiek eindelijk begrepen? Binnenlandse veiligheidsdienst waarschuwt voor “islamisten” in schaapskleren

 1. Hovawart zegt:

  Voorbeeld stellen en beginnen in de politieke arena, dat zou een mooi gebaar voor het nieuwe jaar zijn, dat zal ze leren……dat de hongerige wolven zich daarna zullen hergroeperen en vaker de rechtstaat zullen aanvallen is enkel logisch…..maar massale mensenmenigtes of bijeenkomsten zijn toch uit de boze, dus veel slachtoffers zullen er waarschijnlijk niet vallen.

  Like

 2. Bas zegt:

  Je bent welkom…..

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  De binnenlandse veiligheidsdienst snapt zogenaamd niet dat als je je landen volpompt met mensen die hun god denken een dienst te bewijzen door wat westerse mensen weg te snoeien dat dat problemen geeft voor westerse mensen?
  Zelfs een kleuter snapt dat maar al de regerende bende en de vuiligheidsdiensten zogenaamd niet?
  Ze noemen het wel oorlogshandelingen tegen het westen.
  Gefaciliteerd en geknuffeld met een open grens voor corona ‘migranten’ terwijl het eigen volk opgesloten zit?

  Wat denken ze dat we zijn ? Blind?

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   M.Een ezel snapt nog dat de soldaten van allah met miljoenen tegelijk europa worden binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Het is puur kwade opzet.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Absoluut, en als men de Europeaan weg snoeit doen de notarissen goede zaken en krijgt de huizenmarkt wat lucht om ze te huisvesten vandaar dat het soldij wat mag kosten van die lui.
    Daarom noem ik die zogenaamde volksvertegenwoordigers ook vijand vertegenwoordigers en de wet bukt zich er ook een ongeluk voor.
    Ook de corona is geen enkel probleem voor de aanvoer van oorlogszuchtige mensen of ze nou besmettelijk zijn of niet.
    Het eigen volk sluit men gewoon op of laat men afsterven in eenzaamheid met de grens open voor migranten met of zonder corona.
    En het volk staat er bij te kijken.
    Het grootste probleem zijn de mensen die dit laten gebeuren en maar kruipen voor die smeerlappen met hun leugens want de KRUIPERS maken deze WAANZIN mogelijk.

    Waarom moet oma in isolatie terwijl men de grens open heeft voor migranten uit corona landen????
    Zijn ze knettergek of hebben ze een hekel aan hun opa en oma?
    Dat ze een hekel aan zichzelf en hun leven is mij bij velen wel overduidelijk maar dat ze anderen en vooral hulpbehoevende familie laten isoleren in eenzaamheid met de grens open voor alle eventuele corona gevallen is krankzinnig liefdeloos.

    Geliked door 1 persoon

 4. Gienekehado St. zegt:

  Daarom ben ik ook voor de EU. Het is 1 Grote TERINGZOOI geworden, verziekt tot en met en er is geen weg terug! Met mijn “eigen” landje heb ik NIX meer. Zit hier met vette tegenzin mijn tijd nog uit! Het is niet alleen die Ruttezooi, het Sufkuttenvolkje is nog erger! Krijg om mij allemaal de CoronaTIEF!!

  Geliked door 3 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Simpel gezegd, alle landen in de EU die zogenaamde islamitische vluchtelingen toelaten, doen dit met opzet met de bedoeling om de natiestaten te vernietigen en te komen tot 1 groot europees rijk, bestuurd door de huidige elite, die op deze manier hun eigen dictatoriale regime wil vestigen. Ook de nl.bestuurders promoten dit proces in de hoop dat ze nog een graantje van de winst mee kunnen pikken. Ik ben ervan overtuigd dat ze allemaal bedrogen uit komen. De islamitische overheersers zullen de huidige politieke kopstukken als eerste van hun hoofd ontdoen en hun islamitische kalifaat in heel Europa zal met bloed en geweld worden gevestigd. De huidige politici zijn doof en blind voor alle alarmsignalen die erop wijzen dat de islamisering van Europa in volle gang is en zonder geweld niet meer is te stoppen

  Geliked door 2 people

 6. Frits zegt:

  Na 1400 jaar. Werd tijd

  Like

 7. Harry zegt:

  Is waarschuwen nog iets anders dan paarlen voor de zwijnen gooien ?
  De mensen zijn gehersenspoeld , de “ elite “ door en door corrupt , door dit soort bedrog worden we allemaal in het pak genaaid , als we ons niet verzetten .
  Mensen , wees kritisch en geloof de overheid totaal niet meer !
  Ze bedonderen je waar je bij staat !
  Trek je eigen plan en wees alert .

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Toppunt van kwaadaardige minachting van vrouwelijke slachtoffers!

  UK Rotherham Council dwingt Grooming Gang Victims om de namen van verkrachter toe te voegen aan geboorteaktes, zodat ze ‘Ouderlijke rechten hebben’

  @ sammywoodhouse1
  was 14 toen haar verkrachter, Arshid Hussain, haar begon te verkrachten wat leidde tot de geboorte van haar kind.

  Like

 9. Stef zegt:

  Leve de democratie. ! Petje af voor Polen en Hongarije. De slimmeriken hier verlaten reeds het land.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado St. zegt:

   Come on, zijn ook geen heilsstaten! Is net zo goed ‘van alles en nog wat’ mis!! Veel Polen kiezen er voor om in het (nog vrije) Westen te wonen! Om een baan hoeven ze niet meer weg uit Polen!

   Like

 10. stef zegt:

  Heb respect voor landen als Polen en Hongarije. Zij laten dit NIET gebeuren. De laatste slag bij Wenen tegen de Ottomanen is zelfs bij de peuters bekent.
  Wij wonen reeds daar en zullen dit lieve volk gaan steunen. Steun aan Nederigland is toch hopeloos. En een nieuwe kans dat de Polen ons komen bevrijden is niet aan de orde.

  Geliked door 3 people

 11. scherpschutter1943 zegt:

  “Nog is Polen niet verloren”. Deze strofe in het Poolse volkslied zegt alles. Ze willen ervoor vechten, de polen, voor hun vrijheid. Zij weten als geen ander wat het is om in onvrijheid te leven. Dus zullen ze nooit toestaan dat de gevaarlijke islamdoctrine in Polen aan de macht komt. Voor nederland hoeft niemand meer te vechten omdat nederland met zijn bevolking al volkomen verloren is en dus niet meer te redden. Dit met dank aan de landverraders in den haag die het allemaal niet alleen goed hebben gevonden maar het zelfs hebben toegejuicht en bevorderd dat nederland werd overspoeld door moslimterroristen en die deze terroristen op de eerste rij lieten zitten bij het genieten van onze sociale voorzieningen waar zij nooit een cent voor betaald hebben. Dat zijn onze politici en regeerders die hun eigen volk uitzuigen ten faveure van de moslims. Bij hun proces in Neurenberg 2.0 krijgen zij allemaal de strop. (als zij voor die tijd nog niet door de moslimterroristen zijn gedood ). Ik zal dat niet meer mee maken maar anderen wel. Ik hoop dat die zich dit zullen blijven herinneren wat de regering en de politici hun eigen volk hebben aangedaan. Deze herinnering is vele malen belangrijker dan het in stand houden van de heriinnering aan de 2e wereldoorlog want die begint langzaamaan te verbleken door de geschiedvervalsing van de linkse partijen die de geschiedenis herschrijven. Als voorbeeld, die willen ons zelfs doen geloven dat nederland door o.a marokkanen is bevrijd in wo2. Gekker moet het toch ook niet worden

  Geliked door 2 people

 12. Bob zegt:

  Sociologen plannen als ver vooruit voor
  de politici.
  Wat nu gebeurt is niet natuurlijk maar
  gepland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s