VIDEO Dr. Vernon Coleman

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO Dr. Vernon Coleman

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Is er een link beschikbaar naar deze video? Hoe moet ik hem anders doorsturen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Peter zegt:

  Eerst alle oude mensen,komen er straks een vracht huizen leeg,en weet je hoeveel men bespaard aan AOW,voor de regering heeft het alleen maar voordelen,nou ik zie het zo,eerst alle politieke en mediafiguren een spuit,want kiepen er daarvan de helft om,missen we er werkelijk niet een van .

  Geliked door 3 people

 3. duinsnip zegt:

  Verbijsterend. En Rutte en co maar lachen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Als medestander-roepende-in-de-wind begrijp ik de pure onmacht van de oude baas, de lemmingen rennen massaal naar de afgrond…….and there’s not a damn thing we can do about it!

  Geliked door 4 people

 5. Mary zegt:

  Even stil hem te zien breken die een “echte dokter” is en zich in het belang van de mensheid inzet…..i.p.v. de kolonie zogenaamde artsen en medewerkers “in de zorg”, GGDers etc. die willens en wetens mensen zullen doden of dat al reeds gedaan hebben en ja ze zijn verantwoordelijk voor wat ze doen en wat mij betreft mogen ze daar ook allemaal op afgerekend worden, (gelukkig hebben we ook artsen die zeggen NEE hier werk ik niet aan mee). Het is ook om af en toe hopeloos van te worden te zien dat er zo veel evil is en mensen zich zo makkelijk laten manipuleren door criminelen als een David Lammy of zoals wij hier hebben een Mark Rutte (grote vriend van nazi Schwab) en leeghoofd de Jonge en Co die het vuile werk met een big smile voor die Schwab, Gates etc.etc. doen……….maar zoals hij zegt je bent niet alleen en we gaan gewoon door mensen wakker te schudden, never give up!!!!

  Geliked door 5 people

 6. Republikein zegt:

  In de boeken van Appie Baantjer over De Cock is de patholoog-anatoom dr. Rusteloos gebaseerd op dr. Jan Zeldenrust, omdat Baantjer als rechercheur weleens met hem te doen had.
  In de drie seizoenen durende Nederlandse politieserie Unit 13 wordt een doodsoorzaak ontdekt, nadat de patholoog-anatoom een boek van professor Zeldenrust heeft geconsulteerd. Men vindt nicotine in een slachtoffer dat nooit gerookt heeft.

  Geliked door 1 persoon

 7. HarryN zegt:

  Geweldig goede uitleg van de feiten. Hij vergat nog de 53 doden in Gibralter .Ik ken hem al langer via YT. Hij heeft gelijk wat al die vaccins betreft en op 23 dec zag ik al bij Cafeweltschmertz een video met “Delbig tree”. deel 1(tegen het einde van de video) Hier kwam ook de vraag : waartegen is het vaccin effectief. Nou het verbergt alleen de symptomen verder niets en nu weten we ook dat het vaccin geen besmetting kan voorkomen!!!
  Hier in Thailand heerst ook de leugen al. Bangkok post van zaterdag 6 feb” aantal positieven loopt terug volgens een van de “gezondheidsspecialisten” en is dat te linken aan het vaccin.!!! en dat terwijl er in Thailand nog nauwelijks gevaccineerd wordt.

  Like

 8. htskday zegt:

  VACCINATIETEAMS IN VLAAMSE VACCINATIECENTRA KRIJGEN FLINKE VERGOEDING PER GEVACCINEERDE BURGER!

  Tijdens een infosessie van het Agentschap Zorg en Gezondheid (op de website Laatjevaccineren.be) over de vaccinatiecentra werden de lonen van medewerkende artsen en farmaceutische experten (apothekers) bekend gemaakt. Er zal letterlijk met geld gegooid worden om zoveel mogelijk mensen gevaccineerd te krijgen!

  https://eindtijdklok.org/2021/02/01/vaccinatieteams-in-vlaamse-vaccinatiecentra-krijgen-vergoeding-per-gevaccineerde-burger/

  Like

 9. Julia zegt:

  Het is schrikbarend en onmenselijk hoeveel mensen worden vergiftigd door die smerige vaccins gepromoot door zelfs artsen en niet te vergeten de trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen. Als ik de rijen zie van ouderen die in de kou staan te wachten op hun injectie springen bij mij de tranen in mijn ogen en doet mij erg denken aan de rijen wachtende in WOII. Het is inderdaad een planmatige genocide in verband met de green reset anders niet. Het streven is om de wereldbevolking hiervoor drastisch te verminderen. Vandaar nu ook de wereldwijde pandemie die in elk land ter wereld gelijk is zelfs bij mensen in het Amazone gebied. Luister goed naar o.a. Bill Gates de miljardair vanwege het ontwikkelen van gifvaccins. Dit soort elitair tuig zijn de opperbevelhebbers die achter de algehele genocide staan. Maar kijk wie niet aan zelfs testen mee werkt https://www.ad.nl/video/rutte-ik-ben-nog-nooit-getest~p195948. Juist deze trekpop die het leven van miljoenen mensen kapot maakt laat geen staaf in zijn neus duwen omdat dit gewoon schadelijk is en vindt het ook niet nodig je te laten testen als je geen klachten heb. Nou Rutte ik heb goed nieuws steek dat gif a.u.b. zo snel mogelijk in u zelf en laat mensen die geen klachten hebben met rust want bij geen klachten is ook geen gifvaccin nodig. Geloof mij maar al die regeringleiders die zogenaamd zich lieten filmen tijdens hun vaccinatie hebben puur een placebo geïnjecteerd gekregen.

  Geliked door 4 people

 10. jetse47 zegt:

  Liegen, liegen, liegen is het motto van hen die zeggen volksvertegenwoordigers te zijn!!

  Deze video is het kijken en luisteren meer dan waard, misschien gaan er toch nog oogjes open.

  Geliked door 3 people

 11. htskday zegt:

  Wereldwijd staan mensen op. Zij houden niet langer hun mond

  Wat is momenteel het grootste probleem rond coronavaccins? Niet dat ze gepaard kunnen gaan met bijwerkingen, maar dat mensen er geen vragen over mogen stellen en niet kunnen vertrouwen op de antwoorden die ze krijgen, stelt onderzoeksjournalist Ben Swann.

  Wat is het nut?
  We horen steeds dat het noodzakelijk is dat we het vaccin nemen. Tegelijkertijd horen we dat we na het vaccin nog steeds een mondkapje moeten dragen, afstand moeten houden en dat lockdowns mogelijk nodig blijven.

  https://www.ninefornews.nl/wereldwijd-staan-mensen-op-zij-houden-niet-langer-hun-mond/

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s