Met het jaar 2020 begon een compleet nieuwe tijdrekening

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het jaar 2020 staat voor het begin van een compleet nieuwe tijdrekening. De wereldwijd uitgeroepen coronapandemie heeft de weg geplaveid voor drastische maatregelen, die men kort daarvoor nog voor schier onmogelijk had gehouden. Een nieuw boek van de bekend publicist Ramin Peymani recapituleert het gebeuren niet alleen, maar analyseert vlijmscherp en toont samenhangen aan die voor ons de tot nu toe raadselachtig gebleven maatregelen begrijpelijker maken.

Onder de dekmantel van bescherming van de bevolking heeft de Duitse regering ondertussen wetten afgedwongen die zo diep in de grondrechten ingrijpen en de parlementen dusdanig in hun inspraak beperken, dat ze op veel rechtsexperts ongrondwettig overkomen.

De machtsberoving van de Bondsdag is echter om de dooie dood geen nevenschade van de coronapolitiek. Onder bondskanselier Angela Merkel heeft Duitsland al in de staatsschuldencrisis vanaf 2009 en later bij de asiel- en immigratiechaos vanaf 2015 steeds opnieuw de uitholling van constitutionele organen meegemaakt. De minachting van het hoogste Duitse parlement loopt als een rode draad door de ambtsperiode van Merkel, die een diep gespleten land en een blijvend beschadigde democratie nalaat.

Aanwakkeren van angsten en de intimidatie van andersdenkenden

Het aanwakkeren van angsten en de intimidatie van andersdenkenden zijn beproefde stijlmiddelen van totalitaire systemen. Door de staat georganiseerde aanvallen op de vrijheid van meningsuiting hebben een klimaat van onzekerheid geschapen, waarin veel burgers afscheid nemen van de maatschappelijke discussie, omdat zij buitensluiting, afwijzing en sancties vrezen. De politiek en de media hebben het door hen geproduceerde klimaat ervoor gebruikt om paniek te verbreiden op die handelingsterreinen waarop ze een nieuwe agenda willen vestigen.

Ondertussen worden er nauwelijks nog vragen gesteld over het politiekmediale narratief. En zo werd het uit de milieu- en klimaatpolitiek bekende heersen met horrorscenario´s op de gezondheidssector overgedragen.  Daarbij dient voor de voorvechters van een nieuwe orde van het globale samenleven een virusinfectie, die voor bijna alle mensen onproblematisch is, als alibi.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Met het jaar 2020 begon een compleet nieuwe tijdrekening

 1. Knalkopje1 zegt:

  1984 = 2020!

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  De communistische N.W.O. agenda is in werking gesteld.De depopulatie agenda 21 en 2030.Zoals ik het begrijp willen de satanische globalistische elite tussen 2021 en 2030 90% van de wereldbevolking uitgemoord hebben.

  Like

 3. M. zegt:

  Vind u het niet verdacht dat onze minister van volksongezondheid Hugo de Jokker over de doden na de spuit zegt dat het niet aan de vaccinatie ligt maar aan het onderliggende lijden of onderliggende problemen?
  TIEN MILJOEN chronisch zieken met 1 of meerdere ziekte en 1 op de 3 met kanker in ons land
  DIE HEBBEN ALLEMAAL ONDERLIGGEND LIJDEN of ONDERLIGGENDE PROBLEMEN !!!

  Maar die willen ze allemaal graag ‘helpen’ met een opgedrongen amper geteste spuit ?
  Naar de andere wereld soms?

  Like

 4. M. zegt:

  https://www.ninefornews.nl/man-sterft-25-minuten-na-coronaprik-maar-volgens-hugo-de-jonge-is-er-geen-verband/

  Zo zal er ook geen verband zijn bij het bijna compleet zieke volk met zo’n 16 miljoen (chronisch) zieke mensen met onderliggende ziektes en lijden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s