De waarheid zal zegevieren . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op De waarheid zal zegevieren . . .

 1. Hovawart zegt:

  Kapitaalvernietiging om onder valse voorwendselen een marxistische staat te kunnen breien….gestaafd op armoede en ellende….en men kiest er massaal voor.
  Rare jongens die europeanen.

  Geliked door 3 people

 2. top of flop zegt:

  Je kunt bovendien stellen dat er een groot aantal Nederlandse journalisten gekocht zijn en de voeten van de gevestigde orde likken.

  Geliked door 4 people

 3. M. zegt:

  De waarheid zal snoeiharde klappen uitdelen aan die georganiseerde corona zwendelaars en hun meelopers, betaalde hoeren en machtsmisbruikers.
  Meer waarheid dan elke viespeuk, betaalde hoer en verrader kan dragen.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Dat de waarheid uiteindelijk zal zegevieren , valt nog te snappen .
  Maar het linkse manipulatieve rotvolk is dankzij de dóór en dóór doortrapte NWO-bende ons steeds drie stappen vóór .
  We bungelen voortdurend achter de feiten aan .
  Net zoals vroeger een pol gras aan de staart van een vlieger .
  We moeten een oplossing vinden om zélf het heft in handen te nemen en in de aanval te gaan vóórdat ze steeds weer wat nieuws verzonnen hebben .
  Als wij willen zegevieren zal er nog héél wat moeten veranderen !

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Harry.Dat extreem linkse land verraders volk wordt al sinds de jaren 80 achter de schermen gesteund.Door george soros (bilderberg lid) extreem links zijn nuttige idioten en werken onbewust mee aan de communistische N.W.O. agenda.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Wat ontzettend smerig!! Hieraan kun je aflezen hoe de Duitse regering denkt over het volk, en op welke manier ze dictatuur willen aanjagen. Angst kan mensen als het ware verlammen, en dat weten die smeerlappen heel erg goed.
  Spotten met de dood, angstaanjagende en respectloze beelden tonen van ernstige zieken…., werkelijk te laag voor woorden! Ik walg van dit soort praktijken.

  Laat ons dit niet gebeuren, hoewel het ziet er naar uitziet dat ook wij die richting uitgedreven worden.
  Rutte ontkende vanmiddag tijdens het debat over de avondklok dat de cijfers van het RIVM gemanipuleerd werden om zo de beperkingen in stand te kunnen houden. Een vraag hierover kwam van de heer Krol, die vertelde dat hij dit soort praktijken in een Duitse krant had gelezen.
  Er zouden meer van dat soort kritische vragen gesteld moeten worden. Dat geeft aan dat we niet allemáál slapen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Cathja Niet alleen Duitsland wat te denken van ons eigen land. Ook zij hebben de psychologische oorlog flink in gang gezet. Zie het voortdurend aan het lijntje houden nu weer avondklok verlengd en vervolgens verlenging van 3 maanden voor de corona spoedwet dus tot 1 juli mond houden, muilkorf op en thuis blijven, het onder valse voorwendselen zoet houden van het MKB we mogen als slaven buitens staan en absoluut niet de winkel binnen om een pakketje af te halen maar ook wel een tijd afspreken, kleine winkel niet binnen maar grote supers hutje aan mutje. Kortom deze psychologische oorlog zal de komende jaren voortduren want ze verzinnen wel elke keer een smoes met een nieuwe zogenoemde variant om het volk meer en meer te onderdrukken en afhankelijk te maken van de Staat dat alles niet om het virus maar inderdaad de great reset. De rijken worden rijker en het volk wordt armer en armer en zal nog weinig vrijheden genieten. Verzet tegen deze waanzin wordt streng afgestraft en tegenspraak wordt niet getolereerd er zal straks door de Staat worden opgelegd welke sites wij op Internet nog wel of niet mogen raadplegen en heel veel apps zullen worden gecensureerd. Kortom vrijheid van meningsuiting is dan net als onze democratie de nek omgedraaid. Men kan bijvoorbeeld beter een bank beroven dan nog de mening of een demonstratie tegen dit fascisme en communisme dan zal ook hier de slappe justitie keihard ingrijpen. Het is zo een in elkaar en doorgestoken politiek smerig spel maar helaas hebben velen dit blijkbaar niet door en is de overlevering zonder enig verzet binnenkort gerealiseerd. Let op de verkiezingen zullen ook worden uitgesteld onder het mom van Corona dus met de schaamteloze en gewetenloze Rutte blijven we voorlopig nog opgescheept. Ondertussen gaat alles meer en meer ten onder en wordt tot de bodem gesloopt. .

   Geliked door 3 people

  • Knalkopje1 zegt:

   Het lijkt er op dat delen van de massamedia de lijn van overheden en foute virologen de rug beginnen toe te keren en dat ze dit soort stinkende beerputten open gaan maken. Dit kan het begin van het einde zijn. Hoe meer uit komt hoe beter! Het is nooit te laat om tot inkeer te komen en de Merkeliaanse en Ruttiaanse smeerlapperij te ontmaskeren!

   Like

   • Julia zegt:

    Knalkopje1 Welke massamedia in ieder geval niet de linkse media en de propagandazenders. Die stinkende beerputten blijven te lang dicht niet moeten met de grootste spoed open waarna de totale afrekening kan beginnen en de waarheid naar boven komt. Helaas in Nederland ontbreekt het aan goede niet linkse onderzoeksjournalisten zij voldoen en publiceren aan hetgeen wat ze wordt opgedragen of anders kunnen ze de laan uit. .

    Like

 6. Ben zegt:

  We weten ondertussen wie Rutte’s bazin is.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Het wahabitische geleuter van politieke papegaaien die enkel de angst voeden om de EU-hervorming te kunnen vormen…..Leve de Linksche Leugen, Living the Green Lie..

  Like

 8. bobzelf zegt:

  even een mededeling van uw humoristische ome bob ..

  wij hebben het echt allemaal bij het rechte eind
  ALLEEN ONZE BETAALDEEU TROL KLAAS NIET ,
  MAAR GOED, ER IS ALTIJD WEL EEN LOSER IN DE BUURT ..

  ZOJUIST !! HEEFT FACEBOOK NA ENIGE WEKEN GELEDEN
  1 VAN MIJN 3 ACCOUNTS TE HEBBEN VERWIJDERD ….
  NA MIJN KREET WAT ZOU U RUTTE TOEWENSEN ??

  EN IK SCHREEF “”” VUURPELETON ” ZOEF, EN GEEN STRAFWERK , GEWOON WEG !!!

  EN ZOJUIST ZIJN 5 ARTIKELEN VERWIJDERD ???

  MET DE MEDEDELING ???????????????????????????????????

  Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar
  Dit gebeurt doorgaans doordat de eigenaar de bijlage alleen heeft gedeeld met een kleine groep mensen, de eigenaar heeft gewijzigd wie de bijlage kan zien of omdat de bijlage is verwijderd.

  NOU OME BOB HEEFT GEEN FLIKKER ZELF VERWIJDERD !!! WHAHAHAHAHA

  4 X CORONA LEUGENS, EN DE RIVM KANJERS

  DUS DE WAARHEID IS NABIJ OOK DE MH =17 STORY WJAJHAHAHAHAHAHA

  GENIAAL

  DUS DE WAARHEID WODT GEWOON VERWIJDERD , EN ZE ZEGGEN GEWOON VOOR DE MEDELEZERS DAT DE EIGENAAR HET ZELF GEDAN HEEFT

  1984, BIG BROTHER IS WATCHING YOU !!!

  VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Jij weet toch wel wie de drijvende kracht is achter de censuur op social media.Dat is die kutja ollongkreng (bilderberger) zij is heel close met beatrix van amsberg (bilderberg voorzitster)

   Like

 9. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHAA , DE FACEBOOK MORONS
  IK DENK , , IK KIJK EVEN VERDER

  ZE HEBBEN ALLES VERWIJDERD MET HETZELFDE LULVERHAAL

  TOT AAN 6 SEPTEMBER 2020

  ZEG MAAR EENS DAT OME BOB GEEN GOEIE VERHALEN SCHRIJFT .

  DAT VONDEN ZE BIJ FACE BOOK OOK , WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  AL DIE WAARHEDEN , DAT WAS IETS TE VEEL VOOR ZE WHAHAHAHA

  KLAAS WEET JIJ HIERVAN ???

  WHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  ALS JE , JA ROEPT, DAN LAAT IK BABOUSKA EFFE ZOEKEN WHAHAHAHAHA

  GEGROET OME BOB , ZELLUF

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ome Bob; De afwijzing van apert foute mensen… speldt dat maar op als een medaille van de hoogste orde, die van kritische denker!!!
   Ik ben ook enkele malen gevraagd een zaal te verlaten, meestal vanwege het stellen van minstens 3 kritische vragen… volgens het recept ..goed luisteren, wat zeggen ze niet waarover ze het wel hadden moeten hebben… en stel daar dan vragen over…of ook een goeie… roep op een kritisch moment van besluitvorming als er geld op tafel moet komen voor iets …Ja maar de doelstellingen van vorig jaar zijn ook niet gehaald..succes verzekerd

   Like

 10. Stefan zegt:

  Als de opzet van de corona leugen helder wereldnieuws word, en ook duidelijk word waarom westerse landen overspoeld worden door “islam migratie” , die zonder enige vorm van testen of vragen stellen gretig geïmporteerd word, gaan de “linkse” om het hards roepen dat ze het “nicht gewust hadden.

  Geliked door 1 persoon

 11. Knalkopje1 zegt:

  Kijk eens! NU.nl en het RIVM gaan er lekker mee door: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/rivm-de-storm-komt-we-moeten-ons-niet-in-slaap-laten-sussen-door-daling/ar-BB1dxsF8?ocid=msedgntp
  Bangmakerij puur over ‘de storm’ van de Britse variant. Dat om ons bij de les van o.a. de 1,5 m te houden! Maar het is wel mooi dat dit schandaal in Duitsland bekend wordt gemaakt.

  Like

 12. htskday zegt:

  Slimme dame trekt het #masker aan … zoals geëist door onze nu totalitaire samenleving 🥴

  (https://twitter.com/FatEmperor/status/1358369603529900033?s=03)

  Geliked door 1 persoon

 13. Wolf zegt:

  De achterbakse linkse leugen komt als een aap uit de mouw. Afschieten die Merkel, Rutte en de rest van die eurofiele ratten.

  Geliked door 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Uw ‘oplossing’ van de geregisseerde ‘corona-crisis’ spreekt mij inderdaad het meeste aan; duidelijk, effectief en het doet recht aan het op schandalige opzettelijk geschonden vertrouwen dat de nette burgers in hun regering hadden!

   Like

 14. Knalkopje1 zegt:

  De fascistische ‘tijdelijke’ Coronawet van De Jonge en Grappenmaker is met drie maanden verlengd tot 1 juni. Daar zal het hoogstwaarschijnlijk niet bij blijven. Dat kun je verwachten van alle ‘tijdelijke’ maatregelen die de overheid invoert. Voor de politici is ‘tijdelijk’ vrijwel altijd gelijk aan ‘permanent’. RTL-Nieuws is mogelijk van de lijn van het kabinet, RIVM en OMT gaan afwijken. Het volgende artikel gaat in op de verderfelijke invloed van de maatregelen op jongeren:
  https://www.msn.com/nl-nl/lifestyle/other/pubers-worstelen-ouders-bezorgd-lastig-gedrag-in-coronatijd-versterkt/ar-BB1dyn4S?ocid=msedgdhp
  Voor de verlenging van de ‘tijdelijke’ Coronawet zie:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/cynische-jan-roos-pakt-kabinet-aan-na-verlenging-coronawet-alle-tijdelijke-wetten-worden-uiteindelijk-structureel/

  Geliked door 1 persoon

 15. Lost Johnny zegt:

  De manier waarop regeringen met hun burgers omgaan in het kader van het nieuwe normaal is simpelweg dictatuur. Iedereen de meewerkt aan deze dictatuur is daarmee de vijand van de eigen bevolking.
  De politie, welke de wet en in het bijzonder de grondwet zouden moeten handhaven doen hun werk niet maar faciliteren nu staats terreur. Boven de staat staan de multinationals en de superrijken. Als miljardairs parlementen toespreken dan is wel duidelijk wiens brood het is dat de politici eten en wiens woord het is dat de politici spreken….

  Eenieder is verantwoordelijk voor de eigen handelingen, ongeacht of dit werkgerelateerd is of prive.

  En dat geld in het bijzonder voor hen die geacht worden de grondwet te kennen en deze grondwet met daarin de rechten van iedereen in hun streven naar gehoorzaamheid en tegen betaling negeren….

  Er is nog slacht zwart of wit, of je bent voor je volk, of je bent ertegen en volgt de regering.

  Die burgeroorlog komt eraan, en anders zijn de zaden gezaaid voor decennia van verzet welke om effectief te zijn het overheidsbeleid van geweld als machtsmiddel zullen kopiëren.

  De verklaring van de rechten van de mens stellen dat geweld als middel om vrijheid en leven te beschermen tegen een overheid legitiem is.

  Onze overheid en regering weten dat dit recht bestaat, ze zijn zelf ondertekenaars. Zijn ze zo blind van arrogantie om te zien dat hun de slechten zijn in dit verhaal?

  Like

 16. karton zegt:

  Zit trouwens die hele bende van de WHO, w.o. SNEEUWWITJE (Marion Koopman) nog in China om uit te zoeken waar het virus thans verblijft ? Loopt dat hele zootje rond een afgesloten vismarkt en roept dan in koor : “Nee hoor, geen virus meer te zien, maar we weten ook niet of ’t hier wel is ontstaan en vervolgens op reis is gegaan !”
  Waarom laten wij, gewone, belasting betalende burger, ons toch steeds weer op zo’n eenvoudige manier in de luren leggen door een stelletje omhoog gevallen slijmballen/nietsnutten/kontlikkers ?
  Laat dat hele zootje van de WHO dat thans in China zit, daar mooi blijven, ik heb ze hier nog niet gemist, en die SNEEUWWITJE kan, wat mij betreft , worden uitgehuwelijkt aan de één of andere Chinees, maar ik verwacht niet veel animo om met zo’n enge “vrouw” verder te leven.

  Like

 17. LUCIA zegt:

  Lost Johnny; Mooi verwoord, helemaal mee eens en bovendien… Dit is niet alleen in Duitsland gebeurt .Dit is een wereldwijd complot waarbij de medische stand olv BigPharma ,WHO en daaraan gerelateerde Gespuisorganisaties zo als die van Klaus.. ik kan geen t uitspreken, de bilderbergers en politici, allemaal met elkaar samen spannen/zweren, Kijk maar wie er nu in WUHAN zit met haar omgebouwde lelijke man/wijf ass

  Like

  • bobzelf zegt:

   ronjaspers zegt:
   10 februari 2021 om 17:37

   RON , IK WEET HET, IK WEET HET ,,,, EN HET LEUKE IK WORD ER NOG STEEDS NIET MOEDELOOS ONDER
   DE LESBOOS, EN SS BEA BILDERBERG …. DIE ZIT OP HAAR MILJOENEN , MILJARDEN, MET DIE UITGEDROOGDE PAARSE ZEIKTUBA
   EN NIKS MEER IN HAAR LEVEN, WHAHAHA HOUWE ZO ,ZOU IK ZEGGEN
   EN STERF MAAR IN EENZAAMHEID MET DAT PL;ASTIC HAAR WHAHAHAHA

   LUCIA zegt:
   10 februari 2021 om 17:54

   JA, LIEVERD, IK DOE OOK NIET ANDERS , ALLES ZET IK OP STELTEN,
   HEERLIJK , HEERLIJK OM TE DOEN .

   WEL ??

   BAN DDS
   BAN TELEGRAAF
   BAN A.D.
   BAN NRC
   BAN ELSEVIER
   BAN NN.NL

   etc

   MAAR MIJN HEMEL WAT LEUK OM TE DOEN . WHAHAHAHAHA

   EN ZO IS HET WEL VOL TE HOUDEN

   EN IK LAAT ME NIET GEK MAKEN , OOK MIJN OUDSTE VRIEND ER UIT GEPLEURD

   OPA GEWORDEN ,EINDELIJK , EN DAN GILLEN , WE MOETEN EMIGREREN EN ALS IK DAN VRAAG WAAR HEB JE OP GESTEMD ?
   ROEPT DE LUL VVD. NOU DAN WIL IK OOK NIET MEER MET JE OMGAAN
   dat je met je werk , met al die hotemetoten om moest gaan , dat begrijp ik .
   SOMS ?????????
   MAAR ALS JE DAN EINDELIJK KLAAR BENT ,,, ER NOG OP STEMMEN
   DAT BEN JE HERSENDOOD HOPPA EN DAT VERTELDE IK HEM OOK

   KUSSIE SCHEETJE . HOUD VOL HE . MET JE GEWELDIGE STUKKIES PROZE

   NEVER GIVE UP , IS FOR LOSERS

   OME BOBZELF

   Like

 18. Bob zegt:

  De 3e en 4e wereld oorlog is aan de gang
  tussen groot kapitaal en de rest.
  De cooleborateurs zorgen voor de wapens
  een virus, een besmettelijkervirus enz.
  Straf voor verlies eenzame opsluiting.

  Like

  • Tineke zegt:

   Verbaast me niets.
   Dacht dit altijd al.
   Mooi uitgelegd in dit filmpje.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Dank je M, wist wel dat het het Vaticaan was want die haatte ik al vanaf mijn 15e, had toen de opkomst van de inquisitie als mijn persoonlijk onderzoeksproject, veel van de oorspronkelijke bewoners van Australie , Niewzeeland, Noord en Zuidamerika op lafhartige wijze vermoord.
   Ook ellendig huis gehouden in Ierland, mijn voorouders verbrand en vervolgd van Spanje naar Portugal en ook daar verraden door de portugese koning, de adel had veel schulden bij de joodse families en tja dit was een Kongsi tussen de paus /vaticaan en de Spaanse en Portugese koningshuizen alle bezittingen van de Joodse elite werden verbeurd verklaard en verdeeld tussen deze 2 machten.
   De Portugese joden vluchten toen naar Amsterdam en sommige bleven hier anderen gingen naar het Caraibisch gebied, eigenlijk wilden ze zo ver mogelijk weg bij deze enge mensen, een groot aantal liefst helemaal weg uit Europa een Europa waar ze iedere keer verraden en vermoord waren.
   .Heavy als je er in duikt, wat ze ook goed in die film aangeven en wat ik ook weet en altijd zeg en dan een hoop commentaar op krijg, is dat ze het meeste bloed aan hun handen hebben van alle godsdiensten.
   Welke film ik ook kippevel van kreeg, is Stigmata, omdat ik het zo herkenbaar vond, de overgang van iemand die helemaal nergens in geloofde maar die wonderen meemaakt …iets dergelijks gebeurde mij ook, ik geloofde ook helemaal nergens in en dat het je leven helemaal omgooit, vond ik mooi tot zijn recht komen in de film, want dat kun je toch niet aan een ander uitleggen sommige dingen moet je zelf ervaren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s