VRIJHEID!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VRIJHEID!

 1. guusvelraeds zegt:

  Ja Geert maar dan wel zonder mRNA prik. Je zegt wel dat het vrijwillig moet gebeuren maar ondertussen roep je in de kamer wel hard waarom Nederland achter ligt met vaccineren ten opzichte van de rest van Europa. Op de korte termijn zien we al veel ongeluk van deze overbodige mRNA prikken. Ik hou mijn hart vast als straks over een aantal jaren de lange termijn schades naar boven komen. Vrijheid betekent ook geen opdringerige overheid die je persé iets wil verkopen. Een overheid die voor miljarden op voorhand vaccins gaat kopen waarvan de fabrikant geëist heeft geen verantwoordelijkheid te nemen voor de vervolg schade die overheid is niet goed bij zij hoofd.

  Geliked door 3 people

  • Lucie zegt:

   Heb jarenlang op Wilders gestemd nadat Pimmetje werd neergeschoten door ene linksextremistische Volkert in opdracht van……..
   Nu hij dan de vaccinspuit promoot ben ik helemaal klaar met hem.
   Heb al vaker gelezen dat hij zeer waarschijnlijk cotroledopposistion is.

   Geliked door 4 people

   • guusvelraeds zegt:

    gecontroleerde oppositie? Zou zo maar kunnen. Als geen negatieve PVV berichten vlak voor de verkiezingen (die waarschijnlijk uitgesteld worden) verschijnen in de media dan weet je hoe laat het is.

    Like

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ja, en heel graag de kappers weer open!

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Onze vrijheid terug, welke vrijheid ? Wilders haalt de ene stuip na de andere uit. Eerst wou hij het leger inschakelen tegen de relschoppers. Ook neemt hij geen stellingname tegen al die Corona leugens maar debatteert met de rest van de kamer over de toepasselijkheid van de Coronamaatregelen. Nu weer stemde hij (ook het FVD en van Haga) VOOR het vaccinatieplan voor kinderen, terwijl dwingende maatregelen in het verschiet liggen;

  https://www.ad.nl/politiek/vaccinatieplan-d66-haalt-de-senaat~a1c07a7e/?referrer=http%3A%2F%2Fadguard.com%2Freferrer.html

  De linkervleugel van de tweede kamer (geen PVV) probeert het FVD via leugens en valse verdachtmakingen uit te schakelen om het FVD bij de verkiezingen al bij voorbaat uit te schakelen. En er word al gedacht om de verkiezingen uit te stellen c.q. schriftelijk te laten verlopen vanwege het – besmettingsgevaar -.

  Alles duidt er op dat deze verkiezingen net zo frauduleus en heftig gaan verlopen als in de USA het geval was. Rutte c.q. Kaag zullen naar voren geschoven worden om het karwei (dictatuur) af te maken. En ze willen dat niemand hen in de weg gaat lopen. Onze grondwettelijke vrijheden werden al afgenomen via een illegale noodwet. Onze grondwettelijke rechten (artikelen 1 – 10 en 11 van de grondwet) werden compleet vertrapt. Rechterlijke instanties laten dit alles gewoon toe terwijl de politie weer net zo fout is als in de tweede wereldoorlog. Niet Rutte, maar het RIVM en het OMT regeren in Nederland. Jensen kan nog zo hard roepen dat we onze vrijheid in 2021 weer terug gaan winnen. De kans daarop is net zo groot als dat ik 4 maanden op een rij de hoofdprijs van de staatsloterij ga winnen….

  Geliked door 2 people

 4. M. zegt:

  De mensen die onze vrijheid afnemen met de corona maatregelen houden zich, zoals ik al vanaf begin zie gebeuren, zelf GEEN VAN ALLEN aan de maatregelen omdat ze allemaal weten hoe ze het volk belazeren.

  https://niburu.co/binnenland/15989-de-stasi-draait-overuren-in-ons-land

  En door dat schorem laat iedereen zich boetes opleggen en flauwekulmaatregelen die alleen bedoeld zijn om uw leven kapot te maken en uw land er bij?
  En helemaal niets te maken hebben met het bestrijden van een ‘pandemie’ maar alles met het bestrijden van de vrijheid van het volk.

  Geliked door 1 persoon

 5. pepo Copyright zegt:

  Hij is controlled oppositie.
  Hij praat rechts maar doet links.
  Hij komt ook van de vvd vandaan.
  Ook wou hij hardere Lock downs etc.
  Ze wilden niet dat het zelfde ging gebeuren als met Pim Fortuin.
  Die werd TE popular om nog weg te kunnen stemmen (froude)
  Do je eigen onderzoek, en je zult het totale plaatje zien.
  Het is een grote poppenkast.

  Geliked door 2 people

 6. M. zegt:

  De complete politiek vind het wel een goed idee om het bijna compleet chronisch zieke volk met onderliggend lijden te vaccineren met een slecht geteste spuit waaraan velen met onderliggend lijden al eerder stierven.
  Medicatie die het kan genezen, en goedkoop voor handen, is zijn ze allemaal even vergeten te promoten?

  Omdat de jeugd kapot gaat aan de nutteloze en schadelijker dan de ziekte zelf zijnde maatregelen wil men ze zo gauw mogelijk een slecht geteste spuit in hun donder jagen?
  Want dat is wat men de jeugd gunt, een slecht geteste spuit?
  Hersenloze en liefdeloze ouders vinden dat ook wel een goed idee?

  Lock down maakt bewezen meer slachtoffers en meer mensen kapot dus men zou ook gewoon zonder de jeugd een slecht geteste spuit op te dringen het land weer open kunnen gooien.
  Men zou de kwetsbaren ook niet hoeven opsluiten in eenzaamheid maar in geval van ziekte gewoon kunnen genezen met bestaande medicatie waaraan ze niet sterven indien men onderliggend lijden heeft.

  Maar omdat men blijkbaar geen donder geeft om de gezondheid van het eigen volk zal dat niet gebeuren.
  En veel van het volk blijkt ook gek te zijn op onnodige sterfgevallen die helemaal niet nodig zijn.
  Bejaarden die afsterven in eenzaamheid vind men ook geen probleem zelfs niet bij hun eigen familie.
  En maar lullen over houden van, ze weten niet eens wat het betekent.
  Zelfs als er inmiddels zo’n vier werkende medicijnen zijn dan nog vind men oma en opa wel een slechte geteste spuit waard waardoor velen met onderliggend lijden al naar de eeuwige jachtvelden werden gejaagd?
  En uw kind vind u ook wel proefkonijnwaardig met zo’n slecht geteste overbodige spuit waarvoor u niemand aansprakelijk kan stellen als het fout gaat ?

  De liefde zou verkillen volgens onze lieve Heer.
  Je moet de liefde nu al zoeken met een vergrootglas.
  Kijk eens naar de bezeten haat blikken van die hersenloze idioten achter hun nutteloze maar wel ziekmakende slavenmaskers naar iedereen die niet hersenloos is of vanwege al ernstige ziekte vrijstelling heeft.
  Je ziet de haat en bezetenheid in hun ogen.

  Doet u slavenmasker maar eens af dan kunt u zelf de bezetenheid van deze mensen aanschouwen en de afgunst in hun ogen ervaren.
  Pontificaal gaan ze je van ver af aan staan te staren met een haatblik in hun ogen tot dat je dichterbij komt en vraagt of ze problemen zoeken dan schieten ze gauw weg met hun kar vol ziekmakende ontsmettingsmiddelen en wc papier die laffe schijters.
  Mochten ze vervelend worden als u oud en hulpeloos bent (die mensen zijn favoriet bij door de leugen bezeten lafbekken) dan hoeft u alleen maar te zeggen dat u al dood gaat van uzelf en niet verplicht bent uzelf nog sneller dood te maken, want dan vinden ze het goed die afgunstige bezeten monsters.
  Wat ze vrij zal maken willen ze niet.
  De waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  @M
  “De liefde zou verkillen” dat is precies wat bepaalde medicijnen doen… veranderen mensen in onverschillige zombies >>> antidepressiva o.a.
  Er is idd veel haat en frustratie en al voor Corona… wel verergerd erna… ellende heeft over het algemeen een weinig louterende werking.
  De waarheid vinden de meesten erg oncomfortabel, ze hebben liever een leugen die goed klinkt daarom werkt reclame ook zo goed.
  Had het laatst men iemand erover dat de mensheid heel erg afgegleden is naar een laag niveau, vergelijk het met 30, 40 jaar geleden luister naar hoe mensen spreken in oude You tubefilmpjes, talkshows en oude films …veel beter niveau konden zich beter uiten, begrepen dingen beter… minder haat en nijd. Praktisch geen geweld in films gewoon een feel good sfeertje, zou zo terug willen met een tijdmachine en ik kom niet meer terug ook.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Praktisch geen geweld in films gewoon een feel good sfeertje, zou zo terug willen met een tijdmachine en ik kom niet meer terug ook.

   Anders ik wel, Lucia.
   Toen hadden we al die ellende niet en was het overal gezellig, voor alle kleuren.
   Toen zagen de mensen elkaar nog in plaats van alleen zichzelf en de gsm.

   Drie kwart Nederland loopt wel chronisch gedrogeerd rond inderdaad en lijkt de simpelste logica niet meer te begrijpen en lijken ze het gezonde verstand wel helemaal zoek te zijn.
   De liefde om voor hun kinderen een mooie toekomst of op zijn minst een toekomst te bewaren lijkt wel geheel verdwenen.
   Onbegrijpelijk.
   En het volste vertrouwen hebben ze in iedereen die de boel naait en belazerd en het volste wantrouwen tegen alles en iedereen wat de waarheid brengt.

   Maar er is nog hoop, de ijsbanen waren volgepakt met mensen door het hele land.
   Mensen die gewoon gezellig met elkaar aan het schaatsen waren zonder hysterisch gedoe.
   Ze zullen wel gedacht hebben als duizenden mensen bij elkaar de blankenhaat even mogen ventileren zonder coronamaatregelen zonder dat de media hysterisch gaat over zogenaamd besmettingsgevaar, dan kunnen een paar honderd mensen die geen enkele haat ventileren best even samen schaatsen met elkaar.
   Ja toch ?
   Ouderwets gezellig weer.
   Wel fopsneeuw, maar goed, ze willen ons niet teveel verwennen want de zon mochten we ook alweer een keertje zien zonder dat het dekbed van in de lucht gesproeide ellende er voor zit.

   Like

   • Lucie zegt:

    En in maart vliegen je de “besmettingen”weer om de oren.
    Wordt het volk gestraft omdat ze teveel genoten hebben. LOCKDOWN!!
    Dat dan de piek van de jaarlijkse griep er weer is,ontgaat het klootjesvolk totaal.
    Elk jaar is de piek in maart en daarna is de griep heel snel uitgeblust, maar ohoh,de meesten zijn dat allang vergeten. Snappen ook niet waarom je niks meer hoort over de griep,vragen zich niet af waar die gebleven is.

    Like

 8. Yvonne zegt:

  Ik droomde pas dat we geen mondkapjes meer op hoefden
  Alle winkels weer open waren
  Café s en restaurants open waren
  Zwembaden en sportscholen open waren
  Geen avondklok meer
  We weer een vrolijk volk waren
  Bij elkaar op visite kunnen komen
  Ik werd wakker en wat blijkt niets van mijn droom is waar

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s